Merhaba ben de bu tarz bi araba arıyorum. Şimdilik içime sinen Kraft Pop-Up oldu. Çift taraflı kullanılıyor, sırtı tam yatıyor ve 6 kilo. İndirimini bekleyebilirim sanırım. Bu arabaya bak istersen biKızlar ben bugun bisey daha aldım sizede bilgi vereyim baya uygun şuan bayadir araştırıyorum kalitesinede güvendim elime gelince tam görücem. Benim pusetim var kraftin arkadasim verdi. Ama baya ağır bebeği onunla taşımak istemiyorum sadece araçta kullanıcam, oto koltugu yaşına gelene kadar. O yüzden port bebe aldım yine kraftın hepsiburadadan. 90 tl yorumlar oldukca fazla ve hep kalitesinden yana ne kadar iyi olduğu yazılmış. Alan herkes çok memnun. Hastaneden eve gelirken yada gezerken doktora giderken babası onda taşıyacak. O yüzden bebek arabamı tam yatan baston şeklinde istiyorum yenidogana uygunlar varmış. Fakat ben bebegin yuzu bana dönük olsun istiyoum boyle bisey arıyorum bilen olursa yazarsa cok sevinirim. Benim gibi almak isteyen olursa hepsiburadaya bi baksın derim
Canım bu kantaron yağı aktardan mi.Bir gecede toparliyor benim kantoron yagi ile. Benim uclar da buyudu ve tepeleri dedigin gibi parcali ve catlakmis gibi cok hassas.1 yere carpinca dip kismundan hemen incecik aciliyor. Emzirirken kesin kanayacak sinyaller onu gosteriyor. Ama simdiki minik catlaklarda kantoro kullaniyorum sabaha iyi oluyor.
Ben satan koylu kadinlardan almistim gecen yaz. Aktarlarda da varsir sor istersen. Kizim dustugunde falan basit ciziklerde suruyorum yumusak tutsun diye.Canım bu kantaron yağı aktardan mi.
Netten baktigim seylere magazalarda da bakiyorum valla ayni fiyat bir cok seyi aldim netten ayaklarimi uzata uzataSelam kızlar. Alışverişe başladınız mı nerelerden aldınız veya alacaksınız? Eminönünde ki hanlar uygun mudur diğer kesimlere göre? Yada internetten almak mı daha mantıklı diyeceğim ama insan gezip dolaşıp yaşamakta istiyor o zevki
Tavsiyem alınacak ve eksik listeniz olsun , ben yaptım. Olanları tedarik ettiklerimi de yazdım işaretledim liste eksiksiz olsun diye , sonra bunları ufak ufak internetten fiyat araştırması yapıp piyasasını görün isteseniz listenin yanına yazın. Eminönü’ne gidince de karşılaştırıp yaparsınız alışverişinizi ben öyle yapacağımSelam kızlar. Alışverişe başladınız mı nerelerden aldınız veya alacaksınız? Eminönünde ki hanlar uygun mudur diğer kesimlere göre? Yada internetten almak mı daha mantıklı diyeceğim ama insan gezip dolaşıp yaşamakta istiyor o zevki
Canim listeni paylasir misin sakincasi yoksa. Benim liste falan yok daha. Besik ve arabasi hazir. Dogunca giyecegi 1 kat giysisi var.Tavsiyem alınacak ve eksik listeniz olsun , ben yaptım. Olanları tedarik ettiklerimi de yazdım işaretledim liste eksiksiz olsun diye , sonra bunları ufak ufak internetten fiyat araştırması yapıp piyasasını görün isteseniz listenin yanına yazın. Eminönü’ne gidince de karşılaştırıp yaparsınız alışverişinizi ben öyle yapacağım
Malesef ben de öyleyim canım. Ilkinde hep sağlıklı beslenip düzenli olarak aksatmadan uygulardım ama şimdi nerdeeeeKızlar yarim kilo vermisim. Bebisimin gelisimi olumsuz etkilenirse diyd tirstim. Kilo olayina dikkat etmeye calisiyordum ama siniri astim sanirim. Dun kahvaltiyi gec yaptim oglen yemegi yemedim meyve ile gecistirdim. Aksam yemegi yedim.suyumu 2 litre ictim.
