- 15 Eylül 2018
- 2.553
- 7.539
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hızla eriyorumHerkesin derdiymis kilo. 58dim 70 kiloyum şu an
Yarindan itibaren kilo vermek beslenme ve spor programı hazırlıyorum kendime.
Keske birimiz baslik acsak KKda
Emziren anneler icin kilo verme basligi falan..
Bir gidip tahlil falan yaptirsan cok hizli veriyorsan degerlerine bakilsin halsiz kalma sonraBende hızla eriyorumemzirmiyorum bide düşün 70 ile doğuma gittim şuan 55 oldum çöktüm resmen
![]()
O kadar dikkat ediyorum ki işte bi o kaçmış aradanCanim senin ekstra dikkat etmen gerek yemene icmene asiri gazli bebegin var. Her besin herkeste farkli etki gosterir atiyorum mercimek gaz yapar denir ama sende yapmayabilir ya da hic gaz yapma ozelligi olmayan bir besin sende yapabilir. Belki tamamen yok etmez gazini bebeginin ama azaltabilir boyle bir diyet.
Sadece ilk hafta dikişlerden dolayı dik emzirmedim sonra hep dik emzirdimDik emzirmeyi dene bir de ben cok faydasini gordum.
Yok canım hep dik emziriyorum. 30 günlük olduk toplasan 7-8 kez anca kusmystur.Kusma sı falan var mı
Benim ki nin çok gazı olup çıkaramayınca mutlaka kusuyor. Bir kaç ay sabretmekten başka yolu yok sanırım gaz içinO kadar dikkat ediyorum ki işte bi o kaçmış aradan
Sadece ilk hafta dikişlerden dolayı dik emzirmedim sonra hep dik emzirdim
Yok canım hep dik emziriyorum. 30 günlük olduk toplasan 7-8 kez anca kusmystur.
Acilirsa haber edinHerkesin derdiymis kilo. 58dim 70 kiloyum şu an
Yarindan itibaren kilo vermek beslenme ve spor programı hazırlıyorum kendime.
Keske birimiz baslik acsak KKda
Emziren anneler icin kilo verme basligi falan..
Neko benimki abim alip gondermis hepsiburaxadan cnm begendim ben esnek gbi kumasi denedim bugun iyi gibiHangi marka aldin ? Benim de almam sart kesinlikle karar veremedim.
Ben bugün ikk defa denedim dun geldi sling takar takmaz alt ust bi dunya gaz çıkardı ama cok durmadi skldi icinde uykusu geldi uyuya kaldi çıkarırken uyandi malesefGaz sancısı olduğunda benim kız da kucakta gezdirerek sakinliyor. Bende aldım sling daha gelmedi. Sizinki slinge takınca sadece rahatlıyor mu yoksa gaz da çıkarıyır mu canım
Neko cnmHangi marka aldınız canım sling ? Ben de merak ediyorum almayı düşünüyorum
İlk denemede uzun surdu ikinciye hemen alistm ben hizlandm daha kolay oldu bebegimde mizmizlandi biraz ilkinde ama cok degil. Kanguruda aldm ama suan icin sagliksiz geldi banaBu slingi sarması uzun sürüyor mu? sararken bebekleriniz sakin duruyor mu? Bana uğraştırıcı geldi diye kanguru baktım ama o da yenidoğan için ne kadar uygun emin olamadım.
Kredi kartıyla yaptım ben, güvenirlik anlamında da bi sıkıntı yaşamadım.Tutumlu annede ödeme nasıl yapılıyor? Güvenilir bi site mı
Vallahi bilemedim. Ama resmen bu ufakligin amacı beni yalancı çıkarmakÇocuk doktoruna gittim canım
seviyor mu oluyor yoksa sevmiyor mu
Ben cumartesi günü cektirecegim. 1ayligiz şuanKalca cikigi icin ultrason cektiren var mi kizlar...cocuk dokroru 2 aylik olunca gel dedi...30 kasim da gitcem bakalim...
Ya kullanışlı mı yani kolay takılıyo mu? İnsan tek başına takabiliyo mu onu. Ben de almak istiyorum ama sonra takamazsam diye düşünüyorumBen bugün ikk defa denedim dun geldi sling takar takmaz alt ust bi dunya gaz çıkardı ama cok durmadi skldi icinde uykusu geldi uyuya kaldi çıkarırken uyandi malesef
Nasıl bi kanguru . Kangurulari pek ilk üç ay takmayın falan diyorlar. Gerçi sling içinde onu diyolar . kafamda deli sorular. Ne biliyim bacak yapısını falan bozmak istemiyorumSlingi bilmiyorum ama biz kanguru almistik bugunde kanguruyla ciktim gezdim. Bebe de mutlu oldu biraz etrafa bakti sonra kafasini gogsume sokup uyudu.
Yenidogan aparati olan 4 kg ve uzeri icin. İlk denememizi bugun yaptim kontrol ettim bacaklarinida olmasi gerektigi gibiydi. Gayet huzurluydu icinde de. Acikcasi cok tereddutluydum ama denedim oldu. Chicco nun kangurusu.Nasıl bi kanguru . Kangurulari pek ilk üç ay takmayın falan diyorlar. Gerçi sling içinde onu diyolar . kafamda deli sorular. Ne biliyim bacak yapısını falan bozmak istemiyorum
Dermatolojiye git canim iyice ilerlemeden...benim feci oldular biraktim emzirmeyi...mutlaka git bir an onceSelam güzel anneler, 10 günlük bir oğlum var, sağ göğsümün ucu aşırı derecede ağrıyor emzirirken, çatlak veya kanama gözükmüyor ama müthiş ağrı var. Lansinoh kullanıyorum ama hiç etki etmedi. Sol göğsümde de hassasiyet vardı ama o geçti. Sağ için ne yapabilirim? Çatlak yüzeysel görünmeyip içten olabilir mi? Doktora gitsem hangi bölüme gideceğim?