2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim eşim gece çocuk bakmaz. Cam siler çamaşır asar bulaşık yikar. Halı koltuk siler. Yapio bunları zaten. Ama gece asla çocuk bakmaz çok iyi biliyorum. Günlük hayatta üstümden yükü aldığı için diyemem zaten gece bak diye.

Ben de hep, “biz bikaç gün ya da haftaya kendi normal rutinimize döneceğiz ama ordaki insanlar, kayıpları olanlar be yapacak” diye kahroluyorum. Söz konusu sadece felaket değil benim için de “güzel günler için umudun kalmaması” galiba biçok kişi için

Çok teşekkür ederim hayatta unutmam çünkü tuvalet eğitimi beni biraz korkutuyo.
Bizimki kolay oldu. İki yaşında denedik oyun gibi geldi. Oturdu kalktı oyun niyetine yapmadı bişey. Ama göz önünde olsun istedim beynine işlesin diye burda senin tuvaletin var istediğin zaman otur dedim. İkibucuk ta başladık babam vefat etti. O ara bıraktım . Üç yaşına kaldı. Tatile gittik üç yaşında. Lazimlik aldik. Yerler fayansti tatil köyünde. Salona koydum. Eline sevdiği bı iki araba verdik. Orda hallettik valla. Halı yok bişey yok. Yere isese bile siler geçeriz dedik. Bı kere kaza oldu . Park gittik. Kaydıraktan kaydı . İndi. O zaman çiş gitti yanimda vardı yedek. Hemen tenha bı yerde değiştirdim. Bidaha da disarda başımıza gelmedi. İnşallah kolay olur digeride

Ben de dün kiralık ev bakayım dedim, tam bir facia, evin şekli, yan binayla bitişikliği, kat sayısı, fiyatı..bir de kendi evlerimizi güvenli kılsak bile dışarda markette yakalansak yine kurtuluşumuz olmayacak, adamlar görüntü kirliliği diye(!) bence daha çok reyon sığsın diyedir o..kolonları kesmişler..daha ne olsun

Çocuk daha büyük yük o anlamda zera onu da yüklensin..benim eşim de çocuğa bakmamak için bi bakıyorum hemen eline süpürgeyi almış, mutfağa koşmuş yemek için..bazen ses etmiyorum ama ben alacaklıyım büyük kızımdan beri, emzirebilse, onu da bırakıcam ona walla:d

Canm benm çevremde hatta ailemdeki erkekler değil ev işi yapmak çocuk bakmak. Suyunu bile eşinden ister. Eşimin hakkını ödeyemem ben. Hiç bı ağır işi yapmam ben eşim yapar. Market pazar faturalar hepsini halleder. O yüzden diyemem ben ona bunuda yap. Adamı da biktirmamak lazım

UYKUya dalamama bizde de bir kaç haftadır var çok ciddi bir şekilde. Hem dalamama, kucaktan indiği an uyanma, bir de üstüne üstlük uyku açılması var bizde. Hergün farklı saatlerde birden bire uykusu açılıyor çok zorlanıyorum artık. Ama herkeste aynı sıkıntılar var sanırım ya 1 yaşla mı alakalı acaba

Adam daha ne yapsın cnm bizde oda yok

Yine 1 saattir ayağımda

İzmi
İzmirdeyim. O ani o korkuyu asla unutamiyorum. Surekli yine deprem olacak olursa ne yaparim nereye saklanirim, ya enkaz altinda kalirsam kizimla ne yaparim diye diye kendimi yedim bitirdim. İnsan anne olunca daha farkli oluyomus. Surekli evladimi dusunuyorum. Cok zor gunler geciriyoruz. Rabbim bu gunumuzu aratmasin. Evlatlarimizi anasiz babasiz birakmasin.

LCW den uyku tulumu alan var mı? Onlardan alıp kullanmak istiyorum malum diğer markalar çok pahalı açıkçası

LCW den uyku tulumu alan var mı? Onlardan alıp kullanmak istiyorum malum diğer markalar çok pahalı açıkçası
Canm LCW deki kumaşı pamuk ama iç dolgusu elyafti. Büyük oğlum zamanında baktım. İç dolgusu pamuk olması lazım. O yüzden e bebekten aldım hep. Alırken ic dolgu ve tüm kumaş pamuk olmalı. Elyaf çok sağlıksız. Büyük oğlum kullandı şimdi küçük oğlum kullanıyor. Ben yazın takip ederdim ebebegi tulumlar indiirime girince nerdeyse yarı fiyatına alırdım kaliteyi ucuza alma gibi bı hayat tarzım var

Aynı hayat tarzına sahibim de alım gücümüz iyice düştü yarı fiyat bile pahalı geliyo artık ama mecburen alıcam. E bebekten bakicam şimdi. Teşekkür ederim

Farkında mısınız son zamanlarda sürekli “çok zor günler geçiriyoruz, Allah bu günleri aratmasın” diyoruz ve her seferinde bi tık fazlasını yaşıyoruz sanki. Yavaş yavaş aklımızı yitircez gibi

Katılıyorum size, psikolojik olarak çökertileceğiz düşüncesi bütün benliğimi kapladı, sürekli midem bulanıyor artık düşünmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…