Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah ya benim de rengim bembeyaz bazen kelimeleri karışık diyorum uykusuzluktan falan ama çok şükürBugün bı ay kontrol u için çocuk doktoruna gittik asansörde aynaya baktım gözlerim kan çanağı olmuş aaa dedim nolmus bana uykusuzluktandemek ki hiç aynaya da bakmıyorum . Gören bu kız ne kadar ağlamış der o derece kanlamis gözlerim
gündüz gece karıştı herkeste. Allah sağlık versin kırkı çıkınca düzelir diye bekliyorm
Ay hadi inşallah canım kavuşursun sende meleğine sağlıklaDoğurmayan bn varimama bugün sanki bisiler var hissediyorum cok uzak degil gelecek az kaldi
Korkma inşallah kendi sancın gelir tabii ki ama gelmezse de sunii ile başlasın artık günü geldiyseKalmaz mı hiç ben varım bi kaç kişi daha var işte doktorum önümüzdeki hafta içi suni veririm kendi sancın gelmezse dedi korkuyorum
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini sende canımKaldı kaldi kaldim:)
İlk lohusalık üzerinden üç sene geçti annem kocam hala o günleri efkarla anar.Yapma beee ay normaldede cinsim ben logusa hiç çekilmem :)
Zaman çabuk gecio. Bana sanki bı aylık değilde çok uzun zamandır berabermisiz gibi gelio. İkinci bebeği hiç istemem zannediyordum ben hamile kalmadan önce. Meğer eksik yarm gelmiş. Meğer insan kaç evladı olursa olsun hepsine vericek sevgisi merhamet i varmış.İnşallah ya benim de rengim bembeyaz bazen kelimeleri karışık diyorum uykusuzluktan falan ama çok şükür ❤ iyi ki varlar..
Size maşallah siz büyümüşsünüz biz daha 8 günlük![]()
Kesinlikle öyle yaa.. Kaç evladın olursa olsun hep aynı heyecan aynı telaş aynı sevgiZaman çabuk gecio. Bana sanki bı aylık değilde çok uzun zamandır berabermisiz gibi gelio. İkinci bebeği hiç istemem zannediyordum ben hamile kalmadan önce. Meğer eksik yarm gelmiş. Meğer insan kaç evladı olursa olsun hepsine vericek sevgisi merhamet i varmış.![]()
Evet ablacım ben de öyle yapayım dedim iki kere ölçtürtmeye gittim psikolojim bozdular yani şurda daha bir hafta oldu, hem şeker hem sarılık normal çıkıyo ama ben bunların yüzünden çocuğun yüzünü sarı görüyorum resmenBenim bebegimde oyleydi. Mama vermedim doyuyordur diye. Bebek beslenememis 1 gecede sarılık 17.9 a çıktı.sana tavsiyem her saat başı emzir 6 saatte bir kaşıkla mama ver. Sutun artana kadar su sarilik riski gecene kadar.
Doktor bana sutu arttirmsk icin resimdeki cay ve damlayi yazdi. Bol su ve incir kürünü tavsiye ederim. Sabah ve aksam yemek oncesi dereotu ye birde.
Eki Görüntüle 2548453
2 takim giydirdim. Alttan sadece fazladan patikli pijama giydirdim.
Off off bu tarz seyleri benim kızım da yapiyor.
