- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Arka tarafta durmuyor. Ön tarafa getirince de ben ellerimi kullanamıyorum hiç bir şekilde. Önümü göremiyormuşum gibi geliyor. Kişisel beceriksizliğim tamamenSaniyede duygular değişiyor walla annelikte:/ gayet normal ama senin kuzu ağırlık olarak çok zorlayıcı:/
Ben de ilk kızımda çok zayıf olduğu için çok üzülürdüm ilk başlarda(2.250 doğdu, 4 aylıkken 5 buçuk kiloydu), ilk 6 ay kucaktan inmeyince i
Kanguruyu neden kullanamıyorsun parolaben?
:) arka taraf için erken zaten. Tamamen oturabilir hale geldikten sonra öneriliyor. Yanda da kullanılabiliyor bu arada kangurular. Bir de halka slingde kollar daha rahat.Arka tarafta durmuyor. Ön tarafa getirince de ben ellerimi kullanamıyorum hiç bir şekilde. Önümü göremiyormuşum gibi geliyor. Kişisel beceriksizliğim tamamen
Benim büyük hasta olduğu an küçük de hastaBizimki bu sabah elimdeki soda şişesini istedi resmen. Şişeye bakıp aglio almak istio. Biyerine vurur diye vemedim çok kızdıabisi oyuncaklar i bebeğe vermek istio biz izin vermiyoruz büyük hep hasta ya hapsiriyor ya öksürüyor . Oyuncaklari da mikripludur diye. Biz ver deyince belki inat edip vermeyebilir . Çocukların ruh hali çabuk değişiyor
Valla ben bal kabağı alıp buzluğa attım. Annemin yaptığı tarhana var . Onun dışında dışardan bisjey almadım bir de özel zenginleştirilmiş yoğurt mayaları var kombiyotik. Onlardan alırım.Size bir konuda danışman istiyorum bu instegram da organik gida sayfaları var mamavita gibi bebek irmiği bebek tarhanası gibi alıp kullanmayı dusuneniz oldu mu hiç
En iyisi bestironmus. Tadi nasil canim.Bestiron başladım bugün. İçinde c vitamini de var. Demir emilimini artırmak için eklemişler. İyi bir özellik
Canim ben oradan keciboynuzu tozu aldım. Bebek tarhabasini ebebekten aldim eksi diye sevmedi bende kayınvalidemin yaptığını kullandim severek yedi. Baska birseyde almadim. Acikcasi bir arkadaşım hep oradan aldi cocuk öyle alıştı ki simdi krese gidiyor hep hasta. Cok pisman oldu. O yuzden ben ne yediysem onada onu verdim. Migrostan organik tambugday unu ve yulaf uni aldim bide. Bu cocuk ac kitabını oneririm. Gida muhendisi ve cocuk doktorunun birlikte hazırladığı bir kitap cok guzel tarifler var hatta suan indirimde.Size bir konuda danışman istiyorum bu instegram da organik gida sayfaları var mamavita gibi bebek irmiği bebek tarhanası gibi alıp kullanmayı dusuneniz oldu mu hiç
Gunde 2 kere bir bebek icin az degilmi? Beslenme kadar uykuda bir bebek icin önemli. Kilo alımını ve gelişimini çok etkiliyor. Büyüdükçe uyku saatini kendi düşürüyor. 1 yaşına dogru gündüzleri 2 ye düşürecek mesela. Sen simdiden 2 kere uyutuyorsun. Birde bu kadar rutine nasil dayanacaksin. Oylr olacakki dis zamani atak donemlerinde hep bozulacak sen duzeltmek isteyeceksin. Emin olki 13.ayindan sonra uyku duzenini sen iste yada isteme kendi rutine oturtuyor. Ama suan cok kucuk. Uyumasida gerek. Uykudan uyandiriyorum diyorsun. Birak uyusun dinlenince kendi uyanir zaten. Bilmiyorum tecrubelerimle konusuyorum.11 gibi uyanmadan emziriyorum alip. Gece 2 gibi emziriyorum birde. Sabah 6.5 ta uyanip emmek istiyor. Gece 2 kez emzirmis oluyorum. Hic uyanmiyor. Bez de degistirmiyorum. Primayi koyuyorum kaliyor sabaha kadar. Sabah 6.5 dan sonra sa 1-2 saat uyuyo genelde.
Benim büyük oğlan sabah tan akşama akşamdan sabaha memeden hiç inmezdi. Ama gerçekten hiç inmezdi.Denedim canım. Uyku sinyalini alır almaz geçirip denedim. Aynı. Uyku sinyali iyice artsın diye bekledim geçirdim aynı. Dedim iyice bi uykuya bunalsın o şekilde de denedim aynı. Derin uykuya bi kaç sefer uyanma sonrası geçiyor ve emzirerek uyuttuğum için her seferinde emerek geçiyor emzikle devam ettiremiyorum . Çok kilolu olmasının sebebini de buna bağlıyorum
Uykusunu almiyor degil ki? Bir cok pediatrist 2 uykunun yetecegini soyluyor ki ciddi arastirma yaptim bu konuda. 19-8 arasi 13 saat uyuyo fun icinde de en az 3 saat uyuyo etti 16 saat. Zaten bu bebeklerin uyumasi gereken sure bu aylarda 12-15 saat araligi.En iyisi bestironmus. Tadi nasil canim.
