2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Daha memeyi istekle gelip tutmadı hiç, türlü oyunlarla veriyorum. Sizin bebekler nasıl? Memeyi aranırken hemen tutuyor mu ? Biberon rahatlığına da alışırsa iyice beni boşlarsa diye korkuyorum 🤷‍♀️
Bizimki silikon göğüs ucuyla tutuyo, beni tutturamadık direk. Birkaç kere tuttu onda da üç çekmeye bırakıyo sevmiyo

Bnce cene kuvvetlenio emzik ve biberonda.. Bnce bebisler memeyi unutmazlar yaa.. Biraz alissin emmeye o zmn senin memeyi nasik çeker.. Yine ugrasrsn belki ama en azndn bebek naapcani bilir.. Anne bebekten bebek anneden ogreniyorz birlikte😊
Canim her bebek bir olmuyor. Bende senin gibi düşünüyordum. Kızımda kuvezde biberon verdiler. Bende verdim. Ona alisan kizim ne yaptiysam beni emmedi. Onu rahatligini gordu cunku. 2 ay sutumu sağdım verdim. Emmedigi icin sütüm artmadi ve kesildi. Mecbur mama ile buyuttum. Ogluma hic biberon vermedim cokur cokur emiyor. O emdigi icin sutumde artti. Bence senin dedigin 2-3 aydan sonra olur. Anne ile bebegin bagi kuvvetlenince biberon verilsede o zaman memeyi unutmaz bebek
Isırgan otunu bende duydum birde dereotu çok süt yapıyormuş. İnşallah artar canım🤲🏻
Dere otunu yiyiyorum. Birde incir. Sukur sütüm var yinede bunlari tuketiyorum.

Ödem atıyordur tekrar alır kiloyu benim kızım 400 gr vermişti çok şükür aldı yine kilosunu. Maşallah canım çok sevindim Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah🤲🏻🤲🏻
Aminn kuzum rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın ♥️

Selamlar herkese günlerdir giremedim. Spinal anestezi yan etki yapmıştı bende coook baş boyun ağrısı çektim. Zor günler gecirdim. Mecburen sezeryan olmak beni bitirdi gibi kendimi felçli gibi hissettim. Günlerce kafamı yastıktan kaldırıp tuvalete gidemedim nerdeyse.. bebeği yatarak gözüm kapalı emzirdim. Bu arada sarılık oldu heralde ben ağrılardan düzgün ilgilenemediğim için. Neyse ki smdi sarılığı düşmeye başladı çok şükür. Ağrılarım da hafifledi. Kizimla da ilgilenemedim bu arada kiskancliklar cogaldi. Her sey ustuste geldi. Inşallah bi daha öyle ağrılar çekmem ve kimse çekmez. Normal ayrı sezeryan ayrı zormuş doğumun gerçekten kolayı yokmuş. Hepsi geçip gidiyor ama neyseki bebegimin mis kokusu sağlığı herşeye değer. Allah çocuklarıma sağlık versin ve herkesin evladına tabii..
Bu arada doğum yapanlar olmuştur hiç okuyamadım çok geride kaldım. Doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun. Bekleyen kaldı mi bilmiyorum ama doğurmayan varsa hala ekim annelerinden Allah bir avazda sağlıkla kurtarsın..
Vee süt sagan anneler pompa tarzında ne kullanıyorsunuz nerden ne kadara aldınız

Canim her bebek bir olmuyor. Bende senin gibi düşünüyordum. Kızımda kuvezde biberon verdiler. Bende verdim. Ona alisan kizim ne yaptiysam beni emmedi. Onu rahatligini gordu cunku. 2 ay sutumu sağdım verdim. Emmedigi icin sütüm artmadi ve kesildi. Mecbur mama ile buyuttum. Ogluma hic biberon vermedim cokur cokur emiyor. O emdigi icin sutumde artti. Bence senin dedigin 2-3 aydan sonra olur. Anne ile bebegin bagi kuvvetlenince biberon verilsede o zaman memeyi unutmaz bebek

Kesinlikle biberona alisan çocuk memeye dönmüyor bir daha yani benim oğlumda asla emmedi

