Poliviti bizimki erken doğunca vermişlerdi iştah açtığını bilmiyordumBizim doktor polivit diye bı şurup verdi. İştah açıp kilo aldiriyomus. Bı ay verip bakicam. Ek gıdaya karşı iştahı yok dedim . Şurup yazdı. Hiç aklıma gelmemişti şurup vereceği.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Poliviti bizimki erken doğunca vermişlerdi iştah açtığını bilmiyordumBizim doktor polivit diye bı şurup verdi. İştah açıp kilo aldiriyomus. Bı ay verip bakicam. Ek gıdaya karşı iştahı yok dedim . Şurup yazdı. Hiç aklıma gelmemişti şurup vereceği.
Çok zor yaa. Ek gıda süreci beni çok zorladı. Bebek için özel yaptığım yağsız tuzsuz mamalarinhic sevmedi. Hep zorla yedi. Bı kere sevdiği olsa ikinciye yemedi. Bende artk bizim yemeklerin tuzunu çok aza indirdim . Acısız baharatsiz yapıyorum. Öyle yiyor. İlk oğlum iştahlı bı bebekti hiç mama tabağında kalmazdi . İkinci oğlum tabağını bitirdiği bı elin parmaklarını geçmezYa aslında iştah ek gıdada iyi ama gerçekten çok hareket yani, haziran başında gidicez artık doktora bakalım belki yedire yedire aldırırız. Diş çıkartırken ateşlendi geçen o günden beri mamayı ağzına sürmüyo, alerji olunca özel mama kullanıyorduk kitliyo ağzını açmıyo artık eskiden görünce çıldırırdı
İştah açıyor kilo aldırıyor. Başka özelliği varmı bilmiyorum. Ama tadını sevmedi. Yarisi içeri gidiosa yarısı dışarı gidiyorPoliviti bizimki erken doğunca vermişlerdi iştah açtığını bilmiyordumyaklaşık 1 aydır vermiyorum gerçi devit3 veriyorum.
Çok zor yaa. Ek gıda süreci beni çok zorladı. Bebek için özel yaptığım yağsız tuzsuz mamalarinhic sevmedi. Hep zorla yedi. Bı kere sevdiği olsa ikinciye yemedi. Bende artk bizim yemeklerin tuzunu çok aza indirdim . Acısız baharatsiz yapıyorum. Öyle yiyor. İlk oğlum iştahlı bı bebekti hiç mama tabağında kalmazdi . İkinci oğlum tabağını bitirdiği bı elin parmaklarını geçmez
Şu an bezelyelerin en güzel tatlı tatlı olduğu zaman inşallah yerBenimki de yemiyor corba yapıp döküyorum hep
Bir tek salatalik peynir yogurt avokado muz elma yiyor
Havuc patates kabak sevmiyor. Bunlardan yapilan corbayi icmiyor. Bir kere de ezogelin verdim bayagi yemisti ama ikinciye yer mi emin degilim
Bir bezelye denicem bakalim onu yiyecek mi
Bir de sabah yumurta sarisi vericem bakalim insallah yer
Aynı benim kızım. Kendi yemeklerimize çok iştahlı ama onun için hazırladığım püre corba vs yememek için direniyor. Zorlarsam kusuyor. Kendi yemeklerinizden neler veriyosunuz mesela?Çok zor yaa. Ek gıda süreci beni çok zorladı. Bebek için özel yaptığım yağsız tuzsuz mamalarinhic sevmedi. Hep zorla yedi. Bı kere sevdiği olsa ikinciye yemedi. Bende artk bizim yemeklerin tuzunu çok aza indirdim . Acısız baharatsiz yapıyorum. Öyle yiyor. İlk oğlum iştahlı bı bebekti hiç mama tabağında kalmazdi . İkinci oğlum tabağını bitirdiği bı elin parmaklarını geçmez
Ezogelin sevio benim bıdık. Yumurta sarısı zorla yiyo. Bizim asıl sorun kahvalti öğünü. Ne yedircegimi şaşırıyorum.Benimki de yemiyor corba yapıp döküyorum hep
Bir tek salatalik peynir yogurt avokado muz elma yiyor
Havuc patates kabak sevmiyor. Bunlardan yapilan corbayi icmiyor. Bir kere de ezogelin verdim bayagi yemisti ama ikinciye yer mi emin degilim
Bir bezelye denicem bakalim onu yiyecek mi
Bir de sabah yumurta sarisi vericem bakalim insallah yer
Öyleyim canm hala öyleyim de bende bi amorti oldu:))) Tekrar hamileyimBen uzun zamandır giremiyorum bıdık baya yorucuAma hatırladığım kadarıyla sen ekim annelerinden değilmiydin canım hamilelik yazmışsın küçük bi şok geçirdim beni aydınlatırmısın please
![]()
Mercimek yoğurt tarhana çorbası. Tavuk suyu şehriyeli çorba. Türlü yemeği varsa içinde ki patates kabağı suyuyla eziyorum. Fasulyesini bıçakla ince kiyiyorum. Veriyorum. Dün şehriyeli pirinç pilavı na sulu yoğurt karistiridm yedi. Kuru fasulye ve bezelye yemeği varsa elimle kabuğu çıkarıp içini yemeğin suyuyla ezip veriyorum. Ne zaman bebek için özel mama çorba yapsam çöpe gidio. Bizim yemeklerde gözü varAynı benim kızım. Kendi yemeklerimize çok iştahlı ama onun için hazırladığım püre corba vs yememek için direniyor. Zorlarsam kusuyor. Kendi yemeklerinizden neler veriyosunuz mesela?