2. Cocuklar hep mi boyle oluyor ki. Ilk gebeligimde her seyi yeMeyd calisirdim. Zararli seyler yemezdim icmezdim( kola gibi) masallah bunda kolalari gomdum.
Esim bu bebege istemeden olmus gibi davraniyorsun kendine dikkat etmiyorsun diye kiziyor bana. Ilk gebelikteki gibi yedigimi ictigimi yazmiyorum ama her gun sut yogurt da tuketmiyorum. Aklima gelirse iciyorum. Bama bir akil verin tecrubeli anneler. Yani 2. Gebeligi olanlar. Siz de mi böylelesiniz
Ben öyleyim açıkcası evet zararlı şeyler yemiyorum ama ilkinde ki kadar da özenli değilim aslında sadece oda değilKızlar yarim kilo vermisim. Bebisimin gelisimi olumsuz etkilenirse diyd tirstim. Kilo olayina dikkat etmeye calisiyordum ama siniri astim sanirim. Dun kahvaltiyi gec yaptim oglen yemegi yemedim meyve ile gecistirdim. Aksam yemegi yedim.suyumu 2 litre ictim.
2. Cocuklar hep mi boyle oluyor ki. Ilk gebeligimde her seyi yeMeyd calisirdim. Zararli seyler yemezdim icmezdim( kola gibi) masallah bunda kolalari gomdum.
Esim bu bebege istemeden olmus gibi davraniyorsun kendine dikkat etmiyorsun diye kiziyor bana. Ilk gebelikteki gibi yedigimi ictigimi yazmiyorum ama her gun sut yogurt da tuketmiyorum. Aklima gelirse iciyorum. Bama bir akil verin tecrubeli anneler. Yani 2. Gebeligi olanlar. Siz de mi böylelesiniz
Malesef ben de öyleyim canım. Ilkinde hep sağlıklı beslenip düzenli olarak aksatmadan uygulardım ama şimdi nerdeeee
Canım evet özellikleri güzel ama tekerlikleri cok küçük, buda sürüş konforunu sarsar engebeli yolda çocuk cok sarsılır sürene de zorluk. Tekerlikler büyük olsa bingo alırdım hemenMerhaba ben de bu tarz bi araba arıyorum. Şimdilik içime sinen Kraft Pop-Up oldu. Çift taraflı kullanılıyor, sırtı tam yatıyor ve 6 kilo. İndirimini bekleyebilirim sanırım. Bu arabaya bak istersen bi
evet öyle oluyo malesef arkadaşım sigara yi bile tek tük de olsa içiyorduKızlar yarim kilo vermisim. Bebisimin gelisimi olumsuz etkilenirse diyd tirstim. Kilo olayina dikkat etmeye calisiyordum ama siniri astim sanirim. Dun kahvaltiyi gec yaptim oglen yemegi yemedim meyve ile gecistirdim. Aksam yemegi yedim.suyumu 2 litre ictim.
Bende dikkat etmiyorum beslenmeme galiba. Su ana kadar 1 bucuk kilo aldim sadece..Kızlar yarim kilo vermisim. Bebisimin gelisimi olumsuz etkilenirse diyd tirstim. Kilo olayina dikkat etmeye calisiyordum ama siniri astim sanirim. Dun kahvaltiyi gec yaptim oglen yemegi yemedim meyve ile gecistirdim. Aksam yemegi yedim.suyumu 2 litre ictim.
Chicco duo love veya duo stylego suara arastırdıgım arabalarCanım evet özellikleri güzel ama tekerlikleri cok küçük, buda sürüş konforunu sarsar engebeli yolda çocuk cok sarsılır sürene de zorluk. Tekerlikler büyük olsa bingo alırdım hemen
Omron marka tansiyon cihazları cok iyi onlardan edinsen kendini kontrol etsenKızlar ya benim de el ayak erken şişmeye başladı diye 24 saatlik idrarda protein baktırdık, yüksek protein kaçağı çıkmışgebelik zehirlenmesi belirtisiymiş ama onun en önemli belirtisi tansiyon yüksekliği benim tansiyonum çoğunlukla normal sadece doktorumda dijital bi cihaz var ne hikmetse sadece ondaki ölçümde yüksek çıkıyor. Bol proteinli beslenme önerdi doktor, daha olmadı tansiyon ilacı başlayacakmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?