2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bi sorun yok dedi ek gidaya kesin olarak geçilmeli dedi

Bundan snraki tartilari belli eder.. Belki bu sekilde alicaktir.. Zaten azaliyor kilo alimi bi süre snra.. İcini ferah tut.. Biz iki ay 4 kiloda gittik geldik.. Iki ay kilo alamadi eymen.. Şimdi eh fena değil kıvamında.. Ek gidayi hallet bakalim ne olacak☺

Cnm ben veriyodum bizim doktor literaturde mama yiyen bebegede su verilmez dedi.. Mamanin icine su koyuyosunuz zaten dedi mantikli geldi bana.. Ben vermiorm artik.. Kaka yapmayinca mamanin icine cay kasigi zeytinyagi koyuyorum.. Yine ypmazsa diger mamaya tekrar koyuyorim bu sefer yapiyor.. Ama bi gün yapmayınca ertesi gün mutlaka zeytinyagi koyuyorum.. Kakasini yaparsa koymuyorum.. Doktor yağ koyarsan akar gider yapar mutlaka dedi.. Sürekli yag vermiyorum ki ishal olmasn bagirsaklari kendi islevini kendisi halletsin diye.☺

Bizim niyeyse uyku duzeni şaştı.. Gece uykusuna bazen 2de bazen 12de bazen 10da degisiyor.. Gunduz uyutmiyim diyorum ille istio 3.uykuyu.. Bi türlü toparlayamadm bi düzene sokcam ama bakalim

Benim de aklım almıyor bunu:/ bu insanların okuduğu tıp kitapları yoruma açık mı hep:/

Evet hep yorum ya.. Kimi doktor öyle kimi böyle.. Bence tecrube edinirken hastalarindan gelen duruma göre bi cikarimda bulunuyolar.. Diger hastalara da bunu yapiyolar.. Halbuki işin özünde insan var ve herkes farkli yapida.. Bunu unutuyolar gibime geliyor

Hanımlar merhaba, 13 Ekim'de doğum yaptım bende bebegimde 3-4 gündür öksürük burun akıntısı var Dr a götürdüm ciğerleri temiz ancak yinede antibiyotik vereyim dedi ve klamer yazdı kullanıp kullanmakta tereddüt ettim ateş ve yok antibiyotik başlasam mi beklesem mi?

Geçmiş olsun.klamer i bizde kullandik ama kanda enfeksiyon var diye kullandik.oksuruge ve burun tıkanıklığina antibiyotik niye verilirki doktorlarda iyice şaşırdı ver antibiyotik gitsin saçma.burnunu sürekli açık tutman lazım. aksamdan sabaha geniz akıntısı ciğere inebiliyor bence antibiyotik başlama ama elinin altinda dursun .bizimki hasta olunca hastahanede ki dr hergün getir cigerlere bakalim dedi ee dedim hem uzak hem 2 saat sıra bekliyoruz sağlık ocağına götür dedi 1 hafta saglik ocağına götürdüm ciğerleri dinledi .istersen bi sağlık ocağına götür o doktorda dinlesin klamer verdi baslamadim diyede söylersin belki farkli bir sebebi vardir antibiyotik vermesinin.

Oğlum ilk bu şekilde olduğunda gittiğimiz doktor bizim de aynı şekilde antibiyotik verdi içirdim. Şimdi ikinci kez aynı şekilde hasta oldu. Bu sefer başka doktora götürdüm. Bana bu durumda antibiyotik verilmeyeceğini, her öksürüğün bronşite çevirmeyeceğini söyledi. Bitkisel bir öksürük şurubu verdi, yan etkisi olmayan. İki günde öksürüğü bitirdi. Balgamı söktü.

Kızlar ek gıdaya başlama ayı altı ay sonrasi. Acele etmeyin kendinizi sitrese sokmayın. Banada etrafimda herkes soruyor basladinz mi diye hayır diyorum sessizce dudak büküyolar ne acelem varya .

Teşekkür ederim, evet en iyisi bir de sağlık ocağına götürüp dinleteyim. Burnunu sürekli açmaya çalışıyorum ama kızım da artık serum fizyolojik görünce ağlama krizine giriyor yinede mecbur tabii

Keşke her Dr öyle olsa... Sakıncası yoksa ismini öğrenebilir miyim bende dr a danışıp alırım fayda görürüz belki

Evet öyleymiş sahiden Rahat bıraktım kızımı

Ya aslında bayağı zamandır kabullenmiştim de dün olayı iyice abartınca beni bi tükenmişlik sardı vallahi ne yalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…