2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar kızım dünden beri yürümeye başladı:KK36: yani yürüme dediğim şöyle bir haftadır falan günde1 milyon kere iki elini de bırakıp ayakta duruyordu. Dünden beri ellerini bırakıp 1 adım bazen de iki adım atıp düşüyor ve bundan inanılmaz haz alıyor çok seviniyor yatana kadar aynı hareketi yapıyor:-)

Bir de aşırı konuşan bir çocuk gözünü açtığı an bişeyler geveliyor yatana kadar hiç susmuyor ne dediği de belli değil babıldama gibi de değil. En çok söylediği kelime ‘dıgın’ o ne demekse:KK70: ‘dıgın, dıgın, dıgın’ diye geziyo tüm gün. Var mı bizim gibi geveze olan.:KK70:

Kızlar kızım dünden beri yürümeye başladı:KK36: yani yürüme dediğim şöyle bir haftadır falan günde1 milyon kere iki elini de bırakıp ayakta duruyordu. Dünden beri ellerini bırakıp 1 adım bazen de iki adım atıp düşüyor ve bundan inanılmaz haz alıyor çok seviniyor yatana kadar aynı hareketi yapıyor:-)

Bir de aşırı konuşan bir çocuk gözünü açtığı an bişeyler geveliyor yatana kadar hiç susmuyor ne dediği de belli değil babıldama gibi de değil. En çok söylediği kelime ‘dıgın’ o ne demekse:KK70: ‘dıgın, dıgın, dıgın’ diye geziyo tüm gün. Var mı bizim gibi geveze olan.:KK70:
Harika😍😍 bizimki de çok geveze. Anlaşılan şeyler dede mama baba. Ama anlaşılmayan çok şey. Agizyla sürekli değişik sesler çıkartıyor. Tükürük yapio. Dilini dışarı çıkarıp şımarık hareketler yapio. Bı yere tutunurken ellerini bırakıyor deneme yapio. Tek başına adım atmadı henüz. Ama deniyor belli. Yaşına bir ay var. Yaşına kadar yürür diye düşünüyorum.

bebeğimin burnu akıyor öksürüyor soğukta kaldı gece cam açık uyuyorduk ya da geçen hafta denizde üşüttü... çünkü burnu da akıyor tam üşütme belirtileri doktora gittik doktor öksüre şurubu ve ALLERSET damla vermiş. Bu damlaya baktım şimdi alerjik durumlarda veriliyormuş, ne alaka şimdi. Devam etmeli miyim yoksa vermesem mi yok yere.
alerjik bi durum değil sonuçta.
Bebekte öksürük şurubu vermedikleri için alerji şurubu veriyorlar ciğerler rahatlasın diye.
Amin canım abim 31 yaşında vefat etti. 5 yıl önce.
Çok genç basınız sağolsun.

Kızlar biraz önce oğlumun kafasında çil gibi koyu kahve lekeler farkettim sadece ön tarafta var. Ne zaman oluştu bilmiyorum saçlarından farketmemiş de olabilirim. Neden olabilir fikriniz var mı?

Ahahaha çok şeker:KK37::KK33:
O dıgın dıgın bizde de vardı bolca:) bir de gabıl gabıl:d bizimki arada anlaşılır şeyler de söylüyor:)

Harika😍😍 bizimki de çok geveze. Anlaşılan şeyler dede mama baba. Ama anlaşılmayan çok şey. Agizyla sürekli değişik sesler çıkartıyor. Tükürük yapio. Dilini dışarı çıkarıp şımarık hareketler yapio. Bı yere tutunurken ellerini bırakıyor deneme yapio. Tek başına adım atmadı henüz. Ama deniyor belli. Yaşına bir ay var. Yaşına kadar yürür diye düşünüyorum.
Kız mı ? Biz de 10 ay 19 günlüğüz :KK36:bizde anlaşılır hiçbi kelime yok ne baba ne mama ne dede. Hepsi anlamsız:KK70:

Ayy maşallah 😊 başlasın peşinden koşturmalar 😂 bizimki de diga diga diyor 😊

Kızlar biraz önce oğlumun kafasında çil gibi koyu kahve lekeler farkettim sadece ön tarafta var. Ne zaman oluştu bilmiyorum saçlarından farketmemiş de olabilirim. Neden olabilir fikriniz var mı?
Saç derisinde mi. Resim atsan anlayan olur belki. Güneş lekesi olma ihtimali varmi

