İyiyim kuzum çok şükğr geliyor sütüm .Gözün aydın sağlıkla büyüt inşallahSen nasılsın iyimisin şimdi? İnşallah sütün geliyordur
Çok haklısın darlanmakta canım, neyse demek ki beklemek lazım bakalım... sağlıkla gelsinler dehersey yapıyor canm merdiven cok in yürüyüş pilates perine masaji squatbugün merdiven yapmadım yürüyüşte 15 dk faln yapmıştım sabah akşam çıkmadım sıkıldım artık 35.haftadan beri yapıyorum neredeyse ve artk darlandim
Canım çok tebrik ederim, sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallahDoğurdum. İlkine göre kolay olsa da tabii hiçbir doğum kolay değil :))
Çok şükür ikimiz de iyiyiz. Ayrıntılar biraz kendimi toplayınca
Bana hastane de gece emzirmenin çok daha iyi olduğunu, sütün gece emzirme sinde daha çok arttığını ve gece sütünün daha kaliteli olduğunu söyledi çocuk hemşiresi canım
Canım zaten sadece bana deliksiz 1-2 saat uyku için yapıyorlar bütün gece için değil yani ve uykusuzluk da sütü azaltıyo malum. Valla benim ebe ve dr da kaşık önerdi ama gecenin bilmem kaçı o iş yorucu. Ben iki küçük biberon aldım gün içinde sagiyorum. Hastaneye falan giderken eşim alıp gidiyo ben henüz o derece ayaklanamadım. Sürekli olmadığı için meleğim de öyle alismadi.Sütü nasıl veriyorlar, kaşık ya da enjektör mü? Bizimkiler boğazına kaçıracağım diye tedirgin. Biberon vermedik.
Canım yemek ye duş al ve uyumaya calis. Ben en şiddetli sancıları duşta karşıladım çok rahatlattı ama yemek yememiş olmak bende enerji bırakmadı. Allah yardımcınız olsunKızlar belime sancı giriyor adet sancısı gibi kasıktada hissediyorum araları az ama şiddetidr az ne yapmalıyım öokta uyuyasım var kaldım ortada enerjim sıfır
sagol canimgecmis olsun . gecer insalh .
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün insallahDoğurdum. İlkine göre kolay olsa da tabii hiçbir doğum kolay değil :))
Çok şükür ikimiz de iyiyiz. Ayrıntılar biraz kendimi toplayınca
Ayda 700 grm azmiymis bana cokta az degil gibi normal gibi geldi normalde ayda ne kadar kilo alinmasi gerekiyor 1 ayi dolan anneler bebekleriniz kac gram aldilarKilo az almis dedi, sariligi gecmemis dedi, kaka az yapiyor dedi, uyumuyor dedi bunlarin hepsi açlıktan doymadigindan dedisurekli emziriyorm sutum emmedigi zaman atleti islatmista oluyor oysaki.
Insallah cok guzel ve kolay bi dogumunuz olur agrinizi evde cekin ve dusa girin su da agri cok azaliyor ben 1 1.30 saat suyun altinda kaldim agriyi hissetmiyecek kadar hafifti ve acilmam guzel oldu suyla 3 dk ya dusunce hastaneye gittim 1.30 saat icinde bebegimi kucagima aldim zaten nstydi yatisti derken vakit cok hizli gecmisti insallah kalanlarinda kolay bi dogumu gerceklersir. Ama imkaniniz olursa muakkak suya girinhersey yapıyor canm merdiven cok in yürüyüş pilates perine masaji squatbugün merdiven yapmadım yürüyüşte 15 dk faln yapmıştım sabah akşam çıkmadım sıkıldım artık 35.haftadan beri yapıyorum neredeyse ve artk darlandim
Uyanik olduklari her an aglama huyu edindiler.Delirmelik cidden.Avaz avaz agliyolar hemde ve sadece kucakta susuyolar.
Benimde kakali bez sayisi azaldi acaba doymuyormu ki diye aklima gelmisti ozaman normal mi bu durum
Mastit olan var mi aranizda? Neler yaptiniz tikali kanali acmak icin. Inanilmaz titreme ates hali gecirdim. Dusa banyoya girdim ciktim kac kez aciya ragmen sagmaya calistim. Masaj vs yapiyorum. Ama tikali yer hala agriyor...
Öncelikle sakin ol inan ben doğum yaptığım gün doğurcağımı hiç düşünmezdim .Kızlar belime sancı giriyor adet sancısı gibi kasıktada hissediyorum araları az ama şiddetidr az ne yapmalıyım öokta uyuyasım var kaldım ortada enerjim sıfır
Sutum geldi dun geceden beri mamayi biraktik sadece emme seklinde gidiyoruz ama emdikten bir sure sonra cok gaz sancisi cekip agliyor. Gaz yapan hic bir sey de yemiyorum ama nasil oluyor anlamadimUmarim bu sorunu da cozecegiz ama su an sadece meme ile doymasina inanilmaz mutluyum. Sol mememi verememistim hic bugun onu da verdim. Yoksa mastite dogru gidiyordu. Zaman da cok hizli geciyor 3 gunluk olduk bile.
Canım benim bildiğim dört ay sonra doğum kilosunun iki katı olmasını bekliyo doktorlar.Ayda 700 grm azmiymis bana cokta az degil gibi normal gibi geldi normalde ayda ne kadar kilo alinmasi gerekiyor 1 ayi dolan anneler bebekleriniz kac gram aldilar
Çok geçmiş olsun. Bunu da atlatırsınız meleğinle Allah'ın izniyle. İkimizde artık yorgun savascisiniz.Antibiyotik içtim canım.. Cuma da ultrasona girdim.. Mastitli gogsum değil digerinde kistler çıktı.. Hayırlısıperşembe doktora gostercem sonucu..bakalim ne dicek
Memeyi ilk almaya çalıştığında çıldırmış gibi başını sağa sola sallıyorsonra memeyi alınca rahatlıyor.
Kızlar bebekleri nasil giydiriyorsunuz.
Ben incemi giydiriyorum acaba
Üstüne;Uzun kollu çıtçıtlı badi ve 5 li setin uzun kollu üstü.
Altına: ayağına 1 cift genelde polar gibi olan çorap ve ayakli alt.ince battaniye ile sıkı olmayan kundak yapıyoruz birde.
Bugun resmen kayinvalidemle sınavım vardı.Allah bir sabır verdi ki tek kelime etmedim elektriklenmeyelim diye.
2 numara hala meme ucunu alamiyor ve bugunden sonra ciddi ciddi emzirme danismanina basvurucam nasipse.Bu olayi cozmek icin.Gerci silikon ucla meme ucunu acitacak kadar cok cekiyor ama olsun.Memeyi birakacak bu cocuk biberonla emdiginden bak gorursun dedi.Allah korusun anne dedim.Biz de salak degiliz biliyoruz biseyler dedi.Neye ugradigimi sasirdim.Dun aksam esim onu sacma sapan hurafeleri bize yapmamamiz getrktigini soyledigi icin azarladi.Esime laf edemedi.Bugun resmen ogluna soyleyemedigini soyledi.sustum yine bende1 numara kusuyor diye uzuluyorum dedim.bana sütün yaramiyor belki dedi.Soylenecek laf mi bunlar Allahaskina ya.Dan dun dusunmeden konusmak bu.Baska bir sey degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?