2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Daha almadık ama fikri bile iyi geldi. Ben pahalı diye eşime soyleyememistim sen araştır beğen bitane dedi hayırlı olur inşallah. İnanılır gibi değil oturuyorsun evi temizliyo
Onun hem düşürüp hem silenleri var o daha iyi sanki. Çok güzel süpürüyormuş bir de

Şimdiden güle güle kullan

Onun hem düşürüp hem silenleri var o daha iyi sanki. Çok güzel süpürüyormuş bir de

Şimdiden güle güle kullan
Silmesi ne kadar iyi onu bilmiyorum işte o yüzden eşime o özellik pek gerekli değilmiş gibi geliyo . Açıkçası benim de tereddütlerim var o yüzden uzun bi süre arastiricam galiba

Silmesi ne kadar iyi onu bilmiyorum işte o yüzden eşime o özellik pek gerekli değilmiş gibi geliyo . Açıkçası benim de tereddütlerim var o yüzden uzun bi süre arastiricam galiba
Bence kullanan birisi bulursan sor ve çok beklemeden al. Tadını çıkar hayırlı olsun şimdiden

Ben baslicam vermeye.. Emzirmeyi kesiyorum artık çünkü.. Dun verdik 60cc kadar içti.. Ne kadar vermek lazim bilmiyorum.. Ama suyu cok iciyor.. Nerdeyse 1lt iciyor.. 3 kere 250cc dolduruyorum günde garanti

Ya işte biberon almadığı için su ve mama konusunda çok zorlanıyorum zaten ek gıdada hala çok pütürlü yutamıyor. Avent pipetli suluk aldım, chicco dan normal suluk ağızlı aldım yok biberon zaten ağzına değdiği gibi ııyyy yapıyor hemen.
her gün tatlı kaşığıyla, çay bardaklarına doldurup su veriyorum ((

Canım değişik içecekler ver ve deşik bardaklarda ver. Bir süre genzine çok kaçıyo. Zaten vere vere alisiyosun bardağı ne kadar dikecegine , ne kadar zaman sonra nefes almasını sağlayacağına. Ben daha su içermediği zamanlarda bardak veriyodum ve dibinde kalan bi iki damlayı ona iciriyodum aşırı seviyodu. Sonra değişik bardaklarla değişik içecekler vermeye başladım . Şuan bir hafta sonra 11 aylık olacak . Bardağı tutuyorum çok seviyo bardaktan içmeyi . Bazen yine genzine kaçıyo oksuruyo çıkarıyo. Zamanla alisiyolar. Bizimki genzine kaçsa da bardağı sevdiği için içmeye devam etmek istiyo. Bi de meraklı ki ben ne yapiyosam yapmak istiyo. Su ister misin diyodum eskiden tepki vermezdi şimdi sesler çıkarıyo ve istediğini belli ediyo .

Xiomi çok övüyorlardı hesabinibilenanne var o başka muadilleri buldu kullandı bi bak istersen Canm. Belinde çok ağrıyordu süper olmuş şimdiden güle güle kullan

Üzüm diklemesine ikiye bölünmesi bütün haliyle çok tehlikelidir.

Kizlaaarrrrrrr yine her bi yerimden kalpler çıkıyo. Oğlumu ara ara 10 dk kadar yurutece koyuyorum. Mutfakta yemeklerin malzemelerini hazırlarken, tuvalete giderken vs gibi durumlarda ama hiç öyle yuruyemiyodu. Yuruteci kullanamiyodu sadece duruyodue. Hala tam olarak kullanabildigini söyleyemem ama bugün ilk defa iki metre kadar ilerleyebildi ve fırının önüne gelip karıştırmaya başladı çok uzun zamandır patates kizatmamistim kendim için yapayım dedim çünkü evde tek yumurta kalmıştı onu da ona omlet yaptım kendime de patates kizartayim dedim patates ağzında yumurta sarısı hissi gibi bi his olusturuyo sanırım o yüzden yemezdi. Bugün kalın bi dilimi verdim çok güzel aşkla yedi. Normalde asla patates kızartması vermiyorum fırında ya da haşlayarak yapiyodum. Ben yerken öyle bi istediki veriyim dedim bugün güncelleme gelmiş oglusuma

