2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Valla gecen annemlere gidince cekyati açtık orada debelene debelene yuzustune alıştı eskiye oranla.. Iki gun önce ettafinda turlamaya basladi.. Aslnda onceden ara ara yuzustu koydugumda geri geri gidiyodu o yuzden şimdi hala geri geri gidiyo ilerideki oyuncagi almak istio geri gidince sinirleniyo bi de sipa😂 ama dönme yok ya.. Esinin yaptiklarini yaptim.bende.. 3 4 kere çevirdim sever hoşuna gider eğlenir diye ama yok dönmüyor.. Hala besikte kendini tutunarak bir pozisyona bile getiremiyor.. Çünkü dönemiyor donemeyince sirtustu onu almami beklio😐 annemlerde o kadar mutluydu ki yavrum.. Evde hiç öyle gormemistm eymeni.. Insana insan lazım.. Hareket yok kimse yok evde benden başka.. Neyden kimden öğrensin.. Bende bi yere kadar oluyo daha cok sevmeli öpmeli ilerliyoruz😂 popodan bizde mi ittirsek acaba.. Yapamayinca sinirlenip strese girecek diye çekindim.. Zaten yapmayinca bizde geriliyoruz.. Malum robot gibi olup her dedigimizi hemen anlamasini istiyoruz bebegimizden😐😂 anne baba olmak ne zormus.. Cedric bosuna dememia 8 yasindaysaniz hayat gerçekten güzel diye.. Geri ışınlayın atın beni denizlere😂😂
Kalabalik ailelerde bebek gelişimi daha hızlı oluyor algıları daha çok açılıyor.popo dan ittir tabii bizimkilerde durduk yere öğrenmedi biz destekledik gösterdik . dönmediği tarafa daha çok yonlendirdik falan.ittirmeden ugrasmadan hadi iç güdüsel olarak yapmasinı beklersen çok uzun sürer.

Valla gecen annemlere gidince cekyati açtık orada debelene debelene yuzustune alıştı eskiye oranla.. Iki gun önce ettafinda turlamaya basladi.. Aslnda onceden ara ara yuzustu koydugumda geri geri gidiyodu o yuzden şimdi hala geri geri gidiyo ilerideki oyuncagi almak istio geri gidince sinirleniyo bi de sipa😂 ama dönme yok ya.. Esinin yaptiklarini yaptim.bende.. 3 4 kere çevirdim sever hoşuna gider eğlenir diye ama yok dönmüyor.. Hala besikte kendini tutunarak bir pozisyona bile getiremiyor.. Çünkü dönemiyor donemeyince sirtustu onu almami beklio😐 annemlerde o kadar mutluydu ki yavrum.. Evde hiç öyle gormemistm eymeni.. Insana insan lazım.. Hareket yok kimse yok evde benden başka.. Neyden kimden öğrensin.. Bende bi yere kadar oluyo daha cok sevmeli öpmeli ilerliyoruz😂 popodan bizde mi ittirsek acaba.. Yapamayinca sinirlenip strese girecek diye çekindim.. Zaten yapmayinca bizde geriliyoruz.. Malum robot gibi olup her dedigimizi hemen anlamasini istiyoruz bebegimizden😐😂 anne baba olmak ne zormus.. Cedric bosuna dememia 8 yasindaysaniz hayat gerçekten güzel diye.. Geri ışınlayın atın beni denizlere😂😂
Ağız üstü pozisyondayken ayaklarına destek ver elinle arkadan, bacaklarını toplayıp ileri gider yavaş yavaş. Bebişe bazı şeyleri sen öğretmelisin, teşvik etmelisin 😊

Kalabalik ailelerde bebek gelişimi daha hızlı oluyor algıları daha çok açılıyor.popo dan ittir tabii bizimkilerde durduk yere öğrenmedi biz destekledik gösterdik . dönmediği tarafa daha çok yonlendirdik falan.ittirmeden ugrasmadan hadi iç güdüsel olarak yapmasinı beklersen çok uzun sürer.

Siz öyle yaptirirken agliyo mu peki? Eymen ağlıyor.. Sanki çocuk bana beni bi sal ben yaparim demek istiyo bana her seferinde.. Aglatarak gosterilmezmis bi fizyoterapistte okudum.. Bebek daha cok strese giriyomus.. Yoksa bende annesi olarak destekliyorum çoğu şeyde elbette.. Bizimki tembel teneke😐😂

Siz öyle yaptirirken agliyo mu peki? Eymen ağlıyor.. Sanki çocuk bana beni bi sal ben yaparim demek istiyo bana her seferinde.. Aglatarak gosterilmezmis bi fizyoterapistte okudum.. Bebek daha cok strese giriyomus.. Yoksa bende annesi olarak destekliyorum çoğu şeyde elbette.. Bizimki tembel teneke😐😂
Hayır ağlamıyor anlamaya caliscasina bakıyor . önüne hedef koyup yada yanlara destekle dönme ilerleme yaptiriyorduk.sen istemiyor olarak anlayip öyle rahat ettiğini düşünüyorsan öyledir,anne olarak en iyisini sen anlarsın.bizimki onunla ilgilenilmesi yaninda berber birşeyler yapmak yaptirmaktan hoşlanıyor.

