- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Ben kanguru kullanamıyorum. Elimi falan kullanamaz oluyorumZera, biz aynı gün doğum yapmıştık senle.
Zaman zaman uyuma şekilleri değişiyor. Dün memede uyuyan çocuk bugün ayakta yarın kucakta uyumak isteyebiliyor. Aslında kendilerini çok belli ediyorlar ne istedikleri doğrultusunda bence ama biz perişanlıktan anlayamıyoruz:d
Kanguruyu, slingi kim icat ettiyse 7 ceddine rahmet olsun bu aradahayatımı kurtarıyor benim.
Sabah 6.30 da kalktı hala uyanık. Ne yerde ne gökte duruyor. Yeni favorisi abisinin oyuncakları. Onları istiyor. Tükürük yaptığı için abisi elinden alıyor. Elimden alındı diye ona ağlıyorBeş aylık bizimki. Beş ay on gün galiba. Artk saymiyorumbu ara çok buyudu hâli tavrı algı açılması yasiyoruz.
Ferrum da paraben varmis bizim gelin araştırdı. Sidefer kullaniyorum memnunum. En azindan leke bırakmıyor. Bide bestiron cok iyiymisYa da hangı demır ılacı ıyı ben sagkıknocagınınkını kulkanmıcam cok kankası gecıkıyo
Uzaktan tatlı da bakana zorevin içinde bebek arabasıyla gezidiryorum napym
Bestiron başladım bugün. İçinde c vitamini de var. Demir emilimini artırmak için eklemişler. İyi bir özellikYa da hangı demır ılacı ıyı ben sagkıknocagınınkını kulkanmıcam cok kankası gecıkıyo
Gece uykusuna cabuk geciyor benimki 9 gibi uyutuyorum yanina uzanip ellerimle oynuyor yada battaniyesini tutuyor 5 dk da uyuyor gece 3 defa kalkiyor o da emmek icin emip geri uyuyor sabahlari erken kalkmaya basladi sadece onceden 9 10 a kadar uyurdu simdi 7 de uyaniyorBebişlerinizi gece uykusuna geçirdikten sonra hemen geçebiliyorlar mı ? Lütfen bir kaç kişiden cevap bekliyorum. Bizde bir anormallik var gibi. Gece uykusuna geçirdikten sonra ilk sefer 15-20 dk sonra uyanıyo. Tekrar uyutuyorum bi iki sefer yarım saatte bir uyanıyor. Derin uykuya geçmesi 11i buluyor. Ve baştan beri bu durumu düzeltemedim hala aynı sıkıntı. Biz gibi olan var mı?
Benimki verme dedi degerlerine baktiktan sonra verecrgiz öncesinde kullanmaniz gereksiz dediBu doktorlar niye böyle kimi kan damlasının bile 6aylik vercen kimi 4aylik
Ben kullaniyordum ama doktor demir damlasi kullanma diyince vermedimDemir ilacı ferrum kullanan arkadaslar, o ıyı mı bebek ıcın içinde zararlı madde var mı. Bır de hangısı ı alıcaz resım atabilir mısınız
Kanguru bende kullanıyorum evdeZera, biz aynı gün doğum yapmıştık senle.
Zaman zaman uyuma şekilleri değişiyor. Dün memede uyuyan çocuk bugün ayakta yarın kucakta uyumak isteyebiliyor. Aslında kendilerini çok belli ediyorlar ne istedikleri doğrultusunda bence ama biz perişanlıktan anlayamıyoruz:d
Kanguruyu, slingi kim icat ettiyse 7 ceddine rahmet olsun bu aradahayatımı kurtarıyor benim.
Bizimki bu sabah elimdeki soda şişesini istedi resmen. Şişeye bakıp aglio almak istio. Biyerine vurur diye vemedim çok kızdıSabah 6.30 da kalktı hala uyanık. Ne yerde ne gökte duruyor. Yeni favorisi abisinin oyuncakları. Onları istiyor. Tükürük yaptığı için abisi elinden alıyor. Elimden alındı diye ona ağlıyorev tam bırakıp kaçmalık oldu
Cok güldüm sen cok yaşaBende içimden dil huzursuzlugu acaba agulamamak konusmamak gibi seyler miklavye azizligi diyelim gülüp geçelim
Night owl 7de uyuduktan sonra kac kac kere uyaniyor bebegin
Az önce uykuyu benimki. Bayagi oynadık gezdirdim oyaladim. Yatagina koydum oyuncagina bakarak uyuyakaldi kendi kendine 5 dk sürmedi. Ama oyunagi ben tutuyordum yaninda oturdum
Aksam 6 bucukta banyo yaptirim 7de besigine koymayi düşünüyorum senin gibi. Umarim bu sefer basarabilirim
Akşam 8 buçuk gibi sallamaya başlıyoruz.9-9:30da ağlayarak uyaniyor.Kisa bir emme seansiyla tekrar sallamaya devam.22:30da ben uyandiriyorumBebişlerinizi gece uykusuna geçirdikten sonra hemen geçebiliyorlar mı ? Lütfen bir kaç kişiden cevap bekliyorum. Bizde bir anormallik var gibi. Gece uykusuna geçirdikten sonra ilk sefer 15-20 dk sonra uyanıyo. Tekrar uyutuyorum bi iki sefer yarım saatte bir uyanıyor. Derin uykuya geçmesi 11i buluyor. Ve baştan beri bu durumu düzeltemedim hala aynı sıkıntı. Biz gibi olan var mı?
