2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Cnm sen yarım gün mü başlıcaksın eğer öyleyse başlarsın o arada çorbasını muhallebisini yedirirler ama seninkide emmek istiyo eğer bu durum devam ederse uzatabilirsen uzat iznini gerçi evden çıkmakta iyi gelebilir bebiş durursa

Sen ankarayı biliyosun keçiörendeyim bakanlıklara gidicem arabayla giderim gidişte trafik olmaz çıkışta olur 7 buçuk gibi evde olsam iyi gelir diyorum ama bakalım

Canımm ben hiç emmediği zamanlarda kendim uzanıyorum bebeği de üstüme yüzüstü yatırıp öyle emziriyorum biraz emiyor istersen bunu da bir dene
Deneyeyim canım sağolasın. Doğru yüzüstü durmayı da seviyor hem

Amin Allah razı olsun. Evet zorlayınca çok inat ediyor. Kafasını geriye atıyor. Uykudayken mi al emzir diyorsun
Bu kitabı aldım bu arada güzel etkinlikler var içinde. İşinize yarayabilir

Eklentiler

• 20200515_220749.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 44
  • 20200515_220731.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 47
  • 20200515_220723.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 43
  • 20200515_220708.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 35
  • 20200515_220650.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 40
  • 20200515_220636.webp
    63,5 KB · Görüntüleme: 36
  • 20200515_220749.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 30
  • 20200515_220731.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 32
  • 20200515_220723.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 34
İstersen birkaç gün dene olmazsa ücretsiz izne çıkarsın canım

Saol canımm bizimki doğduğunda baya saçlıydı kuzum benim kışa doğrı uzasın boşver bizim saçlardan ense isilik oldu kıpkırmızı ahh o günlerrr resmen korku filmii bidaha gelmesin
Benimki de çok saçlı doğdu ama hergün yataktan bi sürü saç topluyorum. Kedi gibi tüy döküyor seninki nasıl canım? Benim de çok dökülüyor kel kalcam nerdeyse

Aynen canım kendı uyanınca yıne ıyı emmıyor ben uyutup bıraz bekleyıp alıp emzırıyordum cok ıyı sakınce emıyor uyurken alınca

Vala canım benimki 4. Ay aşıya gittiğinde 6100 gr çıktı zayıf bana göre ama hemşireler normal dedi kiloya ben bi de mama +meme gidiyorum. Kaçırmışım önceki yazdıklarını kakasında ne sorun var ki? Keyifli saglıklı görünüyosa kiloya takılma ben öyle yapıyorum. 3300 doğdu 3100 hastaneden çıktık biz.

Doğum kilosunun 2 katı olunca normal diyorlar galiba. Kakası hep mukuslu, acaba alerjisi var da ondan mı zayıflıyor anlamak için süt ürünlerini kestim. Kakasında değişim olacak mı bakalım. Hareketli bir çocuk maşaallah halsiz değil ama cidden zayıf bir görünümü var, kaburgaları görünüyor

Benim 2 oglumda da alerji var canim ama kilo alimini etkilemiyor diger oglumda diyet yapmistim oglum dahada zayiflamisti sutun kalitesi dusmustu bunda hic dikkat etmiyorum ve uykudayken emziriyorum son sutu tamamen bosaltana kadar azda olsa sutum yariyor emme reddi olunca bebekler kisa kisa emiyor son sutede ulasamiyor haliyle kilo alamiyor son sut degil sadece laktozlu sutu aldigi icin cok kaka ve mukus oluyor bu alerji demek degil canim tek yonlu tepkide diyet yapilmaz susmayan aglamq gecmeyen asiri pisik egzama kaka da kan olmadikca hafif alerjide diyet onerilmiyo buyuk oglum sut urunu tukettimmi aglamaktan morariyordu 3. Gun bitiyordu aglamasi o yuzden diyet yapiyordum. Sana kilo icin onerim uykudayken emzirmen her gogus on dk ben alerjisi icin probiyotik kullaniyorum hem kakadaki kani mukusu kesiyor hem bagisikligi destekliyor

Canım nerde yazıyor 1 haziranda kurumların normale döneceği ben şuan idari İzinliyim
Canım sen de mi şuan idari izindesin ben yazı falan görmedim nerde yazıyor acaba 1 haziranda normale dönecekleri

Canım nerde yazıyor 1 haziranda kurumların normale döneceği ben şuan idari İzinliyim

Canım sen de mi şuan idari izindesin ben yazı falan görmedim nerde yazıyor acaba 1 haziranda normale dönecekleri
Cumhurbaşkanlığının yayınladığı normalleşme takviminde 20 mayısta idari izin konusu görüşülecek yazıyor. Benim de tahminim idari iznim biteceği yönünde. Ablam hemşire onlarda bitti. Bizde de dönüşümlü esnek çalışma bitti.

Ben adalet bakanlığındayım bakan beyin oluruyla idari mali işler bizim genel müdürlüğe yazı göndermişler canım büyük ihtimal her kurum dönecek

Aynen esnek çalışma bitiyomuş herkes işe gelecek yazıdılar

Vicdansız lcw pazartesi siparişi yeni vermiş kargoya

Ben simdi eve geldim buralar tenha cocuklari parka cikardim yahyaya battaniye serip cimlere uzattim yakubu biraz salladim polislere yakalanmadan eve kactik bol bol cicek topladik yahya simdi uyudu ayagimda emzirme zamani ins emer iki gundur emmiyor baharatli seyler yiyince uykuda bile almiyor tatli yiyicez ille

Kitabın ismini rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…