😊 Sevmiyor demekki müdahale edilmesini. Yandın Berikko büyüyünce bana karışmayın da der bu 😂

Kızlar gece beslenmesini konuşmuştuk. Doktor çok iyi anlatmış.
Screenshot_20200601-150755.webp

Kızlar otokoltuk Joie every stage 0-36kg aldık. Ters 2 düz duruş 4 yatış pozisyonu var ben çok memnun kaldım kızım çook rahat etti tavsiye ederim. 4üncü yatışta puset kadar eğim veriyor bu aylar için çok uygun

Bizimde kendiliginden kesildi gece beslenmesi.. Yani bilincli yapmadm sahurda usendim iki gece emzirmeye sonra memeyi de corbayi da icmemeye başladı.. Uyandiramadm.. Ama hala tereddutteyim.. Sence devam ettireyim mi rint? Şu an mesela memelerim sizlamaya başladı😐
Konu Eymen olunca çok kararsız kalıyorum 🙈
Bence içinden nasıl geliyorsa öyle yap. Rüya beslemesi yapabilirsin. O uyanmadan sen alıp emzirerek. Ama bunu her gün aynı saatte yap ki alışsın başka saatte istemesin. Benim için en büyük zorluğu tamamen kesmemizdi gece beslenmesini. Reflü vardı alerji atagibdaydi. Eğer bir gece emsirsem devamını isterdi. Emmeye çok düşkündü.
Yalnız emziemeyecwksen sağım yap benv emme mm,...
Yok iki aşamalı yaptım bende.deniycem tekrar

Benim yogurtlar 6 saatte mayalanmaz zaten 10-12 saat tutuyorum.simdi kavanozun dibinde kalan az daha kati olanla tekrar deniycem olmadi ikinci paketi denerim madem sizinkiler tuttu bende bi gariplik var hee yine tutmadi dönerim baybmix e .baybmix in yoğurdun tadini begeniyorum ben kaymak gibi oluyor yemeside keyifli.4 paket alip 1 ini oglana mayaliyip ziyan olmasin diye 3 paketi ben yiyorum 🙈
Evet buyuyo ile de mayalayinca öyle oluyor kaymak gibi ok güzel.

Yüz üstü yatirinca ayaklarıni yüzer gibi yapıyor ya dizlerini kendine çekince elini köy bir dibrski harekette elinden destek alsın kendini itmiş olur. Dur hele beriko 3 gün önce sonra. Bu da hallolqcak elbet.

Konu Eymen olunca çok kararsız kalıyorum 🙈
Bence içinden nasıl geliyorsa öyle yap. Rüya beslemesi yapabilirsin. O uyanmadan sen alıp emzirerek. Ama bunu her gün aynı saatte yap ki alışsın başka saatte istemesin. Benim için en büyük zorluğu tamamen kesmemizdi gece beslenmesini. Reflü vardı alerji atagibdaydi. Eğer bir gece emsirsem devamını isterdi. Emmeye çok düşkündü.
Yalnız emziemeyecwksen sağım yap benv emme mm,...

Evet buyuyo ile de mayalayinca öyle oluyor kaymak gibi ok güzel.

Bende kararszm.. Yine emziriyorum gece 1 defa ama sanki doymak istenio artik.. Yoksa uyanir ağlar aciktim diye.. Sütüm yetmiyo çünkü tam doymasina ek bisey veriodum. Neyse doktora da gitcez yakinda bakalim o ne dicek😊

Yine kâbus gibi bi gün. Kv hanım çocuğumun gelişimini beğenmedi emekleyemiyo kinusamiyo diye. Böyle devam ederse benden alacakmış . Deliriyorum insanlara her çocuğun gelişiminin farklı olduğunu anlatamıyorum. Sinir krizi geçirdim az önce . Benim de psikolojim bozulmuş gidip tedavi olmam lazımmış. Yaaaaaaaaa delirmek üzereyim. Artık eleştiri limitimi doldurdum .benim kimsenin aklına fikrine ihtiyacım yok tek ihtiyacım olan anlayış. Bi kişi bile çıkmaz mı beni anlayan yaaaa bi insan evladı bile niye bana denk gelmez.

Yine kâbus gibi bi gün. Kv hanım çocuğumun gelişimini beğenmedi emekleyemiyo kinusamiyo diye. Böyle devam ederse benden alacakmış . Deliriyorum insanlara her çocuğun gelişiminin farklı olduğunu anlatamıyorum. Sinir krizi geçirdim az önce . Benim de psikolojim bozulmuş gidip tedavi olmam lazımmış. Yaaaaaaaaa delirmek üzereyim. Artık eleştiri limitimi doldurdum .benim kimsenin aklına fikrine ihtiyacım yok tek ihtiyacım olan anlayış. Bi kişi bile çıkmaz mı beni anlayan yaaaa bi insan evladı bile niye bana denk gelmez.

