- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
2 kilo doğdu canımKaç kilo dogdu cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 kilo doğdu canımKaç kilo dogdu cnm
Çekiyoruz ama gelmiyor birşey canım ya ciğere inerimiki genizden geliyor heralde bu tıkanıklıkBurnuna
Burnuna serum fizyoloji sık aspiratörle çek yavaşça. Ciğere inmesini de engeller, burunda birşey varsa temizler de
Hayır burun temizleyici değil o Aslım hastalarının evde ağızlarına takıp hava aldıkları bi alet. İlaçlarını ona koyup buhar yoluyla alıyorlar. Bronşit olan bebek ve çocuklarda da kullaniliyo. Nemle alakası yok yaniOnu hiç bilmiyorum oda burun temizleyici mi bi sorayım onuda
O zaman temiz burnu. Burun kanalı dar olduğu için hırıltılıdır. Endişe ettikçe serum fizyoloji sıkabilirsin. Ama her seferinde aspiratör ile çekmene gerek yok. Tahriş olmasın.Çekiyoruz ama gelmiyor birşey canım ya ciğere inerimiki genizden geliyor heralde bu tıkanıklık
Çekiyoruz ama gelmiyor birşey canım ya ciğere inerimiki genizden geliyor heralde bu tıkanıklık
Kızlar 2 gün sonra 11 aylık olucaz hala 9. ay aşımızı olmadık. Aşı gelmemiş. 9 la 11 arası oluyo demişti hemşiremiz. Az önce aradım gelmedi dedi. Bizim gibi yaptıramayan var mı?
Asi kampanyası bitmiş cnm arkadaşın bebeği olacakdi kampayan bitti denmisKızlar 2 gün sonra 11 aylık olucaz hala 9. ay aşımızı olmadık. Aşı gelmemiş. 9 la 11 arası oluyo demişti hemşiremiz. Az önce aradım gelmedi dedi. Bizim gibi yaptıramayan var mı?
Kizlaaarrrrrrr keyfimin kahyasiyla ilk saatlelerimizdi. İnanılmaz süper bi alet . Kurdum oturdum ve evi temizlemesini izledim.Halimin kenar sacaklarina ,kablolara falan hiç bişeye takılmadı saçlar 3 cm. Herkese tavsiyem olsun imkanı olan beklemesin diyim dedim. Acayip keyfim yerine geldi
![]()
Var var.bizim çatlak ayaklarımızın baş parmagini ısırmaya bayılıyor. Ayakları saklayinca bir ağlıyor sanki aç bırakmasın. Mizmizlik had safhada psikolojik olarak çok yorgunum.Benimkide butun gun peşimde.. Babasi gelince sevindirik oluyo onunla oynuyo gülüyor.. Benle oynayalim diyorum yok.. Anca sacimi çeksin.. Bi de aklima takilio sizinkilerde var mi hiç boyle bisey? Eymen ayaklari yalamayi isirmayi cok seviyor.. Ayaklarimizi saklar olduk cocuktan.. Iyice kafaya takmaya basladim bunu.. Normal mi sizce?
Var var.bizim çatlak ayaklarımızın baş parmagini ısırmaya bayılıyor. Ayakları saklayinca bir ağlıyor sanki aç bırakmasın. Mizmizlik had safhada psikolojik olarak çok yorgunum.
Oyyy canım doğru söylüyorsun çok sağol Rabbim yardımcımız olsunBence endise edilecek bisey yok gibime geldi ama sen denilenlere de dikkat et.. Doktora da gittin anne olarak yapabilceni yaptin.. Gerisi takdiri ilahi![]()
Evet canım bende öyle düşündüm her seferinde çekmemek lazım derinden geliyor ses ama ya genizden ya burnun yukarısından bakalım o nasıl açılacakO zaman temiz burnu. Burun kanalı dar olduğu için hırıltılıdır. Endişe ettikçe serum fizyoloji sıkabilirsin. Ama her seferinde aspiratör ile çekmene gerek yok. Tahriş olmasın.
