• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ben evde olduğumuz için hep 30 da yıkıyorum yenide alamadım henüz 😂
Benim makinada 30 yok 20 var o da soğuk yani içim rahat etmiyor o yüzden 40la yıkıyorum 🤷🏻‍♀️ Bebek ayarı var ama o 60da yıkıyor öyle yapsam herhalde iyice ufalır 😄

O da doğru😂. Ben bazen şikayetleniyorum telefonda annem de kızım 1 çocuk yA diyo :KK23:
Bir cocuk hic cocukmus hemde ne zordu benim ilk oglum 9 ay alerjiden diyet yap hicbirsey yeme uyuyarak em kolik gece milyonkere kalk ona ragmen bir cocuk hic cocukmus bugunlerin kiymetini bilin tadino cikarin kuzularinizla bakima kuafore gideyim desem birtane degil esime birakayim evde bakim yapayim desem bir sn bos vakit yok 😭

canim midesi kuculen bir bebek az sutle yetinir tok olur huzurlu olur ama yeterli gelisemez ben benim oglum 3400 dogdu 22 gun yogunbakimdan 3600 taburcu oldu tam 4.5 aylik 6.600 gram sadece anne sutu aldi emme reddi zamani cok acikinca gunde burdefa 60 cc mama yada keci sutu verdim oda kilo alimina etki etmez cunku 120 ml anne sutu ihtiyaci varsa uyusun emsin diye gecistirmek icin soyle yapabilirsin arada sagip emzirdikten sonra oynata oynata kasikla verebilirsin midesi buyur istahi artar ben oyle yaptim
tercih meseli kullanan zarar goren gormedim tek riski yaninda durmasi sart duserse yurutecle kotu olur
ya teyzemde anneydi onun elde edebildigi bilgiler ozaman onlardi onlarinda anneliklerine laf soylememek lazim bence bizim zorumuza gittigi gibi onlarinda gider 🥰

Ya biz hep hmden gider alirdik esimle sakin diye lcwdanda kalabalik diye internetten siparis ederdik hmden ilkdefa siparis verdim hangi kargoyu kullaniyorlar canim hmden aldigim abisinin birsuru seyi kucuge kaldi lcwdakiler cop oldular coktan 😒
Yaa devamlı çizgi film izlettirelim diye diretti bende artık biraz çıkıştım ama tabi bizi onlar yetiştirdi nede olsa😊 ups le gönderiyolar cnm buraya bir 8 gün sonra fln geldii

Bir cocuk hic cocukmus hemde ne zordu benim ilk oglum 9 ay alerjiden diyet yap hicbirsey yeme uyuyarak em kolik gece milyonkere kalk ona ragmen bir cocuk hic cocukmus bugunlerin kiymetini bilin tadino cikarin kuzularinizla bakima kuafore gideyim desem birtane degil esime birakayim evde bakim yapayim desem bir sn bos vakit yok 😭
Çok haklısın cnm bi an 2 çocuk düşündüm ama benimki 2 taneye bedel gibi geliyo😂 ben ilkokula başladığı hayalöerini kuruyorum böşe servise vermişim eve geri gelip uzanmışım falan😅

Bence onların anneliği daha doğaldı valla😁 ne gaz damlası ne atak ne özel ek gıdalar kullanmadan mis gibi büyüttüler hepimizi 💪 annemde eleştirebileceğim tek şey sevgisini yeterince gösterememesi. Benim tek çocukla şaftım kaydı o ara arda aralarında bir yaş 5 çocuk büyütmüş bi sürü misafir vs ağırlayarak :KK52:
Anneni şu halimzle düşünemiyorum cnm ya 5 çocuk lohusalık psikolojisi falan sevgi gösterememsi çok normal hangi birine yetişsin gibi geliyo misafiri fln bide ohooo walla ben şimdi lor peyniri yapıyorm anne ve kv evde ne varsa onu veriyoduk diyo ee şimdi niye böle ozmn anlamadım gitti sanki normal peynir versem kötü anne olcakmışım gibi hissediyorum😂

Kızlar sizinde kıyafetler yıkayınca küçülüyor mu? Yazlık kıyafetler aldık gelince yıkadım hep küçüldü yine Allahtan başıma geleceği bildiğim için hep büyük almıştım. 40da yıkıyorum ben siz nasıl yapıyosunuz
Yok cnm bende 40 derecede yıkıyorum ama sıkma 800 yapıyorum belki o yüksek devirdedir sende biz ztn şimdiden 1 yaş giyiyoruz😂

Yaa devamlı çizgi film izlettirelim diye diretti bende artık biraz çıkıştım ama tabi bizi onlar yetiştirdi nede olsa😊 ups le gönderiyolar cnm buraya bir 8 gün sonra fln geldii
Ay o anneler heryerdeler sadece bizim anneler degil cevrede herkes ayni seyleri soyleyecek evet deyip bilgimizi yapicaz. MasAllah guzel gecis yapmissiniz ek gidaya sifa olsun prensese 😍 mama icine sinmezse doktoruna sulandirilmis kecisutunude sorabilirsin tam mevsimi yuksek d vitamini iceriyor yada yogurdu oyle mayalayabilirsin bende baslamayi dusunuyorum pirinc unu veriyorum emmedigi zaman bos karbonhidrat alacagina faydali seyler olsun ogununde 😊

emzirdikten sonra oynata oynata kasikla verebilirsin midesi buyur istahi artar ben oyle yaptim
Bir hafta gözlemleyeyim de sorun çözülmezse bunu da denerim inşaallah, teşekkürler. Çok olay çıkarıyor çünkü mama verirken çok ağlıyor son çare tekrar deneyeyim

