- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
Aynen dikkat et bırakmasın bende zayıflamak için sirkeli su içiyodum onu sevmiyodu bıraktım bendeEki Görüntüle 2635858
Ben simdi eve geldim buralar tenha cocuklari parka cikardim yahyaya battaniye serip cimlere uzattim yakubu biraz salladim polislere yakalanmadan eve kactik bol bol cicek topladik yahya simdi uyudu ayagimda emzirme zamani ins emer iki gundur emmiyor baharatli seyler yiyince uykuda bile almiyor tatli yiyicez ille
Bu atak daha bi başka sanki dediğin gibi sabaha kadar uyandı kaç gündür öyle inan hiç halim kalmadı gece uyku sıfır nerdeyse gözü kapalı ama emmek istiyo ağlıyo kendini ittiriyo değişik değişik hareketlerHoşgeldin atak haftası... Sabaha kadar uyumadik sürekli emme isteği anlamsızca ağlama uyumama. Bana yaşattığın üç günlük kısa mutluluk için teşekkür ederim oğlum. Oysa daha dün düzeliyor galiba demiştim ☹
İnşallah öyledir canım. Ben e bebekten 5 mayısta aldıklarıma henüz ulaşamadımKızlar dün minik için alışveriş yaptım hm ve lcw de bitmiş istediklerim kargosuda geçikecekti e bebekten aldım dün aldım akşama kargoya vermişler ptt kargoyla gelecek bi iki güne gelir heralde aynı gün kargoya vermeleri güzel aklınızda bulunsun
Sağolun kızlar ben şuan idari izindeyimBen adalet bakanlığındayım bakan beyin oluruyla idari mali işler bizim genel müdürlüğe yazı göndermişler canım büyük ihtimal her kurum dönecek
Maşallah canım memleket mi orası neresi ne güzel yeşil yeşil hep çıkın temiz hava alın içim açıldıEki Görüntüle 2635858
Ben simdi eve geldim buralar tenha cocuklari parka cikardim yahyaya battaniye serip cimlere uzattim yakubu biraz salladim polislere yakalanmadan eve kactik bol bol cicek topladik yahya simdi uyudu ayagimda emzirme zamani ins emer iki gundur emmiyor baharatli seyler yiyince uykuda bile almiyor tatli yiyicez ille
Valla ben işleri salıyorum artık bebek uyanıkken yapabildiğim kadarBen bugün gün başlamadan tükendimAkşam banyo yaptırdım zar zor uyuttum. Gece de işlerim vardı.3 e kadar hazır çocuk uyuyorken yapayım dedim tam uyucam uyandı sabahın 6 sona kadar. Bi de uykusu geliyor uyumuyor. Emmiyor bağrıyor. Neyse güç bela uyuttum sabah 8 de uyandı Bulduğum yere sızıp 3 gün uyumak istiyorum
Konya canim buraya gelin geldim firsat olsa keske degerlendirsek yaziMaşallah canım memleket mi orası neresi ne güzel yeşil yeşil hep çıkın temiz hava alın içim açıldı
Benim kız yanacak o zaman hiç kısa bileyimiz yokİnşallah öyledir canım. Ben e bebekten 5 mayısta aldıklarıma henüz ulaşamadımonlar veriyor da Kargo şirketleri hemen getirmiyor. Aşırı yoğunluk varmış her yerde çünkü
Gozum korktu yoksa bizdede mi durumlar boyle olucakBen bugün gün başlamadan tükendimAkşam banyo yaptırdım zar zor uyuttum. Gece de işlerim vardı.3 e kadar hazır çocuk uyuyorken yapayım dedim tam uyucam uyandı sabahın 6 sona kadar. Bi de uykusu geliyor uyumuyor. Emmiyor bağrıyor. Neyse güç bela uyuttum sabah 8 de uyandı Bulduğum yere sızıp 3 gün uyumak istiyorum
Bunu düşünerek aldım ama baksana gelmiyomuş yine açıkta kaldıkVicdansız lcw pazartesi siparişi yeni vermiş kargoya
Çok iyi ya benim izinleri bitirdikleri için yararlananadm az yararlandım idaridenSağolun kızlar ben şuan idari izindeyimChedarice senin nle durumuz aynı diye hatırlıyorum benim de 30 martta başlamam gerekiyordu şu idari izin muhabbeti çıktı bebekten dolayı takip edemiyorum o zaman 20 mayısta netleşir sanırım ben de ona göre birikmiş yıllık iznim var 40 gün onu kullanıp ücretsize ayrılıcam
Aslında doğrusu uyanıkken yapmak ama ben gece yapma gibi bi alışkanlık edindim. Uyuyunca rahat oluyor diye. Halbuki ne gerek var uyu dinlen. Ay çok pişmanım şu anValla ben işleri salıyorum artık bebek uyanıkken yapabildiğim kadarmesela dün balkonumun kenar duvarları fayans onları deterjanlı suyla sildim sonea yarım cam var balkonumda demirlerin arkasında yaptırdım oğlum düşmesin diye aşırı pisti mecbur sildim ama kız uyanıkken onu yatırdım halıya balkonda beni izledi biraz zırladı derken bitti uykusuzluk berbat bugünü nasıl geçirceksin Allah yardım etsin
