2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bana hastane de gece emzirmenin çok daha iyi olduğunu, sütün gece emzirme sinde daha çok arttığını ve gece sütünün daha kaliteli olduğunu söyledi çocuk hemşiresi canım

Kaliteli mi bilmem pek zannetmem de ama bebekler gece bealenmesiyle kilo aliyorlar ayni bizim gibi.. Gece yiyince herkes kilo alır

Sütü nasıl veriyorlar, kaşık ya da enjektör mü? Bizimkiler boğazına kaçıracağım diye tedirgin. Biberon vermedik.
Niye biberon vermiyorsun kasikla 1saat sürüyordur.banada hep biberon verme alışır dediler .ilk günden beri bazen mama çoğunluk meme ucu yarasından dolayi anne sütünü sağıp biberon verdik.3 çeşit biberon var evde damakli , dr brwns ve avent kiraz uç üçünude aldi.2-3 öğün anne sütünü biberon verip 7-8 saat sonra meme verdim tuttu.emdi uyudu.bence en azından arada biberon ver onada alışsın kasigada anne menesinede.yarin öbür gün ,90-120 cc yiyecekler kaşıkla sana çok zor olacak.

Kaka yapmayinca doymuyo muymus.. Yaa bak bende de öyle oluyo.. Cok yedgimde rahat büyük tuvalete çıkıyorum.. Bebeklerde de oyle demekki.. Ama sariligi hafiflediyse doymuyo mudur ki bilemedim eymende kolik yaa.. Bu ara tam artti.. Çünkü dogum zamanindayz şu ara.. Farkli huylar basliyor sanki

Peygamber efendimiz torunlarina 7 gun icinde yaptirirmis.. Işte yine ne kadar doğru yaptgni anladim.. Her hareketinde bile ayri birsey var peygamber efendimizin.. Keşke benimde 7 gun icinde yaptrma imkanim olsaydi

Ayda 700 grm azmiymis bana cokta az degil gibi normal gibi geldi normalde ayda ne kadar kilo alinmasi gerekiyor 1 ayi dolan anneler bebekleriniz kac gram aldilar

Bnm bildgm bebekler gunde 30gr almalari gerekiyormuş.. Doktora kontrole gittik geven hafta 10 15gr dedi.. Premature oldugu icin belki de..

Biz bugün 1 haftalık olduk, ben sezeryanlıyım, taburcu olur olmaz ayaklandım, bebeğin tüm bakımını eşimden ya da annemden yardımla ben yapabiliyorum, bazen yanlızken de yapıyorum. Bizim en büyük sıkıntı meme reddi. Daha kendisi memeye gelip bir çekmedi. Türlü oyunlarla tutturuyorum. 5. gün kontrolünde hastanede hemşireler göğüsüme mamayı sonda ile tutup tutturdular, o gün emebildi bolca. Şu an ben sağıyorum, sonra ağızına enjektör ile az akıtıp sonra bir şekilde memeyi tutturmaya çalışıyorum. Tutmaz krize girerse eşim eldiven takıp sondayı parmağına sabitleyip veriyor. Çok yoruldum

Benim de 3 gün kaka yapamadığı oldu. Annem kayısıları haşlayıp püre yaptı yedim, bir kerede bol tereyağını ekmeğe sürüp eritip yedim işe yaradı. Bir bez dolusu kaka ile çıkış yaptı.

Merhaba bu grupta değilim ama msjlari görünce belki faydası olur diye yazmak istedim. Göğüs yarasına tahin yağı çok faydalı. Tahin yağını her emzirmeden sonra surun ve kalkan varsa kalkanla Bir sonraki emzirmeye kadar muhafaza edin. Belki faydası olur.gecmis olsun

Daha memeyi istekle gelip tutmadı hiç, türlü oyunlarla veriyorum. Sizin bebekler nasıl? Memeyi aranırken hemen tutuyor mu ? Biberon rahatlığına da alışırsa iyice beni boşlarsa diye korkuyorum

Daha memeyi istekle gelip tutmadı hiç, türlü oyunlarla veriyorum. Sizin bebekler nasıl? Memeyi aranırken hemen tutuyor mu ? Biberon rahatlığına da alışırsa iyice beni boşlarsa diye korkuyorum
Ilk oğlumda bahsettiğiniz gibi bir buçuk ay emzirmek için uğraştım.ilk uc gün sütüm gelmedi mama vermek zorunda kaldım daha sonra sütüm geldi ama.emmek istemedi sağmak zorunda kaldım.cok emek verdim emmesi için sonunda başarmıştım.cok ağlar kafasını çeker çok da inatci oluyorlar.sakın pes etmeyin

Bnce cene kuvvetlenio emzik ve biberonda.. Bnce bebisler memeyi unutmazlar yaa.. Biraz alissin emmeye o zmn senin memeyi nasik çeker.. Yine ugrasrsn belki ama en azndn bebek naapcani bilir.. Anne bebekten bebek anneden ogreniyorz birlikte

İyiyim kuzum çok şükğr geliyor sütüm .
3. gün kontrolüne gittik .50 gr vermiş miniğim . Sarılığımızda yok çok şükür
Ödem atıyordur tekrar alır kiloyu benim kızım 400 gr vermişti çok şükür aldı yine kilosunu. Maşallah canım çok sevindim Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Canım sancı azaldı anlamadım dün baya saatlerce sürdü niye azaldı ki sendede mi böyle oldu

Reactions: H E
insallah canm Allah razi olsun. bnde oyle düşünüyorum insallah aksi bir durum olmazsa asiri su gelmesi gbi. bn bide duş almaya bayılırım bni psikojikte rahatlatacagi icin bnde banyoda vakit geçirmeyi düşünüyorum inslh :) hastanede mümkün olduğunca az kalmak istiyorm . eve 5 dk mesafede hastane ıkınma hissi gelene kadr beklesem yetişirim demi

Canm ayni bnimde dişim kirildi 6.aydaydi sanırımve ara ara sızlıyor bn ağrı olmasin diye duzenli tuzlu suyla gargara sonra karanfil kaynatiorum onunla gargara yapıyorum. bunlar sayesinde erteleniyor dogumdan sonra ilk isim disim olacak kendime geldiğim an. ve ben çok şiddetli ağrılarımı sarımsak almıştı tuzla ezip koymuştum. gitmemis arkadaşta geri hafiflemis .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…