2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Cocugumun uykusu beni hasta edecek
7 aylik oldu artik
Ya 7de 8de yatip gece iki kere beslenip sabah 7de 8de kalkan bebekler sehir efsanesi mi

Niye benim bebegim viyak viyak ağlayarak uyanip 3 4 saat oturup sabaha karsi uykuya yatiyor bi daha

Alti temiz karni tok seviliyor dis sorunu oldugunu hic sanmiyorum

Yok yok uyaniyor 2 3 saat oturup anca yatiyor

Gece olsun istemiyorum artik

Gündüz ne kadar mutlu oyunbaz neşeli akilli bir bebekse gece tam tersi gulyabaniye dönüyor :110:

12bucukta yatmisti simdi agliyor icerde aglamak istiyorum

Kızlar doğumdan sonra hiiç ovulasyon testi yaptınızmı benim sorunum vardı ovulasyonlar ikinci çizgi hiç çıkmazdı bugün testler kalmis yapayım dedim aynı ovulasyon ikinci çizgi çıkmadı mesela herkeste ikinci cizhi cikarmis ama bende cikmiyor dogumdan sonrada duzelmedi demekki ben korunmicam cunku zaten yumurtlamiyorum galiba ikinci cizgi yoksa bosa ilac yuklemeyim
Adet olmadinizmi

7 aylik oldu artik
Ya 7de 8de yatip gece iki kere beslenip sabah 7de 8de kalkan bebekler sehir efsanesi mi

Niye benim bebegim viyak viyak ağlayarak uyanip 3 4 saat oturup sabaha karsi uykuya yatiyor bi daha

Gündüz ne kadar mutlu oyunbaz neşeli akilli bir bebekse gece tam tersi gulyabaniye dönüyor :110:

Benim minik te oyle.Gece uykusu dusmani. 2 hafta nolduysa superdi..Deliksiz uyuyodu.O yalan oldu mesela.8 bucukta .Aglayarak sık sık uyaniyor🤦‍♀️Ben umudu kestim verimli bi uyku falan hikaye yani.

Bugun gunduz 24 dereceydi. Tisort sort giydirip terasa çıkarttım oturduk hep beraber. Simdi de 12 derece gosteriyor

Sol memem mastit oldu. O gunden beri az süt uretiyor. Sag memede sut daha cok birikiyor sola gore buyuk duruyor. Ama emzirince ikisi de esit. Süt yokmus gibi dursa da hala bir sol bir sag emziriyorum

Seninki niye oyle duruyor ki. Tek meme mi emziriyorsun

Mercimek kadar. Hala iltihap topluyor patliyor kabuk bagliyor.

Ne zaman sadece iz olarak kaliyor bilmiyorum da ayni donguye devam ediyor

6. Ayinda kilo 9.150 boy 68di
Sadece anne sutu aliyor. Gece cok sık uyaniyor meme emmeden uyumuyor asla. Galiba bu yuzden bu kadar kilolu
Emzirmeden geri uyutmaya calistim cok kez olmuyor. 3. Ayinda her saat basi kalkiyordu kabus gibiydi
kizlar merhaba ben ikinci çocuğumu doğurdum 2020 mart annesiyim kilolari normal sanki bebeklerimizi ben biraz kilolu dogum yaptim oglum 2.5 aylik 7000 gr o yuzden kilolu degil normal masallah bebekleriniz :) ayrica da saglik calisaniyim ben endişeliyim o yuzden bebegin kilosu yüzünden ama boyumuzda 60 cm orantılı o yuzden korkmadım :)

Ya öylemi , ilk cocuk olunca çokta bilmiyorum ancak duyduklarim. bir kesim ilerde sikinti olur fln diyo ,bir kesim ise emekleyince ayaklaninca gider diyo.Benimde canim sıkıldı tabi onceden cok kucuktu nasil buyuyecek diyordum.(6.ay 9400 )
Bence kiloyu takma diş evresi girince çok iştahsız oluyorlar eriyip gidiyorlar. Çocuğu aç koyma yani kilo az alsın diye. Kendi artık azalacak alması hareketi falan artacak çünkü. Bence 7 8 ayı Bi takip et ne kadar alacak ondan sonra Bi uzmanla görüşürsünüz

Kızlar doğumdan sonra hiiç ovulasyon testi yaptınızmı benim sorunum vardı ovulasyonlar ikinci çizgi hiç çıkmazdı bugün testler kalmis yapayım dedim aynı ovulasyon ikinci çizgi çıkmadı mesela herkeste ikinci cizhi cikarmis ama bende cikmiyor dogumdan sonrada duzelmedi demekki ben korunmicam cunku zaten yumurtlamiyorum galiba ikinci cizgi yoksa bosa ilac yuklemeyim
O hiç beli olmaz cnm istemediğin zamanda hamile kalırsın bence korun adet gormesen bile gebelik olusuyor

Leyla gece gördüm mesajını ama yazicak kadar halim yoktu😂 küçük adam gece boyu elli kere kalktı nerdeyse. Ve hep koynumda uyumak istio. Pertim çıktı bu gece. Neyse canm. İlaç kullanmak istemiosan doğal yollarla korunun. Prezervatif le yani. Test kitlerine guvenme hiç belli olmaz. Yaşın genç diye biliyorum. İki çocuk arasında üç yaş olursa daha rahat edersin. Üst üste hiç kolay değil. Alllqh gönlüne göre versin inşallah. Benimkiler arası tam dört yaş. Çok iyi geldi bana

Bugun gunduz 24 dereceydi. Tisort sort giydirip terasa çıkarttım oturduk hep beraber. Simdi de 12 derece gosteriyor

Sol memem mastit oldu. O gunden beri az süt uretiyor. Sag memede sut daha cok birikiyor sola gore buyuk duruyor. Ama emzirince ikisi de esit. Süt yokmus gibi dursa da hala bir sol bir sag emziriyorum

Sadece anne sutu aliyor. Gece cok sık uyaniyor meme emmeden uyumuyor asla. Galiba bu yuzden bu kadar kilolu
Emzirmeden geri uyutmaya calistim cok kez olmuyor. 3. Ayinda her saat basi kalkiyordu kabus gibiydi
Büyük oğlum gece gündüz memede yaşardı. İkinci ihtiyaç duydukça emiyor. İkinci birinciden epey iri. Boy kilo tamamen yapısal bence.

