Benim doktorum ben cok memnunum. Kendisi de anne zaten ve tam bir anne gibi gorup davraniyor. Seviyorum ben.Zuhal hanima gittin mi hiç
Ya haklısın sanki diğer 2 oğlan da ek gıdaya beraber başladım demire. Şimdi yasadıgıö şehirde kafama uygun Dr yok. Cok ünlü bır cocuk druna hasta olunca hepsını goturuyoz. Adam bana takipe bebek getirme. Ben ıkı boy kılo ıcın bu parayı hak etmiyorum dedı, ilkkez paragöz olmayan Dr gördüm... Hastalıkta tek seferde dopgu tesis. Saglık ocagı takıbı yeterli dedı.. Saglık ocagı 4 ayda demire basla dedı. Gercı duzenı vermıyomGece uykusuna cabuk geciyor benimki 9 gibi uyutuyorum yanina uzanip ellerimle oynuyor yada battaniyesini tutuyor 5 dk da uyuyor gece 3 defa kalkiyor o da emmek icin emip geri uyuyor sabahlari erken kalkmaya basladi sadece onceden 9 10 a kadar uyurdu simdi 7 de uyaniyor
Benimki verme dedi degerlerine baktiktan sonra verecrgiz öncesinde kullanmaniz gereksiz dedi
Ben kullaniyordum ama doktor demir damlasi kullanma diyince vermedim
Şahane bebek11 gibi uyanmadan emziriyorum alip. Gece 2 gibi emziriyorum birde. Sabah 6.5 ta uyanip emmek istiyor. Gece 2 kez emzirmis oluyorum. Hic uyanmiyor. Bez de degistirmiyorum. Primayi koyuyorum kaliyor sabaha kadar. Sabah 6.5 dan sonra sa 1-2 saat uyuyo genelde.
Tarhanayı yıklardır kendım yaparım cunku anlamda kaynanam da tembel, hayrına yapıp vermezler. 6 yıldır yapıyom. Buyumedi cok faydası car. Ilk oğlum tarhanayla buyudu tek ıctıgı corba tarhana. Et suyu ve tavuk slu yap bayılırdı.. Tarhana cok faydalı annen falan yaptıysa versın yap cok guzel oluyo. Bızım evde 2 gune bır pişerSize bir konuda danışman istiyorum bu instegram da organik gida sayfaları var mamavita gibi bebek irmiği bebek tarhanası gibi alıp kullanmayı dusuneniz oldu mu hiç
Ha bende onu sorcam 4 aylık sünnette local mi genel mı yapıyorlarYaa bebeği sünnet olurken anestezi değil de derin uyku ile uyutulan var mı
Babam yıllar yıllar önce tarım bakanlığında çalışırke almanyadan araştırmacılar gelmiş, sizin tarhana gibi bir çorbanız varken neden mama veriyosunuz bebeklere demişler babam şok geçirmiş bunlar nereden biliyo tarhana çorbasını diye. Canım tarhana çorbası şifa kaynağıTarhanayı yıklardır kendım yaparım cunku anlamda kaynanam da tembel, hayrına yapıp vermezler. 6 yıldır yapıyom. Buyumedi cok faydası car. Ilk oğlum tarhanayla buyudu tek ıctıgı corba tarhana. Et suyu ve tavuk slu yap bayılırdı.. Tarhana cok faydalı annen falan yaptıysa versın yap cok guzel oluyo. Bızım evde 2 gune bır pişer
Yok canım bizim burada tarhana alışkanlığı yok genelde tuzlu yoğurt çorbaları hep tarhana ben bile ilk defa geçen sene yedim kızımda bilgim yoktu ama bu çocuğumda ufaktan başlamak istiyorum tadını bilsin bizim gibi ilerde yadırgamasın diye. Keşke etrafim da yapan olsa yada yapabilme bilgim olsa ben yapardım tek başımada hiç cesaret edemedim birde evde yiyen olmayincaTarhanayı yıklardır kendım yaparım cunku anlamda kaynanam da tembel, hayrına yapıp vermezler. 6 yıldır yapıyom. Buyumedi cok faydası car. Ilk oğlum tarhanayla buyudu tek ıctıgı corba tarhana. Et suyu ve tavuk slu yap bayılırdı.. Tarhana cok faydalı annen falan yaptıysa versın yap cok guzel oluyo. Bızım evde 2 gune bır pişer
