Merhaba ben de bu tarz bi araba arıyorum. Şimdilik içime sinen Kraft Pop-Up oldu. Çift taraflı kullanılıyor, sırtı tam yatıyor ve 6 kilo. İndirimini bekleyebilirim sanırım. Bu arabaya bak istersen bi

Canım bu kantaron yağı aktardan mi.

Selam kızlar. Alışverişe başladınız mı nerelerden aldınız veya alacaksınız? Eminönünde ki hanlar uygun mudur diğer kesimlere göre? Yada internetten almak mı daha mantıklı diyeceğim ama insan gezip dolaşıp yaşamakta istiyor o zevki

Netten baktigim seylere magazalarda da bakiyorum valla ayni fiyat bir cok seyi aldim netten ayaklarimi uzata uzata bir kendo totoma elbise falan alamiyorum kalkip magazaya gidiyorum iste bir de buyuk parcalar kaldi zaten..yarisi netten yarisi magazadan hallediyorum tabii ben Ankara'dayim

Tavsiyem alınacak ve eksik listeniz olsun , ben yaptım. Olanları tedarik ettiklerimi de yazdım işaretledim liste eksiksiz olsun diye , sonra bunları ufak ufak internetten fiyat araştırması yapıp piyasasını görün isteseniz listenin yanına yazın. Eminönü’ne gidince de karşılaştırıp yaparsınız alışverişinizi ben öyle yapacağım

Canim listeni paylasir misin sakincasi yoksa. Benim liste falan yok daha. Besik ve arabasi hazir. Dogunca giyecegi 1 kat giysisi var.
Hastane cikisi falan almadim daha. Aldigim ortuleei de dikmedim. Cidden liste sart.

Çarşamba günü şeker yüklemem var. kafam gelgitliydi. Az önce bayaa video izledim ve yaptırmanın daha doğru olduğuna karar verdim.
Canan hocanın söylediği hayatınızdan şekeri zaten çıkartmış olmanız gerektiği. 24e kadar götür mideye tüm zararlı şeyleri , sonrada gebelik testi yaptırayım önlem alayım gibi bir saçmalık olamaz demek istiyor. Haliyle O da çok çok Haklı. Sadece bir sözünü cımbızla çekip karar vermek zaten bu kadar yanılgıya düşürüyor. Baktığında gebeler günde 10tane yumurta yesin de demiş. Mümkün mü öyle birşey. Lafın arkasına bakmalı.
Diğer taraftan tespit edilememiş gizli şekerin çok kötü sonuçları var. Bir sütlaç yaptığımızda içine koyduğumuz kase başı şeker miktarını düşünün. Bu Bir defa yapılacak bir işlem üstelik. tüm gebelik boyunca acabayla yaşamaktansa.
Ailemde şeker yok, yaşım 31, 9kilo aldım, bebeğim 590gr, yani her açıdan şeker çıkmayacak gibi görünüyor ama içim rahat etmeli.

Kızlar yarim kilo vermisim. Bebisimin gelisimi olumsuz etkilenirse diyd tirstim. Kilo olayina dikkat etmeye calisiyordum ama siniri astim sanirim. Dun kahvaltiyi gec yaptim oglen yemegi yemedim meyve ile gecistirdim. Aksam yemegi yedim.suyumu 2 litre ictim.
2. Cocuklar hep mi boyle oluyor ki. Ilk gebeligimde her seyi yeMeyd calisirdim. Zararli seyler yemezdim icmezdim( kola gibi) masallah bunda kolalari gomdum.
Esim bu bebege istemeden olmus gibi davraniyorsun kendine dikkat etmiyorsun diye kiziyor bana. Ilk gebelikteki gibi yedigimi ictigimi yazmiyorum ama her gun sut yogurt da tuketmiyorum. Aklima gelirse iciyorum. Bama bir akil verin tecrubeli anneler. Yani 2. Gebeligi olanlar. Siz de mi böylelesiniz

Malesef ben de öyleyim canım. Ilkinde hep sağlıklı beslenip düzenli olarak aksatmadan uygulardım ama şimdi nerdeeee

Ben öyleyim açıkcası evet zararlı şeyler yemiyorum ama ilkinde ki kadar da özenli değilim aslında sadece oda değil ilkinde daha çok sahbet ediyordum bebeğimle şimdi hamile olduğumu bile unutuyorum bazen, aynanın yanından geçerken falan fark ediyorum birde tabi hareket ettiğinde

Malesef ben de öyleyim canım. Ilkinde hep sağlıklı beslenip düzenli olarak aksatmadan uygulardım ama şimdi nerdeeee
biz bu bebekleri buyutemeyecek miyiz yoksa. Neyse sen de ben de silkelenip kendimize gelelim.
Bu sabah 2 tumurta hasladim ve meyvesuyu içtim . 1 patates hasladim onu da yedim. 1 avuc findik da yedim.Sanirim bu sabah oldu beslenme isi. Birazdan da ayran icecegim. Sen de ayran veya sut ic. Birbirimize destek olalim. Kuzucum da zayiflamamistir insallah.

Merhaba ben de bu tarz bi araba arıyorum. Şimdilik içime sinen Kraft Pop-Up oldu. Çift taraflı kullanılıyor, sırtı tam yatıyor ve 6 kilo. İndirimini bekleyebilirim sanırım. Bu arabaya bak istersen bi
Canım evet özellikleri güzel ama tekerlikleri cok küçük, buda sürüş konforunu sarsar engebeli yolda çocuk cok sarsılır sürene de zorluk. Tekerlikler büyük olsa bingo alırdım hemen

evet öyle oluyo malesef arkadaşım sigara yi bile tek tük de olsa içiyordu
oysa 1. de ne özen ne özendi

Bende dikkat etmiyorum beslenmeme galiba. Su ana kadar 1 bucuk kilo aldim sadece..
Sekerden sundan bundan uzak durayim derken abarttim mi acaba yaa. Zararli seyler tuketmiyorum ama yogurt falanda duzenli yemiyorum. Bi kendime gelmem lazim bundan sonra

Canım evet özellikleri güzel ama tekerlikleri cok küçük, buda sürüş konforunu sarsar engebeli yolda çocuk cok sarsılır sürene de zorluk. Tekerlikler büyük olsa bingo alırdım hemen
Chicco duo love veya duo stylego suara arastırdıgım arabalar
Chicco kullanan bi dğnya arkadasım var hepsi memnun tek dezavantaj agır olması 10kg civarı

Kızlar ya benim de el ayak erken şişmeye başladı diye 24 saatlik idrarda protein baktırdık, yüksek protein kaçağı çıkmış gebelik zehirlenmesi belirtisiymiş ama onun en önemli belirtisi tansiyon yüksekliği benim tansiyonum çoğunlukla normal sadece doktorumda dijital bi cihaz var ne hikmetse sadece ondaki ölçümde yüksek çıkıyor. Bol proteinli beslenme önerdi doktor, daha olmadı tansiyon ilacı başlayacakmışız

Omron marka tansiyon cihazları cok iyi onlardan edinsen kendini kontrol etsen
Banada kalp ilacı baslatacaklardı ama iyileştim şükür
Belki sanada gerek kalmaz kalsada gebeler icin olan illaki tansiyon ilacları vardır
Cok gecmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…