2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Arka tarafta durmuyor. Ön tarafa getirince de ben ellerimi kullanamıyorum hiç bir şekilde. Önümü göremiyormuşum gibi geliyor. Kişisel beceriksizliğim tamamen

Arka tarafta durmuyor. Ön tarafa getirince de ben ellerimi kullanamıyorum hiç bir şekilde. Önümü göremiyormuşum gibi geliyor. Kişisel beceriksizliğim tamamen
:) arka taraf için erken zaten. Tamamen oturabilir hale geldikten sonra öneriliyor. Yanda da kullanılabiliyor bu arada kangurular. Bir de halka slingde kollar daha rahat.

Benim büyük hasta olduğu an küçük de hasta büyük de sürekli dezenfekte ederdim oyuncakları. Halıya değdiği an yıkardım. Evin steril ortamından çıktı bu sene sürekli hasta. Küçük de o kadar dikkat etmiyorum o yüzden işin doğrusu. Bilmiyorum doğru mu yapıyorum ama.

Yani hastayken dikkat etmek gerekiyor. Bizim ki de hem veriyor hem de ne biçim oynuyor hep tükürük oldu diye huylanıyor. Abisi uyuyunca çocuk oyuncaklara gömülüyor resmen

Size bir konuda danışman istiyorum bu instegram da organik gida sayfaları var mamavita gibi bebek irmiği bebek tarhanası gibi alıp kullanmayı dusuneniz oldu mu hiç
Valla ben bal kabağı alıp buzluğa attım. Annemin yaptığı tarhana var . Onun dışında dışardan bisjey almadım bir de özel zenginleştirilmiş yoğurt mayaları var kombiyotik. Onlardan alırım.

Bestiron başladım bugün. İçinde c vitamini de var. Demir emilimini artırmak için eklemişler. İyi bir özellik
En iyisi bestironmus. Tadi nasil canim.
Size bir konuda danışman istiyorum bu instegram da organik gida sayfaları var mamavita gibi bebek irmiği bebek tarhanası gibi alıp kullanmayı dusuneniz oldu mu hiç
Canim ben oradan keciboynuzu tozu aldım. Bebek tarhabasini ebebekten aldim eksi diye sevmedi bende kayınvalidemin yaptığını kullandim severek yedi. Baska birseyde almadim. Acikcasi bir arkadaşım hep oradan aldi cocuk öyle alıştı ki simdi krese gidiyor hep hasta. Cok pisman oldu. O yuzden ben ne yediysem onada onu verdim. Migrostan organik tambugday unu ve yulaf uni aldim bide. Bu cocuk ac kitabını oneririm. Gida muhendisi ve cocuk doktorunun birlikte hazırladığı bir kitap cok guzel tarifler var hatta suan indirimde.
Gunde 2 kere bir bebek icin az degilmi? Beslenme kadar uykuda bir bebek icin önemli. Kilo alımını ve gelişimini çok etkiliyor. Büyüdükçe uyku saatini kendi düşürüyor. 1 yaşına dogru gündüzleri 2 ye düşürecek mesela. Sen simdiden 2 kere uyutuyorsun. Birde bu kadar rutine nasil dayanacaksin. Oylr olacakki dis zamani atak donemlerinde hep bozulacak sen duzeltmek isteyeceksin. Emin olki 13.ayindan sonra uyku duzenini sen iste yada isteme kendi rutine oturtuyor. Ama suan cok kucuk. Uyumasida gerek. Uykudan uyandiriyorum diyorsun. Birak uyusun dinlenince kendi uyanir zaten. Bilmiyorum tecrubelerimle konusuyorum.

Benim büyük oğlan sabah tan akşama akşamdan sabaha memeden hiç inmezdi. Ama gerçekten hiç inmezdi.
Bu bıdık kendi düzeninde 2-3 saatte bir emiyor ve bu daha kilolu. Kilo almasının tek sebebi dediğin gibi uykuya geçme işi olsa benim büyük oğlan üçüncü ayda 10 kilo olurdu.
Bu bence yapısal. Büyük oğlan abime ve bana benziyor ince yapılı. Küçük eşime ve büyük abime benziyor daha toparlak

Uykusunu almiyor degil ki? Bir cok pediatrist 2 uykunun yetecegini soyluyor ki ciddi arastirma yaptim bu konuda. 19-8 arasi 13 saat uyuyo fun icinde de en az 3 saat uyuyo etti 16 saat. Zaten bu bebeklerin uyumasi gereken sure bu aylarda 12-15 saat araligi.

Tadına bakmadım ben hiç. Ama bebiş pek beğenmedi gibi

Teşekkür ederim canım. Haklısın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…