2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ya bende bi türlü giremedim nete benim durum seninkinin aynısı çıktı 3 cm acıklı sıfırı sancı kafası aşağıda her an geledebilirgelmeyedebilir bana haftaya cumaya randevu verdi yatıs yapıp suni şancı alacakmışım geç değil demi cuma bide kaynanam senin 9 ay 10 günün dolmadı hafta hesabı yapılmaz ay hesabı yapılır falan diye tutturdu
canm bn bu hesap isine kafa yormuyorum artik ya değişik hesaplar var ortada :KK53: bugunde bni gebe okulundan aradılar dogum yaptın mı diye . oda dedi ek 10 gün daha alabilir diye . ikimizde aynı durumdayız inslh çokta bekletmeden gelirler doktor hafta sonuna ümitliyim senden dedi ama bilemem😂

Bugün tüm gün hastanedeydik. Eve de bir geldim ki benim büyük bebe hasta. Evde 4 günlük bebe öteki ateşli. İnşallah bir şey olmaz. Eşim de kızıyor bugün ne ihtimaller düşünüldü neler yaptık şimdi çocuğun ateşli olması mı bu kadar yıprattı diye. Ben küçüğe geçmesinden korkuyorum ama sorun orda. Hasta olmak için çok küçük sıpa.

Canım gecmis olsun küçük adına çok sevindim. Büyüğe gelince de geçmiş olsun, haklısın endiselerinle Benim doğum yaptığım gün kızım ateşlendi Allah'tan bulasmadi . Eğer nezle grip gibiyse, bı tencereye bı yemek kaşığı lavanta koy kaynat mutlaka işe yarar. Buhari odada dursun soğuyunca yeniden ısıt, yeniden odaya koy. Hem güzel kokuyor, hemde mikrop kırıyor.

canm bn bu hesap isine kafa yormuyorum artik ya değişik hesaplar var ortada :KK53: bugunde bni gebe okulundan aradılar dogum yaptın mı diye . oda dedi ek 10 gün daha alabilir diye . ikimizde aynı durumdayız inslh çokta bekletmeden gelirler doktor hafta sonuna ümitliyim senden dedi ama bilemem😂
Ay bende ishal kusma ve karin ağrısı olduğu gün açılma olmuştu ilk kez bence seninki doğum belirtisi bağırsaklar rahatlamış ama ailedekiler yemekten falan olabilir pskolojikte olabilirbu arada diğer arkadaş doğum yapmış biz iki kişi kaldik:)

Ya kizlar benim melegim kesinlikle uyumuyor;( oglen 2 den beri uyanik karni tok alti temiz kucagmda duruyo brakinca feryat figan :KK43:
Senin kokuna alışmış olabilir emzirirken giydiğin atleti yatağına koy onun uzerine yatir kokunla uyur bi dene eger olmazsa kucaga alismis olabilir
OTE="dgdln, post: 61608742, member: 924442"]
Normal doğum yapanlar dikisleriniz ne durumda? Kaç günlük oldunuz kanamaniz ne durumda?

Sezaryen olanları da merak ediyorum ne kadar sürede toparlandinjz
[/QUOTE]
Sezeryan oldum 2. Günü ayaktaydım yemek falan yaptım hiç yatmadım şuan 25. Gün dikiş ağrılarım hiç kalmadı sadece arada bi iç dikişlerimin ağrıdığını hissediyorum o kadar

Normal dogum yapanlar dikisleriniz ne durumda

Esim ikidir delik var diyor. Acilmis mi ne olmussa. Ben gayet iyi hissediyorum ama aci agri yok. Dokununca şişliklerin indigini yumusadigini baxi dikislerin gittigini hissediyorum

Basina böyle bir sey gelen var mi
Doktor kontrolu de 40. Gun
Simdi gitsem ara ara kanama oluyor yinr doktora nasil göstereyim
Benim bi tane dikis yeri acilmis ipte cikmis galiba orasi tutmamis artik kendi kendine kayniyacak diger yerlerde sikinti yok gibi

Bugün tüm gün hastanedeydik. Eve de bir geldim ki benim büyük bebe hasta. Evde 4 günlük bebe öteki ateşli. İnşallah bir şey olmaz. Eşim de kızıyor bugün ne ihtimaller düşünüldü neler yaptık şimdi çocuğun ateşli olması mı bu kadar yıprattı diye. Ben küçüğe geçmesinden korkuyorum ama sorun orda. Hasta olmak için çok küçük sıpa.
Geçmiş olsun canim. Mümkün olduğunca uzak tut. Büyük oğlum da küçük 4 günlükken bulaştırdı. Tam toparladı bebek. Yeniden başladık geniz akıntısı, hafif nezleye. İlaç da olmuyor haliyle.

