Hahahaha aynen ya tüm günüm ayakları tut kızım demekle geçiyoAyak baş parmağını yalayamıyor diye üzülmekti annelikyalamasın bırak ya ne saçma bi görüntü anlatamam cuk cuk cuk diye memeden iştahlı emiyor benimki
Hepsinin gelişimi Farklı canım daha önce de yazdım benimki hala dönmüyor. Dönemiyor demiyorum bak dönmüyor hiç öyle bir çabası yokİhtiyaç duymuyor demek ki diyorum artık
bu Arada senin kız sadece yemek yerken mutlu oluyormuş aha da bizden bi tane daha geliyorinşallah ilerki diyet deneyimlerinde bizim kadar aç kalmak zorunda kalmaz
Ay ne demek bende hızlı yazdım bebekten karışık olduÇatalla ezip vermek mi reddeden bebeklere göre püre mi anlaymadım özür dilerim
Tamamdır anladım şimdi teşekkür ederim :)Ay ne demek bende hızlı yazdım bebekten karışık olduBazı bebekler ek gıdaya hazır olmayıp reddetme olunca bir süre püre yaptıktan sonra çatalla ezip verince daha kolay alışıyolar ama bebek reddetmiyosa baştan çatalla ezip vermek daha doğruymuş
Ben ilk günden karışık gittim mesela ilk gün havuç patates püre yaptım enginar yaptığım gün çatalla ezdim yada brokoli yapınca eline verdim kemirdi bezelye ve kıyma haşladım hafif ezdim taneli verdim gibi
Allah razı olsun, aptamil pregomin as mamanın adı. Bizim doktor da sarılık ve tiroid için kan istemişti ben de kan vermemek için doktora gitmedim kaç hafta. İnsan perişan oluyor ya. Ona olmasın bana olsun diyorsun. Sünnetini erken yaptırdık mesela çocuğa travma olmasın diye, bana travma oldu. Allah beterinden saklasın hala etkisinden kurtulamıyorum.Cnm geçmiş olsun aptamil procyno mu önerdi bu arada bizimde sarılıktan doğduğu hafta kan aldılar canımdan can gitti o gün lohusa depresyonuna girdim hemşire nası zorladı bulmak için hala izi duruyo hep öpüyorum orayı sonradan öğrendim topuk kanıyla bakabiliyolarmış meğersem keşke bilseydim istersen sende sor
Sarılık İçin ben hiç kan aldırmadım ateş ölçer gibi bir aleti vardı doktorun onunla bakıyordu kansız .Allah razı olsun, aptamil pregomin as mamanın adı. Bizim doktor da sarılık ve tiroid için kan istemişti ben de kan vermemek için doktora gitmedim kaç hafta. İnsan perişan oluyor ya. Ona olmasın bana olsun diyorsun. Sünnetini erken yaptırdık mesela çocuğa travma olmasın diye, bana travma oldu. Allah beterinden saklasın hala etkisinden kurtulamıyorum.
Ay inşaallah topuktan bakabiliyorlardır, gidince sorayım inşaallah çok sağol
Canım yarında patates deneyecem dediğin gibi blender deneyim bu seferdeAy ne demek bende hızlı yazdım bebekten karışık olduBazı bebekler ek gıdaya hazır olmayıp reddetme olunca bir süre püre yaptıktan sonra çatalla ezip verince daha kolay alışıyolar ama bebek reddetmiyosa baştan çatalla ezip vermek daha doğruymuş
Ben ilk günden karışık gittim mesela ilk gün havuç patates püre yaptım enginar yaptığım gün çatalla ezdim yada brokoli yapınca eline verdim kemirdi bezelye ve kıyma haşladım hafif ezdim taneli verdim gibi☺
"Kansız" ı anlamakta güçlük yaşadımSarılık İçin ben hiç kan aldırmadım ateş ölçer gibi bir aleti vardı doktorun onunla bakıyordu kansız .
