Ben dogum yaptigimda ilk lansinoh almistim.Dusurup bozunca ki o zamanlar bebeklerim emiyodu kullanmiyodum.Degisim yapalim dediler ben onun yerine o meblagda alisveris yapmistim.Ama simdi emmiyolar.4 saatte 1 sagip veriyorum.Manuel pompa canima.okumaya basladi.Zaten daha kac ay sagarim mantigiyla 169 liraya E bebeginkini aldim.1 haftadir cok memnun kaldim.Belki manuelin yapamadigini yaptigi icindir ama sut 10-20 cc artti.Tekli aldim ben.Sagarken birini,digerine mochi yi takiyorum.Es zamanli sagilmis oluyo.
Manüel bende kullandım.lamsinoh çok zor oluyodu saatler alıyordu sonra hastane tipi kiraladık oda pahalıya patladı almaya karar verdik aventi aldım bende benim göğüs ucuma küçük geliyor avent ama idare edeceminşallah yara olmaz türkiye den almadığınma pişman oldum
Bu sira istahsizlik tavan.Resmen istemiyo ne sütü ne mamayi ozellikle Ugur.130 cc zorla 15 dk da iciyor.Kavga dovus iciyor.Delirmenin esigindeyim.Kiziyorum bebege bir de almadikcaSinirlerim tavan.Neden oldu boyle anlamadim.
Benimki de 3 saate acıkıyor Ama bazen 80 bazen 120 içiyor.. kilo alımı iyi o nedenle takılmıyorum, he bide bu ikinci ondan takılmıyorum.. ilkinde çok takardım
Memleketime gidiyorum. Yarın ablam da gelecek, yiğenim in doğumgününü kutlayacağız. Ablam da da kusma, ishal, halsizlik başlamış dün geceden. Bebeği nasıl korumalıyım tedirgin oldum
Gittim canım. 2 defa. Bana çok uzak olmasa inan sadece ona giderim. Benim evime çok uzak ama ona rağmen başta iki defa ona gittim. Gidebilirsen önce onu tavsiye ederim.
Ben 3 aylıkken yaptırdım. Lokal anestezi yapıldı. Bacaklarını çok kasan bir bebek olduğu için biraz aç götürdüm ki, sütünü içerken kessinler diye. Sütünü içerken salıyor çünkü kendini ama yine de hemşire ayaklarından tutuyor. Sütü bitene kadar kesme işlemi de bitti. Bu şeklilde yapmanızı tavsiye ederim.
Memleketime gidiyorum. Yarın ablam da gelecek, yiğenim in doğumgününü kutlayacağız. Ablam da da kusma, ishal, halsizlik başlamış dün geceden. Bebeği nasıl korumalıyım tedirgin oldum
Çok geçmiş olsun. Büyük ihtimal ablanız da rota virüsü gibi birşey var. Yaklaşmasın bebeğe, bir de siz ellerinizi çok iyi yıkayın. Size de bulaşmaması için fazla yaklaşmayın ablanıza. Ben hamileliğimin son ayında kaptım kızımdan ama çok şükür atlattık.
Benimki de 3 saate acıkıyor Ama bazen 80 bazen 120 içiyor.. kilo alımı iyi o nedenle takılmıyorum, he bide bu ikinci ondan takılmıyorum.. ilkinde çok takardım
Imkan olsa burunlarindan kulaklarindan tikicam sütü Arada 140 ta iciyolar benden mutlusu yok o zaman.Tabi yarisi cikiyor agizlarindan. Haftaya cuma kontrol.Simdiden stres basti beni.Annemler geldi.Fotograflarda daha iri gorunuyolar minikler dedi
Çok geçmiş olsun. Büyük ihtimal ablanız da rota virüsü gibi birşey var. Yaklaşmasın bebeğe, bir de siz ellerinizi çok iyi yıkayın. Size de bulaşmaması için fazla yaklaşmayın ablanıza. Ben hamileliğimin son ayında kaptım kızımdan ama çok şükür atlattık.
cnm bızımkıde sut alerjı kan testlerı temız sadece deneme yanılmayla bılıyorsun alerjıyı mukusa cok takılma huzursuzluk onlemlı bırde kusma kakada kan gıbı
Huzursuzluğu devam ediyor evet ama bugün hariç. Bugün daha iyiydi. Umarım alerjik etkiye bağlıdır. Mukuslu kaka öyle böyle değil. Baya mukuslu yapıyor ve bir de mama gibi yoğun ve kıvamlı
Peki kan testi temiz çıkınca süt diyetine devam ettiniz ve çocukta düzelme olunca o şekilde mi anladiniz? Ben mesela her sabah yumurta yiyorum. Tahin çok sık tüketiyorum. Hani belki farklı besinlere alerjen de olabilir. Tek tek denemek lazım sanırım. Yani kanda yüzde yüz kesinlik yok sanırım. Dediginden bunu anlıyorum
Berikko
bu mesajım sana. Bizden kan aldilar ve bebişimin gıkı çıkmadı normalde ağlamaktan helak olurdu ama niye öyle oldu dersen. Kan alınacağı zaman eşim ve ben karşısına geçtik ve poşet tuttuk ses yaptık. Evet bildiğin poşet. Çok seviyor poşet sesini. Kan alırken daha az ağlasın ilgisini dağıtalım diye düşündük. Hiç ağlamadan bizi seyretti yani seninkinin üstüne denk geldi ama bizim derdimiz ilgisini dağıtmakti. Hiç aglamayacagini tahmin bile etmemiştik