Üzüm diklemesine ikiye bölünmesi bütün haliyle çok tehlikelidir.
Evet ben de bu şekilde düşünüyorum.İlk yediğinde ben yiyordum,kaseden aldı.Ben onun elinden alınca tepki gosterdi.Al madem dedim nasılsa en minik şeyleri bile yemiyorsun,ağzına soksan bile geri cikartiyorsun Yemesine çok şaşırdım,şuan hala bütün istiyor.Ben kesince sulu olan kısmından desiyor uzumu Yine de vermemeye çalışıyorum.Kasik reddi başladı sanırım bizde.Son zamanlarda kaşıktan sadece tarhanayi kabul ediyor.Kendi yeme işini de yapmıyor.Kaldik öylece..Teşekkür ederim uyarın için

Oyyy büyük sabır işi Biz aylarca on -on bes dkda hallediyoduk yemek işini.O yüzden alışkın değilim ama dediğin gibi uzun gecmesi de normal.Artik büyüdüler,seçimleri var.Yedim karnım bitti doydum değil de keyifli vakit geçirerek yiyecekse yemek istiyor.

Bebeği yürümeye başlayan anneler bebişlerinizin ruh hali nasıl? Benimkinde çözemediğim bir gerginlik var . 8-10 adım yürüyor ama çok sık düşüyor. Bıktı çocuğum düşmekten artık canı acımasa bile ağlıyo düştükçe, yürüme davranışını da durduramıyor
Ve uykulara çok direnmeye başladı. Zorla uyutuyorum 5 dk sonra ağlayarak uyanıyor. Gece gündüz bu şekilde. Acaba çok düştüğü için aynı şeyleri uykusunda yaşıyor olabilir mi

Ya bizim dişler de geç çıktığı için henüz öyle kendi yeme durumlarına girmedik. Yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum ama boğazına kaçar falan diye korkuyorum çok ağırdan alıyoruz. Eskiden kaşığı tutmaya çalışırdı ama artık bana bırakıyo bir yaşından sonra kaşık da vermeye başladım.

Bizimki de 20 adıma ulaştı.Yurudukce keyif alıp sırıtıyor,düştükçe hirslaniyor ayaga kalkıp yine deniyor,hirsina yenik düşüp yine düşüyor. ama çok mızmız.Gunduz ilk uykusu hariç uykuya 5 saat bile uyanık kalsa ağlayarak direniyor.Gece ilk yatirdigimda baya uyanıyor,tam dalması vakit alıyor.Dun ormanlık alana gittik yakın çevremizle.Kizimin pandemi sebebiyle nadir gördüğü kişilerdi.Onlar sevmek istedikçe ağladi.Kucaklarinda durmadı.Gece boyu mizildandi,gözlerini açmadan ağladı.Ben de gece boyu onu dinlerken vicdan azabı yaşadım.Sevilmek,anne baba disinda kimse tarafından alınmak istemedi demek ki diye yordum.Diger geceler böyle gözü kapalı ağlaması mizildanmasi olmuyordu.Bebekler çok zeki varliklar.Bazen nasıl oluyor,hepimiz bebek olduk ne yani hissimiz nasıl bu kadar kuvvetliydi diyorum ama çok baskalar ya.Gun içinde kafasına taktığı,yeni öğrendiği,istemediği şeyleri gece tekrar ediyor buna kesinlikle inanıyorum artık Son cumlene katiliyorum yani,uzun konuştum ama özetim son cümlen

8 ya da 10 aylık bir bebeğin salatalık yüzünden başına gelen olayı okuduğumdan beri bende kendi bir şey yemesine çok karsiydim.Hala salatalık kabusumdur ne içi ne bütünü vermedim,korkuyorum.Ama bebekler kendi kabiyetlerini belli de ediyorlar,buna da inanıyorum.Kasigi tutma işini yaptıklarında temizlik açısından işimiz zorlasicak olsa da buna değer ya.Hevesle yiyecektir hiç değilse.Oglunun yeni guncellemesini tebrik ederim canım

O haberi ben de hatırlıyorum zaten eline biseyler ver diyen herkese de hatırlatıyorum sussunlar diye. Allah korusun.

Döke saça yicekler bir süre sonra alisacaklar. Çok teşekkür ederiz. Daha nice güncellemelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…