Senin ikinci bana kız gibi gelio hep. Rabbim gönlüne göre versin. İlki erkekti galiba yanlış hatırlamıyorsamÖyleyim canm hala öyleyim de bende bi amorti oldu:))) Tekrar hamileyim
Benim ki de öyle. En başından beri sevmedi püreleriMercimek yoğurt tarhana çorbası. Tavuk suyu şehriyeli çorba. Türlü yemeği varsa içinde ki patates kabağı suyuyla eziyorum. Fasulyesini bıçakla ince kiyiyorum. Veriyorum. Dün şehriyeli pirinç pilavı na sulu yoğurt karistiridm yedi. Kuru fasulye ve bezelye yemeği varsa elimle kabuğu çıkarıp içini yemeğin suyuyla ezip veriyorum. Ne zaman bebek için özel mama çorba yapsam çöpe gidio. Bizim yemeklerde gözü var![]()
Kızz maşallah kaç kilo tosuncukkk cok tatlı olur bal kaymakBen de hep dua ederdim boğum boğum olsun ama bel fıtığı olmam yakın.. Ama biraz da gayret etse ben az yedırıyorum ama hareketi olmadığı için kilolu. Sade eller ayaklar oynuyor.. Neyse hep oturcsk hali yok ya yürür elbet.. Yanaklar hamburger ekmegı gıbı. Ayak bıkegı kaybolmuş etten. Dıx kapagı yok. Ayak parmakları el parmakları dolma gıbı.. Gecen hafta serındı İlk kez örgu beyaz hırka gıyfırfım cok komik oldu... Zaten adı yavrumun tosun kaldı.. Tosunum hey masallsh... Allahtan gözleri iri.. Bacakları kollarının bogumlarını temızluyom yoksa ısılık olur..ıştahı var da maksımım 7 kasık veriyorum. Dün eşime azcık corba ıçir dedım ben 2 numarayıı yıkayan kafar. Kaseyı bıtırmiş. Nsptın dedım eee cocuk yiyor yavrum aç mı kalsın dedi. Yani versem yer ama ne kadar hareket o kadar yemek. Poposu ndan ıttırıyorum emeklesn dıte bagırıyor. Hergun akşam yerde ama beyefendi sırt üstü yatıyor sade eller oynuyor... Aslında artık canım sıkılıyor ama 9 ayı beklıyorum. Bazı bebekler 9 ayda baslar.. Bu kime çektiyse sanırım kayınoederım ya da kendi annem. Ikıdı de aşırı yavaştır
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Şu an 10.5 kg teyzesi. Dün sade 2 kere ek gıda verdim. Biri kabak biri armut. Yedıklerı de diet menüsüKızz maşallah kaç kilo tosuncukkk cok tatlı olur bal kaymak![]()
Tam anlamiyla bir tontirikoŞu an 10.5 kg teyzesi. Dün sade 2 kere ek gıda verdim. Biri kabak biri armut. Yedıklerı de diet menüsü![]()
![]()
![]()
Yalnız değilmişim demek kiBenim ki de öyle. En başından beri sevmedi püreleri
Evet canm erkek, herkes öyle diyo inşallah hayırlısı bakalım:)Senin ikinci bana kız gibi gelio hep. Rabbim gönlüne göre versin. İlki erkekti galiba yanlış hatırlamıyorsam
Ezogelin sevio benim bıdık. Yumurta sarısı zorla yiyo. Bizim asıl sorun kahvalti öğünü. Ne yedircegimi şaşırıyorum.
Ben şooookkkkÖyleyim canm hala öyleyim de bende bi amorti oldu:))) Tekrar hamileyim