- 19 Eylül 2018
- 1.287
- 3.060
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ne güzel
günaydın :) benim de yakın arkadaşlarım kapalı. birinde beyaz bir şal bulundurmuştuk odada. erkekler girmeden önce örtünüyordu. bir arkadaşım da bone kullandıGünaydın kızlar aranızda kapalı var mı bizler nasıl yapıcaz bu pijama işini doğum sonrası odaya erkekler giriyo kayınpeder kayın falan ben o halde bide kafamı kapatmakla uğraşmak istemiyorum
Pamuk bebek yastığı çok güzelbi de english home de çok iyi indirimler var bilginize
Canım ben kapalıyım . Lohusa pijamamı aldım birde şal alfım .Günaydın kızlar aranızda kapalı var mı bizler nasıl yapıcaz bu pijama işini doğum sonrası odaya erkekler giriyo kayınpeder kayın falan ben o halde bide kafamı kapatmakla uğraşmak istemiyorum
Valiz hazır değil ama yeni alidigim picama çamaşır korse falan yavaştan atmaya başladım.Ooo valizler hazırlanmış ben 32.haftada hep hazırlıyorum.. Daha modele karar veremedim alayım da kurtulayım.. Ben oğluşlar 21.00 da uyumuş oluyor, parkta oynamaktan yoruluyor lar. Zaten pijamada bıle 160 den aşağı birşey yok
Ben de kapalıyım canım ama kayınvalidemler ayrı şehirde. DOğum zamanı kayınpederim falan gelmeyecek. Erkekler sonra gelsin dedik. Siz aynı şehirde yaşıyorsanız da bence de içeri almasınlar. En azından sen biraz rahatlayıncaya kadar. Neticede az bişey yaşamayacaksın, rahatça dinlenmek senin hakkınGünaydın kızlar aranızda kapalı var mı bizler nasıl yapıcaz bu pijama işini doğum sonrası odaya erkekler giriyo kayınpeder kayın falan ben o halde bide kafamı kapatmakla uğraşmak istemiyorum
Masallahhh canim rabbim sağlıcakla kucagina almayı nasip etsinHerkese hayirli gunler kizlar. Sevgilimle randevumuz vardi askimizi tazeledikeller hep yuzundeydi gozunu burnunu agzini hep kapamis bir yanak gorebildim baska da goremedim
ac gitmistim aclik tokluk testi yaptiracagimdan. Dik bir sekildeydi pozisyonu kafa ustte ayaklar benim kasiklarima dogru. Birkac gundur hareketlerini az hissediyordum bu pozisyonundan oturuymus. Kilomuz 970 gr boyumuz 35 cm 26+2 gunluguz. Boyumuz onden gidiyor uzun olacak anasi ve babasi gibi
bizden haberler boyle ama doyamadim ben minigime
![]()
Masallahhh canim rabbim sağlıcakla kucagina almayı nasip etsin
Çok pahali cnm 5bin küsurPendik Medical park da doğum planlayan var m?
Biz farklı şehirdeyiz ve torun olunca hep gelmek istiyorlar.. Ben bu sefer söyledim kayınvalıdeme, dogumda kayınpederım gelmesin. Oturma odasında gelen anneler yatıyor ben mecburen salona da gelecegım hep yatak odasında daralırım.ben açıgım ama rahat olmuyor aynı ev içinde.. Kayınpeder seni almaya gelir dedim. Tamam dedi ama gönülsüz dedi yapacak birşey yok.. O ilk başlar çok berbat oluyorsun sürekli emzir et. Üst baş perişan uykusuzluk cabası.. Benim tabi öyle yatma gibi lüksüm olmayacak 2 tane de küçük adamım benden ilgi bekleyecek...Ben de kapalıyım canım ama kayınvalidemler ayrı şehirde. DOğum zamanı kayınpederim falan gelmeyecek. Erkekler sonra gelsin dedik. Siz aynı şehirde yaşıyorsanız da bence de içeri almasınlar. En azından sen biraz rahatlayıncaya kadar. Neticede az bişey yaşamayacaksın, rahatça dinlenmek senin hakkın
Çok pahali cnm 5bin küsur
Sen ordami yapicaksn
Neden korse aliyorsun yanina.Valiz hazır değil ama yeni alidigim picama çamaşır korse falan yavaştan atmaya başladım.
Bence gereksiz. Ben ekimde dogum yaptim. Bebek icin dogal gazi açtım. Havalar soguk olmadigi icin balkonlari aciyordu annemler. Yelek giyecek bir hava olmuyor.Rabbimin izni ile ekim de dogum yapacaz ya kızlar 40 imiz çıkana kadar kasım ayı falan olur soğuklar baslar ev doğal gazlı sıcak olur ama yelek tarzı birşeyler ordurmek istiyorum instegram da bir sayfa buldum ama fiyatına 200 dedi kargo ve kapıda ödeme ücreti hariç sizce nasıl fiyatı
bu yeleklerden falan bende 3 4 tane var anneme kızmıştım hatta ne gerek var bunlara giymem koyma falan demiştim inatla çeyizime koymuştu haklıymış diyorum şimdiRabbimin izni ile ekim de dogum yapacaz ya kızlar 40 imiz çıkana kadar kasım ayı falan olur soğuklar baslar ev doğal gazlı sıcak olur ama yelek tarzı birşeyler ordurmek istiyorum instegram da bir sayfa buldum ama fiyatına 200 dedi kargo ve kapıda ödeme ücreti hariç sizce nasıl fiyatı