2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benimki de 8 de uyuyor. Ama 1 saat sonra tekrar kalkıyor sonra uyuyor ama yarım saat sonra tekrar ve 12 de tekrar 3 tekrar ve 3 ye kalktığında kaka yapıyor ya bütün uyku mahvoluyor 3 gecedir böyle 3ten 4.30 a kadar uğraşıyoruz. Ama tabi benimki akşam yatarken önce emip sorma biraz kucakta pışpışlayıp konuyor

Günaydın arkadaslar. Ek gıda zamanın yaklastıkca gözümde büyümeye basladı. Büyük kızım 9 yaşında. Hep unutmuşum ben o günleri. Bu çocuk aç kitabını alan var mı? Nasıl bir kitap faydalı olur mu acaba. 24 ekim dogumlu minigim. İnstagram Ekim anneleri grubunda ek gıda konusu da paylaşılacak mı?

Bu sira istahsizlik tavan.Resmen istemiyo ne sütü ne mamayi ozellikle Ugur.130 cc zorla 15 dk da iciyor.Kavga dovus iciyor.Delirmenin esigindeyim.Kiziyorum bebege bir de almadikcaSinirlerim tavan.Neden oldu boyle anlamadim.

Ya şu yatağa koymayı ben beceremedim bi türlü.

2 de emzirdiğinde yine kendin mi alıp emziriyorsun ? Biz de yattıktan hemen sonra kalkmalar olmasa ben de 11 de alacağım emzireceğim. Ama başta kendisi uyumayı öğrenmesi lazım

Kızlar selam bir süre yazamadım. 2 gun once doktor kontrolumuz vardı. Inek sütü alerjisi için 2 belirtimiz vardı. Birincisi mukuslu kaka, ikincisi de sürekli huzursuzluk hali. Malum bebişimin bir süredir atak dönemi geçmesine rağmen huzursuzluğunu anlatmıştım takıp eden bilir
Neyse sadete geleyim. Kan testi yapıldı. Sonuçlar bugün çıkıyor. Ben bu arada bir süredir süt ve ürünleri kullanmıyorum. Ama mukuslu kaka bugun de devam etti. Doktoruma yazdım, demir damlasini degistirdi. Sidefer'de süt varmis. Ha tabi belki inek sutu alerjisi çıkmayabilir. Ama dikkat çekmek istediğim nokta sidefer veren arkadaşlar, eğer ki bebişinizde inek sütü alerjisi varsa kendiniz süt diyeti yapıyorken aynı zamanda Sidefer'i de değiştirmeniz gerekebilir. Gözden kaçmasın bilgilendireyim dedim.

Ek not : Floradix'e geçiyoruz. Zaten muhendisinoglu Instagram sayfasında da bu damlayı yüzde yüz doğal diye yıldızlar listesine almış. Içime daha da sindi

Bu sene bendw yapacagim annem kayinvalidem verir ama onlara gidip yardim etmekdense evimde kendi yapayim zor sanirim baya hic yapmadim

Bu sene bendw yapacagim annem kayinvalidem verir ama onlara gidip yardim etmekdense evimde kendi yapayim zor sanirim baya hic yapmadim
Hıc zor degıl ben bu agustosta koca karnımla yaptım. Gunde 3 kere karıştır yeter. Çok eksi olmasın dersen 3 gün tut sonra günese balkona ser... Yok ben ekşi severim 5 gün tut cnm..

2 de emzirdiğinde yine kendin mi alıp emziriyorsun ? Biz de yattıktan hemen sonra kalkmalar olmasa ben de 11 de alacağım emzireceğim. Ama başta kendisi uyumayı öğrenmesi lazım
Evet genelde kendim alip uykuda emziriyorum. Ya da uyumussam uyaniyor emziriyorum memede uykuya daliyor. Kendisi uyandiginda da 2:30-3:00 civari uyaniyor zaten.

Hıc zor degıl ben bu agustosta koca karnımla yaptım. Gunde 3 kere karıştır yeter. Çok eksi olmasın dersen 3 gün tut sonra günese balkona ser... Yok ben ekşi severim 5 gün tut cnm..
Ben ekşi severim. En az bı hafta beklemeli. Kaynanam üç gün bekletio onu icemiyom ben domates çorbası gibi gelio. Annem on gün falan bekletir. Eksi olunca bana daha lezzetli gelio nedense bugün herkes tarhana pisircek kesin

Ben ekşi severim. En az bı hafta beklemeli. Kaynanam üç gün bekletio onu icemiyom ben domates çorbası gibi gelio. Annem on gün falan bekletir. Eksi olunca bana daha lezzetli gelio nedense bugün herkes tarhana pisircek kesin
Canım ben hep 4 gün bekletiyorum ne çok ekşi ne çok tatlı. Çocuklar yiyebiliyor. Valla kurtarıcı yemek yokken ısla, beklet at tencereye..

Kizlar cok basit ama etkili bir oyun onerisiyle geldim. Ihtiyacimiz olan metal cingirak zil ve balon. Cingiragi balonu sisirmeden icine koyuyoruz ve balonu sisiriyoruz. Ben 1 tane kucuk boy sisirip oyun halisina astim 1 2 tane de buyuk sisirip iple tavana astim. Inanilmaz eglendi.

cnm bızımkıde sut alerjı kan testlerı temız sadece deneme yanılmayla bılıyorsun alerjıyı mukusa cok takılma huzursuzluk onlemlı bırde kusma kakada kan gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…