Canim ben oradan keciboynuzu tozu aldım. Bebek tarhabasini ebebekten aldim eksi diye sevmedi bende kayınvalidemin yaptığını kullandim severek yedi. Baska birseyde almadim. Acikcasi bir arkadaşım hep oradan aldi cocuk öyle alıştı ki simdi krese gidiyor hep hasta. Cok pisman oldu. O yuzden ben ne yediysem onada onu verdim. Migrostan organik tambugday unu ve yulaf uni aldim bide. Bu cocuk ac kitabını oneririm. Gida muhendisi ve cocuk doktorunun birlikte hazırladığı bir kitap cok guzel tarifler var hatta suan indirimde.
Gunde 2 kere bir bebek icin az degilmi? Beslenme kadar uykuda bir bebek icin önemli. Kilo alımını ve gelişimini çok etkiliyor. Büyüdükçe uyku saatini kendi düşürüyor. 1 yaşına dogru gündüzleri 2 ye düşürecek mesela. Sen simdiden 2 kere uyutuyorsun. Birde bu kadar rutine nasil dayanacaksin. Oylr olacakki dis zamani atak donemlerinde hep bozulacak sen duzeltmek isteyeceksin. Emin olki 13.ayindan sonra uyku duzenini sen iste yada isteme kendi rutine oturtuyor. Ama suan cok kucuk. Uyumasida gerek. Uykudan uyandiriyorum diyorsun. Birak uyusun dinlenince kendi uyanir zaten. Bilmiyorum tecrubelerimle konusuyorum.
Balkabagi buzluktan cikinca sulaniyorValla ben bal kabağı alıp buzluğa attım. Annemin yaptığı tarhana var . Onun dışında dışardan bisjey almadım bir de özel zenginleştirilmiş yoğurt mayaları var kombiyotik. Onlardan alırım.
Medela Swing’den memnunum elektrikliKızlar göğüs pompası elektrikli tavsiyeniz varmı hangi marka iyi medela mi philips aventmi
Daha önce hiç denemedim zaten bilmiyorum. Azıcık suda öldürdüm koydum bakalımBalkabagi buzluktan cikinca sulaniyor
Tadına bakmadım ben hiç. Ama bebiş pek beğenmedi gibiEn iyisi bestironmus. Tadi nasil canim.
Canim ben oradan keciboynuzu tozu aldım. Bebek tarhabasini ebebekten aldim eksi diye sevmedi bende kayınvalidemin yaptığını kullandim severek yedi. Baska birseyde almadim. Acikcasi bir arkadaşım hep oradan aldi cocuk öyle alıştı ki simdi krese gidiyor hep hasta. Cok pisman oldu. O yuzden ben ne yediysem onada onu verdim. Migrostan organik tambugday unu ve yulaf uni aldim bide. Bu cocuk ac kitabını oneririm. Gida muhendisi ve cocuk doktorunun birlikte hazırladığı bir kitap cok guzel tarifler var hatta suan indirimde.
Gunde 2 kere bir bebek icin az degilmi? Beslenme kadar uykuda bir bebek icin önemli. Kilo alımını ve gelişimini çok etkiliyor. Büyüdükçe uyku saatini kendi düşürüyor. 1 yaşına dogru gündüzleri 2 ye düşürecek mesela. Sen simdiden 2 kere uyutuyorsun. Birde bu kadar rutine nasil dayanacaksin. Oylr olacakki dis zamani atak donemlerinde hep bozulacak sen duzeltmek isteyeceksin. Emin olki 13.ayindan sonra uyku duzenini sen iste yada isteme kendi rutine oturtuyor. Ama suan cok kucuk. Uyumasida gerek. Uykudan uyandiriyorum diyorsun. Birak uyusun dinlenince kendi uyanir zaten. Bilmiyorum tecrubelerimle konusuyorum.
Beta hcg 243,9 gebe olduğunu öğrendim günüm geçmeden sizce düşük bir değer mi bu arada adet günüm bugün dün öğrendim
Doktora mı yazdırmak gerekiyor eczanden almadan?Kizlaaarrrrrota aşısını iki ay önce ayın 11inde almıştık tam 2 ay olmadan yarın doktora gitsem acaba ikinci dozunu yazar mi ki bilgisi olan var mi
Cnm ben veriyodum bizim doktor literaturde mama yiyen bebegede su verilmez dedi.. Mamanin icine su koyuyosunuz zaten dedi mantikli geldi bana.. Ben vermiorm artik.. Kaka yapmayinca mamanin icine cay kasigi zeytinyagi koyuyorum.. Yine ypmazsa diger mamaya tekrar koyuyorim bu sefer yapiyor.. Ama bi gün yapmayınca ertesi gün mutlaka zeytinyagi koyuyorum.. Kakasini yaparsa koymuyorum.. Doktor yağ koyarsan akar gider yapar mutlaka dedi.. Sürekli yag vermiyorum ki ishal olmasn bagirsaklari kendi islevini kendisi halletsin diye.☺
Ben direk aldım, evde kendim yaptımDoktora mı yazdırmak gerekiyor eczanden almadan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?