2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Hahahaha aynen ya tüm günüm ayakları tut kızım demekle geçiyo ayağını çok sevmiş annesi demekki Bu stres bitmez gerçi doğru diyosun dönücekmi emeklicekmi sürüncekmi ayak başparmağını ağzına sokucakmııı
Umarım ihtiyacı kalmaz ya şimdiden pirinç falan koymuyorum boşuna kalori diye bazen

Çatalla ezip vermek mi reddeden bebeklere göre püre mi anlaymadım özür dilerim
Ay ne demek bende hızlı yazdım bebekten karışık olduBazı bebekler ek gıdaya hazır olmayıp reddetme olunca bir süre püre yaptıktan sonra çatalla ezip verince daha kolay alışıyolar ama bebek reddetmiyosa baştan çatalla ezip vermek daha doğruymuş
Ben ilk günden karışık gittim mesela ilk gün havuç patates püre yaptım enginar yaptığım gün çatalla ezdim yada brokoli yapınca eline verdim kemirdi bezelye ve kıyma haşladım hafif ezdim taneli verdim gibi

Tamamdır anladım şimdi teşekkür ederim :)

Allah razı olsun, aptamil pregomin as mamanın adı. Bizim doktor da sarılık ve tiroid için kan istemişti ben de kan vermemek için doktora gitmedim kaç hafta. İnsan perişan oluyor ya. Ona olmasın bana olsun diyorsun. Sünnetini erken yaptırdık mesela çocuğa travma olmasın diye, bana travma oldu. Allah beterinden saklasın hala etkisinden kurtulamıyorum.
Ay inşaallah topuktan bakabiliyorlardır, gidince sorayım inşaallah çok sağol

Sarılık İçin ben hiç kan aldırmadım ateş ölçer gibi bir aleti vardı doktorun onunla bakıyordu kansız .

Canım yarında patates deneyecem dediğin gibi blender deneyim bu seferde

Sarılık İçin ben hiç kan aldırmadım ateş ölçer gibi bir aleti vardı doktorun onunla bakıyordu kansız .
"Kansız" ı anlamakta güçlük yaşadım çok güzel ya keşke böyle alternatif çözüm önerileri sunsa doktorlar. Küçücük bebek bunlar sonuçta

"Kansız" ı anlamakta güçlük yaşadım çok güzel ya keşke böyle alternatif çözüm önerileri sunsa doktorlar. Küçücük bebek bunlar sonuçta
Keşke, o cihaz çok pahalı bir cihaz ama hastaneler bebeklerin canını acıtmak yerine keşke biraz bütçelerini zorlamayı tercih etseler. Koru hastanesini bu bakımdan takdir ettim ve görünce çok sevinmiştim cihazı. 1 tane cihazları var 6-7 dr ortak kullanıyor ama olsun

Ay kuzum ya iyi yapmışsınız ama küçükken daha iyi diyolar. İnşallah öyle yaparlar bende bidaha kan alma durumu olursa mutlaka direticem topuktan alın diye

Ya bize onu 2 günde bir baktılar ama değere göre değişiyo sanırım bizim aşırı sarılık derecesi vardı kilosu çok fazla düştü öle olunca bide kan alalım dediler

Ya bize onu 2 günde bir baktılar ama değere göre değişiyo sanırım bizim aşırı sarılık derecesi vardı kilosu çok fazla düştü öle olunca bide kan alalım dediler
Cihaz belli bir dereceye kadar ölçüyor malesef

Çiğneyebiliyor mu canım?

Sen basladın mı canım ek gıdaya 20 aralıktı senın kızında demı benımkıde o tarıhte merak ettım
Ben 4 ay bittiğinden beri ara ara yoğurt sürdüm azcık ağzına meyve falan yalattım. Ama çrş günü 5 ay bitince doktora götürüp ondan onay alıp öyle tam başlamayı düşünüyorum canım. Bakalım doktoru ne diyecek. Gönlüm ufak ufak her tadımı yaptırıp 6 ay bitince tam başlamaktan yana. Bakalım doktorumuz ne diyecek.

Ben daha hıc bısı degdırmedım bıle agzına bazen dıyorum baslayım bazen yok dıyorum kararsız kaldım doktordan gelınce soyledıklerını benımlede paylasır mısın banada bı fıkır olsun bız gıdemıyoruz da

Canım sen hangi marka kaşık deniyosun mama kaşığı biberon falan ne alsam bilemedim

Üstümden kamyon geçmiş gibi kulaklarım çınlıyo ne berbat bişeymiş atak mı diş mi her ne haltsa ilkinde böyle bişey görmedim oda sık uyanırdı ama yine dalardı ilk diş çıktı ne ağlama ne bişey taki 9. Ayda tatile gitmiştik o gece bi çığlık basmıştı garip oğlum 9 ayda hiç ağlamamış bu huysuz çirkinde onu anladım ikinci düşünenler hemen günümü özetliyorum sabah kan ter içinde kahvaltı hazırla kız durmasın kucakta derken oğlanla ilgilen bi saat konuşmasını dinle sonra miniğin uykusu gelir o uyanır öğle yemeği telaşı sonra minik yine uyur binbir ağlamayla bu sefer oldu mu akşam yemeği tabi kız uyuduğu tam dinleniyim 5 dk dediğin sırada büyük gelir ve anneee annee sana bişey göstermem lazım veya gel benimle oyna yarış yapalım koridorda derken daha bi tarafım koltuk görmeden kız uyanır ve mutlu son yine kucakta aklı olan ikinci yapmaz hatta ilkinide yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…