Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev yapimi salca kullanabilirmiyizMercimek nişasta içeren bı ürün olduğu iicn susatir. Ezogelin benimkide çok sevmişti
Ben bugun yan tarafa koymayi denedim ama agzini acmiyor parmagimi katamiyorum. Sabah agzinda buyuk parca vardi onu cikartamadim agzini acmiyor zor cikarttimPütürlü yicekleri parmağına al yan dişlerin üstüne koy. Diş olamsada refleks olarak cigenemeyi öğrenir . Dilinin üstüne koyunca direk boğaza gittiği için öğürur. Yanlara koyunca bı iki çiğner ağzında evirip çevirip öyle yutar.
Bizimki 1 hafta falan o sekilde yaptı sonra yavaş yavaş gitmeye başladı şimdi 2 dk arkamı dönüyorum yok ortalıkta ya masanın altında ya odanın diğer ucunda buluyorumYa ta kendisiÇok güzel ifade etmiş oldun.İleri geri hoop ileri,ileri geri hoop biraz daha ileri
Ne zamana kadar böyle gider acaba![]()
Bizde 4. Aydan beri var hala da devam ediyor sık görmediği kişileri hemen yabancılıyor ve ağlıyor yavaş yavaş alıştırıyorum direk kucağına vermiyorumKızlar merhaba, bebişlerinizde yabancılama var mı? Geceb gün kayınvalidem geldi. Benim kız deli gibi ağladı. Kadına bakıp bakıp mızmızlandı. Bugün de kuzeni geldi az bişey kapıdan gördü yine aynı şekilde bir feryat figan ağlama. 2 yaşına kadar sürer diyip korkutuyolar beni. Doğru mu cidden napmak lazım
Bebek için yaptığım çorbalara salça koymuyorum. Kendi corbamizdan içecek olursa salça ve tuzunu en aza indirip yapıyorum.Ev yapimi salca kullanabilirmiyiz
Belki çok hazır değil ek gıda için. Kaç aylık oldu. Bizimki yedi buçuk aylık. Altı aylıkken başladık ek gıdaya hala çok istekli değil. Ağzını açmak istemezse kitliyor mümkün değil açmıyor. Her mama sandalyesi ne oturunca ilk kaşığa ağzını açıyor. Beğenirse yiyo. Begenmezse ikinci kasıkta kitliyorBen bugun yan tarafa koymayi denedim ama agzini acmiyor parmagimi katamiyorum. Sabah agzinda buyuk parca vardi onu cikartamadim agzini acmiyor zor cikarttim
İpek hanimin ciftliginden aliyorum ben.Kızlar, yaşadığım yerde tam buğday tam pirinç unu bebek tarhanası gibi şeyler bulamıyorum aldığınız güvenilir bi site varsa yazabilirmisiniz?
İlk görüp duduk büktügu zaman vermiyorum kimsenin kucağına. uzaktan bakıyor alismasi için zaman veriyorum yoksa çok ağlıyor.hee yok yine istemiyorsa o görüşmede vermiyorum sonrakilerde belki alisir diye.amcasi sakalliysa çok ağlıyor tanımıyor ertesi gün görünce kucağına atlıyor.gecen dayısına yaptı baktı baktı ağladı. sustu yönünü değiştiriyorum dönüp bakıp yine ağlıyorKızlar merhaba, bebişlerinizde yabancılama var mı? Geceb gün kayınvalidem geldi. Benim kız deli gibi ağladı. Kadına bakıp bakıp mızmızlandı. Bugün de kuzeni geldi az bişey kapıdan gördü yine aynı şekilde bir feryat figan ağlama. 2 yaşına kadar sürer diyip korkutuyolar beni. Doğru mu cidden napmak lazım
Ekmek içini su ile ıslatıp ağzına koyun , yumuşak boğazda takilma yapmaz . pütürlü ve daha büyük parcalarada alışır.ben sabahlari tam buğday i veriyorum.bazen sade su ile islatip bazen pekmezli su ile ıslatıp.Ben bugun yan tarafa koymayi denedim ama agzini acmiyor parmagimi katamiyorum. Sabah agzinda buyuk parca vardi onu cikartamadim agzini acmiyor zor cikarttim
Ten kokusu ile alakalı bir durum olduğuna dair bir şeyler okumuştum. Herkesin kokusu kendi annesinin kokusuna benzermis. O yüzden bebekler anneanne dayı ve teyzeye daha sıcak davranisrmis. Mesela küçük yaşta babasını kaybeden çocuğun bol bol hala amca ve babanne ile vakit geçirmesi o baba kokusunu onlardan aldığı... Çalışmalar vardı. Epey okumuştum.Dun aksam ezogelin yaptim. Ev salcasi kattim et suyu kattim. Tuzunu baharatini atmadan ayırdım yedirdim ogluma yedi birkac cay kasigi
Gaz tuvalet sorunu olmadi cok sukur. Ama o kadaarr cok su icti ki..
