• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Benimkide pek sevememisti mamayi. ben kasikla sagdigim.sutumu veriyorum kasikla fazla iciyor dalip oynatirken biberonla mumkun degil iciremiyorum ne sutumu ne mamayi 30 ml anca cekip almiyor birdaha
Ne biberon ne kaşık.. kavga dövüş 10ml içirebilmiştim, onun da yarısını tükürdü. Oyuncakla falan deneyeyim bir de

Ay ay bilmiyorum. Yalnız 3-4 hafta önce 6.700dü şu an 6.600
Kılo kaybı olması sıkıntı canım ya yoksa maşallah bence ayına gore 6600 ıyıymıs . Benım bebegımde bıraz sıkıntılıydı emme reddı yasadık baya uyutup oyle emzırıyodum bunu sureklı yapıyodum ama o zaman bıraz duzeldı gıbı hıc bıberon tutmak ıstemedı mama verdım almadı mecbur uyutmayı denedım yanı sanada bı fıkır olsun pes etme ek gıda olmadan once bıde dene

Kılo kaybı olması sıkıntı canım ya yoksa maşallah bence ayına gore 6600 ıyıymıs . Benım bebegımde bıraz sıkıntılıydı emme reddı yasadık baya uyutup oyle emzırıyodum bunu sureklı yapıyodum ama o zaman bıraz duzeldı gıbı hıc bıberon tutmak ıstemedı mama verdım almadı mecbur uyutmayı denedım yanı sanada bı fıkır olsun pes etme ek gıda olmadan once bıde dene
Aynen böyle bir durumdayız biz de. Gece uyku sersemi güzel emiyor, gündüz kırk takla atıyoruz. Gündüz uyanınca da hiç uyku sersemi olmuyor ki hemen kocaman açılıyor o gözler, yatarak emzirmeye çalışıyorum biraz emiyor öyle. Şu 50 günü sağ sağlim atlatsaydık da ek gıdaya başlayabilseydik hayırlısıyla
Uykudan uyanınca emzirmeye çalış canım daha kendine gelemeden

Biz kolik zamanı tüm duaları dinletiyoduk o günler aklıma geldi😂 bunuda deniym🙏🏻😍
😂kolik deyince içim bi cız ediyo ne günler yaşadık gerçekten ya şimdide arada öyle ağlıyo ona şükür dün gece hiç uyumadı bugün yaptı kakasını uyur inş bu arada ben kaçırmışım o bıdığı ısırırım maşallah sana saçlarda var benimki daha kel sayılır babası oğlan diye seviyo 😂

Kızlar ben çok bunaldım ücretsiz izine daha çıkmadım 1 haziranda kurumlar normal çalışmaya dönecekmiş bizim ordada nöbet olayı var hergün birimiz 7 ye kadar duruyo şimdi diyorum arkadaşlarla konuşup tabi genel müdürüm ne derse 4 buçuk gibi işe gidp 7 de çıksam o sırada annem ve kv bakacaklar miniğe biberon almıyo ama artık ek gıdayada başlıycaz bilemedim böyle çalışmalımıyım

Kızlar aralık anneleri olarak maşallah dediğimiz 3 gün yaşıyo hesabıyız ya 😂😂geçen burda dedim emerek uyuyo memede uyuyo diye ogün bugündür kucakta sallanarak uyuyo 5 saat de dursa yine uuumuyo🙄😒
Sırf bu yüzden buraya bi şey yazmaya korkuyorum 😄 ne zaman yazsam aksi bi durum olmaya başlıyor 😄

Aynen böyle bir durumdayız biz de. Gece uyku sersemi güzel emiyor, gündüz kırk takla atıyoruz. Gündüz uyanınca da hiç uyku sersemi olmuyor ki hemen kocaman açılıyor o gözler, yatarak emzirmeye çalışıyorum biraz emiyor öyle. Şu 50 günü sağ sağlim atlatsaydık da ek gıdaya başlayabilseydik hayırlısıyla
Canımm ben hiç emmediği zamanlarda kendim uzanıyorum bebeği de üstüme yüzüstü yatırıp öyle emziriyorum biraz emiyor istersen bunu da bir dene

Bıde emmıyorsa cok zorlama ıyıce uzaklasıyor bu sefer artık anlıyorlar galıba buyuyorlar sen uyutup emzırmeyı dene belkı senıncok yoracak ama dedıgın gıbı cok az bı zamanın kaldı ek gıda ıcın bıda ınan buna duzelıyor bı sekılde sonra alısıyorlar gerı gecıcı bı sure bu. Insaallah gecerde rahatlarsın

😂kolik deyince içim bi cız ediyo ne günler yaşadık gerçekten ya şimdide arada öyle ağlıyo ona şükür dün gece hiç uyumadı bugün yaptı kakasını uyur inş bu arada ben kaçırmışım o bıdığı ısırırım maşallah sana saçlarda var benimki daha kel sayılır babası oğlan diye seviyo 😂
Saol canımm bizimki doğduğunda baya saçlıydı😂 kuzum benim kışa doğrı uzasın boşver bizim saçlardan ense isilik oldu kıpkırmızı😂 ahh o günlerrr resmen korku filmii bidaha gelmesin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Back
X