- 5 Mayıs 2019
- 741
- 972
- 33
Kitap bu. Bir de kediKitabın ismini rica etsem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kitap bu. Bir de kediKitabın ismini rica etsem![]()
iste hicbir alerjik reaksoyon olmadan bebek direk alerjiden zayiflamaz doktorlar su sut yapar desede bence kalitesimi yiyecekler etkiliyorNe bileyim her çocukta farklı oluyormuş yan etkileri. Test de yaptırmadık ki. Süt kalitesi deyince, ben doğumdan sonra 50 kiloya düştüm, benim zayıflığımla çocuğun zayıflığının bir ilgisi varmıdır ki? Dünden beri uyanır uyanmaz emziriyorum, meme reddi yaşamadık şu ana kadar. Dediğin gibi uykulu olduğundan galiba. Gün içinde ne yapacak bakalım
Cok dogru canim buda bir salgin ama bilinmezligi insani korkutuyorCanım her şeyden her yıl binlerce hatta yüzbinlerce insan ölüyor. Bu virüsün bu kadar korkutucu olma sebebi henüz ilacının bulunamamış olması. Net bir tedavisi henüz yok. Ve en önemlisi zenginleri de öldürüyor ve bir şey yapamıyorlar![]()
Kargocular ne sövüyordurBunu düşünerek aldım ama baksana gelmiyomuş yine açıkta kaldık![]()
Ayyy masallah yerim onu yaa poncik poncik bakmisKitap bu. Bir de kedi![]()
inatlasma derken uyusun emsin diye inatlasmaktan bahsetmistim canimİnatlaşmıyorum ama uykusu olduğu için hiçbir şey yapmak istemiyor sürekli mız mız ama uyuyamıyor da yorucu olan kısmı o.
Bebiş ağlarken komşuları düşünme zorla çocuğu ağlatmıyorsun ya bebişe tek odaklan komşulara ses gidiyor diye iyice stres olma bizimki de bir iki gündür normalleşti çok şükür geçen hafta fenaydıBilmiyorum canım umarım olmaz. Çünkü sinirlerim yıprandı cidden. Noldu bu çocuğa diye dolanıp duruyorumara ara huysuzlukları olurdu o atak dönemleri. Ama 4,5 aydır belki 40 ından öncedir onun dışında hiç ağlayarak uyanmazdı. Gecenin 3 ünde sabahın 5 inde basıyor çığlığı
benim çocuğum olmasına rağmen ben katlanamıyorum o gürültüye. Komşular küfrediyordur. Gerçi ağlar ağlamaz hemen yatak odasından çıkarıp oturma odasına falan gidiyorum insanlar daha az rahatsız olsun diye de ses gidiyordur muhakkak. Ha üst katımdakileri uyandırsın istiyorum o ayrı lanetler aşırı saygısızlar
ama diğerlerine ayıp
![]()
Aynen 30 mary başlangıçtı, 40 gün yıllık izin+ ücretsiz. Belki arada maaşı geri ödememek için 5-10gün rapor alırım. İdari iznin Ne zaman biteceğine göre.Sağolun kızlar ben şuan idari izindeyimChedarice senin nle durumuz aynı diye hatırlıyorum benim de 30 martta başlamam gerekiyordu şu idari izin muhabbeti çıktı bebekten dolayı takip edemiyorum o zaman 20 mayısta netleşir sanırım ben de ona göre birikmiş yıllık iznim var 40 gün onu kullanıp ücretsize ayrılıcam
Çok iyi ya benim izinleri bitirdikleri için yararlananadm az yararlandım idaridenSağolun kızlar ben şuan idari izindeyimChedarice senin nle durumuz aynı diye hatırlıyorum benim de 30 martta başlamam gerekiyordu şu idari izin muhabbeti çıktı bebekten dolayı takip edemiyorum o zaman 20 mayısta netleşir sanırım ben de ona göre birikmiş yıllık iznim var 40 gün onu kullanıp ücretsize ayrılıcam
Hehe bizimkilerde öyle, oğlan ağlayınca kaçacak delik arıyorlarAyyy masallah yerim onu yaa poncik poncik bakmiskayinvalidemde de var bi şebek önceleri onu seviyodum o da bana sariliyodu oğlumu görünce bi değişik oldu yanaşmıyor bana gözleri sonuna kadar aciyo hele ki aglarsa
![]()
