canim midesi kuculen bir bebek az sutle yetinir tok olur huzurlu olur ama yeterli gelisemez ben benim oglum 3400 dogdu 22 gun yogunbakimdan 3600 taburcu oldu tam 4.5 aylik 6.600 gram sadece anne sutu aldi emme reddi zamani cok acikinca gunde burdefa 60 cc mama yada keci sutu verdim oda kilo alimina etki etmez cunku 120 ml anne sutu ihtiyaci varsa uyusun emsin diye gecistirmek icin soyle yapabilirsin arada sagip emzirdikten sonra oynata oynata kasikla verebilirsin midesi buyur istahi artar ben oyle yaptim
tercih meseli kullanan zarar goren gormedim tek riski yaninda durmasi sart duserse yurutecle kotu olur
ya teyzemde anneydi onun elde edebildigi bilgiler ozaman onlardi onlarinda anneliklerine laf soylememek lazim bence bizim zorumuza gittigi gibi onlarinda gider
Ya biz hep hmden gider alirdik esimle sakin diye lcwdanda kalabalik diye internetten siparis ederdik hmden ilkdefa siparis verdim hangi kargoyu kullaniyorlar canim hmden aldigim abisinin birsuru seyi kucuge kaldi lcwdakiler cop oldular coktan