Yanaklardan bastırarak ağzı açıp icindekini almayi deneyebilirsin. Benim oğlan ağzını hiç açmıyordu. Silikon kaşık verdim eline onu ağzına götürüp kemiriyor. O sırada arada ben de bir şeyler veriyorum yoksa yutmuyordu. Karşısında ağzımı açınca o da açıyor. Ayna nöronBen bugun yan tarafa koymayi denedim ama agzini acmiyor parmagimi katamiyorum. Sabah agzinda buyuk parca vardi onu cikartamadim agzini acmiyor zor cikarttim
Off rint yaa. Gece gece su mesaja duygunlanip üzülmekTen kokusu ile alakalı bir durum olduğuna dair bir şeyler okumuştum. Herkesin kokusu kendi annesinin kokusuna benzermis. O yüzden bebekler anneanne dayı ve teyzeye daha sıcak davranisrmis. Mesela küçük yaşta babasını kaybeden çocuğun bol bol hala amca ve babanne ile vakit geçirmesi o baba kokusunu onlardan aldığı... Çalışmalar vardı. Epey okumuştum.
Biz iki aydır kimseyle görüşmüyoruzKızlar koronadan hiç korkmuyor musunuz? Herkes dayıdan, haladan, teyzeden bahsetmiş. Biz 2 aydır kimse ile görüşmüyoruz, her gün görüntülü konuşuyoruz.
Ben hiç blendira vurmadım hep çatalla ezdim bazen yedi bazen yemedi . Zaten hala emziriyorum. Sütüm azsa yemesi için yoğurt katıyorum o zaman pütürlü de olsa biraz daha yiyebiliyo ama putirler çok büyükse oguruyo.Bizimki alıştırma bardağını görünce çıldırıyor içmek için.Cok şaşkınımVe tavsiyeleriniz üzerine artık ağzını açmayı da öğrendi.
Sebze çorbalarıni sevdiremiyorum,güya yoğurttan sonra sebzelerle başlamıştık tadima.bir de irmik gibi değil ama havuc mesela pütürlü kalınca oguruyor onu.
Siz nasıl veriyorsunuz tamamen pürüzsüz mu? Pütürlüye alışmasi gerekiyor diye yapmadığım kalmıyor,eline oyalansin diye veriyorum,tükürükle yumusatabilsin diye veriyorum,bunlari yapiyor.ama yumurta sarısını mesela sulandirmiyorum,eziyorum minik minik verince bile kabul etmiyor
Valla benim oğlum 4. Ayında çok yabanciliyodu o yüzden şimdi de kensin yabancılar ama insan görmüyo.Kızlar merhaba, bebişlerinizde yabancılama var mı? Geceb gün kayınvalidem geldi. Benim kız deli gibi ağladı. Kadına bakıp bakıp mızmızlandı. Bugün de kuzeni geldi az bişey kapıdan gördü yine aynı şekilde bir feryat figan ağlama. 2 yaşına kadar sürer diyip korkutuyolar beni. Doğru mu cidden napmak lazım
Valla biz hiç kimseyle görüşmüyoruz ben korkuyorum bebeğime bişey olur ben birine bulastiririm. Allah korusun bana bişey olursa kim bebeğime benim kadar iyi bakar ?? Hiç kimse . Herkes çok sever ama anne bebeğin ne demek istediğini bakışında bilir.dogan Cüceloğlu nün bi röportajı var izledim. Annesiz çocuk kimsesiz çocuktur ve hiç bişey istemeye hakkı yoktur sadece başkalarını memnun etmek için vardır ,diyo. Kendi hayatını anlatıyo. Şu korona günlerinde ben de sık sık düşünüyorum . Sadece çocuğumu da değil annemi babamı eşimi sevdiğim herkesi.Kızlar koronadan hiç korkmuyor musunuz? Herkes dayıdan, haladan, teyzeden bahsetmiş. Biz 2 aydır kimse ile görüşmüyoruz, her gün görüntülü konuşuyoruz.
