Teşekkür ederizz tüm bebişlere şifa olsunAy o anneler heryerdeler sadece bizim anneler degil cevrede herkes ayni seyleri soyleyecek evet deyip bilgimizi yapicaz. MasAllah guzel gecis yapmissiniz ek gidaya sifa olsun prensesemama icine sinmezse doktoruna sulandirilmis kecisutunude sorabilirsin tam mevsimi yuksek d vitamini iceriyor yada yogurdu oyle mayalayabilirsin bende baslamayi dusunuyorum pirinc unu veriyorum emmedigi zaman bos karbonhidrat alacagina faydali seyler olsun ogununde
Bende yaa kolları bile dar oluyoYok canım o da 800de aynen öyle aldığım en küçük 1 yaş.1buçuk 2 alıyorum genelde
Aynen ya hemen boynu fln pişik olmuş sadece atletle duruyo sabahtan beri ama yinede terliyoKış bebelerine sıcak hava şoku resmenyazın ne yapcaz hiç bilmiyorum fenalık geçiriyor cocuk
Aynen ya cnm bişey olucağı varsa oluyo ztn ek gıdada yemek yapıcam diye çocukla vaktimden çalmıcam buna karar verdim bi şekilde vitaminini alıcak kötü bişey yedirmezsekBi şey diyim mi insan ne kadar az şey bilirse o kadar mutlu bence
Aminn diş bizimde ağlıyo hep kuzum bizimli üstten geliyo gibi ama bana 2 ay daha var gibi geliyo bunlar iyi günler mi neCevap İçin teşekkür ederim
Bende alıp 10 dk 15 dk kullanmayı düşünüyorum..
Şu diş sıkıntımız büyük rabbim kolaylık versin hepimize ne zaman Çıkar acaba bu dişler
Bizim kız da hiç durmuyor hiç hemde Çok huysuzlandığında amme suresini dinletiyorum tavsiye ederim ağlıyorsa susuyor uyuyor.. inşallah zorlaşmaz kolaylaşırAminn diş bizimde ağlıyo hep kuzum bizimli üstten geliyo gibi ama bana 2 ay daha var gibi geliyo bunlar iyi günler mi ne
Benim annem Çorum’a gideli 3 ay oldu ve lütfen 1 haftayı geçme demiştimşimdi yollar kapalı gelemiyor çok zor çok
AminnnnAllah başımızdan eksik etmesin
Ben yurutecin asiri zararlı olduğunu düşünmüyorum belki en büyük zararı parmak uçlarına basmaya alışması olabilir o da yürüteç kullanmayan çocuklarda da olabiliyor zamanla düzeliyor çok okurum arastiririm ama en büyük zarar olarak söyledikleri şey hareket edip üzerine bir şeyler devirmesi. Bu güvenlik riskidir bu her daim var zaten buna dikkat etmek şart ama bunu saglayabilecekseniz gün içinde onu da çok yormayacak şekilde Max. Yarım saat filan durabilir yani günde iki kez 15 dk vs. ben çocuk doğmadan önce yürüteç zararlı diyordum eşim de benden böyle duydu ama doğduktan sonra çok hareketli bir çocuk ele avuca sığmıyor bir yürüteç alalım dedim bu sefer de zararlı dedim diye aldırmadı ama bize bir yerden yürüteç geldi ve koydum o anki sevincini anlatamam. Çıldırdı çocuk resmen. Şimdi bazı gunlee hiç bazı günler bir iki kez kullanıyorum hem o aşırı sıkılınca iyi oluyor hem bana iyi oluyor hep kucak hep kucak.Arkadaşlar merhaba..
benim kız 5 ayını doldur su bu ay .. yürüteç hakkında ne düşünüyorsunuz
Çok hareketli ayakta gezdirdiğim Zaman yürüyormuş gibi bacaklarını hareket ettiriyor..
Oturmayı seviyor. Sizce yürüteç almalıymışım?
Birde aşırı derece salyası akıyor son 2 gündür alttaki Kıyafete kadar ıslanıyor sık sık değişme me rağmen
Damaklarımız çok sıkıntı da çok sancılı süreçteyiz bazen kendimi çok yalnız hissediyorum ve ne yapacağımı şaşırıyorum
Yani yazdıklarınıza çok ihtiyacım var ..
korona virüs sebebi ile annem Ankara’ya gelemiyor ben gidemiyorum yani anlat anlat bitmez
Benim kızım da çok hareketli halbuki karnımdayken kaç defa çocuk hareket etmiyor diye doktora gittikBen yurutecin asiri zararlı olduğunu düşünmüyorum belki en büyük zararı parmak uçlarına basmaya alışması olabilir o da yürüteç kullanmayan çocuklarda da olabiliyor zamanla düzeliyor çok okurum arastiririm ama en büyük zarar olarak söyledikleri şey hareket edip üzerine bir şeyler devirmesi. Bu güvenlik riskidir bu her daim var zaten buna dikkat etmek şart ama bunu saglayabilecekseniz gün içinde onu da çok yormayacak şekilde Max. Yarım saat filan durabilir yani günde iki kez 15 dk vs. ben çocuk doğmadan önce yürüteç zararlı diyordum eşim de benden böyle duydu ama doğduktan sonra çok hareketli bir çocuk ele avuca sığmıyor bir yürüteç alalım dedim bu sefer de zararlı dedim diye aldırmadı ama bize bir yerden yürüteç geldi ve koydum o anki sevincini anlatamam. Çıldırdı çocuk resmen. Şimdi bazı gunlee hiç bazı günler bir iki kez kullanıyorum hem o aşırı sıkılınca iyi oluyor hem bana iyi oluyor hep kucak hep kucak.
Hepimizde var diş sıkıntıları yapacak bir şey yok
Canım bu dönemde ön beyinleri gelişiyormuş duygu durumlarını kontrol eden kısım ondan huy değiştiriyorlarmışKızlar aralık anneleri olarak maşallah dediğimiz 3 gün yaşıyo hesabıyız yageçen burda dedim emerek uyuyo memede uyuyo diye ogün bugündür kucakta sallanarak uyuyo 5 saat de dursa yine uuumuyo
Bakalım bi heryerleri gelişseydide büyüselerdiCanım bu dönemde ön beyinleri gelişiyormuş duygu durumlarını kontrol eden kısım ondan huy değiştiriyorlarmış
Biz kolik zamanı tüm duaları dinletiyoduk o günler aklıma geldiBizim kız da hiç durmuyor hiç hemde Çok huysuzlandığında amme suresini dinletiyorum tavsiye ederim ağlıyorsa susuyor uyuyor.. inşallah zorlaşmaz kolaylaşır
Tombul bacaklardan ısırmak serbest miArtık son durum tezgaha koyduk uyumuyorduuu
Tombul bacak kol göbek hepsi serbest cnmTombul bacaklardan ısırmak serbest mimaşallah nasıl ilgiyle izliyordur
"Kalk kız soğan doğra"Tombul bacak kol göbek hepsi serbest cnmuyumayan bebek mutfakta yardım etsin dedik
Bebegınızın aylık kılo alımı ne kadar acabaBir hafta gözlemleyeyim de sorun çözülmezse bunu da denerim inşaallah, teşekkürler. Çok olay çıkarıyor çünkü mama verirken çok ağlıyor son çare tekrar deneyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?