Daha almadık ama fikri bile iyi geldi. Ben pahalı diye eşime soyleyememistim sen araştır beğen bitane dediBu ara cok görüyorum herkes alıyor.. Hayırlı olsun
Onun hem düşürüp hem silenleri var o daha iyi sanki. Çok güzel süpürüyormuş bir deDaha almadık ama fikri bile iyi geldi. Ben pahalı diye eşime soyleyememistim sen araştır beğen bitane dedihayırlı olur inşallah. İnanılır gibi değil oturuyorsun evi temizliyo
Silmesi ne kadar iyi onu bilmiyorum işte o yüzden eşime o özellik pek gerekli değilmiş gibi geliyo . Açıkçası benim de tereddütlerim var o yüzden uzun bi süre arastiricam galibaOnun hem düşürüp hem silenleri var o daha iyi sanki. Çok güzel süpürüyormuş bir de
Şimdiden güle güle kullan
Bence kullanan birisi bulursan sor ve çok beklemeden al. Tadını çıkarSilmesi ne kadar iyi onu bilmiyorum işte o yüzden eşime o özellik pek gerekli değilmiş gibi geliyo . Açıkçası benim de tereddütlerim var o yüzden uzun bi süre arastiricam galiba
Ben baslicam vermeye.. Emzirmeyi kesiyorum artık çünkü.. Dun verdik 60cc kadar içti.. Ne kadar vermek lazim bilmiyorum.. Ama suyu cok iciyor.. Nerdeyse 1lt iciyor.. 3 kere 250cc dolduruyorum günde garanti
Canım değişik içecekler ver ve deşik bardaklarda ver. Bir süre genzine çok kaçıyo. Zaten vere vere alisiyosun bardağı ne kadar dikecegine , ne kadar zaman sonra nefes almasını sağlayacağına. Ben daha su içermediği zamanlarda bardak veriyodum ve dibinde kalan bi iki damlayı ona iciriyodum aşırı seviyodu. Sonra değişik bardaklarla değişik içecekler vermeye başladım . Şuan bir hafta sonra 11 aylık olacak . Bardağı tutuyorum çok seviyo bardaktan içmeyi . Bazen yine genzine kaçıyo oksuruyo çıkarıyo. Zamanla alisiyolar. Bizimki genzine kaçsa da bardağı sevdiği için içmeye devam etmek istiyo. Bi de meraklı ki ben ne yapiyosam yapmak istiyo. Su ister misin diyodum eskiden tepki vermezdi şimdi sesler çıkarıyo ve istediğini belli ediyo .Ya işte biberon almadığı için su ve mama konusunda çok zorlanıyorum zaten ek gıdada hala çok pütürlü yutamıyor. Avent pipetli suluk aldım, chicco dan normal suluk ağızlı aldım yokbiberon zaten ağzına değdiği gibi ııyyy yapıyor hemen.
her gün tatlı kaşığıyla, çay bardaklarına doldurup su veriyorum((
Mühendis oğlu var Instagram onu kullandığı var cnm çok övmüş su bir bak istersenSilmesi ne kadar iyi onu bilmiyorum işte o yüzden eşime o özellik pek gerekli değilmiş gibi geliyo . Açıkçası benim de tereddütlerim var o yüzden uzun bi süre arastiricam galiba
Xiomi çok övüyorlardı hesabinibilenanne var o başka muadilleri buldu kullandı bi bak istersen Canm. Belinde çok ağrıyordu süper olmuş şimdiden güle güle kullanSilmesi ne kadar iyi onu bilmiyorum işte o yüzden eşime o özellik pek gerekli değilmiş gibi geliyo . Açıkçası benim de tereddütlerim var o yüzden uzun bi süre arastiricam galiba
Çok teşekkür ederim canım incelicemMühendis oğlu var Instagram onu kullandığı var cnm çok övmüş su bir bak istersen
Çok teşekkür ederim canım hemen incelicemXiomi çok övüyorlardı hesabinibilenanne var o başka muadilleri buldu kullandı bi bak istersen Canm. Belinde çok ağrıyordu süper olmuş şimdiden güle güle kullan
Üzüm diklemesine ikiye bölünmesi bütün haliyle çok tehlikelidir.Biberon kullanmayı bilmiyor.Suyu da alıştırma bardağı, normal bardak filan denedim.Yok içmiyor,çok az..Ek gida da sıkıntılı,köfte pankek tarzı şeyler yemiyor hanımefendi.Ama ona özel bazlama yaparsam tadına bakar,yer.Parca eti de böldugumde yediği oluyor.Corbalarda pütür sevmiyor.Sehriye aslaa Üzümü bütün haliyle yiyor ama mesela muz sevmiyor bu konu beni zorluyor.