5haftada kese7haftada kalp atışı 8hafta herşeyi oluyor artık eli ayağı3 yada 4 vardır kese ne zaman göründü canm çok soru soruyorum ama kusura bakmamerakımdan
Süte mi başka bişeye mi çözemedik gitti sütmüş gibi davrandık, hayırlısıyla olmaz inşallah bakalım birinciyi yaptık sırada ikinciBizim hemşire yapıyor direk birde sizinkide süt alerjisi vardı sanırım ikinci dozlar ağır oluyormuş
Genel yaptıklarını söylediler ben de araştırıyorum ama yaptıkları genel anestezi değil tam olarak . Daha çok derin uyku hali yapan biseymis. Sedatif anestezi deniyomus buna. Ben de o yüzden bunu yaptıran var mı süreç nasıl oldu merak ediyorum.Ha bende onu sorcam 4 aylık sünnette local mi genel mı yapıyorlar
Anladım canım benim5haftada kese7haftada kalp atışı 8hafta herşeyi oluyor artık eli ayağı
Peki değer nasıl 243,9 adetime 2 gün kala öğrendimAnladım canım benim
Rota aşısını yapıyor muBenim doktorum ben cok memnunum. Kendisi de anne zaten ve tam bir anne gibi gorup davraniyor. Seviyorum ben.
Ayni yerde olsak verirdim sanaYok canım bizim burada tarhana alışkanlığı yok genelde tuzlu yoğurt çorbaları hep tarhana ben bile ilk defa geçen sene yedim kızımda bilgim yoktu ama bu çocuğumda ufaktan başlamak istiyorum tadını bilsin bizim gibi ilerde yadırgamasın diye. Keşke etrafim da yapan olsa yada yapabilme bilgim olsa ben yapardım tek başımada hiç cesaret edemedim birde evde yiyen olmayinca
Neden uyutarak yaptiriyorsun.Genel yaptıklarını söylediler ben de araştırıyorum ama yaptıkları genel anestezi değil tam olarak . Daha çok derin uyku hali yapan biseymis. Sedatif anestezi deniyomus buna. Ben de o yüzden bunu yaptıran var mı süreç nasıl oldu merak ediyorum.
Yazın yap cnmYok canım bizim burada tarhana alışkanlığı yok genelde tuzlu yoğurt çorbaları hep tarhana ben bile ilk defa geçen sene yedim kızımda bilgim yoktu ama bu çocuğumda ufaktan başlamak istiyorum tadını bilsin bizim gibi ilerde yadırgamasın diye. Keşke etrafim da yapan olsa yada yapabilme bilgim olsa ben yapardım tek başımada hiç cesaret edemedim birde evde yiyen olmayinca
Benim buyuk oğlan 2 yas 4 aylık oldu 2.oğlan 40 ı cıkmadan ama buna dru yenıdogan sunnet o ermedi anı bırsey gelusse ılac kullanamaz dedı. 40 ı cıksın dedı sonra hastalıklar cıktı sunnet kaldı.. Kilosu 9 kg zaten 10 kgdan sonra fırek genel oluyorGenel yaptıklarını söylediler ben de araştırıyorum ama yaptıkları genel anestezi değil tam olarak . Daha çok derin uyku hali yapan biseymis. Sedatif anestezi deniyomus buna. Ben de o yüzden bunu yaptıran var mı süreç nasıl oldu merak ediyorum.
Yapiyor.Rota aşısını yapıyor mu
Ayni yerde olsak verirdim sana
Neden uyutarak yaptiriyorsun.
Bal kabagini dolaptan cikartinca eritme direk ocağa koy icine de biraz su koy oyle pisir o zaman sulanmiyor bende ilkinde cikartip erittim dedigin gibi oldi sonra bi de boyle deneyeyim dedim tazeden bir farki yokEvet, ben direk dilimleyip dolaba koydum. Çıkardığımda sulanmisti.
Benim ki yapmiyor
Canim hangi subesinde ve muayene ucreti ne kadar.
