• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Boyu da 48 di şuan sanırım 63 eşim öyle ölçtü doktora götürmedik bu ay ya 🙄maşallah çok güzel doğmuş 😍🧿 meme reddi için asla pes etme ah ah ben 18 gün 40 I yeni çıkmış bebekle delirdim . En son boğazım şişti stresten acile gittik bebekle eşim arabada kaldı ben serum aldım onu da hızlı verdirdim bayıldım sonra 😔 hala aklıma geliyor bebek tok oluyor mesela almak istemiyor anında stresim başlıyor o an
Bu ay biz de hastaneye gitmiyoruz. Yok etmem burda senin yazdıklarını okudum hep uykuya dalarken ya da uyanınca veriyorum almadığı zamanlarda şimdilik böyle durum

Neden geçerli olmadı anlamadım süt izni senin yasal hakkın şimdi neden süt iznine ayrılamıyorsun sonrada dünkü genelgeye görede idari izinli olursun diye düşünüyorum
Ya ben kurumumdakilere anlatamıyorum şuan yıllık izinlerimi kullanıyorum 😡bencede öyle olmalı ama yapmıyolar

Eşim yarım soyunuyor bende iç çamaşırlarımla kalamıyorum 🤣 iş bitince bebeği havluya sarıp alıyorum ben eşim tam soyunup duşunu alıyor . Bende bebeği emziriyorum kremliyorum giydirip yatağına bırakıp kendim duşa gidiyorum
Şimdi anladım teşekkür ederim😊

Benim iznimde bugün itibariyle bitti. Ben de öğretmenim Tatil olması dolasıyla heyet raporu almayı erteledim artık ne zaman açılırsa o zaman alacağım. Okul başlamamı yapmış bugün.

Benim iznimde bugün itibariyle bitti. Ben de öğretmenim Tatil olması dolasıyla heyet raporu almayı erteledim artık ne zaman açılırsa o zaman alacağım. Okul başlamamı yapmış bugün.
Olması gereken o aslında ama yapmıyolar bende alacam artık rapor karşydım ama kaç gün hakkımı yediler

Ya ben kurumumdakilere anlatamıyorum şuan yıllık izinlerimi kullanıyorum 😡bencede öyle olmalı ama yapmıyolar
sen yarım güne başvUrdum vb diyodun sanki. Bak eğer katıksız olarak saf olarak şuysa; Analık izni bitti. Süt izni devreye girdi ve seni idari saymayıp senelik izninden kesiyolarsa ALlah cezalarını vermesin. Acaba idari diye adı üstünde kurumun idaresine mi bağlı dicem ama sanmam yaa

sen yarım güne başvUrdum vb diyodun sanki. Bak eğer katıksız olarak saf olarak şuysa; Analık izni bitti. Süt izni devreye girdi ve seni idari saymayıp senelik izninden kesiyolarsa ALlah cezalarını vermesin. Acaba idari diye adı üstünde kurumun idaresine mi bağlı dicem ama sanmam yaa
Emziğin ismi ne

Kızlar bizde bugün rotayı aldık 6500 olmuş kızım 60 cm boyu da 🙏 bugün baya uyuyor rota mı yaptı bilemedim. Geçen gün gelişim yazılarına bakıyordum eliyle birşeyleri tutup ağzına götürür elini almk istediğine uzatır diyor ama kızım bunları yapmıyor elinin yiyor diye eldiveni geç çıkarttık ondan mı bilmiyorum sizde durumlar nedir

Kızlar bizde bugün rotayı aldık 6500 olmuş kızım 60 cm boyu da 🙏 bugün baya uyuyor rota mı yaptı bilemedim. Geçen gün gelişim yazılarına bakıyordum eliyle birşeyleri tutup ağzına götürür elini almk istediğine uzatır diyor ama kızım bunları yapmıyor elinin yiyor diye eldiveni geç çıkarttık ondan mı bilmiyorum sizde durumlar nedir
Bizde de yok ama daha 1 ay süreleri var. Bi gün yapmaz bir bakmıssın ertesi gün yapar. Bizimki sürekli uyuyor. Oyun ne öğrenemedi daha.

Selam beş aralık biz. Yarım ay fark var. Geçmiş olsun. Elini bizimki de yiyor. Kilosu iyi maaşallaj biz 4.700 dü 2 hafta kadar önce . Anca 5 kg dir. Boyu 62.yarım Ay farkındandır. Çıngırağı apzına götürüyor. Peki hareketli kıpır kıpır mı, durağan mı?

Bizde elini ağzına götürüyor oyun halısında yakın olan oyuncakları tutuyor ama yüzüstü yatırıp önüne bir şey koyduğumda uzanmıyor ya da bir şey gösterdiğimde onu almaya çalışmıyor

Son düzenleme:
Benimki avuçlarını açıp oyun halısındaki nesneleri yakalamaya çalışıyor. Son 1 haftadır öyle. Bi sabah aniden açtı avuçları 😄 sizde de yakındır merak etme☺️ Ben 5. Günden sonra eldiven takmadım hiç. Yüzünü gözünü çiziyor arada ama mitoz bölünmeleri hızlı ertesi gün iyileşiyor😁

Aynen o durundayım analık bitti senelik izindeym izni kesip başladı yapacaktım sen yararlanamıyosun sadece süt izninde olanlar yararlanıyo diyolar ama kurumda benimle doğum yapıp yarım günden yararlanan uzman var ona yararlandırıyolar bürodakiler bilmiyo genel müdürede soramıyorum adamın tek derdi ben değilim millet canıyla uğraşıyo izin derdine mi düştün der fırçalar diye

Kızlar hangı bezı kullanıyosunuz bebıslerınıze ben sleepy kullanıyorum suan ve bezde asırı bı koku var paketı acınca fark ettım once boyle bı koku almamıstım 1 numarayı kullanırken bıde bezın onunde cişi şişkınlık yapıyor dagılmıyor sankı sızınde oyle mı

Benimki avuçlarını açıp oyun halısındaki nesneleri yakalamaya çalışıyor. Son 1 haftadır öyle. Bi sabah aniden açtı avuçları 😄 sizde de yakındır merak etme☺ Ben 5. Günden sonra eldiven takmadım hiç. Yüzünü gözünü çiziyor arada ama mitoz bölünmeleri hızlı ertesi gün iyileşiyor😁
Benımkının ellerı ısınmıyordu hıc nasıl takmadınız sız hıc🤔

Benımkının ellerı ısınmıyordu hıc nasıl takmadınız sız hıc🤔
4. Gün geldi sütüm emzirmek için uğraşırken bi yazı okudum. Bebek anneye temas etmeli dokunmalı bebekler dünyayı dokunarak algılayacak diye. Eldivenler çıkarıp elini tutarak emzirmeye başladım. Sonra da takmadım zaten. Ellerin üşümesi de bebeklerde üşüme belirtisi değilmiş zaten

Doğru aslında bi bakmışım bir an da yapmaya başlamış. İnsan yine de tereddüt ediyor işte analık 🙈 hareketleri falan gayet iyi eller ayaklar hiç durmuyor altını değiştirirken bile terliyorum örtüsünü falan tutuyor ama çıngırak gibi şeyleri tutmuyor oyun halısına yatınca oyuncaklara çok bakıyor konuşuyor heyecanlanıyor hele o zeka kartlarıyla konuşması 😂

Back
X