2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben kanguru kullanamıyorum. Elimi falan kullanamaz oluyorum gerçi ben güneş gözlüğü takınca da önümü göremez oluyorum da.

Beş aylık bizimki. Beş ay on gün galiba. Artk saymiyorum bu ara çok buyudu hâli tavrı algı açılması yasiyoruz.
Sabah 6.30 da kalktı hala uyanık. Ne yerde ne gökte duruyor. Yeni favorisi abisinin oyuncakları. Onları istiyor. Tükürük yaptığı için abisi elinden alıyor. Elimden alındı diye ona ağlıyor ev tam bırakıp kaçmalık oldu

Night owl 7de uyuduktan sonra kac kac kere uyaniyor bebegin

Az önce uykuyu benimki. Bayagi oynadık gezdirdim oyaladim. Yatagina koydum oyuncagina bakarak uyuyakaldi kendi kendine 5 dk sürmedi. Ama oyunagi ben tutuyordum yaninda oturdum

Aksam 6 bucukta banyo yaptirim 7de besigine koymayi düşünüyorum senin gibi. Umarim bu sefer basarabilirim

Gece uykusuna cabuk geciyor benimki 9 gibi uyutuyorum yanina uzanip ellerimle oynuyor yada battaniyesini tutuyor 5 dk da uyuyor gece 3 defa kalkiyor o da emmek icin emip geri uyuyor sabahlari erken kalkmaya basladi sadece onceden 9 10 a kadar uyurdu simdi 7 de uyaniyor
Bu doktorlar niye böyle kimi kan damlasının bile 6aylik vercen kimi 4aylik
Benimki verme dedi degerlerine baktiktan sonra verecrgiz öncesinde kullanmaniz gereksiz dedi
Demir ilacı ferrum kullanan arkadaslar, o ıyı mı bebek ıcın içinde zararlı madde var mı. Bır de hangısı ı alıcaz resım atabilir mısınız
Ben kullaniyordum ama doktor demir damlasi kullanma diyince vermedim

Kanguru bende kullanıyorum evde son çare olarak.

Kızlar ek gıda donemi başladık yavaş yavaş bol bol araştırıyorum ilk çocukta bu kadar araştırmadan paldır güldür dalmıştım reflu ve kolik gaz vardı o yüzden hep bilendir ile çekip getirdim ve çiğneme refleksi gelişmedi bunda o hataları yapmamak için 2 hafta Dir çok araştırıyorum

Size bir konuda danışman istiyorum bu instegram da organik gida sayfaları var mamavita gibi bebek irmiği bebek tarhanası gibi alıp kullanmayı dusuneniz oldu mu hiç

Bizimki bu sabah elimdeki soda şişesini istedi resmen. Şişeye bakıp aglio almak istio. Biyerine vurur diye vemedim çok kızdı abisi oyuncaklar i bebeğe vermek istio biz izin vermiyoruz büyük hep hasta ya hapsiriyor ya öksürüyor . Oyuncaklari da mikripludur diye. Biz ver deyince belki inat edip vermeyebilir . Çocukların ruh hali çabuk değişiyor

11 gibi uyanmadan emziriyorum alip. Gece 2 gibi emziriyorum birde. Sabah 6.5 ta uyanip emmek istiyor. Gece 2 kez emzirmis oluyorum. Hic uyanmiyor. Bez de degistirmiyorum. Primayi koyuyorum kaliyor sabaha kadar. Sabah 6.5 dan sonra sa 1-2 saat uyuyo genelde.

Akşam 8 buçuk gibi sallamaya başlıyoruz.9-9:30da ağlayarak uyaniyor.Kisa bir emme seansiyla tekrar sallamaya devam.22:30da ben uyandiriyorum Daha güzel karnı doyup altini değiştirip d vitaminini de verip hop tekrar sallama Ama bu son oluyor,devamı derin uyku.Gece de 4 gibi uyanıyor, emiyor.Sallamadan besigine geri koyuyorum.Bir daha sabaha karşı.
Bu uyku konusunda çok yazilar okudum.Bizim kızın dayanabildigi sınır bir buçuk saatte bir uyku.eger bu aralık uzarsa,huysuzlukla birlikte emerken uyuyabiliyor,sallamadan.Ama onun huysuzlugu çığlıkları ikimizi de yormasin diye salliyorum
Yani derin uykuya geçiş bizde de sabır ve vakit istiyor..

Verdiği yazı ekgidaya gecisle mi alakalı paylaşabilir misin

Ben de ferrum kullaniyordum,daha doğrusu sadece üç gün kullandım.kizim hemen peşine çok fazlaca acı şekilde ağlayınca ara verdik,doktora danışirim onun önerisiyle başka bir damla kullanırım dedim.Bu zamana kadar senden karşıladı,senin demir oranın iyiyse hiç kullanma,fazlaca gaz yapar dedi.Ek gıda da pekmez vb şeylerle ihtiyacı gider,yok yine gerek olursa kan tahlili sonucuna göre başlanır dedi.Kadina başka bir konuda fazlaca güvendiğim için kullanmıyoruz şimdilik.

Ya aslında bayağı zamandır kabullenmiştim de dün olayı iyice abartınca beni bi tükenmişlik sardı vallahi ne yalan
Saniyede duygular değişiyor walla annelikte:/ gayet normal ama senin kuzu ağırlık olarak çok zorlayıcı:/
Ben de ilk kızımda çok zayıf olduğu için çok üzülürdüm ilk başlarda(2.250 doğdu, 4 aylıkken 5 buçuk kiloydu), ilk 6 ay kucaktan inmeyince şükrettim iyi ki minicik diye:/
Ben kanguru kullanamıyorum. Elimi falan kullanamaz oluyorum gerçi ben güneş gözlüğü takınca da önümü göremez oluyorum da.

Kanguruyu neden kullanamıyorsun parolaben?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…