2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok haklısın darlanmakta canım, neyse demek ki beklemek lazım bakalım... sağlıkla gelsinler de

Bana hastane de gece emzirmenin çok daha iyi olduğunu, sütün gece emzirme sinde daha çok arttığını ve gece sütünün daha kaliteli olduğunu söyledi çocuk hemşiresi canım
Sütü nasıl veriyorlar, kaşık ya da enjektör mü? Bizimkiler boğazına kaçıracağım diye tedirgin. Biberon vermedik.
Canım zaten sadece bana deliksiz 1-2 saat uyku için yapıyorlar bütün gece için değil yani ve uykusuzluk da sütü azaltıyo malum. Valla benim ebe ve dr da kaşık önerdi ama gecenin bilmem kaçı o iş yorucu. Ben iki küçük biberon aldım gün içinde sagiyorum. Hastaneye falan giderken eşim alıp gidiyo ben henüz o derece ayaklanamadım. Sürekli olmadığı için meleğim de öyle alismadi.

Kızlar belime sancı giriyor adet sancısı gibi kasıktada hissediyorum araları az ama şiddetidr az ne yapmalıyım öokta uyuyasım var kaldım ortada enerjim sıfır
Canım yemek ye duş al ve uyumaya calis. Ben en şiddetli sancıları duşta karşıladım çok rahatlattı ama yemek yememiş olmak bende enerji bırakmadı. Allah yardımcınız olsun Rabbim kolaylık versin hep meleğini karnına koyacakları o büyülü anı düşün çünkü o an sanki az önce sancı çeken sen degilmissin gibi.

Kilo az almis dedi, sariligi gecmemis dedi, kaka az yapiyor dedi, uyumuyor dedi bunlarin hepsi açlıktan doymadigindan dedi surekli emziriyorm sutum emmedigi zaman atleti islatmista oluyor oysaki.
Ayda 700 grm azmiymis bana cokta az degil gibi normal gibi geldi normalde ayda ne kadar kilo alinmasi gerekiyor 1 ayi dolan anneler bebekleriniz kac gram aldilar

Insallah cok guzel ve kolay bi dogumunuz olur agrinizi evde cekin ve dusa girin su da agri cok azaliyor ben 1 1.30 saat suyun altinda kaldim agriyi hissetmiyecek kadar hafifti ve acilmam guzel oldu suyla 3 dk ya dusunce hastaneye gittim 1.30 saat icinde bebegimi kucagima aldim zaten nstydi yatisti derken vakit cok hizli gecmisti insallah kalanlarinda kolay bi dogumu gerceklersir. Ama imkaniniz olursa muakkak suya girin

Berikko derdin de ben bilmezdim lohusa teri nasil bir sey kafamdan su dokuyorlar her saniye sanki.

Ben o kadar terliodum ki.. Artik evde tisort yetistiremiodum.. Terli tişörtü kurutup giyiyordum acayip terliyodum ki herkes bu durumda.. Yelek filan alin diye ondan dedim

Uyanik olduklari her an aglama huyu edindiler.Delirmelik cidden.Avaz avaz agliyolar hemde ve sadece kucakta susuyolar.

Eymende böyle.. Bence anneyi istiyolar hemen o yüzden kucaga almak icin agliyorlar.. Sessiz sakin uyanmasi iki kere anca olmuştur.. İki gundur de ga sancisiyla ugrasiyoruz.. Kaka yapamadi aglaya aglaya helak oldu.. Kıçına kulak cubuguyla zeytinyagi sürdüm aradan 15dk gecince hemen yapti kakasini.. Ama gaz hala devam ediyor.. Bakalim bugun noolcak

Benimde kakali bez sayisi azaldi acaba doymuyormu ki diye aklima gelmisti ozaman normal mi bu durum

Belli bi sure sonra kakali bez azaliyormus.. Bizimki azaldi.. Çiş daha fazla.. Belli zmn geçince oyle olmasi gerekiyormuş.. Bu da bebegin beslendigini gosteriyormus.. Ne tuhaf ilk kabiz oldu uzuldum kaka yaptrmak icin ugrastm.. Halbuki bagirsaklari duzenleniyor sanrm..ondan snra azaldi bayagi.. Yaramiyormu süt diye üzülüyodm..annem diyince sasrdm.. Cis sutun yaradgni gosteriomus belli sure sonra

Mastit olan var mi aranizda? Neler yaptiniz tikali kanali acmak icin. Inanilmaz titreme ates hali gecirdim. Dusa banyoya girdim ciktim kac kez aciya ragmen sagmaya calistim. Masaj vs yapiyorum. Ama tikali yer hala agriyor...

Antibiyotik içtim canım.. Cuma da ultrasona girdim.. Mastitli gogsum değil digerinde kistler çıktı.. Hayırlısı perşembe doktora gostercem sonucu..bakalim ne dicek

Kızlar belime sancı giriyor adet sancısı gibi kasıktada hissediyorum araları az ama şiddetidr az ne yapmalıyım öokta uyuyasım var kaldım ortada enerjim sıfır
Öncelikle sakin ol inan ben doğum yaptığım gün doğurcağımı hiç düşünmezdim .
benımde çok hafifti ve düzensizdi sancılarım .
öncelikle ılık bir banyo ol .
sınra her sancıgeldiğinde sadece bebeğini düşün sana kavusmak için seni kastıgını düşün .
ve ne olursa olsun inan doğdugu an butun acıların bitiyo .
bende inanamazdım kıvranırken bir anda oh dedim .
ve inan dayanılmaz sancılar sadece yarım saat 1 saat sürüyor . Onlarıda güzel güçlü kendini yormadan karşılarsan çok kolay atlatırsın .
yaparsın buna inan

Emerken hava yutuyordur canım.. Yada sende usutmekten kaynaklı gaz oluyosa bebege o da geçebilir.. Ayy allahmbir gaz dane hale geliyoruz.. Ilerde daha farkli dertlerimiz olcak.. Allah hepimize güç versin

Ayda 700 grm azmiymis bana cokta az degil gibi normal gibi geldi normalde ayda ne kadar kilo alinmasi gerekiyor 1 ayi dolan anneler bebekleriniz kac gram aldilar
Canım benim bildiğim dört ay sonra doğum kilosunun iki katı olmasını bekliyo doktorlar.
Antibiyotik içtim canım.. Cuma da ultrasona girdim.. Mastitli gogsum değil digerinde kistler çıktı.. Hayırlısı perşembe doktora gostercem sonucu..bakalim ne dicek
Çok geçmiş olsun. Bunu da atlatırsınız meleğinle Allah'ın izniyle. İkimizde artık yorgun savascisiniz.

Bende aynen bu sekilde giydiriyorum.. Ev cok sicaksa eğer altina kisa kollu citcitli body giydiriyorm..

Benimki kulagini koyup süt iciyomu diye dinledi sen ne diyon yav artik gulmeye vuruyorum kendimi sıkıldım bu kadar cahillikten.. Cvp vermiorum bile.. Yoruldum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…