Ah burda o sistem yok cnn y.disiSen ara ara takip et belki iptal etdiren biri olur randavusunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah burda o sistem yok cnn y.disiSen ara ara takip et belki iptal etdiren biri olur randavusunu
Hayırlı akşamlar herkese. Bizim gibi hala 3 uyku yapan var mı gündüzleri? 2ye çekmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyor kızım , ona göre mi hareket edeyim yoksa bir müddet zorlansın alışır mı karar veremedim, 11aylık olcaz nerdeyse ve öğlen 3 uyku fazla sanki bu ay bebeği için.
Kötü olmuş cnm inşallah bir sıkıntı yokdurAh burda o sistem yok cnn y.disi
Sonbahar yaklaşıyor. Belirtiler alerjik olabilir diye düşünmüş olmalı. Öksürük için kuşburnu ıhlamur elma kaynat. Elma tatlı olursa çay daha güzel içer. Altı aydan küçüktü hep bu çayı veridm soğuk algınlığı belirtisi başlayınca. Allerset için kullan yada kullanma diyemem. Uykusuz bı bebeğin varsa uyuyabilirbebeğimin burnu akıyor öksürüyor soğukta kaldı gece cam açık uyuyorduk ya da geçen hafta denizde üşüttü... çünkü burnu da akıyor tam üşütme belirtileri doktora gittik doktor öksüre şurubu ve ALLERSET damla vermiş. Bu damlaya baktım şimdi alerjik durumlarda veriliyormuş, ne alaka şimdi. Devam etmeli miyim yoksa vermesem mi yok yere.
alerjik bi durum değil sonuçta.
Veriliyor cnm burnu açık kalsın akması dursun diye sirf alerji için değil kullanabilirsinbebeğimin burnu akıyor öksürüyor soğukta kaldı gece cam açık uyuyorduk ya da geçen hafta denizde üşüttü... çünkü burnu da akıyor tam üşütme belirtileri doktora gittik doktor öksüre şurubu ve ALLERSET damla vermiş. Bu damlaya baktım şimdi alerjik durumlarda veriliyormuş, ne alaka şimdi. Devam etmeli miyim yoksa vermesem mi yok yere.
alerjik bi durum değil sonuçta.
Amin canım abim 31 yaşında vefat etti. 5 yıl önce.Allah rahmet eylesin. Muhtemelen genç yaşt
Bizimki üç kere uyuyo. Dayanamıyor ki ayakta kalmaya
Allah rahmet eylesin. Çok gencmisAmin canım abim 31 yaşında vefat etti. 5 yıl önce.
Benim kızım gözünü açtığı an hatta daha doğrusu gözü tam açılmas da uykusu hafiflediği an tutunup kalkıyor10 aylık olduk ve zar zor yere oturmaya alistirdigim oğlum ona sarılarak oturmamla bile yetinmeyip ısrarla kucağıma almamı istiyo. Emekleme ve yürüme yok. Gece bel ağrısından uyuyamıyorum. Hayırlısı bakalım daha ne kadar dayanabilicem yasayip gorucem. Herkes bi anda ayağa kalktı bebeğim diye anlatıyo bennde Kendi bebeğime bakıyorum öyle bi anda kalkacak mı gerçekten diye. Bebeği emekleyenler veya siralayanlar nasıl uyuyo çocuklarınız. Yani uyuturken beşikten tutup kalkiyolar mı çok sorun oluyo mu
Allahım sabır versin...Amin canım abim 31 yaşında vefat etti. 5 yıl önce.
allahım size de sabır versin .Allah rahmet eylesin. Çok gencmiskaza falan mı geçirdi. Babam öleli iki buçuk yıl oldu iki kere gittim mezarına. Gidemiyorum. Kalbim dayanmıyor. Ölüm acısı çok zor.
Beşikten tutup kalkiyo kendini sallaya sallaya tutunarak yürüyo bide kızdıkça oyun haline getiriyo. Daha hızlı kalkıp kaçmaya çalışıyo. Bugün itibariyle de emekliyo. Yavrum kafası pek karıştı10 aylık olduk ve zar zor yere oturmaya alistirdigim oğlum ona sarılarak oturmamla bile yetinmeyip ısrarla kucağıma almamı istiyo. Emekleme ve yürüme yok. Gece bel ağrısından uyuyamıyorum. Hayırlısı bakalım daha ne kadar dayanabilicem yasayip gorucem. Herkes bi anda ayağa kalktı bebeğim diye anlatıyo bennde Kendi bebeğime bakıyorum öyle bi anda kalkacak mı gerçekten diye. Bebeği emekleyenler veya siralayanlar nasıl uyuyo çocuklarınız. Yani uyuturken beşikten tutup kalkiyolar mı çok sorun oluyo mu
Geçmişler olsun XsideMemeden kestim kızlar 4 gün oldu içim bi buruk tek tesellim 4gundur ne bi sızlama ne süt dolması hiçbirsey yok zaten süt yokmuş diyorum.bel agrilarim dayanılmaz boyut aldı, oğlanı da 2 kere beşikten alırken kaldiramadim kucağımdan düştü, sabahları zaten 1saat belimden dogrulamiyorum.volteren kullanırken de emzirme yapılamıyor teşhis konmuş omurilik sıkıntım var.offf boş meme olsa bilsem damla süt gelmeyecek sırf o yakınlık için emziririm.kizimda 4 ay emzirmistim bunda yine 10 ay diyorum ama yinede çok huzursuzum ne zormuş memeden kesmek , oglan aranmıyor düşkün değildi ama ben fena vicdan yapıyorum![]()
Benim fıstığım 5 aydır dişe ara verdi:/ çok dayanılmaz olduğunda acıları, huzursuzluğu fitil veriyordum.Kızlar kaç gündür geceleri huysuz yavrum. Alt iki dişi geldi şimdilerde yukarıda ki iki dişi geliyor. Alt dişinden çok çekmiştik. Bunda da çekiyoruz. Bunda ateş yaptı. Geceleri uyuyamıyor. Hep eli kulağında. İştahı da azaldı. Sürekli sinirli, keyfi yok. Ateşini calpol bile zor düşürüyor. Bu dişten çeken var mı aranızda? Önerilerinize ihtiyacım var.
Sonra ne oluyo yani tekrar uyuyabiliyo muBenim kızım gözünü açtığı an hatta daha doğrusu gözü tam açılmas da uykusu hafiflediği an tutunup kalkıyoren alt kademeye getirdim beşiği
Bizimki de hem yuruyemiyo hem ayakta olmak istiyo bu nasıl iş anlamadım.Beşikten tutup kalkiyo kendini sallaya sallaya tutunarak yürüyo bide kızdıkça oyun haline getiriyo. Daha hızlı kalkıp kaçmaya çalışıyo. Bugün itibariyle de emekliyo. Yavrum kafası pek karıştıherşeyin zamanı var canm sabır. Benimde kendi ağırlığım bana yetiyo ama tüm gün iki elinden tutup evi tavaf ediyoruz oturmadigi için.
Eğer hemen müdahale etmezsem uykusu çok çabuk açılıyor. Hemen müdahale ile tekrar uyutuyorumSonra ne oluyo yani tekrar uyuyabiliyo mu