2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar benim dişçide randevum var sizce gitmelimiyum eşim korkutuyor korona olursun ama sen bilirsin gideceksen diyor ne yapsam bide eşimin çenesi çekecem dışımın kanal tedavisi yarim kaldi
Benim dişim kırıldı ama ağrı yok o yüzden beklicem ben . Eğer ağrınız falan yoksa bence bekleyin ama varsa zaten diş ağrısı insanı perişan eder beklemeyin.
Arkadaşlar ben oğlumun saçını kestim. Sıfıra vurdum. Bıngıldak arada çökük duruyor neden acaba. Susuzluktan mıdır? Suda veriyorum aslında
Ben de kesicem bir haftaya kadar havalar ısınıyor. Benim kesme amacım da konak olmuş uzun saçla temizlemek zor .
Bıngıldak coukulugu susuzluk belirtisi evet. Daha fazla vermeye çalışın. Benim oğlum da az iciyo. Ben biraz su veriyorum sonra ayran veriyorum, komposto veriyorum. O şekilde hallediyoruz. Yoksa kaka yapmakta da zorlaniuo

Ispanak ve kıyma tattırmadım henüz ama kıymaya başlamam lazım artık
Sadece ispanak hic yapmadim.Seneye insallah.Artik yaz bitene kadar semizotu bol bol tabi yasina kadar yasakli listesinde degilse.Bir de corba yapinca en az 4 porsiyonluk yapiyorum ben.Kavanozlayip vakumlayip ters ceviriyorum.Ertesi gun ya da diger gun yiyorlar.O yuzden cok minik olsa da tatsinlar istedim kiymayi.Sindirdiler rahat.Bu defa minicik te sarimsak koydum et suyuyla.Misafire cikarsan siritmaz.O derece lezetli oldu.Zaten sogan ve sarimsak,et suyunun girdigi yemegin kotu olma sansi yok.

Bebişini çoraplı mı çorapsız mı yatırıyorsunuz anneler? Havalar baya ısındı çorapsız yatırsam rahat etse çocuğum diye düşünüyorum ama çok da tepiniyor ayakları dışarı çıkıyor hep nasıl bi çözüm bulabilirim

Bebişini çoraplı mı çorapsız mı yatırıyorsunuz anneler? Havalar baya ısındı çorapsız yatırsam rahat etse çocuğum diye düşünüyorum ama çok da tepiniyor ayakları dışarı çıkıyor hep nasıl bi çözüm bulabilirim
İnce soket yazlik corap olabilir .ben cikartamam uzun süre ayaktan soğuk kalinca karin ağrısı yapıyor o daha zor.dursun çoraplı çoraplı.

Ahh çok şeker ya bizimki dönmüyorsa emeklemiyirda bende teşvik etmiyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum zaten zor uyuyor dönmesin diye emeklemekte yerler pistir diye ama bolca kucalta gezdiriyorum sırt ağrısı mevcut
Iyilik yapmıyorsun bebeğine aksine kötülük yapıyorsun o bebek hareket edecek ki kasları gelişsin sürekli kucağında tutarsan gelişemez bebek bu ağlayacak tabi ağlıyor diye hemen kucağına alma biraz debelensin yerlerde emeklesin yoksa bu bebek nasıl gelişecek ileride sıkıntısını çok çekersin
Yerlerin pis olduğunu düşünüyorsan sürekli silip temizlemen lazım
Corapsiz yatırıyorum artık

Sadece ispanak hic yapmadim.Seneye insallah.Artik yaz bitene kadar semizotu bol bol tabi yasina kadar yasakli listesinde degilse.Bir de corba yapinca en az 4 porsiyonluk yapiyorum ben.Kavanozlayip vakumlayip ters ceviriyorum.Ertesi gun ya da diger gun yiyorlar.O yuzden cok minik olsa da tatsinlar istedim kiymayi.Sindirdiler rahat.Bu defa minicik te sarimsak koydum et suyuyla.Misafire cikarsan siritmaz.O derece lezetli oldu.Zaten sogan ve sarimsak,et suyunun girdigi yemegin kotu olma sansi yok.
Sarımsağı koyuyorum bende. Semizotu bu ayda verilebilir sebze diye hatırlıyorum. Kıyma zaten 7.ayda yavaş yavaş başlamak lazım. Bende çok küçük koyayım yarın. Ben şehriye yi yerken zorlanır diye düşünmüştüm ama rahat yedi maşallah.

Bizim bingildak cok azcik kaldi sertlesmesine. Erken mi kapandi acaba? Doktora da goturmustum gecen ay ama bisey demedi.
Önemli olan kafasının büyümesinin devam etmesi. Arkadaşımın bebeğinin 4. Ayda kapandı sorun olmadı kafası büyümeye devam ettiği için

Ben bikac kere denedim . Çorapların çıktığını anliyo ayaklari birbirine sürte surte uyandiriyor kendini 😂😂

Bizim ev merkezi sistem . Yanınca aşırı oluyo o yüzden ben odasının petegini kapatıyorum çorapla yatiriyodum. Hareketlenince kendisi çıkarmaya başladı ben de giydiriyorum ama kendisi cikarmissa tekrar giydirmiyodum. Artık kapattılar evler soğuk ben kalın çorap giydiriyorum. Evler ısınınca çorapsız yatırırım.

Kizlar bebegini aksam 8 de uyutanlar var mi? Gece cok sık uyaniyoruz hala. Ve sabah 5.45 6 gibi uyaniyor ondan sonra uyutmasi zor oluyor. Biraz uyanik kalip tekrar uyku istiyor. Cok yoruldum artik. 7 gibi kalksa opup basimin ustune koyacagim.
autumnn autumnn canım bebeğinin uykuları düzene girdi mi?

C Cinarsmomy evet bak elma armut kaynatip suyunu vererek su sevdirebilirsin zamanla meyveli suyu azaltip suyu cogaltirsin.
Deneyip yazaym dedim sonucu :) akliniza elinize sağlık teşekkür ederim bugun 30cc elma suyu icirebildim. Yarim elmayi 100cc suda kaynattm 30 unu icti cok sukur. Zamanla artar heralde insallah.

autumnn autumnn canım bebeğinin uykuları düzene girdi mi?
Canm benimki dogdugundan beri 23-11 arasi uyuyodu cok guzeldi son 2 aydir bozuldu. 19.00-20.00 gbi uyumaya basladi sabahin 5 inde kalkiyodu snein gbi. Ve derin Uykuya gecene kadar da iki yattigi bir saat icinde çılgınlar gbi aglayp uyaniyodu. Yavas yavas 21.00-22.00 civarına cekmeye calistm simdi 22 gbi uyursa sabah 6-7 civari ayaktayiz.

Isırdı ve bırakmadı bi kaç sefer üst üste. Göğsüm yara oldu biraz dişi geçmiş. Şimdi de yaraya dişi sürttükçe beni benden alıyor. Emzirmesem mastit olcam :KK43:

dun kv ler vardi iftar sahur derken cok emziremedim :( bugun mastit oldum cok fenaym zaten nazli emiyo bugun iyice azaltti oruc oruc bayilcaktm agridan. Yarina gecmezse bi saglik ocagna gidip antibiyotik isticem. Cok fenaym :( eski gunlere dondum.
Aman birakma emzirmeyi mastit yaradan da kötü biliyosun :( ucunda da hassasiyet oluyo zaten kendisi de agryo el degmiyo valla tas gbiler

Back
X