Selamlar herkese günlerdir giremedim. Spinal anestezi yan etki yapmıştı bende coook baş boyun ağrısı çektim. Zor günler gecirdim. Mecburen sezeryan olmak beni bitirdi gibi kendimi felçli gibi hissettim. Günlerce kafamı yastıktan kaldırıp tuvalete gidemedim nerdeyse.. bebeği yatarak gözüm kapalı emzirdim. Bu arada sarılık oldu heralde ben ağrılardan düzgün ilgilenemediğim için. Neyse ki smdi sarılığı düşmeye başladı çok şükür. Ağrılarım da hafifledi. Kizimla da ilgilenemedim bu arada kiskancliklar cogaldi. Her sey ustuste geldi. Inşallah bi daha öyle ağrılar çekmem ve kimse çekmez. Normal ayrı sezeryan ayrı zormuş doğumun gerçekten kolayı yokmuş. Hepsi geçip gidiyor ama neyseki bebegimin mis kokusu sağlığı herşeye değer. Allah çocuklarıma sağlık versin ve herkesin evladına tabii..
Bu arada doğum yapanlar olmuştur hiç okuyamadım çok geride kaldım. Doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun. Bekleyen kaldı mi bilmiyorum ama doğurmayan varsa hala ekim annelerinden Allah bir avazda sağlıkla kurtarsın..
Vee süt sagan anneler pompa tarzında ne kullanıyorsunuz nerden ne kadara aldınız
Ben mamajoo kullaniyorum memnunum acikcasi su an.

merhaba arkadaşlar bende 1 haftalık yeni anneyim kasım 2 gibi görünen doğumum tahmin ettiğim gibi kızım erken geldi çok şükür sezeryan olduk ama napalım kısmet böyleymiş ilk başlarda sütüm çok yok gibiydi yinede emzirmeye çalıştım hep çok şükür gelmeye başladı ama elimden geldiğince iyi beslemeye çalışmama rağmen sarılık geçiriyoruz baş kısmında 10 derce ama vücutta 16 çıktı sınır gibi bişey yani daha sık emzirmeye başladım mamaya yeniden ek hoda olarak döndük başına böyle bişey gelen var mı ne yaptınız ilk bebeğim çok acemiyim

Devam et canım bende düzenli olarak tüketmeye çalışıyorum

merhaba arkadaşlar bende 1 haftalık yeni anneyim kasım 2 gibi görünen doğumum tahmin ettiğim gibi kızım erken geldi çok şükür sezeryan olduk ama napalım kısmet böyleymiş ilk başlarda sütüm çok yok gibiydi yinede emzirmeye çalıştım hep çok şükür gelmeye başladı ama elimden geldiğince iyi beslemeye çalışmama rağmen sarılık geçiriyoruz baş kısmında 10 derce ama vücutta 16 çıktı sınır gibi bişey yani daha sık emzirmeye başladım mamaya yeniden ek hoda olarak döndük başına böyle bişey gelen var mı ne yaptınız ilk bebeğim çok acemiyim
Benimde bebegimin sarılığı 17.9 a çıktı. Doktor yatıralım dedi. Yatırmadım hergün saat başı emzirdim 6 saatte bir mama verdim. Evim gunes alıyor. Her gun 1 saat uzerinde sadece bezi kalacak sekilde guneslendirdim. Birde ne kadar faydasi oldu bilemem ama esim odasinin lambasina mavi bir bez canta gecirdi. Sabaha kadar ışık açık yatırdık. Dün kontrole gittik sarılık 13.5 düşmüş. Doktor şaşırdı siz birseyler yapmışsınız ne yaptiniz dedi.😊 bu arada doktor bana sutum artsin diye resimdeki damla ve cayi verdi. Istersen sende al dene faydasini görebilirsin.
Screenshot_20191024-222323_WhatsApp.webp

Biz bugün 1 haftalık olduk, ben sezeryanlıyım, taburcu olur olmaz ayaklandım, bebeğin tüm bakımını eşimden ya da annemden yardımla ben yapabiliyorum, bazen yanlızken de yapıyorum. Bizim en büyük sıkıntı meme reddi. Daha kendisi memeye gelip bir çekmedi. Türlü oyunlarla tutturuyorum. 5. gün kontrolünde hastanede hemşireler göğüsüme mamayı sonda ile tutup tutturdular, o gün emebildi bolca. Şu an ben sağıyorum, sonra ağızına enjektör ile az akıtıp sonra bir şekilde memeyi tutturmaya çalışıyorum. Tutmaz krize girerse eşim eldiven takıp sondayı parmağına sabitleyip veriyor. Çok yoruldum 😞
Allah kolaylık versin 🙏🏻 gerçekten çok zor . inşallah kısa sürede atlatırız hepimiz bu dönemleri

insallah canm Allah razi olsun. bnde oyle düşünüyorum insallah aksi bir durum olmazsa asiri su gelmesi gbi. bn bide duş almaya bayılırım bni psikojikte rahatlatacagi icin bnde banyoda vakit geçirmeyi düşünüyorum inslh :) hastanede mümkün olduğunca az kalmak istiyorm . eve 5 dk mesafede hastane ıkınma hissi gelene kadr beklesem yetişirim demi 😊
Sancin 5 dk ya dustugunde git ikinma hissinden sonra hemen gelir bebegin 😊

Back
X