Bir hafta gözlemleyeyim de sorun çözülmezse bunu da denerim inşaallah, teşekkürler. Çok olay çıkarıyor çünkü mama verirken çok ağlıyor son çare tekrar deneyeyim
Benimkide pek sevememisti mamayi. ben kasikla sagdigim.sutumu veriyorum kasikla fazla iciyor dalip oynatirken biberonla mumkun degil iciremiyorum ne sutumu ne mamayi 30 ml anca cekip almiyor birdaha

Yok cnm bende 40 derecede yıkıyorum ama sıkma 800 yapıyorum belki o yüksek devirdedir sende biz ztn şimdiden 1 yaş giyiyoruz😂
Yok canım o da 800de aynen öyle aldığım en küçük 1 yaş. 😄 1buçuk 2 alıyorum genelde 😄

Kısa kollu bile hiç giydirmedim henüz . İç badi penye üst ve alt takım giydiriyorum yavaş yavaş inceltiyorum gece üstünü örttürmüyor . Gündüzleri evet çok sıcak ama geceleri üşür diye korkuyorum .
Gündüz bizimki kısa kollu takılıyor ama gece ben de üşür endişesi yaşıyorum giydiriyorum Baya huysuzdu gece dişten mi sıcaktan mi bilemedim alt pijamasini çıkarıp yatırdım. Hep bı deneme yanılma yontemi

Kesinlikle fırsat bulursan git cnm annem sağolsun geceleri bakıyo ben uyuyorum ama işte bizim 3 ay oldu artık ev ev üstüne gibi olduk yoksa 1 ay kalmak çok ideal🤣 bahçede akşama kadar bıraksak durur yaptığıda ağaçların sallanmasını izlemek😂
Dışarı çıkma yasağını nasıl delecez🤣annemlere özel araçla gidiyoruz polis çevirmesi olsa bıdık yakalanacak😬ayy insanın gitme orda kal diyesi geliyo da 3 ay da senin düzen ailenin düzeni işte🙄bizimki ağaç sallanması kuşlar uçması hak getire balkonun önünden çoluk çocuk geçsin yeter ki gözler aciliyo:KK53:

Anneni şu halimzle düşünemiyorum cnm ya 5 çocuk lohusalık psikolojisi falan sevgi gösterememsi çok normal hangi birine yetişsin gibi geliyo misafiri fln bide ohooo walla ben şimdi lor peyniri yapıyorm anne ve kv evde ne varsa onu veriyoduk diyo ee şimdi niye böle ozmn anlamadım gitti sanki normal peynir versem kötü anne olcakmışım gibi hissediyorum😂
Bi şey diyim mi insan ne kadar az şey bilirse o kadar mutlu bence👌

Benimkide pek sevememisti mamayi. ben kasikla sagdigim.sutumu veriyorum kasikla fazla iciyor dalip oynatirken biberonla mumkun degil iciremiyorum ne sutumu ne mamayi 30 ml anca cekip almiyor birdaha
Benim kızım da biberon almadı. Kaşıkla su veriyorum.ek besin için de kaşıklı biberon aldım

Yok canım o da 800de aynen öyle aldığım en küçük 1 yaş. 😄 1buçuk 2 alıyorum genelde 😄
Kalıplar prematüre bebekler için mi yapılıyor anlamıyorum🤷‍♀️ Her şey giydiremeden küçüldü. Ben 2.Aydan Sonra 6-9 ay atleti aldım. 9-12 ay kıyafetleri giydiriyorum. Ki benim kızım normal. Kilolu da değil🤷‍♀️

Bizimde beş buçuk aylık aynı sorunlar bizdede var ben birsürü kişide görüyorum yürüteç ama doktorlae çok karşı bence günde 10 dk fln koyulabilir yani ben öyle yapıcam yürüteç yerine bu ittirdikleri yürüme arkadaşları varya ilerde onları öneriyolar
Bizimde beş buçuk aylık aynı sorunlar bizdede var ben birsürü kişide görüyorum yürüteç ama doktorlae çok karşı bence günde 10 dk fln koyulabilir yani ben öyle yapıcam yürüteç yerine bu ittirdikleri yürüme arkadaşları varya ilerde onları öneriyolar
Cevap İçin teşekkür ederim 😊
Bende alıp 10 dk 15 dk kullanmayı düşünüyorum..
Şu diş sıkıntımız büyük rabbim kolaylık versin hepimize ne zaman Çıkar acaba bu dişler

Ben yürüteç kullanıcam ama biraz daha bekliyorum oğlumda da kullanmıştım şimdilik bi zararı gözükmüyor 😂bizde salya muhabbeti nerdeyse 1 aylkken başladı ş
Lcw den mama önlüğü almıştım üçgen önüne takılıyoya bez sürekli onları kullanıyorum şu aralar azaldı eskiye göre yalnızlık zor gerçekten bende ailemi gönderdim kendim bakıyorum bayram geçtikten sonra düzene girer inş annemi çok özledim ne güzel bakıyoduk birlikte 😂
Benim annem Çorum’a gideli 3 ay oldu ve lütfen 1 haftayı geçme demiştim 😂 şimdi yollar kapalı gelemiyor çok zor çok

Kalıplar prematüre bebekler için mi yapılıyor anlamıyorum🤷‍♀️ Her şey giydiremeden küçüldü. Ben 2.Aydan Sonra 6-9 ay atleti aldım. 9-12 ay kıyafetleri giydiriyorum. Ki benim kızım normal. Kilolu da değil🤷‍♀️
Valla bilmiyorum biz kiloluyuz diye öyle oluyo sanıyordum 🤷🏻‍♀️ önceden hep bebek hediyesinde ayına göre götürürdüm hiç giyilememiştir böyleyse 😄

Back
X