- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.332
- 548
Benim kızımın bu durumda yapacağı ilk şey yandaki bıçaklara uzanmak olurduArtık son durum tezgaha koyduk uyumuyorduuu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kızımın bu durumda yapacağı ilk şey yandaki bıçaklara uzanmak olurduArtık son durum tezgaha koyduk uyumuyorduuu![]()
Maşallah canımArtık son durum tezgaha koyduk uyumuyorduuu![]()
Masallah civciv ya buuuArtık son durum tezgaha koyduk uyumuyorduuu![]()
Cnm seninki fit aktivite yapmaya çalışıyo bizimki şişko direk hamura gittiBenim kızımın bu durumda yapacağı ilk şey yandaki bıçaklara uzanmak olurdu![]()
Teşekkürler cnmMaşallah canım![]()
Saol cnm hepimizin bebişine maşallahMasallah civciv ya buuu![]()
Hahaha kahkaha attım çok yaşa senCnm seninki fit aktivite yapmaya çalışıyo bizimki şişko direk hamura gitti![]()
Sende canım inşallahHahaha kahkaha attım çok yaşa senAllah güzel günlerini göstersin hepimize inş
![]()
Ne biberon ne kaşık.. kavga dövüş 10ml içirebilmiştim, onun da yarısını tükürdü. Oyuncakla falan deneyeyim bir deBenimkide pek sevememisti mamayi. ben kasikla sagdigim.sutumu veriyorum kasikla fazla iciyor dalip oynatirken biberonla mumkun degil iciremiyorum ne sutumu ne mamayi 30 ml anca cekip almiyor birdaha
Ay ay bilmiyorum. Yalnız 3-4 hafta önce 6.700dü şu an 6.600Bebegınızın aylık kılo alımı ne kadar acaba
Kılo kaybı olması sıkıntı canım ya yoksa maşallah bence ayına gore 6600 ıyıymıs . Benım bebegımde bıraz sıkıntılıydı emme reddı yasadık baya uyutup oyle emzırıyodum bunu sureklı yapıyodum ama o zaman bıraz duzeldı gıbı hıc bıberon tutmak ıstemedı mama verdım almadı mecbur uyutmayı denedım yanı sanada bı fıkır olsun pes etme ek gıda olmadan once bıde deneAy ay bilmiyorum. Yalnız 3-4 hafta önce 6.700dü şu an 6.600
Uykudan uyanınca emzirmeye çalış canım daha kendine gelemedenNe biberon ne kaşık.. kavga dövüş 10ml içirebilmiştim, onun da yarısını tükürdü. Oyuncakla falan deneyeyim bir de
Mutlaka dene çok etkiliBiz kolik zamanı tüm duaları dinletiyoduk o günler aklıma geldibunuda deniym
![]()
Aynen böyle bir durumdayız biz de. Gece uyku sersemi güzel emiyor, gündüz kırk takla atıyoruz. Gündüz uyanınca da hiç uyku sersemi olmuyor ki hemen kocaman açılıyor o gözler, yatarak emzirmeye çalışıyorum biraz emiyor öyle. Şu 50 günü sağ sağlim atlatsaydık da ek gıdaya başlayabilseydik hayırlısıylaKılo kaybı olması sıkıntı canım ya yoksa maşallah bence ayına gore 6600 ıyıymıs . Benım bebegımde bıraz sıkıntılıydı emme reddı yasadık baya uyutup oyle emzırıyodum bunu sureklı yapıyodum ama o zaman bıraz duzeldı gıbı hıc bıberon tutmak ıstemedı mama verdım almadı mecbur uyutmayı denedım yanı sanada bı fıkır olsun pes etme ek gıda olmadan once bıde dene
Uykudan uyanınca emzirmeye çalış canım daha kendine gelemeden
Biz kolik zamanı tüm duaları dinletiyoduk o günler aklıma geldibunuda deniym
![]()
Sırf bu yüzden buraya bi şey yazmaya korkuyorumKızlar aralık anneleri olarak maşallah dediğimiz 3 gün yaşıyo hesabıyız yageçen burda dedim emerek uyuyo memede uyuyo diye ogün bugündür kucakta sallanarak uyuyo 5 saat de dursa yine uuumuyo
![]()
Canımm ben hiç emmediği zamanlarda kendim uzanıyorum bebeği de üstüme yüzüstü yatırıp öyle emziriyorum biraz emiyor istersen bunu da bir deneAynen böyle bir durumdayız biz de. Gece uyku sersemi güzel emiyor, gündüz kırk takla atıyoruz. Gündüz uyanınca da hiç uyku sersemi olmuyor ki hemen kocaman açılıyor o gözler, yatarak emzirmeye çalışıyorum biraz emiyor öyle. Şu 50 günü sağ sağlim atlatsaydık da ek gıdaya başlayabilseydik hayırlısıyla
Bıde emmıyorsa cok zorlama ıyıce uzaklasıyor bu sefer artık anlıyorlar galıba buyuyorlar sen uyutup emzırmeyı dene belkı senıncok yoracak ama dedıgın gıbı cok az bı zamanın kaldı ek gıda ıcın bıda ınan buna duzelıyor bı sekılde sonra alısıyorlar gerı gecıcı bı sure bu. Insaallah gecerde rahatlarsınAynen böyle bir durumdayız biz de. Gece uyku sersemi güzel emiyor, gündüz kırk takla atıyoruz. Gündüz uyanınca da hiç uyku sersemi olmuyor ki hemen kocaman açılıyor o gözler, yatarak emzirmeye çalışıyorum biraz emiyor öyle. Şu 50 günü sağ sağlim atlatsaydık da ek gıdaya başlayabilseydik hayırlısıyla
Saol canımm bizimki doğduğunda baya saçlıydıkolik deyince içim bi cız ediyo ne günler yaşadık gerçekten ya şimdide arada öyle ağlıyo ona şükür dün gece hiç uyumadı bugün yaptı kakasını uyur inş bu arada ben kaçırmışım o bıdığı ısırırım maşallah sana saçlarda var benimki daha kel sayılır babası oğlan diye seviyo
![]()