😁😁😁 O kelimeyi bizimki de çok uzun zamandır söylüyo ama ne kendi başına ayakta duruyo ne de adım atıyor 😁 o anı görsem hayatımda aşkla çektiğim ikinci halayı çekerim 🤣 Kendi düğünümde bile cekmemistim 🤣🤣🤣 ilk halayim ilk dişlerde ikinci halayim nasip olursa ilk adımda olacak

Dıgıl & gabıl kardeşliği 😄 Bizimkinin anlamlı kelimesi yok.Bir ara çok baba dedi,sonra biraz anne gibi birşeyler söyledi.Bizim dediklerimizi taklit etti derken mutluluğu anlamsız harfleri birleştirip kendi kelimelerini kurmakta buldu ♥️ Bir şey diyoruz, soruyoruz "og" diyor yavrucum ,okey demek zor geliyor 😝
Suanlik çabası koltuklara tırmanmak.Cikamayinca apartman dışından duyulurcasina aglamak.Bu zamana kadar kimse ağladığını söylemezdi.ama iki gündür kriz anlarında aglayisi duyuluyor 😒 adım sayımız 4 oldu en fazla ama bu uyku düzenimizi mahvetti.Tabi üstten çıkan ikinci disinde etkisi vardır.
Nasıl oynuyorsunuz gündüzleri bebeklerinizle kizlar?😍 benim oynamak için yere oturduğum her an onun üzerime tirmanmasiyla son buluyor.ama bir söz görmüştüm geçenlerde.bebeklerin en sevdikleri oyuncakları anneleridir diye♥️ 10 ay 10 günlük bebek gözlemleri bu da 🙏

Gozun aydin cnm benim oğlumda kızımda 10ayda yürüdü bakalım bu paşa nezaman gitcek sıralama var ama ayakda tek duramiyor destek almada. Daha bir haftamiz var 10aylik olmaya

Biz de gıngıncıyııız😁 bi de gargamız var her türlü kuş türüne.. anne baba mama dede attım gitti düştüye benzer vurgulamalar. İki aydır sıralama çok ama cesaret yok yürümeye halinden memnun🐥

Bizim onuncu ay güncellememiz dans oldu. Kapı gıcırtısına bile twerk yapıyor😅

Melekleri siralayanlar annelere sormak istiyorum. Benim profesörü ellerinden tutunca parmak uçlarında yürüyo. Durunca iki ayağının üzerine tam basıyo. Parmak ucunda da durduğu çok oluyo ama tabi kendi kendine değil ben kaldiricam ben tutucam falan. Sizin melekler de parmak ucunda mı hala . Yani ben parmak ucunda olduğu için hemen yürüyemez diye düşünüyorum. Sizinkiler tam basabildigi için yürüyo diye düşünüyorum

Melekleri siralayanlar annelere sormak istiyorum. Benim profesörü ellerinden tutunca parmak uçlarında yürüyo. Durunca iki ayağının üzerine tam basıyo. Parmak ucunda da durduğu çok oluyo ama tabi kendi kendine değil ben kaldiricam ben tutucam falan. Sizin melekler de parmak ucunda mı hala . Yani ben parmak ucunda olduğu için hemen yürüyemez diye düşünüyorum. Sizinkiler tam basabildigi için yürüyo diye düşünüyorum

benimki tam basiyor ama yurumesine cok var gibi. Henuz tam emeklemeyi de basaramiyor ama emeklemeden yuruyenler de oluyor diyorlar inma bir fikrim yok. Her bebek gercekten cok farkli. Tutunarak kalkmaya calisiyor su sira.

Allah rahmet eylesin. Çok gencmis 😭 kaza falan mı geçirdi. Babam öleli iki buçuk yıl oldu iki kere gittim mezarına. Gidemiyorum. Kalbim dayanmıyor. Ölüm acısı çok zor.
İş kazası. Elektrik çarpmış. Ben çok sık gidiyordum, korona çıktığından beri evden çıkmadığim için, gidemedim.
Biri 8 yaşında biri 3 aylık iki çocuğu vardı. Ben de aylarca küçük yegenimi görmeye dayanamadım. Çok zor, çok acı

Back
X