- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
MaşallahKontrole gittim ve kalp atışlarını duyduk çok değişik bir his niye heyecanlanıp ağlamadım, çokça şaşırdım sadece a kalbi de atiyo oldumKendime kızıyorum Allah sana bunu bahşetti kabullen ve mutlu ol
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşallahKontrole gittim ve kalp atışlarını duyduk çok değişik bir his niye heyecanlanıp ağlamadım, çokça şaşırdım sadece a kalbi de atiyo oldumKendime kızıyorum Allah sana bunu bahşetti kabullen ve mutlu ol
![]()
Yere temiz bir çarşaf ser yatsın çocuk. Hem sana yazık sürekli kucakta hem bebeğe yazık hareket etsin. Kasları gelişsin.Ahh çok şeker ya bizimki dönmüyorsa emeklemiyirda bende teşvik etmiyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum zaten zor uyuyor dönmesin diye emeklemekte yerler pistir diye ama bolca kucalta gezdiriyorum sırt ağrısı mevcut
Allahım sağlıklı sıhhatli nasip etsin cnm kaç haftalikmisKontrole gittim ve kalp atışlarını duyduk çok değişik bir his niye heyecanlanıp ağlamadım, çokça şaşırdım sadece a kalbi de atiyo oldumKendime kızıyorum Allah sana bunu bahşetti kabullen ve mutlu ol
![]()
Buyumusmu bile annesi vitaminlerini ihmal etme cnm8 haftalık bende sevinicem ins ruh halim zaten evde kalmaktan karardı normal deglm:))
Inş hhayırlısıyla canm sağlıkla gelsin kız olursa bendeçok sevinirim :) zaman su gibi dediğin gibi bebeklerin gazını konuşurken şimdi ek gıdaları konuşuyoruz Allah büyük öyle böyle günler geçicek buyuyceklerCanım kendini suçlama. Aniden beklemediğin anda olunca öyle hissettin. İlk oğlum tüp bebek ilk kalp sesinde öyle ağladım ki hıçkırarak hemşire sakinleştirir, dr da agla içini boşalt dedi ben bıldıgın 5 dk agladım. 2.ye aynı bu aylarda 6 ya da 7 aylıkken k3ndılıgımden kalınca ben inanamadım kalp sesi dinliyoruz dra emin mısınız diyorum. Hep kendimi kısırım diye koşullamışımm. 2.de hic ağlamadım.. dogurunca normal aha dedim dogurmak böyle bırsey o zaman nasıl agladım.... Üçüncu de kalp sesine hafif duygulandım dogumda da ağlamadım. 3.sezaryan oldu bebek iriydi.bır de suyum bitmiş. Valla prenses gibi kuaföre gidip oradan dra gectım.. Heryerı süslettşm... Her gelen, bu kadın doymadı dogurmaya da heryerı suslemeye de dedi. Valla hic uzulme ıcınden gelen herseyı yap... Zaman su gibi akıyor... Bu yıl kız yılı valla sanslısın..... Yazık eşim gecen senin içinde kız kaldı diyor, istiyorsan 4.yu dogur. Buyur sen dogur yeter artık dedim...
Sağol canm evet verdi doktorumuzBuyumusmu bile annesi vitaminlerini ihmal etme cnm
Korunmadan eminsen korkma canm, 2 günden bisi olmazBenim de 2 gün gecikti. Normal de erken olurum ama hiç gecikmez. Korunuyoruz ama bende korku oluştu.![]()
Ayy valla canım eminim galiba da korktum yine deKorunmadan eminsen korkma canm, 2 günden bisi olmaz
Çok normal bu hisler saskinsin. Hayırlı olsun evladın. Kucağına aldığın gün yine paylaşırsın bizimle inşallah.Kontrole gittim ve kalp atışlarını duyduk çok değişik bir his niye heyecanlanıp ağlamadım, çokça şaşırdım sadece a kalbi de atiyo oldumKendime kızıyorum Allah sana bunu bahşetti kabullen ve mutlu ol
![]()
Parolaben ben doğumdan beri adet olmuyorum. İlk oglumda iki üç ayda bi test yaptım hep. Bu sefer hiç yapmadımAyy valla canım eminim galiba da korktum yine de![]()
Bizim bingildak cok azcik kaldi sertlesmesine. Erken mi kapandi acaba? Doktora da goturmustum gecen ay ama bisey demedi.Arkadaşlar ben oğlumun saçını kestim. Sıfıra vurdum. Bıngıldak arada çökük duruyor neden acaba. Susuzluktan mıdır? Suda veriyorum aslında
Düzenli olunca, bir anda da olmayınca insan daha çok korkuyorParolaben ben doğumdan beri adet olmuyorum. İlk oglumda iki üç ayda bi test yaptım hep. Bu sefer hiç yapmadım![]()
İnşallah çok teşekkür ederimBunlara ek olarak bir de gün içinde bebeği bıraktığınız zemin yeterince sert mi, ona dikkat edin. Ben yerden soğuk almasın diye battaniyeyi 2-3 kat yapmıştım ona koyuyordum ve dönmeye çabalamıyordu bile. Ne zaman oyun matına geçtim 1-2 güne kalmadan patır patır döner oldu. Şimdi neredeyse emekleyecek, o kadar fark etti.
Ya kızlar şaka maka ben hala olmadımBende düzensiz olabilir anca vücut kendini toparlıyor die düşünüp öylesine test aldım sonuç 2 çizgi
Yap yap yap yappppYa kızlar şaka maka ben hala olmadım
Buraya eskisi kadar giremiyorum. Evden çalışmaya başladım. Kalan zamanda da bebeyle ilgileniyorum. Annem sağolsun var ama yetişemiyorum hiçbirşeye. Çalışmak zor oldu ya.
Test almayı düşünüyorum yarın![]()
Oğlum çok beğendi size de vereyim tarifi
Kabak, patates,soğan rendeledim rende in en ince yeri ile. Tereyağ ile kavurdum biraz. İçine biraz tavuk suyu biraz normal su ve tel şehriye koydum. Şehriye bayağı pişene kadar pişirdim.