Keşke, o cihaz çok pahalı bir cihaz ama hastaneler bebeklerin canını acıtmak yerine keşke biraz bütçelerini zorlamayı tercih etseler. Koru hastanesini bu bakımdan takdir ettim ve görünce çok sevinmiştim cihazı. 1 tane cihazları var 6-7 dr ortak kullanıyor ama olsun"Kansız" ı anlamakta güçlük yaşadımçok güzel ya keşke böyle alternatif çözüm önerileri sunsa doktorlar. Küçücük bebek bunlar sonuçta
Ay kuzum ya iyi yapmışsınız ama küçükken daha iyi diyolar. İnşallah öyle yaparlar bende bidaha kan alma durumu olursa mutlaka direticem topuktan alın diyeAllah razı olsun, aptamil pregomin as mamanın adı. Bizim doktor da sarılık ve tiroid için kan istemişti ben de kan vermemek için doktora gitmedim kaç hafta. İnsan perişan oluyor ya. Ona olmasın bana olsun diyorsun. Sünnetini erken yaptırdık mesela çocuğa travma olmasın diye, bana travma oldu. Allah beterinden saklasın hala etkisinden kurtulamıyorum.
Ay inşaallah topuktan bakabiliyorlardır, gidince sorayım inşaallah çok sağol
Ya bize onu 2 günde bir baktılar ama değere göre değişiyo sanırım bizim aşırı sarılık derecesi vardı kilosu çok fazla düştü öle olunca bide kan alalım dedilerSarılık İçin ben hiç kan aldırmadım ateş ölçer gibi bir aleti vardı doktorun onunla bakıyordu kansız .
Cihaz belli bir dereceye kadar ölçüyor malesefYa bize onu 2 günde bir baktılar ama değere göre değişiyo sanırım bizim aşırı sarılık derecesi vardı kilosu çok fazla düştü öle olunca bide kan alalım dediler
Çiğneyebiliyor mu canım?Ay ne demek bende hızlı yazdım bebekten karışık olduBazı bebekler ek gıdaya hazır olmayıp reddetme olunca bir süre püre yaptıktan sonra çatalla ezip verince daha kolay alışıyolar ama bebek reddetmiyosa baştan çatalla ezip vermek daha doğruymuş
Ben ilk günden karışık gittim mesela ilk gün havuç patates püre yaptım enginar yaptığım gün çatalla ezdim yada brokoli yapınca eline verdim kemirdi bezelye ve kıyma haşladım hafif ezdim taneli verdim gibi☺
Ben de başta doktora niye kansız diyo diye düşündüm bi an"Kansız" ı anlamakta güçlük yaşadımçok güzel ya keşke böyle alternatif çözüm önerileri sunsa doktorlar. Küçücük bebek bunlar sonuçta
Sen basladın mı canım ek gıdaya 20 aralıktı senın kızında demı benımkıde o tarıhte merak ettımÇiğneyebiliyor mu canım?
Ben 4 ay bittiğinden beri ara ara yoğurt sürdüm azcık ağzına meyve falan yalattım. Ama çrş günü 5 ay bitince doktora götürüp ondan onay alıp öyle tam başlamayı düşünüyorum canım. Bakalım doktoru ne diyecek. Gönlüm ufak ufak her tadımı yaptırıp 6 ay bitince tam başlamaktan yana. Bakalım doktorumuz ne diyecek.Sen basladın mı canım ek gıdaya 20 aralıktı senın kızında demı benımkıde o tarıhte merak ettım
Ben daha hıc bısı degdırmedım bıle agzına bazen dıyorum baslayım bazen yok dıyorum kararsız kaldım doktordan gelınce soyledıklerını benımlede paylasır mısın banada bı fıkır olsun bız gıdemıyoruz daBen 4 ay bittiğinden beri ara ara yoğurt sürdüm azcık ağzına meyve falan yalattım. Ama çrş günü 5 ay bitince doktora götürüp ondan onay alıp öyle tam başlamayı düşünüyorum canım. Bakalım doktoru ne diyecek. Gönlüm ufak ufak her tadımı yaptırıp 6 ay bitince tam başlamaktan yana. Bakalım doktorumuz ne diyecek.
Tabi canım yazarım inşallahBen daha hıc bısı degdırmedım bıle agzına bazen dıyorum baslayım bazen yok dıyorum kararsız kaldım doktordan gelınce soyledıklerını benımlede paylasır mısın banada bı fıkır olsun bız gıdemıyoruz da
Sevdiği bişey yok ki hepsine öğürüyoBenimki de havucu begenmedi yoğurtla karistirdim öyle yedi. Sen de bir şeyle karıştırıp vermeyi deneyebilirsin
Canım sen hangi marka kaşık deniyosun mama kaşığı biberon falan ne alsam bilemedimYa bize onu 2 günde bir baktılar ama değere göre değişiyo sanırım bizim aşırı sarılık derecesi vardı kilosu çok fazla düştü öle olunca bide kan alalım dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?