Canım ben göğüs kalkanı diye aldım ucu var ve delikli . Wee nin di sanırım. Makine göğüs uçlarımı yara yaptı ama süt sürüp kapatıyorum pamuk gibi oluyo krem falan hikaye üstelik yıkamak zorunda kalmıyorumCanm sen sadece göğüs ucu mu aldin yoksa kalkanda kullanyo musun? Benm yaralarm bir ay oldu duzelmedi denemedigim seyde kalmadi. Simdi kalkan filan ne lazmsa alcm ebebege gitcezz de
Benmde üç yeğenim var . Hele ilk yeğenimin yeri ayrıdır emegim çok üstünde . O zamanlar çocuğum olmuyordu onu bı teyze gibi değilde anne gibi severdim bağrıma başardım üç yeğen üstüne iki de evlat verdi bana Rabbim sonsuz şükürler olsun. İkinci doğumdan sonra sezryan acısı fena vurdu iki büklüm oldum açıdan dogrulamiyorum dedim ki tamam iki oğlum var Allah bağışlasın bidaha istemem çok zor sesryan. Şimdi bakiyorum diyorum ki bide kızım olsaKesinlikle öyle yaa.. Kaç evladın olursa olsun hep aynı heyecan aynı telaş aynı sevgibenim ilk ama 3 yeğenim var anne yarısı olduğum için ordan biliyorum 3.ye hamileyim dediğinde kardeşim sevemem geldi ama şuan 3 ayrı aşk
bi de kızım eklendi şükür ❤sağlıkla büyüsün tüm evlatlar ya..
Yanımda uyuyor şuan diyorum ki bakıp bakıp bu benim mi şimdi
![]()
Ayvanin cekirdeginden krem yapip sur yada alovera bitkisinide surebilirsin bi sure acik dursun kurusun ped koyunca yapisiyor canin daha cok yaniyor bende bunlar ise yaradi nemli tutuyordum saglik ocagindaki hemsire nemli olursa iyilesmez acik tut ki iyilessin dedi bikac gun icinde yaralar kabuk bagladi ve gectiKizlar bugun 26 gunluk oldu oglum ama gogus yaralarm hala gecmedi hatta daha da artti denemedigim sey kalmadi. Napcaz biz bu goguslere? Nezaman gececek atlatan biri soylesin lutfen.
lansinoh
Kantoron yagi
Farucin krem bunlar ise yaramadi
Kendi sut nemlendiriyorm oda ise yaramadi
Simdide antibiyotikli bi krem soyledi ebe onu deniyorm
nemli mi kalcak gogus ucu kuru mu olcak acik mi dursun ped koycaz mi koymucaz mi? Kafam bi milyon herkes baska bisey diyo. Emzirmek icin actgmda kupkuru olmus oluyo her seferinde
40 dan ilerliyoruz işteKorkma inşallah kendi sancın gelir tabii ki ama gelmezse de sunii ile başlasın artık günü geldiysekaç haftalık oldunuz
aa oyle mi? burda dogumu başlatmak icin içenler vardi bn mi yanlış gordumKız lohusalık var ya bir daha mumla arasan bulamayacagin bir psikoloji
Yalniz hamilelik ve emzirme dönemi adaçayı içilmez. Emzirirken hele hiç içmeyin zira süt kesme özelliği var.
B Biravucmutluluk
Ay annesi yerini sevdi demekki gelmek istediği zaman gelsin:)25 ti kuzum gelmiyordu ama :)
Gözün aydın canm . Allah analı babalı büyütsünDün sezaryen doğum yaptım Suniyle başladı sezaryen bitti kızım da bende iyiyim Allah a şükür
Insallah canm . bugün bi ümit vardi icimde ama suan kalmadiAy hadi inşallah canım kavuşursun sende meleğine sağlıklaartık günü doluyor gelir yakında inşallah
Inşallah canim mutlaka var bi zamanı bakalım ne zaman gelmek isteyecek:)Doktorum cuma günüde gelmezse suni sancigünü belirlicez dediİnşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini sende canımnormal doğumlar 41i buluyor vakti daraldı gelicek elbet
banada doğurmazsan 40+5 de gel sali gunu dedi o zamana kadr hastanede yokmuş zaten 5 kasım a kadar bekliycezInşallah canim mutlaka var bi zamanı bakalım ne zaman gelmek isteyecek:)Doktorum cuma günüde gelmezse suni sancigünü belirlicez dedi