- 17 Mayıs 2011
- 8.095
- 12.160
- 498
- 35
Pedia d verdi doktorumuzKızlar bebeklerinize hangi marka d vitamini ve ne kadar kullanıyorsunuz bizde başlayacağız artık da d vit3 kullanmak istemiyorum da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pedia d verdi doktorumuzKızlar bebeklerinize hangi marka d vitamini ve ne kadar kullanıyorsunuz bizde başlayacağız artık da d vit3 kullanmak istemiyorum da
Suan evin nem orani 50 genelde boyle oluyor ozaman almaya gerek yok muBiz aldık. Odada ki neme göre kendisi duruyor. Mesala %50 neme ayarladık odayı o nemde tutuyor. Hergün kullanmıyorum ama
Araştırdığım kadarıyla odada ki nem oranı 50 olmalıymış. Normal sizin kiSuan evin nem orani 50 genelde boyle oluyor ozaman almaya gerek yok mu
Birlikte dikkat edelim ama ne yiyecegiz bide su tatli ihtiyaci ne olacakispanak da gaz yapiyormusne yiyeceksem artik bilmiyorum. Sabah aksam patates haslayip yerim
Bugunden itibaren yedigime dikkat ediyorun kilo sorunum icin. Gun icinde ne yediysem yazicam kagida. Kac bardak su ictigimi de
O böreği yemicem cilekli gofreti de![]()
Bizim ona pek caremiz yok gibi. Nem 67 civari genelde.Araştırdığım kadarıyla odada ki nem oranı 50 olmalıymış. Normal sizin ki
Bizimde üç buçuk aylıkken olmustu ama serumlar iğneler havalar hastanede yatmalar çok zordu. Simsi ikiside hasta hele bebek için çok üzüldüm o aglio ben ağlıyorum herkes kizio sanki gecmicek bı hastalık gibi davraniyosun diolar. İlk bebeğimde o kadar yiprandim ki hep gözümün önüne geliyor serum takılırken çocuğa insanlık dışı davranmaları iki elini iki ayağını tutuo elinden kolunda ayaklarından sürekli damar yolu açmak için iğne batirmalari bebek ağlarken nefesi kesilio ara vermeden tekrar deniolardi . Rabbim yaşatmasın kimseye. Nankörlük olmasın Rabbime bunlar geçici hastalıklar insanlar ne hastaliklarla mücadele ediyor. Ama insan yaşadığı an zor gelio işteBenimmbuyuk oğlan 3 aylıkken bronsiyolit olmuştu o yuzden ben de çok korkuyorum ikisinden de![]()
Bugün çocuk doktoru süt olsun diye tatlı yeme yemeği iyi ye sebze salata et güzel ye dedi. Dedim ki tatlıyı zaten süt olsun diye yemiyorum hocam deli gibi canm istio vücudum ihtiyaç duyuyo bağımlı gibiispanak da gaz yapiyormusne yiyeceksem artik bilmiyorum. Sabah aksam patates haslayip yerim
Bugunden itibaren yedigime dikkat ediyorun kilo sorunum icin. Gun icinde ne yediysem yazicam kagida. Kac bardak su ictigimi de
Off kızlar yaa yemek konusuBirlikte dikkat edelim ama ne yiyecegiz bide su tatli ihtiyaci ne olacak
Şifa olsun süt olsunDerken ben az once bebekle marketr gidip yine kadayif aldim geldim![]()
Bugun deneyecgim bakalim tatli yemeden durabilecek miyim.Birlikte dikkat edelim ama ne yiyecegiz bide su tatli ihtiyaci ne olacak
35 günde gitti canım iştahim yok canım istemiyor hiç dün yemek yemedim hiç öyle ayak üstü bişeyler atıştırdım yarın gidicem vitamin isticemBir gidip tahlil falan yaptirsan cok hizli veriyorsan degerlerine bakilsin halsiz kalma sonra![]()
37 haftanin altinda her dogan premature olarak geciyormus ama 2000 in altinda doganda hafiften o premature tipi var kilo aldikca normale donuyor.Minyatürüm diye seviyorum zatenBen kendimi kasim annesi sanıyordum buralara geç geldim ya bilmiyorum durumu.
Seninkiler ikiz. Aynı anda doğdu ama biri 2000 Gr altında olduğu için prematüre digerinustunde olduğu için matur doğum mu sayılıyor
Sebze yiyelim de bu mevsimin sebzeleri hep gaz yapiyorBugün çocuk doktoru süt olsun diye tatlı yeme yemeği iyi ye sebze salata et güzel ye dedi. Dedim ki tatlıyı zaten süt olsun diye yemiyorum hocam deli gibi canm istio vücudum ihtiyaç duyuyo bağımlı gibibari sütlü tatlı ye dedi ozaman
vücudum çok yorgun dusuo dedim vitamin verdi
ispanak da gaz yapiyormusne yiyeceksem artik bilmiyorum. Sabah aksam patates haslayip yerim
Ben de yiyorum tatliyi abur cuburu ama vicdan yapiyorum. Hem bana zararli hem sütten bebeğime geciyor. Ilk 30 gun iyi beslendim. Cay bile icmedim. Son on gündür cayi tatliyi abur cuburu abarttim. Ogunlerimi atladim35 günde gitti canım iştahim yok canım istemiyor hiç dün yemek yemedim hiç öyle ayak üstü bişeyler atıştırdım yarın gidicem vitamin isticem
Sebze yiyelim de bu mevsimin sebzeleri hep gaz yapiyor![]()
Sutlu tatlı da olsa şeker var icinde
Onceki gun yarim kilo baklavayi bitirince dur dedim artik kendime
Bakalim.bugun zıvanadan cikmadan durabilecek miyim![]()
Artik hic guvenmiyorum bu sebzelere hepsi cocugumun bagirsagina benim uykularima düşmanEsim dalga geciyor artik istahimla yemek yetistiremiyoruz diyeGozum.donuyor sofrada.Mutfaga her gittigimde agzim dolu cikiyorum
Ispanak yapmaz olur mu.Pazi yedim gecen gun.zucucaktim gazdan.Kaldir kondur patlican yemegi yiyorum.O yapmiyor.
Sabah uyuyakaldim dondurma yiyordum yatakta esim verdi. Diyorum buzlukta gormedjm bunu nasil erimeden durduAy resmen benBi ara firin sutlaca sarmistim.Bugun canim deli gibi kabak tatlisi istiyor.
Hamilelikte zerre aşermedim ben ya.![]()
Birde yani can istenecek şeyler yapıyorlar.Off kızlar yaa yemek konusumaster sheff izledikçe yemek yiyesim gelio
Artik hic guvenmiyorum bu sebzelere hepsi cocugumun bagirsagina benim uykularima düşman![]()
Bi liste arastirayim gaz yapmayan yiyecekler diye