2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım malzemeler ve un yogurulcak yazmayı unuttum. Valla anamla kaynanam nasıl olsa bizde yiyen yok diye bır de kim gunlere gıdecek bır grma al kızım kışlık cocuklar yesin demezler. Anneme kadar sos kahvaltılık tursu aklına ne gelirse yapıyom. Eşime kalsa elinden gelse jendınıde kavanoza koycam dıyo. Yeme o zaman dıyom, bana sırf kavanozlarım için ayrı dolap yaptırdı. Ben yazın yavas yavas yaptıgı ıcın zor olmuyor. Annemle kaynanam benden tarhana ister

Çok çokteşekkür ederim canim

Çok çokteşekkür ederim yazdım hepsini yapicam inşallah
Canım sağol yarın gezmeye gıdecegım uykumda yoktu yarının yemekleri hazır. 2 gündür dışarı cıkıyom havalar güzel valla yaşama geri döndüm.. Gece cocuklar uyuyunca yapıyorum. Ama iki dısarı cıkıp İnsan görunce ıkı A et kadasla kahve ıcınce mutlu oluyorum.. 2 gundur yuruyus te yapıyom. Oh be sonunda eskiye döndüm bin şükür. Ben evde cok kalınca cekılmez bır kadın oluyom eşim de dıyo gıt gez dolas sana nere gittin kaç para harcadın diyen yok sadece bana bulasma bıdı bıdı etme.

Eklentiler

• IMG_20200306_005549.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20200306_005645.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 43
Canım cocuklar çiğ sarımsak yoyemıyo o yuzden vitamini alsınlar diye yapıyom. sarımsaklı da cok lezzetli oluyor. Resimdekı e sarımsak koymadım üşendim. Bır de bunu hıc karıstırmadım. Kısık ateste pişerken ben köfte yogurdum...su da ıslanınca asırı kolaylık.. Ben normal sofrabezı serıyom hemen kuru gıbı olunca cevırıyom yapısmıyo.. Bır de sureklı cevırınce yapısmıyo.. Islemler bittikten sonra sofrabeıznı ıslıyom suya sonra makineye atıyom tertemIboluyo.

Ama süper oluyor ya tadı

Tamam randevu alayim ondan. Rota aşısı onlarda var mi ben eczaneden mi alacağım. Yarin geliyorum antalyama. 3 ay oldu gelmeyeli ozledim
Benim kayinvalidemde sarımsak koyar. Birde icine yesil mercimek koyar. Lezzetli oluyor. Tavsiye ederim.

Yesil mercımegı annem de koyardı Bız coccukken ama benım ufaklıklar sevmedi. Ben tavuknsuyuyla yapınca minık minık tavuk eti didiyorum o da lezzetli oluyor. Tavuk sulu daha bır hosuma gıdıyor..

Hastanede rotateq var.

5haftada kese7haftada kalp atışı 8hafta herşeyi oluyor artık eli ayağı
Bunu bir arkadaşım için soruyorum bir kaç aydır adetleri düzensiz bu ayda adetine 6 gün kala yani 25 şubattan 27 şubata kadar az bir şekilde kan gelmiş bittikten 3 gün sonra 1 damla daha kan gelmiş sizce neden olabilir

Emzirirken yüze krem sürmek, maske uygulamak, yaşlandırmayı engelleyici krem sürmek süte geçer mi. Artık cocuk çombalak işleri bıttı. Kendıme bakcam, yuruyuse basladım sıkılaşmam lazım. Bir de cilt bakımı yaptırmak site gecer mı. Uykum yok nete de bakayım, bu gece hayret bebekten önce ben uyurdum sımdı hala uyku yok

Malesef doğal ürünler hariç kullanamıyoruz. Ben yatmadan önce maske yaptım. Nemlendirici sürdüm. Cildim zaten kremi unutmuş kac aydır yuzun yandı hemen yıkadım bol su ile. Kayısı yagı surcem

Eklentiler

• IMG_20200306_015849.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 38
Beta hcg 243,9 gebe olduğunu öğrendim günüm geçmeden sizce düşük bir değer mi bu arada adet günüm bugün dün öğrendim
Düşük değilgözünüzaydın inşallah katlanarsk devam eder,sağlıkla kucağınıza alırsınız

Pahalı geldi cnn aventi aldım inşallah iyi çıkar aklındaki.medelaydi ama almadim
Ben dogum yaptigimda ilk lansinoh almistim.Dusurup bozunca ki o zamanlar bebeklerim emiyodu kullanmiyodum.Degisim yapalim dediler ben onun yerine o meblagda alisveris yapmistim.Ama simdi emmiyolar.4 saatte 1 sagip veriyorum.Manuel pompa canima.okumaya basladi.Zaten daha kac ay sagarim mantigiyla 169 liraya E bebeginkini aldim.1 haftadir cok memnun kaldim.Belki manuelin yapamadigini yaptigi icindir ama sut 10-20 cc artti.Tekli aldim ben.Sagarken birini,digerine mochi yi takiyorum.Es zamanli sagilmis oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…