2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar sonunda aylar sonra eşim gelicek yarın , inanılmaz duygular içindeyim anlatamam. Her şeyi paylaşıyorum bunu paylasmazsam catlardim öyle içimde tutamayacak kadar mutluyum. Allah nasip ederse oglumuzu da alıp babasını karşılamaya gidicez 🎊🎉 onu gördüğünde en son gaz sancısı dan kıvranıyordu ve henüz gülmesi falan da yoktu o haliyle bile çok ozlemisti şimdi nasıl tepki vericek merak ediyorum. Oğlum odalarda fotoğraflarımızı görünce baba diyo kendisini görünce muhtemelen yabancı muamelesi yapicak

Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın çok zordu bizim için gerçi bir hafta sonra tekrarını yasicaz ama şimdilik bir hafta morel motivasyon depolama peşindeyim
Yabanci muamelesi yapmaz annesi merak etme. Benim oğlum babaannesini iki yaşında ilk defa gördü. Ve hiç yabancilamadi. Resmini dahi görmemişti daha önce . Sanki iki yıldır tanio gibi hemen gitti onla oynamaya başladı. Çok şaşırdık biz. Kan cekio derler ya. Hele ki babası. Kucagindan inmicek babasının😁 gözünüz aydın

Sıcaklar artınca bebişimin bebek kokusu gitti yerine sürekli ekşi peynir gibi kokan bir azman geldi ya ayy bi de her gün yıkanıyo bu nasıl koku ben anlamadım😅 alerji maması içiyodu bıraktık onu keçi sütlü mamaya geçtik hele ondan sonra iyice arttı çocuğu öpüyorum ama burnumun da direği bi sızlıyo yani😂 doğduğundan beri terleyen bir çocuk zaten ama bu koku bi başka 🤧
Bizimkide ter kokuo 😂😂 saçlarını üç numaraya vurduk. Çok terlio çünkü. Bide saclari çok konak olmuş. Saçlar çok uzun ve kuvircikti temizleyememisim demek ki. Tıraş olunca ilk banyoda şampuanla taradim tertemiz oldu. Ampul gibi dolasio kuşum 😁

Bizimkide ter kokuo 😂😂 saçlarını üç numaraya vurduk. Çok terlio çünkü. Bide saclari çok konak olmuş. Saçlar çok uzun ve kuvircikti temizleyememisim demek ki. Tıraş olunca ilk banyoda şampuanla taradim tertemiz oldu. Ampul gibi dolasio kuşum 😁
Aşırı çok bi saçı da yok daha ama boyundan nasıl koku sızıyor ayyy yarabbim, yanımda yatıyor şu an buram buram😂

Nasıl gidiyor happymoms iyi misiin bulantın falan var mı:)
Şükür canım ilki gibi değilim ama sabahları o acı suyu çıkarıyorum bide hareketlerime istemsizce dikkat edemiyorum bebekle malum eğilip kalkma,taşıma vs ıns içerde mutludur unutuyorum hamile olduğumu bazen 😑🙈

Sıcaklar artınca bebişimin bebek kokusu gitti yerine sürekli ekşi peynir gibi kokan bir azman geldi ya ayy bi de her gün yıkanıyo bu nasıl koku ben anlamadım😅 alerji maması içiyodu bıraktık onu keçi sütlü mamaya geçtik hele ondan sonra iyice arttı çocuğu öpüyorum ama burnumun da direği bi sızlıyo yani😂 doğduğundan beri terleyen bir çocuk zaten ama bu koku bi başka 🤧
Ay benimkide kokuyo erkek erkek ter kokuyo bazen konduramıyorum acaba eşim mı kokuyo diye yok adam daha temiz kokuyo hahahah😁😁

Esler biraz isin ucundan tutsa yada yemege yarfim etse butun sorun cozulecekde tabagini kaldirmaya acizler

Amcamin oğlu evlendi geçenlerde.. Eşi hamile şimdi.. Geçen annem anlatıyor.. Kisir yapmış da kaseyi kaldıramamış.. Amcamin oğlu mutfaktan gitmiş getirmiş😐 millet de şans var anam😐 hiç böyle pohpohlanmadım vallahi😐

Bebek büyütmek çok aksiyonlu bı iş🤪 bizimkide geçen mama sandalyesi nden düştü 😭 pandemi olmasa hemen giderdik acile. Evde takip ettik. Başı biraz şişti kızardı. Mentollü bı merhem var onu sürdüm. Hemen indi kızarıklık geçti. Bikac saat uyutmadik. Hareketlerini gözlemledik. Bı sıkıntı olmadı çok şükür. İlk oğlum yataktan ilk dustugunde bütün aileyi aradım. Cumbur cemaat acile gittik. Sonraki dusmelerde evde takip ettik.