Kızımı en son 52 günlükken gördüler.Az büyüsün bir daha öyle gideriz dedik İstanbul'a.İki ay önce tam cuma günü gitmeye karar verdik derken perşembe ülkede bu iş büyüdü,virüs gorulmeye başladı.kizim şuan tam 7 aylık.zaten yollar kapalı şehirlerarası ama açılsa da bir müddet gitmeyeceğim.Kızlar koronadan hiç korkmuyor musunuz? Herkes dayıdan, haladan, teyzeden bahsetmiş. Biz 2 aydır kimse ile görüşmüyoruz, her gün görüntülü konuşuyoruz.
Şuan sadece sabah kahvaltilarinda çok az yumurta sarısı ve lor yiyor.Yumurta sarisiyla arası bozuk.Ben hiç blendira vurmadım hep çatalla ezdim bazen yedi bazen yemedi . Zaten hala emziriyorum. Sütüm azsa yemesi için yoğurt katıyorum o zaman pütürlü de olsa biraz daha yiyebiliyo ama putirler çok büyükse oguruyo.
Normal bence 8.-9. aylarda öyle olmayacağını düşünüyorum ve olmaması için de blendir kullanmicam.
Valla benim oğlum 4. Ayında çok yabanciliyodu o yüzden şimdi de kensin yabancılar ama insan görmüyo.
Valla biz hiç kimseyle görüşmüyoruz ben korkuyorum bebeğime bişey olur ben birine bulastiririm. Allah korusun bana bişey olursa kim bebeğime benim kadar iyi bakar ?? Hiç kimse . Herkes çok sever ama anne bebeğin ne demek istediğini bakışında bilir.dogan Cüceloğlu nün bi röportajı var izledim. Annesiz çocuk kimsesiz çocuktur ve hiç bişey istemeye hakkı yoktur sadece başkalarını memnun etmek için vardır ,diyo. Kendi hayatını anlatıyo. Şu korona günlerinde ben de sık sık düşünüyorum . Sadece çocuğumu da değil annemi babamı eşimi sevdiğim herkesi.
O yüzden etrafımdaki kimsenin tedbitsizligine tahammülüm yok. Eşim şu an tadbir almayan insanlar yüzünden evine donemiyo oğlumuz bir hafta sonra tam 7 aylık olacak babası toplam 1 buçuk ay gorebildi. Herkese haykırmak istiyorum nolur biraz da başkalarını düşünün.
Sadece babaannesi ve dedesi ile görüşüyoruz. Onlar da 65 yaş üstü evden çıkmıyorlar hiç bir şekilde. Eşim izalasyonda bizim de işe giden gelen kimse yok. Ara da bize uğruyorlar. Market ihtiyacımızı bir akrabamız kapıdan bırakıp gidiyor.Kızlar koronadan hiç korkmuyor musunuz? Herkes dayıdan, haladan, teyzeden bahsetmiş. Biz 2 aydır kimse ile görüşmüyoruz, her gün görüntülü konuşuyoruz.
Bal kabağını çatalla ezebilirsin, havucu da öyle. Fazla pişirirsen havuç pütürlü kalmaz. Mesala kabak yemeği yapıyorum içine pirinç de atıp. Çatal ile eziyorum. Yanında da yoğurt.Şuan sadece sabah kahvaltilarinda çok az yumurta sarısı ve lor yiyor.Yumurta sarisiyla arası bozuk.Öğlen meyve yediriyorum akşam da çorba.Corba katı kivamli oluyor ama örneğin balkabağı, bunu blendersiz yapabilir miyim
ya da tarhana çorbası filan.corba olduğu için kıvamı güzel oluyor.puturlu olacak şekilde neler verebilirim? Muzlu muhallebi tarzı şeyleri robota vurmuyorum yumuşak olduğu için sorun yok ama sebzeler özellikle havucu kabul ettiremiyorum.
Bayılarak yediği tek şey yoğurt..
Fazlasıyla yumuşak oluyor ama sanırım havuca karşı bende uzağım ki basaramiyorumBal kabağını çatalla ezebilirsin, havucu da öyle. Fazla pişirirsen havuç pütürlü kalmaz. Mesala kabak yemeği yapıyorum içine pirinç de atıp. Çatal ile eziyorum. Yanında da yoğurt.