2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bebegimin çişi cok agir kokuyordu birkac gündür. Dun baktim pipisi cevresi kasiklari hep kizarmis. Gece aglayarak uyandi. Hicbir sey sakinlestirmedi. Bezini actim nasil kizarip kabarmis :KK43: üfledim hemen sakinlesti ih mih ede ede uykuya daldi aninda. Oyle yanmisti ki:KK43:

Kesinlikle yalniz kal koca kadinsin bebegin de 8 aylik olmustur artik. Kimseye ihtiyacin yok basinda nobet mi tutuyorlar sanki canim sen istersen ihtiyac duyarsan cagirirsin bundan sonra.
Onların içi rahat etmiyomus yoksa ben gayet iyi idare ediyorum öyle ev işini pek önemseyen biri değilim zaten.
Canım her lafı soyleyincede söylenilenleri kayıt edip kendi söylediklerini unutuyor insanlar gene suçlu kaliyosum karşındaki anlayissizsa sucu kendinde arama bide yorulma laf anlatmak için bende karakter olarak her lafa karşılık verdiğim için şu an pişmanım ve yorgunum
Laf soylemedigim için gecelerii kendimle kavga ediyorum 🤦🏻‍♀️
Bebegimin çişi cok agir kokuyordu birkac gündür. Dun baktim pipisi cevresi kasiklari hep kizarmis. Gece aglayarak uyandi. Hicbir sey sakinlestirmedi. Bezini actim nasil kizarip kabarmis :KK43: üfledim hemen sakinlesti ih mih ede ede uykuya daldi aninda. Oyle yanmisti ki:KK43:
Geçmiş olsun ama pişik önemli bi belirti doktorum eğer enfeksiyon varsa pişik olur demişti bir de yediklerinden de kaynaklanmış olabilir.

Onların içi rahat etmiyomus yoksa ben gayet iyi idare ediyorum öyle ev işini pek önemseyen biri değilim zaten.

Laf soylemedigim için gecelerii kendimle kavga ediyorum 🤦🏻‍♀️

Geçmiş olsun ama pişik önemli bi belirti doktorum eğer enfeksiyon varsa pişik olur demişti bir de yediklerinden de kaynaklanmış olabilir.
Yaa bilmiyordum enfeksiyonu esime soyleyim de doktora goturelim o zaman. Ben yediklerinden kaynaklandigini düşünmüştüm :KK43:

Agiz cevresi ve cenede nokta nokta kirmiziliklar gecmiyor Ugurun.Daha once yoktu.Su 3 hadtadir olustu ve artti.Nedendir ki?Diş mi yoksa alerji mi? Vucudunda hic bir kizariklik vs yok.Ne yapmam lazim?Ne sureyim?Ne iyi gelir ?
Dişden olma ihtimali çok çok yüksek. Diş çıkarma evresinde bizim ki de öyle oluyor

Bi kere tam tersi tv yüzünden dil gelişimleri eksik kalıyor asıl. Gayet de öğretebiliriz biz tvden daha güzel ben de hiç izletmedim, annemlerr gittiğimde de kapattırıyorum hatta. Bri arkadaşımın yeğenine sürekli yemek yerken izlettiler, çocuk adını söyleyememeye tepki vermemeye başlamış. Doktor dedi böyle devam ederse otizmi tetikleyeceksiniz, ağlata zırlata bıraktırdılar... cahile laf anlatmak çok zor maalesef, siz bildiğiniz yoldan şaşmayın
Saglim ocagina gittigimde ebe demirine bakti sut urunleri verme falan diye uyardi odadan cikarken de dur cikolata vereyim dedi kim yiyecek dedim vermiyormusun diye şaşırdı. Normal birisi olsa sasirmamda bide hemsire cok şaşırdım

Ya bizimkininde yemekden sonra agiz cevresi kizariyor alerjimi diye yediklerini takıp ediyorum ama bilemedim cogunlukla oluyor neden ki ya
Diş dönemi tükürük asitlendiği için oluyor. Bir yazı da yoğurt dan dolayı da olabileceğini, alerji olmadığı yazıyordu

Saglim ocagina gittigimde ebe demirine bakti sut urunleri verme falan diye uyardi odadan cikarken de dur cikolata vereyim dedi kim yiyecek dedim vermiyormusun diye şaşırdı. Normal birisi olsa sasirmamda bide hemsire cok şaşırdım
Çikolata mı, ayyy yok artık kafayı yemiş yaa gerçekten insanların rahatlığından gına geldi

Yaa bilmiyordum enfeksiyonu esime soyleyim de doktora goturelim o zaman. Ben yediklerinden kaynaklandigini düşünmüştüm :KK43:
Yediklerinden olma ihtimali de var ama bence doktora götürün eğer enfeksiyonsa uzun süre müdahale edilmediğinde farklı bir çok şeye sebebiyet veriyo. Yeni biseyler verdiyseniz belki onun etkisidir

Sut azalması sorunu bende yaşıyorum çözüm olarak hiç bişey yapmıyorum normal diye düşünüyorum herkesin azalmiyormu hatta eşimde dedi bende herkesin azalır dedim üstelemediüstelemedi

Benim doktorum bu ay itibari ile Doğum kontrol hapına başlayabilirsin istersen dedi ama süt daha da azalır diye endişelendim, etkilemeyeceğini söyledi doktor. Vücutta ödem atar regl de olursun düzenli dedi. Var m doğum kontrol hapı alan?