Balon kovalayan bir popodan herkese günaydın🤗 807B22A5-FE74-4C1D-ADE2-8902A09E8585.webp

Balon kovalayan bir popodan herkese günaydın🤗Eki Görüntüle 2633510
Canım maşallah kuzuya emeklıyor... yanlış anlamassan bir şey diyeceğim bebeklere balon çok tehlikeli. Bebeğin tırnakları keskin olabiliyor ya da dişi jilet gibi, hiç olmadı elini atsa gene balınu patlatabilir. Balon parçası ya da balonun havası boğazına kaçabilir. Yumuşak peluştan ev topları var, hatta bıxımkıkerın peluştan ev futbol topu. Kemirse Bile temiz oldugu ıcın sorun olmuyor. Buyuk abılerı bebegın oldugu yerde balon oynamaları yasak koridorda oynarlar... Aman verme Bır daha canım

2 gün sonra 7 aylık olucak bizim kız.Ve gece sürekli inliyor..Sol alt dişi damakta o kadar sis ki bir süredir.Ciksa da rahatlasa diyoruz..
Dünden beri ileri kendini atmaya başladı.Emeklemek gibi değil de sanki değişik bir şey 😅

Ileri geri yaylanma gibi mi😊 benim bo tsnesi oyle yapiyo henuz cesaret edemiyo tam ama surunerek evi turluyo😄

7 aylik oldu artik

Canım üzmekten haklısın uykusuzluk anne için çok zor. Ama bebeğin uyku düzeni tamamen bebekle ılgılı. O zaman cok erken yatırma benımkı asla 7 ya da 8 de yatmaz.. 20.00 da çorba ya da meyve veririm. Pijamaları gıyılır alt degısır. Emer ve uyut. Benimki akşam 21.30 da yatar gece 5.30 veya 6.00 da kalkar emer.. Gene yatar sabah 8.39 da gene emer yatar ve tüm cocujlar 10.00 ya da 10.30 kalkar. Ben 09.30 da kalkıp hemen kahvaltıyı hazır ederim. Sonra 3 ü birden mutfakta kahvaltı saati. Artık 3unun yemek saatlerini aynı anda yaptırıyorum. Hepsinin doydugundan emin oluyorum. Bir de bebek de mutfakta yemeye alışsın diye. Aç yatırma uyumadan önce mıdeyı yormayan kabız yapmıyorsa muz, corba yogurt meyve ver. Iyıce doysun karnı..o zaman 5 uyanıyorsan 3 e düşer

Canım maşallah kuzuya emeklıyor... yanlış anlamassan bir şey diyeceğim bebeklere balon çok tehlikeli. Bebeğin tırnakları keskin olabiliyor ya da dişi jilet gibi, hiç olmadı elini atsa gene balınu patlatabilir. Balon parçası ya da balonun havası boğazına kaçabilir. Yumuşak peluştan ev topları var, hatta bıxımkıkerın peluştan ev futbol topu. Kemirse Bile temiz oldugu ıcın sorun olmuyor. Buyuk abılerı bebegın oldugu yerde balon oynamaları yasak koridorda oynarlar... Aman verme Bır daha canım
Ya hayır tabi ki de yanlış anlamam aksine teşekkür ederim😍 tehlikesini ben de biliyorum bir tek bu fotoyu çekmek için iki saniye ayrıldım yanından beşten beri ayaktayız diş yüzünden nasıl oyalayacağımı şaşırdım. Elimle vuruyorum balona pıtı pıtı gidiyo bi daha vuruyorum derken yorulur belki diye😅 dördüncü diş de patladı aşt sırayı tamamlayacak önce galiba üstte hareket yok

7 aylik oldu artik

Valllah bcm benimki de oyle gece yatırdım beso
Balon kovalayan bir popodan herkese günaydın🤗Eki Görüntüle 2633510
Cnm balona çok dikkat et patlar ağzında kalır

Tek meme aldı cnn meme ucum koptuğu için sonra iyileşti verdim ama az az o da küçük kaldi

Leyla gece gördüm mesajını ama yazicak kadar halim yoktu😂 küçük adam gece boyu elli kere kalktı nerdeyse. Ve hep koynumda uyumak istio. Pertim çıktı bu gece. Neyse canm. İlaç kullanmak istemiosan doğal yollarla korunun. Prezervatif le yani. Test kitlerine guvenme hiç belli olmaz. Yaşın genç diye biliyorum. İki çocuk arasında üç yaş olursa daha rahat edersin. Üst üste hiç kolay değil. Alllqh gönlüne göre versin inşallah. Benimkiler arası tam dört yaş. Çok iyi geldi bana
Ay ovulasyon la korumayı planliyodum şu an tam:)amin canım inşallah 28 yaş

Back
X