2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gün içinde sağlamıyorum.cunku tüm gun memede sıpa. :KK43:
Bazen goguslerimde çok ağrı oluyor sürekli emilmekten. Bazen sabah bazen akşam 30 40 ml geçmeyecek şekilde veriyoruz o ağrı artık çok olup çocuk durmadiginda. Dışarı çıkmam gerektiginde de yine sağıp birakamadigim için 50 60 civarı mama veriyor annem. Bu da toplamda haftada 2 3 defa ortalama 40 ml vermiş oluyor. Evet şişede de varmış. Bu da alternatif olabilir haklısın.
Şimdi eczaneye gittim 3 hafta şart değil bir ay falan kullan diyor. Ama nette bakindim biraz oksitleniyormus ve 40 günlük mamada zehirlenen bebek varmis 🙄

Eymenin mamasını ben 6 gun gecmisti verdim yinede.. Bisey olmadı.. Ama bencede 1 ayı gecirmemek lazim.. Evolvia da 1 ay gecirmeyin diodu.. Ben 6 gun sonra verdim sonuncusunu.. O zmnlar bisey olmadi ama hep öyle olacak diye de olmaz.. Bakalim.. Bu sefer ne kadarda bitecek.. Yariyi gectik bile 15 günde😐

1800 dogan uzamiyor ya da digeri kadar uzamiyor.Kafama takiyorum.Kilo olarak gunde 6 7 kez kaka yaptigindan yedigi kakaya gidiyor kilo almiuor diye dusunuyodum,az cok aliyormus ama boy😐 1.80 ananin 1.65 oglu mu olacak acaba🙄

Kac cm doğmuştu ki? Boy pat diye uzamazmis.. 20 gün sonra götürdüm eymeni hala ayni boydaydi😐 1 ay da kontrole gittik 1cm artmıştı.. 10 günde işte.. Zamanlaması da önemli.. Ben kestiremiorm hiç ne zmn uzar filan diye😄

Kizlar herjese mrb
Ben pek giremiyorum 3 cocuk olunca ev devamli bi sirkulasyon halinde
Misafirlerde sagolsun yemek yemeye vakit bulamiyorum
Sizden ricam
Ben daha bebek arabasi almadim
Ikinci el ucuz bisey alicam malum ins son beşik
Bana arabajin bagajina sigabilen ucuz kullanisli bi araba oneriniz varmi
Hantal olmamali ki bagajimiz kucuk
Siz baya arstrmistnz
Yardimci olursaniz sevinirm
Ona gore let godan vs bakayim

Benimki baby max.. Sifir almistik 1000tlye.. Valla bizim arabaya tam sigiyor.. Arabamiz küçük zaten ibiza.. Tam ona göre.. Ama tekerlekleri filan büyük biraz😄

Bugün 40 günlük olmuşuz benim haberim yok:işsiz:

Annem şehir dışına gidince günler birbirine girdi gene ben de..
Gelince bi dua okuturuz evde
Bir de sadaka vermeyi düşünüyorum

Siz neler yaptiniz

Ben her gun ayni seyleri yapmaktan tarih saat vsvs kavramlar yok artik bende😐 beynim duruyo akşamları.. Eşim bisey anlatiyo.. Kafam almiyo kulaklarim duymuyo artık😕

1800 dogan uzamiyor ya da digeri kadar uzamiyor.Kafama takiyorum.Kilo olarak gunde 6 7 kez kaka yaptigindan yedigi kakaya gidiyor kilo almiuor diye dusunuyodum,az cok aliyormus ama boy😐 1.80 ananin 1.65 oglu mu olacak acaba🙄
Benim büyük oğlan hep %90 persentildeydi. 9 aylıkken alerji oldu. Kilo alımı durdu. Kilo boyu etkiledi. %10 persentile kadar geriledi. 1yasinda giydirdiklerimi iki buçukta hala giyiyordu. Hem zayıf hem kısaydı. Kısa kalacak diye üzüldüm, doktor evet boyunun uzamaso gelişim.yakibibacosindan önemli ama çocuk kısa kalacak diye takma kafana erkek çocuk asıl ergenlik döneminde uzar, bizim için belli değer aralığında olması sağlıklı gelişim takibi acisindan yeterli, demişti demişti.
Sonnbir buçuk ayda birden kilo alıp boy attı ve yasitlarini yakaladı. Kilo ve boy kritikti yoksa, Kasım sonuna hazirqndaki değerler öyle kalsaydı ileri tetkik yapılacaktı.