Geçen eymende koltuktan düştü.. Tam odaya girdigim sırada oldu sanrm.. Banyo yaptrcaktim.. Haliyi kivirmistim.. Tam haliyi kivirdgm yere düşmüş.. Girdgimde şaşkın bir ifade vardi suratinda.. Hali sanrm tampon gibi bisey oldu sert olmadı.. Telas yapsam kesin aglardi.. Ben güldüm😁 çünkü dönmesini yapmıştı.. Şapşirik o da benimle güldü😂

Kira zor bişey Allah kendi evimi nasip eder inşallah.ben zamanında ne kadar almissam dağıtıyorum çöpe atiyorum bitmiyor. Bazılarına kıyamıyorum, sonra ki sefer kiyamadiklarima kiyiyorum😁😁😁

Hele şu porselenlerle verilen çorba tenceresi gibi koca kaseler, kullanilmayacak fincanlar, kahvalti takimlarinin demlikleri.. Ifrit oluyorum.. Arkadasim evlencek dedim git tek tek al.. Gereksiz alma.. Bosuna yer kaplıyor.. Yaa atcam çöpe verdgm milyarlara içim acıyor.. Annem babam ne sıkıntıyla aldılar.. En sonunda kafayi tırlattgmda atcam hepsini😆 mutfakta sırf iki kapakli dolap açılır😁

Verebilirsin bence. Kendi yemeğimizi de zaten kemik sulu tavuk sulu yapıyorum. Hemen hemen çoğu şeyi yiyebilir artık. Yeşil fasülye, bezelye, içine kıyma da koyuyorum, çok seviyor. Tavuklu çorba yaptım, ona da bayılıyor. Çocuklar genel de ( benim ikisi de öyleydi) kendilerinr yapılan yemeği yemiyor

Bende evde ne pisiyosa onu veriyorum.. Tuzsuz az yagli salcasiz.. Domates koyuyorum ama yemeğe.. Yinede rengi bi tuhaf gelio gozume kapya biber koyuyorum rahatliyorm😂 eymeninkini ayiriyorum snra bizimkine tuz atiyorum.. Doktor da böyle dedi. Demese bile böyle yapardm heralde.. Ayrica yemek hazirlicak gücü bulamiyorum😐😆

Aşırı çok bi saçı da yok daha ama boyundan nasıl koku sızıyor ayyy yarabbim, yanımda yatıyor şu an buram buram😂

Mamadan olabilir belki.. Ben mamayi birakali 1bucuk ay oldu.. Mama bi acayip kokutuyo galiba.. Bizde de olmuyo mu baharati yogun bisey yesem kokum degisiyor valla.. Annem hiç alistirmadi bi de bizi tuzabaharata direkt anliyorum kendimden😂🙈

Kızlar oğlum üst disinin birtanesi çıkardı şimdi yan dışını çıkarıyor birde üst disde çıkıyor yani üste toplam 4dis çıkmış olcak üst dişlerini çıkaranlar öylemi geldi sizinde

Şükür canım ilki gibi değilim ama sabahları o acı suyu çıkarıyorum bide hareketlerime istemsizce dikkat edemiyorum bebekle malum eğilip kalkma,taşıma vs ıns içerde mutludur unutuyorum hamile olduğumu bazen 😑🙈
Ay yaa inşallah çabucak geçer o acı su da evlerden ırak

Kızlar sonunda aylar sonra eşim gelicek yarın , inanılmaz duygular içindeyim anlatamam. Her şeyi paylaşıyorum bunu paylasmazsam catlardim öyle içimde tutamayacak kadar mutluyum. Allah nasip ederse oglumuzu da alıp babasını karşılamaya gidicez 🎊🎉 onu gördüğünde en son gaz sancısı dan kıvranıyordu ve henüz gülmesi falan da yoktu o haliyle bile çok ozlemisti şimdi nasıl tepki vericek merak ediyorum. Oğlum odalarda fotoğraflarımızı görünce baba diyo kendisini görünce muhtemelen yabancı muamelesi yapicak

Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın çok zordu bizim için gerçi bir hafta sonra tekrarını yasicaz ama şimdilik bir hafta morel motivasyon depolama peşindeyim
Allah kavustursun.Cok sevindim.Sen esine,bebegin babasina kavusuyor❣❣

Geçen eymende koltuktan düştü.. Tam odaya girdigim sırada oldu sanrm.. Banyo yaptrcaktim.. Haliyi kivirmistim.. Tam haliyi kivirdgm yere düşmüş.. Girdgimde şaşkın bir ifade vardi suratinda.. Hali sanrm tampon gibi bisey oldu sert olmadı.. Telas yapsam kesin aglardi.. Ben güldüm😁 çünkü dönmesini yapmıştı.. Şapşirik o da benimle güldü😂
Çocuk canı aciyinca ebeveyn büyük tepki verirse daha çok korkuyor. Mümkün olduğunca sakın kalmak lazım. Çok canı acısa zaten aglardi

Çocuk canı aciyinca ebeveyn büyük tepki verirse daha çok korkuyor. Mümkün olduğunca sakın kalmak lazım. Çok canı acısa zaten aglardi
Benimkide kapıya kafasını vurdu elini kafası'na bi götürdü bi yandan yüzüme bakıyo ağlasam mı ağlamasam mı 😁 ben gülüp başka birşeyle ilgilenince tepkisiz kaldı çocuk 🤭

Back
X