Kızlar herkese merhaba 🙋 25 Ekim gece 02.00da oğlum dünyaya geldi. Normal doğum yaptım. Kızım dan daha zor oldu. Oğlan çocuğu sancısı daha şiddetli olurmuş 🤷 gerçekten zorladı beni. Emzirme de de acemilik çektim her ne kadar tecrübeli olsamda zor tuttu memeyi. Tam bosaltmadigi için mastit olacaktım, Burda okuduklarimdan ters emzirme süper ise yaradı, bı de makineyle sagdigimi verdim, çok şükür sarılık da olmadı. Doğumdan sonra tam İki gün boyunca anormal sancı çektim herkes normal dedi Bı yengemin tavsiyesi üzerine pekmez üzerine tereyağı isitip içtim , gecesinde yani üçüncü günü dil kadar büyüklükte bı et parçası düşürdüm, sancım felan bitti 🤷 kanamam vda azaldı. Düz yatıp karnımı ovaladm iyi geldi.simdi de kızımın hircinliklari göğüs yaraları lohusa dertleri uğraşıp duruyor um. Sizler nasılsınız

Bende dikişleri hissetmiyorum ara ara az kanama oluyor günlük ped koyuyorum.
Ama bugün tuvalete çıkmakta zorlandım biraz sonra peçeteye baya kan geldi baya panik oldum. Dikişler mi açıldı diye 😑
Yine ağrı sızı sancı bir şey olmadı ama.
Eşime hiç göstermedim açıkçası göstermeye de niyetim yok 😁
20 gun oldu dogum yapali ilk defa tuvalete cikmakta zorlandim cok kotu birsey hala sizliyor aman dikkat edin yediginize ictiginize.
Ben kendim bile bakmakta zorlaniyorum esime hic gosteremem😏

Normal doğum yapanlar dikisleriniz ne durumda? Kaç günlük oldunuz kanamaniz ne durumda?

Sezaryen olanları da merak ediyorum ne kadar sürede toparlandinjz
Bugün tam bir hafta oldu, günlük pede geçtim Zaman zaman artıyor, o da karnımı ovalayinca. Doğumdan üç gün sonra bı parca düşürdüm ondan sonra kanamam azaldı.

Ay bende ishal kusma ve karin ağrısı olduğu gün açılma olmuştu ilk kez bence seninki doğum belirtisi bağırsaklar rahatlamış ama ailedekiler yemekten falan olabilir pskolojikte olabilirbu arada diğer arkadaş doğum yapmış biz iki kişi kaldik:)
yok canm ya bnm ki de yedigimdenpatates yedikten sonra iyiym suan yoğurt patates ve suya abandim aksam suan sanci bile daha az 🤪 meğer karnim agridigindan sanci cok şiddetli gelirmiş bna . acilmayi cok kale aldigim soylenemez 2.dogumlardason haftalarda olurmus zaten hatta sanirm 2.dogum sanci süresi ondan daha kisa oluyo zaten dogum başladığında 3 4 cm aciklik var bide vücut müsait tabi. ekim bitti 😂 kasım anasi olcaz biz 🤪