Vallahi bilemedim. Ama resmen bu ufakligin amacı beni yalancı çıkarmak 🤣

Eymen de babasina aynim. Öldüm yoruldum diyorum adam gelio aksam eymen kuzu gibi😐 emin misin bu cocugun durmadgina diyo😐 nasil kanitlicam bilmiyorum.. Kamerayi alınca gözüne sokcam😄

Kızlar malum aşırı gazlı bi bebeğim var. Artık ağlasa da sizlasa da karın masajı yapıyorum sonra bacakları kaldırıyorum karına ittiriyorum sonra tekrar karın masajı. Öyle hemen çıkarmıyo ama o sancısı hemen hafifliyo bazen de geçiyor. Ardından emzirmeye başlıyorum pıt pıt pıt 🙏🏻 aşırı mutluluk veren o sesleri duyuyorum. İnşallah hep böyle kolay olur. Aslında karın masajını hep denedim ama çok ağlayınca kiyamiyodum baktım her türlü ağlıyo hem de nefesi kesile kesile böyle olunca masajla çok kısa sürdü. Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın. Bizi bi gaz perişan ediyo . Rabbim şifa bekleyenlere de sıfatlarını nasip etsin 🙏🏻 bebeğim uyudu bennde resmen mutluluktan uyuyamadım. Bi önceki uykusunu karnimda yaptı iki saat belim perişan oldu yeterki o huzurlu olsun diye

Bende işte kiyamiodum o aglamalara vsvs.. Sonra dedim onun iyiligi için sivadim kollari surekli masaj yaptim rahatladi... Buradaki herkese diyorum hemen uzulmemek lazim.. Onun iyilik durumu artsin diye herşeyi yapcaz kacari yok yani😊

Şu saatte mutfakta gündüz misafirden kalan börek ve kekleri mideye indiriyorum hala da gözüm yemediklerim de ama elim ayağım titriyo emzirince napim

Ben neler yemiyorum ki.. Hamileyken yemedigim cikolatalarin acisi cikiyo sanki.. Hep cikolata.. Elim ayagim titremesin diye atıyorum agzima.. Gun icinde yiyemiyorum eymenden dolayi.. Iki dk uyusa agzima atiyorm cikolata.. Hamilelik kilomun fazlasını verdm ama aliyorum bende bu ara😐

Aynen bu dediğin kısır döngü içindeyiz, az az emdiği için doymuyor ve uyanıyor hemen, 37 günlük olduk inşallah bizde de o emme isteği zamanla düzene oturur 😔
Bebek dediğin uyur, dün gündüz nerdeyse toplamda 1.5 - 2saat uyudu 🤦‍♀️
Ayniyim artk surekli memede olma isteGi gecti ama gündüzleri hic uyumuyo yine malesef ve cok yorucu oluyo bu durum

Ben neler yemiyorum ki.. Hamileyken yemedigim cikolatalarin acisi cikiyo sanki.. Hep cikolata.. Elim ayagim titremesin diye atıyorum agzima.. Gun icinde yiyemiyorum eymenden dolayi.. Iki dk uyusa agzima atiyorm cikolata.. Hamilelik kilomun fazlasını verdm ama aliyorum bende bu ara😐
Şu an emziriyorum mesela benden kopan gurultular bi duyulsa bu kadın kaç gündür yemek yemiyo yazık derler🤦🏻‍♀️

Bende işte kiyamiodum o aglamalara vsvs.. Sonra dedim onun iyiligi için sivadim kollari surekli masaj yaptim rahatladi... Buradaki herkese diyorum hemen uzulmemek lazim.. Onun iyilik durumu artsin diye herşeyi yapcaz kacari yok yani😊
Kesinlikle öyle. Zaten artık sürekli yaptığım için ağlamıyo da çünkü içinde biriken gaz yok. Dün gece bi kaka yaptı masajdan sonra ikinmadan dedim yarabbim sana şükürler olsun 🙏🏻😁 yine nazarım değer diye habire okudum. Annem de gaz seslerini duydukça okudu. Ev çok değişik bi hal aldı

Kac cm doğmuştu ki? Boy pat diye uzamazmis.. 20 gün sonra götürdüm eymeni hala ayni boydaydi😐 1 ay da kontrole gittik 1cm artmıştı.. 10 günde işte.. Zamanlaması da önemli.. Ben kestiremiorm hiç ne zmn uzar filan diye😄

44 cm dogdu digeri 45.Digeri 1 ayda 4 cm uzadi ama.Yanyana koyuyorum.Goren kardes degil kuzen sanar miniklerimi🤦‍♀️ Emre hep geriden gidicek premature oldugundan.Ben bunu daha kabullenemiyorum.Gerci digeri de 2200 dogdu ama yogun bakimda da sınır 2000 ya.2 kiloyu gecen cok daha cabuk adapte oluyor.Olan 2 kilodan az olanlara oluyor😥

Kesinlikle öyle. Zaten artık sürekli yaptığım için ağlamıyo da çünkü içinde biriken gaz yok. Dün gece bi kaka yaptı masajdan sonra ikinmadan dedim yarabbim sana şükürler olsun 🙏🏻😁 yine nazarım değer diye habire okudum. Annem de gaz seslerini duydukça okudu. Ev çok değişik bi hal aldı

Degiyo ya o nazar nasil biseyse.Daha dun 1 numara cok kaka yapiyor ama rahat yapiyor dedim.Dun 10 saat kaka yapmadi.Sabaha karsi karnini ovarak yaptirdim.Diyorum ki icimden bile demicem hatta aklimdan gecirmicek sizdeki iyi biseyi diyorum.Aninda ters tepiyor.🤦‍♀️

Back
X