2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Annem de bize hep köy sütünden yoğurt yapmış ama şimdi doktorlar niye pastorize diye tutturmuş ki onunla da nasıl tutar yoğurt hiiç bilmiyorum mayam da yok zaten
ben internetten kefirli yogurt mayasi siparis edicem dogal probiyotik simdilik market yogurduyla mayaladigim ev yogurdunun mayasini kullandim
Güvenilir yerden olursa neden olmasın şimdi korona var ya ben o yüzden güvenemedim . Bildiğin yer varsa köy sütü yoksa güvenilir bir marka dedi bana da doktor . Marka bile verdi
korona kalir mi ki o sicakta 60 derecede öluyor 100 kaynama sicakligi
Zaten

Benim esim kendi yaptigim peynirden baskasini yemiyor artik aldigim sut kesildiginde internetten bakip yapmistim fena alistik hazirlar tat vermiyor artik tereyagida yapiyorum ogluma ek gidaya basladigimda ogrenmistim yapmayi hala da yapiyorum

Benim esim kendi yaptigim peynirden baskasini yemiyor artik aldigim sut kesildiginde internetten bakip yapmistim fena alistik hazirlar tat vermiyor artik tereyagida yapiyorum ogluma ek gidaya basladigimda ogrenmistim yapmayi hala da yapiyorum
Ay maşallah ben bu yaptıklarını öğrensem dahi fırsat bulup yapamam o yüzden düşünüyorum çocuğa yoğurt peynir ne vericem hadi yoğurdu yapıcam da Bi şekilde peyniri hiç bir şekilde yapamam

Ekşi gelmiş olabilir mi? Benimki de ilk gün yedi sonra eksidi sevmedi pek ben de bugün ona ayrı küçük porsiyon daha tatlı mayalayacagim sevmediyse zorlamamak gerek bir iki hafta sonra tekrar teklif edersin

Anam maşallah iki çocukla süpersin bende hiç o enerji yok valla lor nasıl yapacam onu düşünüyorum

Ekşi gelmiş olabilir mi? Benimki de ilk gün yedi sonra eksidi sevmedi pek ben de bugün ona ayrı küçük porsiyon daha tatlı mayalayacagim sevmediyse zorlamamak gerek bir iki hafta sonra tekrar teklif edersin
Gelmiş olabilir yenide günlük sütten yaptım onuda beğenmedi

Canım bizim aynı durumlar ama seninki yapmaZdı ya acaba gaz falan mı oldu bu ara bide büyüdükleri için hareketleri değişiyo

Kızlar yazdıklarınızı okudum yazamdım bir türlü biizmki beni çıldırtıyo ya herşeye ağlamaya başladı mutlu edemiyorum bitek yemek yerken mutlu geceleri uyumuyo bide burda hava çok sıcak devamlı terliyo artık sadece atletle duruyo gecede bu şekilde uyuyo üzerine müslin örtüyorum. Bide çorap giydiriyorum gaz olmasın diye. Ek gıdayı konuşmuşsunuz biz nerdeyse normal yeme moduna geçicez herşeyi okdr iştahlı yiyoki kilosuda fazla korkuyorum obez olcak diye artık pirinç yulaf fln tükettirmemeye çalışıyorum patateste vermiyorum boşuna kalori diye
Yoğurt görünce çıldırıyo kıymalı bezelye taneli yiyo artık haftaya karpuz kavun deneticem kuru kayısı hurma
Yeni başlayan arkadaşlarım
Ben trendyoldaki süzgeçten kullanıyodum çok memnun kaldım ama bim de kiwi nin buhar makinesi müthiş bişey çok rahat tavsiye ederim
Yoğurt 2 günde bir mayalanıyo
Lor peyniri yapınca peynir altı suyunu ayırdım her yemeğine bir çay kaşığı koyuyorum
Kemik suyu mutlaka bir çay kaşığı her yemeğine bu dönem protein ve kalsiyum çok önemliymiş
Kabızlık olmadı hiç her yemeğine soğuk sıkım zeytinyağı koyuyorum
Akşam üstü bazen irmikli meyve püresi yapıyorum
Birde suyu arttırdım tabi hem hava sıcak hem ek gıda baya susuyo artık

Bu arada isilik için önericeğiniz bir şey varmı ?ensesi çok isilik olmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…