Benim hmden siparisler bugun teslimata cikmis sukur ama bayramlik aldim gundelik degil yasak masak baglamaz amcalari kapidan ziyaret ederiz nasilsa ikisinin evi bahceli sosyal mesafe koruyabilirizBenim kız yanacak o zaman hiç kısa bileyimiz yok
Bilmiyorum canım umarım olmaz. Çünkü sinirlerim yıprandı cidden. Noldu bu çocuğa diye dolanıp duruyorumGozum korktu yoksa bizdede mi durumlar boyle olucak
Ya bence bebeklere saygi duymamiz lazim onlar bizden daha cok zorlaniyorlar muhtemelen distendir ama annemin dedigi gibi bebek hep iyi olmaz cicek gibidir birgun solar bir gun acar ya gece uyumaz ya gunduz aksam inadi tutar inatlasma nasil isterse oyle davran kaynanam boyle derdi der hep babaannem.hem hekim hem ebeydi hekimBilmiyorum canım umarım olmaz. Çünkü sinirlerim yıprandı cidden. Noldu bu çocuğa diye dolanıp duruyorumara ara huysuzlukları olurdu o atak dönemleri. Ama 4,5 aydır belki 40 ından öncedir onun dışında hiç ağlayarak uyanmazdı. Gecenin 3 ünde sabahın 5 inde basıyor çığlığı benim çocuğum olmasına rağmen ben katlanamıyorum o gürültüye. Komşular küfrediyordur. Gerçi ağlar ağlamaz hemen yatak odasından çıkarıp oturma odasına falan gidiyorum insanlar daha az rahatsız olsun diye de ses gidiyordur muhakkak. Ha üst katımdakileri uyandırsın istiyorum o ayrı lanetler aşırı saygısızlar ama diğerlerine ayıp
İnatlaşmıyorum ama uykusu olduğu için hiçbir şey yapmak istemiyor sürekli mız mız ama uyuyamıyor da yorucu olan kısmı o.Ya bence bebeklere saygi duymamiz lazim onlar bizden daha cok zorlaniyorlar muhtemelen distendir ama annemin dedigi gibi bebek hep iyi olmaz cicek gibidir birgun solar bir gun acar ya gece uyumaz ya gunduz aksam inadi tutar inatlasma nasil isterse oyle davran kaynanam boyle derdi der hep babaannem.hem hekim hem ebeydi hekim
Ne bileyim her çocukta farklı oluyormuş yan etkileri. Test de yaptırmadık ki. Süt kalitesi deyince, ben doğumdan sonra 50 kiloya düştüm, benim zayıflığımla çocuğun zayıflığının bir ilgisi varmıdır ki? Dünden beri uyanır uyanmaz emziriyorum, meme reddi yaşamadık şu ana kadar. Dediğin gibi uykulu olduğundan galiba. Gün içinde ne yapacak bakalımBenim 2 oglumda da alerji var canim ama kilo alimini etkilemiyor diger oglumda diyet yapmistim oglum dahada zayiflamisti sutun kalitesi dusmustu bunda hic dikkat etmiyorum ve uykudayken emziriyorum son sutu tamamen bosaltana kadar azda olsa sutum yariyor emme reddi olunca bebekler kisa kisa emiyor son sutede ulasamiyor haliyle kilo alamiyor son sut degil sadece laktozlu sutu aldigi icin cok kaka ve mukus oluyor bu alerji demek degil canim tek yonlu tepkide diyet yapilmaz susmayan aglamq gecmeyen asiri pisik egzama kaka da kan olmadikca hafif alerjide diyet onerilmiyo buyuk oglum sut urunu tukettimmi aglamaktan morariyordu 3. Gun bitiyordu aglamasi o yuzden diyet yapiyordum. Sana kilo icin onerim uykudayken emzirmen her gogus on dk ben alerjisi icin probiyotik kullaniyorum hem kakadaki kani mukusu kesiyor hem bagisikligi destekliyor
Canım her şeyden her yıl binlerce hatta yüzbinlerce insan ölüyor. Bu virüsün bu kadar korkutucu olma sebebi henüz ilacının bulunamamış olması. Net bir tedavisi henüz yok. Ve en önemlisi zenginleri de öldürüyor ve bir şey yapamıyorlarEki Görüntüle 2635879
Arkadaslar o sene bizde gecirdik o zaturreyi 2.5 ay oksurduk hicbirsey fayda etmedi beyaz kopuklu.balgam vardi otobusle hastaneye giderken tum cocuklar oksuruyor kopuklu balgam cikariyorlardi 27 bin kisi olmus abd de virus bulasanlarin yuzde 84 evinden cikmayanlarmis bence 2018 salgini daha beterdi capraz komsum benden bir yas kucuktu hastanede yogun bakimda yatmisti zaturreden yani ben hala birsey anlayamadim bu virus olayindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?