- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
ben internetten kefirli yogurt mayasi siparis edicem dogal probiyotik simdilik market yogurduyla mayaladigim ev yogurdunun mayasini kullandimAnnem de bize hep köy sütünden yoğurt yapmış ama şimdi doktorlar niye pastorize diye tutturmuş ki onunla da nasıl tutar yoğurt hiiç bilmiyorum mayam da yok zaten
korona kalir mi ki o sicakta 60 derecede öluyor 100 kaynama sicakligiGüvenilir yerden olursa neden olmasın şimdi korona var ya ben o yüzden güvenemedim . Bildiğin yer varsa köy sütü yoksa güvenilir bir marka dedi bana da doktor . Marka bile verdi
Özelden markayı bana yazabilir misin canımGüvenilir yerden olursa neden olmasın şimdi korona var ya ben o yüzden güvenemedim . Bildiğin yer varsa köy sütü yoksa güvenilir bir marka dedi bana da doktor . Marka bile verdi
Ay maşallah ben bu yaptıklarını öğrensem dahi fırsat bulup yapamam o yüzden düşünüyorum çocuğa yoğurt peynir ne vericem hadi yoğurdu yapıcam da Bi şekilde peyniri hiç bir şekilde yapamamBenim esim kendi yaptigim peynirden baskasini yemiyor artik aldigim sut kesildiginde internetten bakip yapmistim fena alistik hazirlar tat vermiyor artik tereyagida yapiyorum ogluma ek gidaya basladigimda ogrenmistim yapmayi hala da yapiyorum
Nasıl verdin Havucu canımSaolun kızlar deniycem bakalım havuç denedim azda olsa yedi bakalım bizi ne günler bekliyo
Peynir daha kolay tuttu tutmadi derdi yokAy maşallah ben bu yaptıklarını öğrensem dahi fırsat bulup yapamam o yüzden düşünüyorum çocuğa yoğurt peynir ne vericem hadi yoğurdu yapıcam da Bi şekilde peyniri hiç bir şekilde yapamam
Ekşi gelmiş olabilir mi? Benimki de ilk gün yedi sonra eksidi sevmedi pek ben de bugün ona ayrı küçük porsiyon daha tatlı mayalayacagim sevmediyse zorlamamak gerek bir iki hafta sonra tekrar teklif edersinKızlar imdadıma yetişin ben yoğurtla başladım dün yarım yemek kaşığı bugün tam yemek kaşığına geçtik ve inanılmaz ağlıyo yoğrt verince 2 3 çay kaşığı anca yedi katıla katıla ağladı bitirmedik bile emdi geri uyudu şimdide ben nasıl başaracam sizde durumlar ne alemde
Markayı yazar mısın canım sen ilk ve son harfi yaz ben anlarımGüvenilir yerden olursa neden olmasın şimdi korona var ya ben o yüzden güvenemedim . Bildiğin yer varsa köy sütü yoksa güvenilir bir marka dedi bana da doktor . Marka bile verdi
Anam maşallah iki çocukla süpersin bende hiç o enerji yok valla lor nasıl yapacam onu düşünüyorumBenim esim kendi yaptigim peynirden baskasini yemiyor artik aldigim sut kesildiginde internetten bakip yapmistim fena alistik hazirlar tat vermiyor artik tereyagida yapiyorum ogluma ek gidaya basladigimda ogrenmistim yapmayi hala da yapiyorum
Gelmiş olabilir yenide günlük sütten yaptım onuda beğenmediEkşi gelmiş olabilir mi? Benimki de ilk gün yedi sonra eksidi sevmedi pek ben de bugün ona ayrı küçük porsiyon daha tatlı mayalayacagim sevmediyse zorlamamak gerek bir iki hafta sonra tekrar teklif edersin
Canım buharda haşlayıp ezdim çatalla sonra minik minik yedirdimNasıl verdin Havucu canım
AOÇMarkayı yazar mısın canım sen ilk ve son harfi yaz ben anlarım
Aldın mı canım buhar pişirici bu nette satılan küçük olanCanım buharda haşlayıp ezdim çatalla sonra minik minik yedirdim
Yok almadım daha tel süzgeçle yaptım belkide hiç almam bi deneyimdeAldın mı canım buhar pişirici bu nette satılan küçük olan
Canım bizim aynı durumlar ama seninki yapmaZdı ya acaba gaz falan mı oldu bu ara bide büyüdükleri için hareketleri değişiyoBenim kızım uykusuzluktan perişan oluyor ama uyuyamıyor. Çok şaşkınım. Sadece bebek arabasına bindirip dışarı çıkarırsam güneşe doğru yatıyor. Arabayı durdurduğum an basıyor çığlığı. Demek ki bi şey var ki dışarda ve arabada dolaşırken rahatlıyorsizce ne olabilir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?