Biz 2016 aralıkta geçirdik zatürre böyle inatçı bişey görmedim bi ay sürekli doktora gidip eve gönderiyolardı ateşi vardı sonra bigün yine doktora gittik annemi kapıda indirdim arabayı parkedip gelene kadar çocuğum havale geçirmiş bi geldim acilde tüm doktorlar müdahale ediyo öldü sandım acili ayağa kaldırdım Allah kimseye vermesin sonra tabi havale diye gönderiyolardı yatırın araştırın dedim rica minnet yatırdıkar bide baksalar ciğerlerinde yer kalmamış hep enf onun için şu dönemde hiç çıkarmıyorum evdenEki Görüntüle 2635879
Arkadaslar o sene bizde gecirdik o zaturreyi 2.5 ay oksurduk hicbirsey fayda etmedi beyaz kopuklu.balgam vardi otobusle hastaneye giderken tum cocuklar oksuruyor kopuklu balgam cikariyorlardi 27 bin kisi olmus abd de virus bulasanlarin yuzde 84 evinden cikmayanlarmis bence 2018 salgini daha beterdi capraz komsum benden bir yas kucuktu hastanede yogun bakimda yatmisti zaturreden yani ben hala birsey anlayamadim bu virus olayindan
Aman canim havale birkere oldumu gecirme ihtimali daha yuksek ki korona da atesli bir virus dikkat edin Allah birdaha yasatmasinBiz 2016 aralıkta geçirdik zatürre böyle inatçı bişey görmedim bi ay sürekli doktora gidip eve gönderiyolardı ateşi vardı sonra bigün yine doktora gittik annemi kapıda indirdim arabayı parkedip gelene kadar çocuğum havale geçirmiş bi geldim acilde tüm doktorlar müdahale ediyo öldü sandım acili ayağa kaldırdım Allah kimseye vermesin sonra tabi havale diye gönderiyolardı yatırın araştırın dedim rica minnet yatırdıkar bide baksalar ciğerlerinde yer kalmamış hep enf onun için şu dönemde hiç çıkarmıyorum evden
Amin hiçbi kuzucuk yaşamasınAman canim havale birkere oldumu gecirme ihtimali daha yuksek ki korona da atesli bir virus dikkat edin Allah birdaha yasatmasin
Sling dene canim birde istersen belki sakinlesir uyurUyumuyo ya deli gibi uykusu var ama gözlerini kapatıyo uyuduğunu anladığı an basıyo çığlığıyaşlandım ya ikinci çocuk beni bitirdi
![]()
Ben de aynı durumdayım resmen saat sayıyorum hiç uyumadım gibi bir şey bir yarım saat bile uyutsam isi misi bırakıp uyuyacağım ama uyumuyor sen de uyutup uyumayı deneBen bugün gün başlamadan tükendimAkşam banyo yaptırdım zar zor uyuttum. Gece de işlerim vardı.3 e kadar hazır çocuk uyuyorken yapayım dedim tam uyucam uyandı
sabahın 6 sona kadar. Bi de uykusu geliyor uyumuyor. Emmiyor bağrıyor. Neyse güç bela uyuttum sabah 8 de uyandı
Bulduğum yere sızıp 3 gün uyumak istiyorum
![]()
Allah yardımcımız olsun biz daha ilk gunundeyiz ve ben şimdiden havluyu attımBu atak daha bi başka sanki dediğin gibi sabaha kadar uyandı kaç gündür öyle inan hiç halim kalmadı gece uyku sıfır nerdeyse gözü kapalı ama emmek istiyo ağlıyo kendini ittiriyo değişik değişik hareketler![]()
Bu ses nerden geliyoHehe bizimkilerde öyle, oğlan ağlayınca kaçacak delik arıyorlar![]()
Maaşı neden geri ödeyesin anlamadım ama sanırım bayram da sonra başlayın dicek ler çarşamba netleşir artık bayramdan sonrada yıllık izne ayrılırızAynen 30 mary başlangıçtı, 40 gün yıllık izin+ ücretsiz. Belki arada maaşı geri ödememek için 5-10gün rapor alırım. İdari iznin Ne zaman biteceğine göre.
Maaşı peşin alıyoruz ya. Mesela 1 haziranda başladık. 40 gün izinliyiz. 10 temmuzda bitiyor. 15 haziranda, 15 haziran-15 temmuz için maaş alıyoruz. Peşin aldıpımız 10 temmuz-15 temmuz maaşınj geri istiyorlar. O 5 gün için rapor alabilirim.Maaşı neden geri ödeyesin anlamadım ama sanırım bayram da sonra başlayın dicek ler çarşamba netleşir artık bayramdan sonrada yıllık izne ayrılırız