2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bilemedim huysuz desen tamam da doktoruna sordun mu etrafı izlemek istiosa keyif yapmiodur😁
Yok canım. Henüz kontrole gitmedim. Bence de keyif yapıyor. 40 o çıktıktan sonra kendini büyüdüm sandı galiba. O günden beri böyle. Huyu sanırım🙂 bana da çok garip geliyor, büyük oğlum çok az uyanık kalırdı özlerdik hatta 😂

Yok canım. Henüz kontrole gitmedim. Bence de keyif yapıyor. 40 o çıktıktan sonra kendini büyüdüm sandı galiba. O günden beri böyle. Huyu sanırım🙂 bana da çok garip geliyor, büyük oğlum çok az uyanık kalırdı özlerdik hatta 😂
Her bebeğin huyu farklı. Canları sağolsun 🥰 benm büyük oğlan hasta akşam makinayla hava verdm zor uyudu sabah baktım bebeğin gözleri çapak olmuş öksürüyo. Sabah ikisininde doktor a götürdük. Bebeğin burnu tıkalı saniodum hiriliti sesi burnundan değil göğsünden gelio doktor iyiki goturmusum

Her bebeğin huyu farklı. Canları sağolsun 🥰 benm büyük oğlan hasta akşam makinayla hava verdm zor uyudu sabah baktım bebeğin gözleri çapak olmuş öksürüyo. Sabah ikisininde doktor a götürdük. Bebeğin burnu tıkalı saniodum hiriliti sesi burnundan değil göğsünden gelio doktor iyiki goturmusum
Geçmiş olsun. Bir kere hasta oldular mı düzen olmuyor zaten. Benim bebek de bir gün iyi ertesi gün gözler çapaklı burun tıkalı.

Büyük oğlumun da bademcikleri şişmiş. Küçüğe bulaşacak diye ödüm kopuyor

Evet canım bebek. Doyduğuna eminim çünkü emmek istemiyor çok doyduğu için. Genel de sakin kucağımda etrafı izlemek istiyor. Çok uykusu gelince huzursuzlanıyor. On dakika uyukluyor sanki iki saat uyumuş gibi kalkıyor

Ayni durum bizde de var.kucuk olan ozellikle 10 dk uyuyor sonra basiyor yaygarayi.Tukeniyorum artik cidden.Sinirlerim bozuluyor.Uyumuyor resmen.Gunde max. 5-6 saat uyuyor.

Ayni durum bizde de var.kucuk olan ozellikle 10 dk uyuyor sonra basiyor yaygarayi.Tukeniyorum artik cidden.Sinirlerim bozuluyor.Uyumuyor resmen.Gunde max. 5-6 saat uyuyor.
Ayniyiz bende ayniyim Incredible incredible Incredible incredible benmki sabah 10-11 gbi uyaniyor gece 23 gbi bazen 00.30 kadar filan uyumuyo arada memede kucakta 15 dk yarim saat uyuyo sonra uyandığın da sanki saatlerdir uyumus gbi davranyo gece de uyuyunca 4-5 saat uyuyo toplasan gunde 5-6 saat ancak uyuyo

Evet ne bir iş yapabiliyor ne dinlenebiliyor insan. Kollarım ağrıyor artık. Bazen su içmeyi falan unuttuğum oluyor 😐

Ayniyiz bende ayniyim Incredible incredible Incredible incredible benmki sabah 10-11 gbi uyaniyor gece 23 gbi bazen 00.30 kadar filan uyumuyo arada memede kucakta 15 dk yarim saat uyuyo sonra uyandığın da sanki saatlerdir uyumus gbi davranyo gece de uyuyunca 4-5 saat uyuyo toplasan gunde 5-6 saat ancak uyuyo