Başındaki minik sertlik için ultrason yapıldı yavrucagima.sonra da doktor kontrolü..çok şükür Allah korktugumuza ugratmadi..
8150 kilo,65 cm olmuş minnosum. 5 ayının bitmesine 9 gün var, sonra ek gıdaya başla dedi yavastan.bir yazı verdi ek olarak, buna uygun yapicaksin dedi.kendi evladiymis gibi davranan doktoklara ayrı bir hayranım.bes ay biter bitmez başlamakta acele etmem tabi..
He bir de,burda size danismistim.kizim meme reddi yapıyor.duzgun emmiyor diye.bugun gözlem ettiğim kadarıyla acikmasi yaklaşık 3 saatte bir..Muhtemelen ondan emmek istemiyordu.
Acikmamistir diyen arkadaşlar olmuştu.Cok ssgolsunlar.
Verdigi yazi ek gidaya gecisle mi alakali paylaşabilir misin
Verdiği yazı ekgidaya gecisle mi alakalı paylaşabilir misinBaşındaki minik sertlik için ultrason yapıldı yavrucagima.sonra da doktor kontrolü..çok şükür Allah korktugumuza ugratmadi..
8150 kilo,65 cm olmuş minnosum. 5 ayının bitmesine 9 gün var, sonra ek gıdaya başla dedi yavastan.bir yazı verdi ek olarak, buna uygun yapicaksin dedi.kendi evladiymis gibi davranan doktoklara ayrı bir hayranım.bes ay biter bitmez başlamakta acele etmem tabi..
He bir de,burda size danismistim.kizim meme reddi yapıyor.duzgun emmiyor diye.bugun gözlem ettiğim kadarıyla acikmasi yaklaşık 3 saatte bir..Muhtemelen ondan emmek istemiyordu.
Acikmamistir diyen arkadaşlar olmuştu.Cok ssgolsunlar.
Ben de ferrum kullaniyordum,daha doğrusu sadece üç gün kullandım.kizim hemen peşine çok fazlaca acı şekilde ağlayınca ara verdik,doktora danışirim onun önerisiyle başka bir damla kullanırım dedim.Bu zamana kadar senden karşıladı,senin demir oranın iyiyse hiç kullanma,fazlaca gaz yapar dedi.Ek gıda da pekmez vb şeylerle ihtiyacı gider,yok yine gerek olursa kan tahlili sonucuna göre başlanır dedi.Kadina başka bir konuda fazlaca güvendiğim için kullanmıyoruz şimdilik.Gece uykusuna cabuk geciyor benimki 9 gibi uyutuyorum yanina uzanip ellerimle oynuyor yada battaniyesini tutuyor 5 dk da uyuyor gece 3 defa kalkiyor o da emmek icin emip geri uyuyor sabahlari erken kalkmaya basladi sadece onceden 9 10 a kadar uyurdu simdi 7 de uyaniyor
Benimki verme dedi degerlerine baktiktan sonra verecrgiz öncesinde kullanmaniz gereksiz dedi
Ben kullaniyordum ama doktor demir damlasi kullanma diyince vermedim
Saniyede duygular değişiyor walla annelikte:/ gayet normal ama senin kuzu ağırlık olarak çok zorlayıcı:/Ya aslında bayağı zamandır kabullenmiştim de dün olayı iyice abartınca beni bi tükenmişlik sardı vallahi ne yalan
Ben kanguru kullanamıyorum. Elimi falan kullanamaz oluyorumgerçi ben güneş gözlüğü takınca da önümü göremez oluyorum da.
Tabi ki,yollanabiliyorsa yollayayım size.Verdiği yazı ekgidaya gecisle mi alakalı paylaşabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?