Bugun benim kızda gece 11den sonra 6 defa uyandı ve kesin kalkışta 6:30du.Su sıra çok uyanmaya başladı.Uyanip bizim yatağa çıkıyor.Acliktan olmadigina eminim.Olsa olsa distir diyorum ama bu dis serüveni çok uzun ya..Biz uyku gerilemesi olayını 8. Aydi sanırım fena yaşadık.3 hafta kadar sürmüştü.Bizimki 11 aylık ama 17 aylık kuzeni de şuan çift uyuyor.Bence daha küçükler ya tek uyku için.Asiri uykusuzlukta bünyelerinde yorgunluk yapicak bu sefer de dalmalari zorlasicak bence...Kizlar eymenin gece uykusu diye bisey kalmadi.. Her saat başı uyaniyor.. Gunduz iki uyku uyuyor acaba ondan mi? Uyku gerilemesi ne zmn başlar deneyimli anneler? Acaba tek uyku mu istiyor.. Bugun gunduz bi sefer uyutcam bakalm gece ne olcak.. Her saat başı niye uyanir ki.. Tok olarak da yatıyor.. Yattiktan iki saat snra uyaniyor genelde.. Snra her saat başınaapcami bilmiyorum
![]()
Disdir cnm bizim diş zamani 3hafta sürüyor böyle yapması çok zor Allah yardımcın olsunKizlar eymenin gece uykusu diye bisey kalmadi.. Her saat başı uyaniyor.. Gunduz iki uyku uyuyor acaba ondan mi? Uyku gerilemesi ne zmn başlar deneyimli anneler? Acaba tek uyku mu istiyor.. Bugun gunduz bi sefer uyutcam bakalm gece ne olcak.. Her saat başı niye uyanir ki.. Tok olarak da yatıyor.. Yattiktan iki saat snra uyaniyor genelde.. Snra her saat başınaapcami bilmiyorum
![]()
15-18 ay arası tek uykuya geçiş dönemidir ama erkek bebekler bilimsel olarak da kanıtlanmış ki tek uykuya 18 ay gibi geçiyorlar. Tabiki bunlar ortalamadır ama bunlar çok erken de tek uyku çok az gelir.Kizlar eymenin gece uykusu diye bisey kalmadi.. Her saat başı uyaniyor.. Gunduz iki uyku uyuyor acaba ondan mi? Uyku gerilemesi ne zmn başlar deneyimli anneler? Acaba tek uyku mu istiyor.. Bugun gunduz bi sefer uyutcam bakalm gece ne olcak.. Her saat başı niye uyanir ki.. Tok olarak da yatıyor.. Yattiktan iki saat snra uyaniyor genelde.. Snra her saat başınaapcami bilmiyorum
![]()
Benim kızım eğer evde ikimiz teksek dediğin gibi sürekli mızmız hiçbirşeyle ilgilenmeden sadece ayak diplerimde ve bacaklarım yapışık oluyor :/ ana evde başka birisi olsun ona da gitmiyor bana da gelmiyor kendi halinde takılıyor. 2nci kişi kim olursa olsun böyleyiz yaniKizlar bir şey danisicam.Kizim gün içinde çok keyfi tam gününde değilse sürekli mizmiz,ağlamaklı.Oynuyoruz,kucaklıyorum,konuşuyoruz vb Ama günü zor akşam ediyoruz.Esim gelince ben mutfağa gidiyorum.Ve gün içinde zir zir kız babasını bir köşede bırakıp onun peşine dolanmayip kendi halinde takılıyor oyun oynayarak.Ne zaman ki beni görüyor yine ağlamaklı bana geliyor.Benimle alıp veremedigi nedir? babasıyla dururken uslu bir kız olup benle neden tam aksiSizinkiler nasıllar?