Tamamen katı gıda yiyemiyor diyemiyorum.Zeytin,üzüm,parça et,bazlama gibi şeyleri yediği oldu.Arada hala keyifliyse yer ama şu sıra beslenmek istemiyor gibi bir hali var.Tam 11 aylık bugün ve zorlanıyorum üç haftadır..Kilo kaybı olmadı diye üstüne düşüp sogutmakta istemiyorum.Ne yapicam meçhul
Evet ben de bu şekilde düşünüyorum.İlk yediğinde ben yiyordum,kaseden aldı.Ben onun elinden alınca tepki gosterdi.Al madem dedim nasılsa en minik şeyleri bile yemiyorsun,ağzına soksan bile geri cikartiyorsunÜzüm diklemesine ikiye bölünmesi bütün haliyle çok tehlikelidir.
Oyyy büyük sabır işiBol çeşit yapın mesela bazlama seviyosa yanına iki farklı çeşit yapın bir sevdiği bir tane diğerlerinden biri. Ben öyle yapıyorum. Mesela kahvaltıda omlet yapıyorum ilk lokmayı alıyo ikincisinde salatayı çok sevdiği için salata veriyorum üçüncüsünde yine omletdiğer öğünlerde de en az iki çeşit oluyo. Kahvaltı yine bol çeşit var o daha rahat geçiyo ama en az bir saat sürüyo. Yani onlar bizim gibi ye kalk yapamıyo . Yemek saatleri oldukça yorucu ve uzun geçiyo.
Ya bizim dişler de geç çıktığı için henüz öyle kendi yeme durumlarına girmedik. Yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum ama boğazına kaçar falan diye korkuyorum çok ağırdan alıyoruz. Eskiden kaşığı tutmaya çalışırdı ama artık bana bırakıyo bir yaşından sonra kaşık da vermeye başladım.Evet ben de bu şekilde düşünüyorum.İlk yediğinde ben yiyordum,kaseden aldı.Ben onun elinden alınca tepki gosterdi.Al madem dedim nasılsa en minik şeyleri bile yemiyorsun,ağzına soksan bile geri cikartiyorsunYemesine çok şaşırdım,şuan hala bütün istiyor.Ben kesince sulu olan kısmından desiyor uzumu Yine de vermemeye çalışıyorum.Kasik reddi başladı sanırım bizde.Son zamanlarda kaşıktan sadece tarhanayi kabul ediyor.Kendi yeme işini de yapmıyor.Kaldik öylece..Teşekkür ederim uyarın için
Bizimki de 20 adıma ulaştı.Yurudukce keyif alıp sırıtıyor,düştükçe hirslaniyor ayaga kalkıp yine deniyor,hirsina yenik düşüp yine düşüyor.Bebeği yürümeye başlayan anneler bebişlerinizin ruh hali nasıl? Benimkinde çözemediğim bir gerginlik var . 8-10 adım yürüyor ama çok sık düşüyor. Bıktı çocuğum düşmekten artık canı acımasa bile ağlıyo düştükçe, yürüme davranışını da durduramıyor
Ve uykulara çok direnmeye başladı. Zorla uyutuyorum 5 dk sonra ağlayarak uyanıyor. Gece gündüz bu şekilde. Acaba çok düştüğü için aynı şeyleri uykusunda yaşıyor olabilir mi
8 ya da 10 aylık bir bebeğin salatalık yüzünden başına gelen olayı okuduğumdan beri bende kendi bir şey yemesine çok karsiydim.Hala salatalık kabusumdur ne içi ne bütünü vermedim,korkuyorum.Ama bebekler kendi kabiyetlerini belli de ediyorlar,buna da inanıyorum.Kasigi tutma işini yaptıklarında temizlik açısından işimiz zorlasicak olsa da buna değer ya.Hevesle yiyecektir hiç değilse.Oglunun yeni guncellemesini tebrik ederim canımYa bizim dişler de geç çıktığı için henüz öyle kendi yeme durumlarına girmedik. Yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum ama boğazına kaçar falan diye korkuyorum çok ağırdan alıyoruz. Eskiden kaşığı tutmaya çalışırdı ama artık bana bırakıyo bir yaşından sonra kaşık da vermeye başladım.
O haberi ben de hatırlıyorum zaten eline biseyler ver diyen herkese de hatırlatıyorum sussunlar diye. Allah korusun.8 ya da 10 aylık bir bebeğin salatalık yüzünden başına gelen olayı okuduğumdan beri bende kendi bir şey yemesine çok karsiydim.Hala salatalık kabusumdur ne içi ne bütünü vermedim,korkuyorum.Ama bebekler kendi kabiyetlerini belli de ediyorlar,buna da inanıyorum.Kasigi tutma işini yaptıklarında temizlik açısından işimiz zorlasicak olsa da buna değer ya.Hevesle yiyecektir hiç değilse.Oglunun yeni guncellemesini tebrik ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?