2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
iste hicbir alerjik reaksoyon olmadan bebek direk alerjiden zayiflamaz doktorlar su sut yapar desede bence kalitesimi yiyecekler etkiliyor
Cok dogru canim buda bir salgin ama bilinmezligi insani korkutuyor

Kitap bu. Bir de kedi
Ayyy masallah yerim onu yaa poncik poncik bakmiskayinvalidemde de var bi şebek önceleri onu seviyodum o da bana sariliyodu oğlumu görünce bi değişik oldu yanaşmıyor bana gözleri sonuna kadar aciyo hele ki aglarsa

İnatlaşmıyorum ama uykusu olduğu için hiçbir şey yapmak istemiyor sürekli mız mız ama uyuyamıyor da yorucu olan kısmı o.
inatlasma derken uyusun emsin diye inatlasmaktan bahsetmistim canim
Cok haklisin yorucu sinir bozucu ama guvenli baglanma icinde onlarinda her haliyle kabullenilmeye ihtiyaci var yahya gun boyu uyumuyi o yuzden hep agliyor aksama kadar hele iftar saati cildiriyor benimde sabrim cok zorlaniyor hele aksam uyutuyorum buyuk olan yine uyandiriyor yahya bir gunde toplam 11 saat max uyumus oluyor inanirmisin 1 haftadir sacimi yikayamadim sadece kisa dus evin resmini cekip atsam yardima kosar gelirsiniz birde yeterli olamiyorum onlarla yeteri kadae ilgilenemiyorum psikolojisi insani mahvediyor bende dokeyim icimi az

Bebiş ağlarken komşuları düşünme zorla çocuğu ağlatmıyorsun ya bebişe tek odaklan komşulara ses gidiyor diye iyice stres olma bizimki de bir iki gündür normalleşti çok şükür geçen hafta fenaydı

Aynen 30 mary başlangıçtı, 40 gün yıllık izin+ ücretsiz. Belki arada maaşı geri ödememek için 5-10gün rapor alırım. İdari iznin Ne zaman biteceğine göre.

Çok iyi ya benim izinleri bitirdikleri için yararlananadm az yararlandım idariden

Ayyy masallah yerim onu yaa poncik poncik bakmiskayinvalidemde de var bi şebek önceleri onu seviyodum o da bana sariliyodu oğlumu görünce bi değişik oldu yanaşmıyor bana gözleri sonuna kadar aciyo hele ki aglarsa
Hehe bizimkilerde öyle, oğlan ağlayınca kaçacak delik arıyorlar

Biz 2016 aralıkta geçirdik zatürre böyle inatçı bişey görmedim bi ay sürekli doktora gidip eve gönderiyolardı ateşi vardı sonra bigün yine doktora gittik annemi kapıda indirdim arabayı parkedip gelene kadar çocuğum havale geçirmiş bi geldim acilde tüm doktorlar müdahale ediyo öldü sandım acili ayağa kaldırdım Allah kimseye vermesin sonra tabi havale diye gönderiyolardı yatırın araştırın dedim rica minnet yatırdıkar bide baksalar ciğerlerinde yer kalmamış hep enf onun için şu dönemde hiç çıkarmıyorum evden

Aman canim havale birkere oldumu gecirme ihtimali daha yuksek ki korona da atesli bir virus dikkat edin Allah birdaha yasatmasin

Ben de aynı durumdayım resmen saat sayıyorum hiç uyumadım gibi bir şey bir yarım saat bile uyutsam isi misi bırakıp uyuyacağım ama uyumuyor sen de uyutup uyumayı dene

Allah yardımcımız olsun biz daha ilk gunundeyiz ve ben şimdiden havluyu attım

Aynen 30 mary başlangıçtı, 40 gün yıllık izin+ ücretsiz. Belki arada maaşı geri ödememek için 5-10gün rapor alırım. İdari iznin Ne zaman biteceğine göre.
Maaşı neden geri ödeyesin anlamadım ama sanırım bayram da sonra başlayın dicek ler çarşamba netleşir artık bayramdan sonrada yıllık izne ayrılırız

Maaşı neden geri ödeyesin anlamadım ama sanırım bayram da sonra başlayın dicek ler çarşamba netleşir artık bayramdan sonrada yıllık izne ayrılırız
Maaşı peşin alıyoruz ya. Mesela 1 haziranda başladık. 40 gün izinliyiz. 10 temmuzda bitiyor. 15 haziranda, 15 haziran-15 temmuz için maaş alıyoruz. Peşin aldıpımız 10 temmuz-15 temmuz maaşınj geri istiyorlar. O 5 gün için rapor alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…