Kv topuna kibrit suyu:sinirli: lafa bak kimi kimden alıyor.. Altta kalmadin insallah.. Istedgini deseydin.. Sana destek olcagi yerde.. Benimki de aynisi valla canim.. Hepsi aynı.. Iyi kaynana nadir gördüm duymadm hatta.. Car car bagirsaydin gerekirse içinde kalcana.. Bende sinirlendim şimdi:sinirli:

Allah Allah kim oluyormuş da senin çocuğunu elinden alıyormuş.

Kv topuna kibrit suyu:sinirli: lafa bak kimi kimden alıyor.. Altta kalmadin insallah.. Istedgini deseydin.. Sana destek olcagi yerde.. Benimki de aynisi valla canim.. Hepsi aynı.. Iyi kaynana nadir gördüm duymadm hatta.. Car car bagirsaydin gerekirse içinde kalcana.. Bende sinirlendim şimdi:sinirli:
Allah Allah kim oluyormuş da senin çocuğunu elinden alıyormuş.
Ben bugüne kadar hep iyi derdim ama benimkide iyi değilmiş en sonunda açtı biseyler okudu haklı olduğumu gördü sesi kesildi bişey demiyo. Ben bişey diyorum inanmıyorum diyo ama n son inanmazsan inanma ben kimseyi inandırmak ikna etmek zorunda değilim dedim. Anladı mı tabiki hayır. Derdi çeken benim , oğlum ona sevimlilik yapmiyo diyo laf söylüyo.

Ben bu çocuğu kimse için dogurmadm. Plastik leğen mi aliyosun sen. Benimkide büyüğü alıp köye goturcem falan diodu. Çocuk heveslenio. Ben köye gitcem diye. Dört yaşındaki çocuğu alıp götürmeyi hayal ediyo. Reşit olana kadar bensiz kimseyle biyere gidemez dedim. Çocuğu heveslendirip sonra ağlaması dan zevk mi aliyosun. Cinlerim tepeme çıktı. Birdaha bu cümleyi kurmaya kalkarsa bu benim çocuğum. Bu sözün şakası dahi kabul etmiyorum. İstiyorsan çocuk büyütmek evlat edin . Kimsesiz çocuk dolu etraf de. Yok yok dogursun bence.

Ben burdan hiç tanimaksizin sinir oldum kv kişisine.onun ne haddine,o kim oluyor yahu? Oğlunun çocuğu diye yavrunun annesine bunlari deme hakkını kimde buluyor? Allah ıslah etsin..Benimkide aferin güzel bakmışsın,teşekkür ederiz diyor.Ne aferini,ne güzel bakması.Canim o benim,aferinlik bir şey yok,olması gerektiği gibi bakıyorum dedim.Artik hiçbir şekilde benimle irtibat kurmuyor çok sukur.
Lohusa halimle beni aglattigi o günü ve kızımı benden uzak tuttuğu vakitleri unutmadigim müddetçe benden ona gelin olmaaaz.😊

Nasil olacakmis o is
Ne yapacakmis alip
Hey allahim ya ne insafsiz insanlar var. Destek olaagina kostek oluyor. Kedisi anne degil sanki

Ben bugüne kadar hep iyi derdim ama benimkide iyi değilmiş en sonunda açtı biseyler okudu haklı olduğumu gördü sesi kesildi bişey demiyo. Ben bişey diyorum inanmıyorum diyo ama n son inanmazsan inanma ben kimseyi inandırmak ikna etmek zorunda değilim dedim. Anladı mı tabiki hayır. Derdi çeken benim , oğlum ona sevimlilik yapmiyo diyo laf söylüyo.

Hee derdi belli oldu. Cocuk da biliyor demek ki kime sevgi göstereceğini :anne:

Takma kafana. Kimseye bir şey olmuyor. Sen uzuldugunle kalirsin

Ek olarak her bebeğin gelişimi farklı dediğin gibi evet ama konusamiyo derken ne demek istemiş.Ne konussaymis? Nene mi desin,babaanne mi 😄 Ay Allahım akıl fikir ver bu insanlara.Her bebek emeklemek zorunda da degil ayrica...
Dgdln tanımıyorum ama hamilelik döneminden bu yana çok beğeniyorum seni."meleğim" diyordun ta o vakitlerden.ne güzel seviyor diyordum 💓
Gecicek zor zamanlar inşallah..Çocuklarımız bizim kiymetlimiz ve biz de onlarin biricigiyiz..Kimsenin laf söylemeye de alıp götürmeye de gucu yetmez.Bosver sen..🙏

Back
X