Ekimde havalar soguk olmuyor. Ben pijamami uzun kollu aldim diye pisman olmustum.Bence o yelek Cok pahali. Yok mu evde ustune atabilexegin ince bir hirka?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekimde havalar soguk olmuyor. Ben pijamami uzun kollu aldim diye pisman olmustum.Bence o yelek Cok pahali. Yok mu evde ustune atabilexegin ince bir hirka?
Giyim pazarlarında o kadar güzel yelekler var ki, bu kadar pahalı da değil... Renk renk model model... Ben bir kere hediye almıştım millet çeyiz için bile alıp koyuyor.. Benim annem de bana yıllar nice lizöz örmüş dogum sonrası gıymem ıcın.pembe örmüş hiç nasıp olmadı hep erkek doguruncaBence o yelek Cok pahali. Yok mu evde ustune atabilexegin ince bir hirka?
Yok canim gereksiz olur mu doğum dan sonra kullanırsın ev sıcak olunca ince pijama giyiniyoruz pijama uzerine ne güzel sıcak tutar belini sütünü bende ev doğal gazlı biliyorum ince giyinirim kalın giyinince harekette edemiyorsun birde emzirme işi de olunca ince pijamaların üzerine diye almak istiyorumbu yeleklerden falan bende 3 4 tane var anneme kızmıştım hatta ne gerek var bunlara giymem koyma falan demiştim inatla çeyizime koymuştu haklıymış diyorum şimdi![]()
Haklısın bakayım ben bir çarşıya falan havalar sıcak olunca insan en kolay oturduğu yerden almak istiyor çarşı pazar gezmek gözüm de büyüyorGiyim pazarlarında o kadar güzel yelekler var ki, bu kadar pahalı da değil... Renk renk model model... Ben bir kere hediye almıştım millet çeyiz için bile alıp koyuyor.. Benim annem de bana yıllar nice lizöz örmüş dogum sonrası gıymem ıcın.pembe örmüş hiç nasıp olmadı hep erkek dogurunca
Şu anda ben de vantilatörün önünden kalkamıyorum resmen, bi de yelek-hırka gördükçe daha da yandımEkimde havalar soguk olmuyor. Ben pijamami uzun kollu aldim diye pisman olmustum.
Haklısın valla canimŞu anda ben de vantilatörün önünden kalkamıyorum resmen, bi de yelek-hırka gördükçe daha da yandım![]()
Yok canım benim ancak olur aslında, eksikleri yavaş yavaş tamamlamak daha zevkli zaten, sen bana bakma, benim içim yanmış ondanHaklısın valla canimerken başladım ben galiba
Aslında mevlüt örtüsü gibi mantıklı foto çekimi içinde güzel olur sağol canım ❤günaydın :) benim de yakın arkadaşlarım kapalı. birinde beyaz bir şal bulundurmuştuk odada. erkekler girmeden önce örtünüyordu. bir arkadaşım da bone kullandı
Kesinlikle öyle canım daha önce ameliyat oldum annem daha narkoz etkisindeyken kafamı kapatmaya çalışıyordu o yüzden çok sinirliyim şimdidien söyledim istemiyorum kimseyi ama o zaman gelince yine aynısı olucak biliyorum aldıklarının resimini atarmısın canımCanım ben kapalıyım . Lohusa pijamamı aldım birde şal alfım .
Ben kapanana kadar kimseyi almıcak eşim.
Burda sen önemlisin kendini hiç sıkma .
Sen kendını rahat hissedene kadar kimseyi almasınlat içeri erkeklerden .