Kızlar herkese merhaba 🙋 25 Ekim gece 02.00da oğlum dünyaya geldi. Normal doğum yaptım. Kızım dan daha zor oldu. Oğlan çocuğu sancısı daha şiddetli olurmuş 🤷 gerçekten zorladı beni. Emzirme de de acemilik çektim her ne kadar tecrübeli olsamda zor tuttu memeyi. Tam bosaltmadigi için mastit olacaktım, Burda okuduklarimdan ters emzirme süper ise yaradı, bı de makineyle sagdigimi verdim, çok şükür sarılık da olmadı. Doğumdan sonra tam İki gün boyunca anormal sancı çektim herkes normal dedi Bı yengemin tavsiyesi üzerine pekmez üzerine tereyağı isitip içtim , gecesinde yani üçüncü günü dil kadar büyüklükte bı et parçası düşürdüm, sancım felan bitti 🤷 kanamam vda azaldı. Düz yatıp karnımı ovaladm iyi geldi.simdi de kızımın hircinliklari göğüs yaraları lohusa dertleri uğraşıp duruyor um. Sizler nasılsınız
merhaba canm ozellikle 2. 3. doğumlardan sonra sanci devam ediyormuş rahim dha hizli toparlaniyormus ama kasilmalar devam ederse. bnde ilkte bile olmuştu akşamına kadr bakalm bu kez ne kadr olucak . her bebek farkli olduğundan ilk birbirine alışana kadr emzirme zor olur diye düşünüyorum. bazen bebekler de yeterli çaba olmuyo faln buda seni yoruyor 2.de olsa her dogum da bebekte farkli. dogum yapmadm daha ama sancılarım kasıktan geliyor ve cok yakıyo bebeimde erkek bnada daha acılı geliyor sanci kizima gore 🙄 hep diyorlar ama erkek bebegin sancisi zor diye

Aaa 2 ay oldumu doğum yapalı? Devlette randevu bulmak sıkıntılı mı direk almıyorlar mı? Sizede 2.ay demişse demek ki o zaman uygunmuş bende 2. ay kontrolunde testi yaptırırım artık. Canım 2. aşı niçin çok ağladımı bebeğin?

Valla olmuş.. Nasil gecti anlamadm bi de😩 ultrason randevusunu tam 2 ay olmadan alın.. Çünkü bize gec kalmissiniz dediler.. Bende zaten bi ay kuvozde yatti deyince o zmn 3 ay sonuna verdi premature diye.. Kalca cikigu da tam 2 ay olunca oluyo galiba..

Ay asi fasli fena.. 3 asi sirayla vurdular.. Çığlık kiyamet😐 zor sakinledi emzirme odasinda😕 ateş yapabilirmis minoset verdi doktor noolir nolmaz diye

Normal dogum yapanlar dikisleriniz ne durumda

Esim ikidir delik var diyor. Acilmis mi ne olmussa. Ben gayet iyi hissediyorum ama aci agri yok. Dokununca şişliklerin indigini yumusadigini baxi dikislerin gittigini hissediyorum

Basina böyle bir sey gelen var mi
Doktor kontrolu de 40. Gun
Simdi gitsem ara ara kanama oluyor yinr doktora nasil göstereyim

Cnm kanamayi dusunme sen.. Bende kanama varken alttan muayene oldum.. Doktorlar alışık.. Bi sorunun varsa goster için rahat etsin hemde ilerde iş uzamadan halledilmis olur😊👍

Kizimda doktorumuz bana 1 yasinda yaptir demisti. Damla damlatip gozu buyutuyorlar 1 saatte yakin suruyor muayene demisti. Kendi goz hareketlerini falan kendi bakmisti bir sıkıntı yok demisti. O yuzden yaptirmamistim.

Ben daha baslamadim. Dikislerim iyilessin diye bekliyorum.

Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün

Göz nasil buyuyomus yav😕

Hani biliyorduk uykusuz kalacagimizi da bildigimiz 3 saatte bir besleme altini al sonra bebegi yatir uyusun falandi. Biz de bebek uyuyunca uyuyacaktik guya. Ama gece uyutmuyor resmen bana da gece daha bir uyku cokuyor zombi gibi geziyorum dogumdan beri 🙄 gunduz ev bir saniye bos degil bos olsa da asla uyuyamiyorum 🤦‍♀️ bilseydim bu kadar uykusuz kalacagimi hamilelikte yer icer kendimi karantinaya alip uyurdum sadece 😂

En zoru uykusuzluk zaten.. Insanin uyumaya cok ihtiyaci oluyo.. Emzirdikten sonra yoruluyo muyum anlamadm..surekli uyku çöküyor.. Bi gözüm bi tuhaf oldu mor ve sisik sürekli😕 anayım ben ana demek kolay degilmis😐

Back
X