Ben recetesiz eczaneden aldim
Hangi ildesin ?Ya haklısın sanki diğer 2 oğlan da ek gıdaya beraber başladım demire. Şimdi yasadıgıö şehirde kafama uygun Dr yok. Cok ünlü bır cocuk druna hasta olunca hepsını goturuyoz. Adam bana takipe bebek getirme. Ben ıkı boy kılo ıcın bu parayı hak etmiyorum dedı, ilkkez paragöz olmayan Dr gördüm... Hastalıkta tek seferde dopgu tesis. Saglık ocagı takıbı yeterli dedı.. Saglık ocagı 4 ayda demire basla dedı. Gercı duzenı vermıyom
Süpersin valla bende yapayımYazın yap cnm
Tarif
1 kg kırmızı bıber
1kg kurudogan
1 kg domates
1 demet Maydanoz arzuya göre dereotu
Isyerten 1 su bardağı haslanmış nohut
Ben nohut koymuyom.
Bunkarı yıka ıri ıri dogra ocakta pişir. Yumusayınca blendırı gecir. Ilısın. Koca leğenn al
Icıne aldıgı kadar unu koy
Mutfakta sıcakta beklet
Şişince mayakanıyo karıstır.
Ertesi gun cıvıkladıyo aldıgı kadar un
Yasadıgın yer asırı sıcaksa 3 gun normalse 4 gün mutfakta beklet şiştıkce karıstır. Metal kasık yok tahta
Indıkce un ekle be tam tahıl un kullanıyor gluten olmasın dıye
3 ya da 4 gun sonunda balkona sofrabezı ser ustune kasıla ince ince ser. Kuruyunca öbur tuzunu cevir. Kurudukca kırılıyor. Elinle bıraz Kuruyunca ez ufalt sonra rondo ile toz haline getir.... Sonra golgeye salona masanın ustune ser 1 hafta kalsın gel gıt karıstır. Al sana mis gıbı tarhana. Valla 1 kg olcuyle epey cıkıyo. Bızde cok ıcılıyo ben hep 2 kg olcuden yapıyom..
Corba sıvı yag içine nane yak ıcıne sarımsak ezılmıs at. Domates sosu yazdan yapılan 8ndan koy.. Ben Tarhanayı onceden bır kasede su ile ıslatıyorum. Cok karıstırmaya gerek olmuyo. Sonra et suyu ya da tavuk suyu koy bır al su koy Tarhanayı at karıstır inmesine yakın tuz at.. Valla cnm çekti tabı bu tarif ek gıda bebesi ıcın degıl. Ek gıda be esine sade tarhana et suyu o kadar tuzduz
Sofra bezi derken silinebilir sofra bezindenYazın yap cnm
Tarif
1 kg kırmızı bıber
1kg kurudogan
1 kg domates
Ben nohut koymuyom.
Bunkarı yıka ıri ıri dogra ocakta pişir. Yumusayınca blendırı gecir. Ilısın. Koca leğenn al
Mutfakta sıcakta beklet
Yasadıgın yer asırı sıcaksa 3 gun normalse 4 gün mutfakta beklet şiştıkce karıstır. Metal kasık yok tahta
3 ya da 4 gun sonunda balkona sofrabezı ser ustune kasıla ince ince ser. Kuruyunca öbur tuzunu cevir. Kurudukca kırılıyor. Elinle bıraz Kuruyunca ez ufalt sonra rondo ile toz haline getir.... Sonra golgeye salona masanın ustune ser 1 hafta kalsın gel gıt karıstır. Al sana mis gıbı tarhana. Valla 1 kg olcuyle epey cıkıyo. Bızde cok ıcılıyo ben hep 2 kg olcuden yapıyom..
Corba sıvı yag içine nane yak ıcıne sarımsak ezılmıs at. Domates sosu yazdan yapılan 8ndan koy.. Ben Tarhanayı onceden bır kasede su ile ıslatıyorum. Cok karıstırmaya gerek olmuyo. Sonra et suyu ya da tavuk suyu koy bır al su koy Tarhanayı at karıstır inmesine yakın tuz at.. Valla cnm çekti tabı bu tarif ek gıda bebesi ıcın degıl. Ek gıda be esine sade tarhana et suyu o kadar tuzduz
Çok çokteşekkür ederim canimRota aşısını yapıyor mu
Ayni yerde olsak verirdim sana
Neden uyutarak yaptiriyorsun.
Yazın yap cnm
Tarif
1 kg kırmızı bıber
1kg kurudogan
1 kg domates
Ben nohut koymuyom.
Mutfakta sıcakta beklet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?