- 31 Ekim 2016
- 4.962
- 11.544
- 158
- 36
Daha yeni böyle bir süreçten çıktın. Ve sürpriz bu. Kendini suçlama.Kontrole gittim ve kalp atışlarını duyduk çok değişik bir his niye heyecanlanıp ağlamadım, çokça şaşırdım sadece a kalbi de atiyo oldumKendime kızıyorum Allah sana bunu bahşetti kabullen ve mutlu ol
![]()
İlk gebelik ve ikinci zaten aynı olmayacak. Ben 8 aylıkken hamile olduğumu çok unuttum. Parkta büyüğe salıncak carpacakti atlayıp tuttum, arkadaşım ben koşuyorsun dedi kızdı bana şu halinle diyem niye ben niye tutamamaliyim ki??? Ne var benim halimde? O kadar çok unutuyordum ki... İlkinde her ultrason görüntüsü benim için çok değerliydi. İkincide ultrason çıktısni bile almadım. E tabii yeri geldi ben bu çocuğu sevmiyor muyum kabulkenemedim mi diye de ağladım. Ama hayır, ilk bebekte her şey ilk kez yaşanıyor. Tüm vakit ekin karnında dinleyebiliyorsun. Ama ikincide hayatın O kadar dolu ki... Yatağa yattığımda ağrın sizin izin verirse siziyorsun bile. Bilmediğin beklemedigin bir gebelikte alışana kadarki süreç için sakın kendini suçlama. Ben hala ara ara yaşıyorum o suçluluk duygusunu ama hayır, ikisi arasında şartlar çok farklı. Sen iki bebeğini de çok seveceksin, eminim.