• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Sen ankarayı biliyosun keçiörendeyim bakanlıklara gidicem arabayla giderim gidişte trafik olmaz çıkışta olur 7 buçuk gibi evde olsam iyi gelir diyorum ama bakalım😂😊
Giderken rahat gidersin canım aynen ama dönüşte fena oluyo ek gıda falan biraz daha rahatlarsan başlayabilirsin daha vakit var biraz daha düşün bakalım😊

Eki Görüntüle 2635858
Ben simdi eve geldim buralar tenha cocuklari parka cikardim yahyaya battaniye serip cimlere uzattim yakubu biraz salladim polislere yakalanmadan eve kactik bol bol cicek topladik yahya simdi uyudu ayagimda emzirme zamani ins emer iki gundur emmiyor baharatli seyler yiyince uykuda bile almiyor tatli yiyicez ille 😒😒😒😒😒
Oh cnm ne güzel yeşillik çok iyi yapmışsınn walla gerçi açık hava yorar diyolar bizimki burda devamlı açık havada bide üstüne banyo fln ama yorulma belirtisi bile olmuyo uyuması için😅

Benimki de çok saçlı doğdu ama hergün yataktan bi sürü saç topluyorum. Kedi gibi tüy döküyor🙄 seninki nasıl canım? Benim de çok dökülüyor kel kalcam nerdeyse🤭
Aynı canım şimdi daya yeni saçını taradım tarak hep saç olmuş kedi tüyü gibi aynen ama yeniside çıkıyo heralde saçıda uzadı bi yandan benimkide aynı banyodan bi çıkıyorum 2 avuç dolu dolu saçım dökülüyo🤷🏻‍♀️

Chedarice Chedarice canım emil bey saat 10 da instagramda ek gıda ile ilgili canlı yayın yapacak
Müsait olursam izleyeyim. Anladığım kadarıyla 5aylıkken başlatıyor, klasik besletiyor ve mutfagınızda olan şeylerle besleyin diyor. Benim de alerji ile ilgili sorularım olacak inşallah soru cevaplar. Kendisine whatsappdan sormaya çekiniyorum artık;)

Müsait olursam izleyeyim. Anladığım kadarıyla 5aylıkken başlatıyor, klasik besletiyor ve mutfagınızda olan şeylerle besleyin diyor. Benim de alerji ile ilgili sorularım olacak inşallah soru cevaplar. Kendisine whatsappdan sormaya çekiniyorum artık:KK66:
Ay bende bıktırıyorum iki çocuk olunca😂

Ben de aynı durumdayım resmen saat sayıyorum hiç uyumadım gibi bir şey bir yarım saat bile uyutsam isi misi bırakıp uyuyacağım ama uyumuyor sen de uyutup uyumayı dene
Yazmışsın yeni gördüm okumuşum farkında bile değilim kusura bakma😂ah uyusa keşke bazen uyutuyorum eşime diyorum uyanınca sen bak ben biraz yatıyım diye toplamda 1 saat anca uyuyorum bunada şükür bu gecede başladı uyanmalar 1 saatte 3. Uyanışı

N nilsen89 bu bizim için😂😂😂😂
IMG_20200516_214945.jpg

Maaşı peşin alıyoruz ya. Mesela 1 haziranda başladık. 40 gün izinliyiz. 10 temmuzda bitiyor. 15 haziranda, 15 haziran-15 temmuz için maaş alıyoruz. Peşin aldıpımız 10 temmuz-15 temmuz maaşınj geri istiyorlar. O 5 gün için rapor alabilirim.
Ay inan ben bunları hiç düşünmüyorum geri isteyeceklerse az yatırsınlar😁😁ama seninle iletişim halinde olalım eğer böyle olursa tarihler bende 10 temmuzda gidip 5 günlük rapor alayım çok sağol peki 10 temmuzda 5 günlük değil 10 günlü k rapor alıp ardından ücretsize ayrılsak ne olur o zaman

Ay inan ben bunları hiç düşünmüyorum geri isteyeceklerse az yatırsınlar😁😁ama seninle iletişim halinde olalım eğer böyle olursa tarihler bende 10 temmuzda gidip 5 günlük rapor alayım çok sağol peki 10 temmuzda 5 günlük değil 10 günlü k rapor alıp ardından ücretsize ayrılsak ne olur o zaman
15 temmuzda maaşın yatar, 25 gününü iade edersin;)

Ben şehir dışındayım diye 10nunda almak zorundayım sen aynı şehirden 13ünde 3 günlük de alabilirsin

Yazmışsın yeni gördüm okumuşum farkında bile değilim kusura bakma😂ah uyusa keşke bazen uyutuyorum eşime diyorum uyanınca sen bak ben biraz yatıyım diye toplamda 1 saat anca uyuyorum bunada şükür bu gecede başladı uyanmalar 1 saatte 3. Uyanışı
Estağfirullah :) aynen ya bizim en geç uyanışı 1 saat. Bizimkini 9da uyuttum yatırırken uyandı hala yatmadı desem 🙄

Back
X