Hatta ben doğumdan sonra eve geçtiğimde 40 gün kimseyi istemyiorum evimde diyorum herkese oan zaten yorgun olcam birde giyinmekle falan uğraşamam
Malesef aynı şehirdiyez ailesini geç kuzen erkekler bile gelicek eminim söyledim geçen kaynanam çıkıştı hemen ilk torun tabiki gelicekler gibi ama kararlıyım isterse lezillik çıksın o odaye kimseyi aldırlıcam :)Ben de kapalıyım canım ama kayınvalidemler ayrı şehirde. DOğum zamanı kayınpederim falan gelmeyecek. Erkekler sonra gelsin dedik. Siz aynı şehirde yaşıyorsanız da bence de içeri almasınlar. En azından sen biraz rahatlayıncaya kadar. Neticede az bişey yaşamayacaksın, rahatça dinlenmek senin hakkın
Eskiden doğal gaz yoktu. Sobalı evler giyiyorlardi. Simdi evler sicak. Birde surekli hareket halinde olunca ates basıyor. Ben atletle oturuyordum bebegi emzirirkenŞu anda ben de vantilatörün önünden kalkamıyorum resmen, bi de yelek-hırka gördükçe daha da yandım![]()
Gözün aydın canımm ❤ boy meselesi genetikHerkese hayirli gunler kizlar. Sevgilimle randevumuz vardi askimizi tazeledikeller hep yuzundeydi gozunu burnunu agzini hep kapamis bir yanak gorebildim baska da goremedim
ac gitmistim aclik tokluk testi yaptiracagimdan. Dik bir sekildeydi pozisyonu kafa ustte ayaklar benim kasiklarima dogru. Birkac gundur hareketlerini az hissediyordum bu pozisyonundan oturuymus. Kilomuz 970 gr boyumuz 35 cm 26+2 gunluguz. Boyumuz onden gidiyor uzun olacak anasi ve babasi gibi
bizden haberler boyle ama doyamadim ben minigime
![]()
Off yeni doğum yapmış yatan insanı bunaltmak da hiç hoş değil yani. O gün onlar gelse ne olur gelmese ne olur. Yeni doğmuş bebeğin başına bir sürü kalabalıkMalesef aynı şehirdiyez ailesini geç kuzen erkekler bile gelicek eminim söyledim geçen kaynanam çıkıştı hemen ilk torun tabiki gelicekler gibi ama kararlıyım isterse lezillik çıksın o odaye kimseyi aldırlıcam :)
Bide ilk gebelik bizim ilk çocuk olucak ben kaynanamın yanında emzirmek istemiyorum Allahım çocuğu sağ salim doğurduk bide bunlara kafa yoruyoruz rabbim anlayışlı insanlarla karşılaşırsınBiz farklı şehirdeyiz ve torun olunca hep gelmek istiyorlar.. Ben bu sefer söyledim kayınvalıdeme, dogumda kayınpederım gelmesin. Oturma odasında gelen anneler yatıyor ben mecburen salona da gelecegım hep yatak odasında daralırım.ben açıgım ama rahat olmuyor aynı ev içinde.. Kayınpeder seni almaya gelir dedim. Tamam dedi ama gönülsüz dedi yapacak birşey yok.. O ilk başlar çok berbat oluyorsun sürekli emzir et. Üst baş perişan uykusuzluk cabası.. Benim tabi öyle yatma gibi lüksüm olmayacak 2 tane de küçük adamım benden ilgi bekleyecek...
Aynen canım gelmeseler küsücem sankiOff yeni doğum yapmış yatan insanı bunaltmak da hiç hoş değil yani. O gün onlar gelse ne olur gelmese ne olur. Yeni doğmuş bebeğin başına bir sürü kalabalık
Gözün aydın canımm ❤ boy meselesi genetik![]()
Bide ilk gebelik bizim ilk çocuk olucak ben kaynanamın yanında emzirmek istemiyorum Allahım çocuğu sağ salim doğurduk bide bunlara kafa yoruyoruz rabbim anlayışlı insanlarla karşılaşırsın
Kafası önemliymiş galiba normal doğumda kafa çıktıktan sonrası o kadar zor olmuyomuş diye biliyorum tabi bu bi söylenti Bende öyle canım gerçekten istemiyorum doğum sıkıntılı bi süreç sonrasıda öyle lohusalık falan kafamı ona buna yormak istemiyorum bebeğim ve kendimle ilgilenmek istiyorum biraz güçlü olmak lazım o dönemde bide eş desteği çok önemli umarım eşim bu sefer yanımda olurSagol canimevet genetik boy. Normal doguma engel olur mu diye bir sordum yine de uzun boy olmasi degilmis
Emzirme meselesini ben de dusunuyorum. Kayinvalideyi birak esim disinda kimsenin yanimda olmasini istemiyorum hem ozel bir an hem benim mahremim. Zaten gogusler koyulasti uclar iyice buyudu bugune kadar gormemisler bugunden sonra niye orami burami gorsunlerbenim dogumum da cok kalabalik olacak daha simdiden sabirsizlikla iki taraftan da beklenen bir bebek. Allah yardimcimiz olsun
![]()