Benim doktorum bu ay itibari ile Doğum kontrol hapına başlayabilirsin istersen dedi ama süt daha da azalır diye endişelendim, etkilemeyeceğini söyledi doktor. Vücutta ödem atar regl de olursun düzenli dedi. Var m doğum kontrol hapı alan?
Daha önce kızımda kullanmıştım biraz azalti sütümü ama her ay düzenli adet olmusdum

1 haftadir üstüne düştüm ek gidanin. Sabah ogle aksam yediriyorum. Yiyor da sıkıntı cikarmiyor genel olarak

Hep kiloluydu aslinda. Gece cok sık kalkip emiyor sanirim o yüzden bilmiyorum. Ek gıdadan degil yani kilo artışı. Yaratılışı böyle galiba. Ben de babasi da bebekken cok kiloluymusuz
Maşallah inşallah öyle gider bizimki yemiyor ya acaba benmi çok düzensizlik bi türlü oturtamadım ek gıda isini saatler de karışık

Ay şu an sen söyleyince benimde başlayasim geldi ama ben de kullanmıyorum şimdilik zaten benim zor oldu bebeğim ilaçsız pek mumkun değil korunma ihtiyacım yok ama duzenli adet olabilmek icin mantikli hap

8. ay ve uyku gerilemesi olayını mi yaşıyoruz bilmiyorum ama araştırırken denk geldim.Bu aya kadar gece o uyanmadan emzirip uykusuna devam etmesini sağlayan ben,bu ay geceleri saat başı kalkar oldum.Cok zorlanıyorum bunu alışkanlık haline getirecek diye.4-5 gündür böyle.Uykusunda mizirdanip emekleme konumuna geliyor,bu sefer sesli ağlamaya başlıyor..Yaşayan ve çaresine bakan var mı😵 lütfen olsun 😕

canım uzulme hıc bırsey olmaz bu cocuklar kafayı yedırcekler ınsana okul olmadıgı ıcın enerjıde atamıyolar benımkıler sureklı kavga dovus bebek yatamıyor sesden bende cıldırcam artık
Kapya baktığım her yerde 6+ deniyo ben salçasını yaptım koyuyorum yemeklerine korkmayın bişey olmaz ondan da domates sıkıntı
Rint domates en fazla döküntü yapar. Korkulcak bişey yok bence. Büyükte yemek konusunda bende zorlanıyorum. Normalde kendi yerdi yemeğini. Bebek ek gıdaya başladığından beri ikisine de ben yediriyorum 🤪
Inşallah dokunmaz canım sadece dokuntu yapabilir o da fazla verdiğini düşünmüyorum yanlışlıkla olmuş çoğu yerde biber 6 + olarak geciyo ama bizim doktor 1 yaş dedi 🤔
Kızlar çok teşekkür ederim. Abisi alerjik olunca tedirgin oldum tabii. Onun domatese de alerjisi vardı çünkü. Ama çok şükür çok az yediğinden mi yoksa dokunmayacağından mi, dokunmadı sıkıntı olmadı.
M Meva59 ben kapyayi 9 aydan önce vermem ne de olsa o da kırmızı o da.

8. ay ve uyku gerilemesi olayını mi yaşıyoruz bilmiyorum ama araştırırken denk geldim.Bu aya kadar gece o uyanmadan emzirip uykusuna devam etmesini sağlayan ben,bu ay geceleri saat başı kalkar oldum.Cok zorlanıyorum bunu alışkanlık haline getirecek diye.4-5 gündür böyle.Uykusunda mizirdanip emekleme konumuna geliyor,bu sefer sesli ağlamaya başlıyor..Yaşayan ve çaresine bakan var mı😵 lütfen olsun 😕
Benim ki bu ara öyle. Dönem döne m oluyor sonra kendiliğinden düzeliyor. Açık hava iyi geliyor bu durumda, gündüz açık hava aldırdığım da daha rahat uyuyor. Bizim de diş sıkıntısı var şu anda gece sürekli uyanık ve dediğin gibi kalkıp ağlıyor, mızırdanıyor

Eğer bu sadece şu anlık bir sorunda yani daha öncesinde olmadıysa böyle ağlayarak çok uyanma emeklemeyi uykusunda da bunu devam ettirmek istiyor. Beyin eyleme devam etmek istiyor çünkü. Sonra uyku halinde olduğu için ağlıyor. Bir de emekleme oturma dönemlerinde çocuklar çok düşer caninacir başarısızlık yaşar ya. O karı da gece tekrar ediyormuş beyin belki ruya ile. Dolayısıyla çocuk ağlıyor.

Back
X