Valla gecen annemlere gidince cekyati açtık orada debelene debelene yuzustune alıştı eskiye oranla.. Iki gun önce ettafinda turlamaya basladi.. Aslnda onceden ara ara yuzustu koydugumda geri geri gidiyodu o yuzden şimdi hala geri geri gidiyo ilerideki oyuncagi almak istio geri gidince sinirleniyo bi de sipa

ama dönme yok ya.. Esinin yaptiklarini yaptim.bende.. 3 4 kere çevirdim sever hoşuna gider eğlenir diye ama yok dönmüyor.. Hala besikte kendini tutunarak bir pozisyona bile getiremiyor.. Çünkü dönemiyor donemeyince sirtustu onu almami beklio

annemlerde o kadar mutluydu ki yavrum.. Evde hiç öyle gormemistm eymeni.. Insana insan lazım.. Hareket yok kimse yok evde benden başka.. Neyden kimden öğrensin.. Bende bi yere kadar oluyo daha cok sevmeli öpmeli ilerliyoruz

popodan bizde mi ittirsek acaba.. Yapamayinca sinirlenip strese girecek diye çekindim.. Zaten yapmayinca bizde geriliyoruz.. Malum robot gibi olup her dedigimizi hemen anlamasini istiyoruz bebegimizden

anne baba olmak ne zormus.. Cedric bosuna dememia 8 yasindaysaniz hayat gerçekten güzel diye.. Geri ışınlayın atın beni denizlere