Sinirlerim bozuluyor artik cidden.Gece 10 da 12 ye kadar uyumama firsat veriyolar.Sonra sabaha kadar en fazla 2 saat uyuyolar.Bi tanesi daha iyi uyuyor ama kucugu yokk.Uyursa da ben yatar pozisyondayken uzerimde yastikta uyuyor.Var mi boyle bisey.Besikten nefret ediyor .En fazla 15 dk uyuyor besiginde.Su anda dizimde salliyorum mesela .Arada gidiyor gozler sonra yine dipcik gibi

Bebeğin gözündeki çapak için ne önerdi doktor zera?
Benim bebeğimin de gözleri çapaklı iki gündür, bugün çok daha az ama..pamuğa serum damlatıp sildim sadece

Rezene kimyon ve anason alayim diyeaktara gittim. Anasonu kesinlikle onermedi. Rezene kimyon demleyip iciyorum. Umarim faydasi olur. Gazdan uyuyamiyor evladim.
Ben hem internetten araştırdım hem de burda bu işin eğitimini almış bi aktar var o da bilgi verdi. Ben lisedeyken eczanede çalışmıştım emziren annelere sütleri artsın ve bebekte gaz sorunu olmasın diye rezene ve anason çayı verirdik. Büyük firmaların ürettiği. Ordan aklımda kaldı öyle kullanmaya başladım ama rezeneyi uzun süre kullanınca bende eklem ağrıları yapmaya başladı ve ödem oldu şimdi sadece anason yapıyorum.

Rezene kimyon ve anason alayim diyeaktara gittim. Anasonu kesinlikle onermedi. Rezene kimyon demleyip iciyorum. Umarim faydasi olur. Gazdan uyuyamiyor evladim.
Ya eşim de rezene almaya gitmişti lokman hekime adam da bi karışık çay vermiş rezenesi çok ama içinde çörek otu, kimyon, anason ve ısırgan var. İçiyorum ama faydası ne kadar oluyor tartışılır 2 gün kuzum uyuyamadı devamlı ıkınıp ağladı ben dayanamayıp doktora gittim damla başladım bekli şifa olur diye

Bilemiyorum canım büyüklerin hurafeleri işte 😂😂
Valla bebek uyursa vakit kaybetmeden uyumak istiyorum o yüzden imkan buldukça emzirirken yiyorum. Yoksa yemeği hazırlaması beş dk ,yemesie10 dk .e yatağa girer girmez uyuyamıyorum Zaten. Uykuya geçiş Faslı da 10 dk olsa etti 25 dk . 25 dk çok uzun zaman

anason kizimda 20 gun kadar ictm sonra içme iyi değil dediler rezene içmeye basladm onuda cok içmedim gaz damlasıyla geçirdik. anasona herkes aynı tepkiyi veriyor rakı yapiminda kullanılıyor sarhoş eder faln diyenler oldu hatta 😁 he su var bni cok rahatlatıyordu siniri alıyordu . bu kez daha hc bisi icmedm kimyon da dahil ama.cok gazlı rezene aldiracam yarin cok ağlıyor kızarıyor boyle gazi olunca masajla gidiyor suan ama daha 14 günlük yeni başlıyor gazlı zamanlar 🙈

Annemden duyduğum emzirirken içilen su bebeğin kulagina dolarmis oda büyüklerinden duymuş.yemek yenirmis ama ben yemiyorum da içmiyorum da .zaten 10-15 dk memede duruyor içim rahat etmiyor bende yemiyorum
Allah Allah ablamda bana emzirirken su ic rezene ic sut yapar diyir bende iciyorum surekli

Geçmiş olsun. Bir kere hasta oldular mı düzen olmuyor zaten. Benim bebek de bir gün iyi ertesi gün gözler çapaklı burun tıkalı.

Büyük oğlumun da bademcikleri şişmiş. Küçüğe bulaşacak diye ödüm kopuyor
BiImkininde burnu tikali gecmedi serum fizyolojik sikip aspiratorle cekiyorum baska onerebileceginiz birsey varmi

Back
X