Canim cok gecmis olsun cok dikkat et kendine. Doktorun ne derse onu yap. Tepecik hastanesinden de bir doktor edin istersen. Her ihtimale karsi. Irenbe de dogum Yapiliyor mu bilmiyorum. Veya kuvoz durumlari nasil? Zayen seni doktorun yonlendirir her turlu. Stres yapmadan doktorunun tavsiyelerine uy.

Bu hafta sağlık ocağında tansiyon takibi yaptırıcam yine şu yavrucakları bi sağlıkla kucağımıza alsak

Doktorum anlaşmalı hastanelerde doğum yaptırıyor. Allah korusun riskli bir durum, erken doğum vs olursa zaten en uygun hastaneye yönlendirir. Ama şuanki durumum ciddi riskli mi yoksa hafif risk var da tedbirli mi davranıyoruz anlamadım

Tedbir amaçlıdır. Öncelikle sakin kalıp evham yapmaman en önemlisi. Benim arkadaşımda da protein kaçağı vardı. Bebeğini sağ salim aldı kucağına. Sıkıntı da olmadı. Tansiyon sıkıntısı yoktu. Tansiyon doktorda yüksek çıkıyorsa heyecan ve stresten olabilir.

Canimm risk durumun hafif veya ciddi farketmez sen her turlu sakin kalmaya calis. Stres yapip tansiyonunu yukseltme. Saglikla alacagiz bebisleri kucagimiza. Doktoruna da acikca sor seni bilgilendirir. Nelerden uzak durman gerekiyorsa soyler.

Canim listeni paylasir misin sakincasi yoksa. Benim liste falan yok daha. Besik ve arabasi hazir. Dogunca giyecegi 1 kat giysisi var.
Hastane cikisi falan almadim daha. Aldigim ortuleei de dikmedim. Cidden liste sart.
Tabiki kategorize ettim, internetten bakıp daha kolay oluyor .
excel dosyasını burda dosya ekle bölümünde görmediği için yükleyemiyorum, nasıl göndersem

Bende kilo verdim daha doğrusu hafta sonuna doğru almam gereken kiloyu , haftanın ilk gününden alınca dikkat etmem gerekti , dikkat ettiğim için önce birkaç gün kilomu korudum sonra 200-300 gr fln verdiğimi farkettim. Bu dengelemeyi yapmak zorundayız. Ama dikkatli beslenmek önemli, siz kilo verince bebek daha az beslenmiş sayılmıyor. Aksine gereksiz ıvır zıvırı keserseniz (ekmek dahil) , yemeklerin yanına besleyici olması için mutlaka, sebze / salata türü ekleyin. Kahvaltınızda ceviz, yumurta , haftada bir balık kırmızı et mutlaka olsun ama yeşillik ve salata her daim. Bu şekilde bebek hem gerekli mineralleri alır hem siz kilonuzu koruyarak yavaşça kilo alırsınız. Ama Sabah ve öğlen sağlam yiyip akşamı geçirmeniz daha mantıklı. Bu arada kaliteli beslenince siz az bebeğiniz fazla kilo alıyor bu şekilde hem kendimi hem bebeğimi düşünmüş oluyorum , fazladan alınan kilolar yaz günü bize zorluk olarak geri dönecek, bebek gelişimi haftasına uygunsa sorun olmaz. Ayırca ilk çocuğunuzla şimdiki çocuğunuzla yaşınızda, metebolizmanızda , enerjinizde aynı değildir o yüzden dikkatli ilerlemek daha doğru

Çok geçmiş olsun
kuzucuk sağsalim gelecek inşallah hiç üzülüp de strese girme
kötü bişey olmadan hemen farketmişsiniz

Merhaba kızlar bugün bende şeker yüklemesi yaptırdım cok şükür bi sıkıntı çıkmadı oğlumda baya büyümüş önden gidiyoruz bi hafta oda iyi cok şükür yalnız yine yüzünü göstermedi sırtı dönüktü yine doğduğunda gorucem heralde yüzünü bizden böyle haberler teyzeleri

ne güzel haberler
şimdiye kadar hiç göstermedi mi yüzünü, çok enteresan ya

Geçmiş olsun umarim bi an önce sağlığına kavuşursun takip mi edileceksin bundan sonra

Canimm risk durumun hafif veya ciddi farketmez sen her turlu sakin kalmaya calis. Stres yapip tansiyonunu yukseltme. Saglikla alacagiz bebisleri kucagimiza. Doktoruna da acikca sor seni bilgilendirir. Nelerden uzak durman gerekiyorsa soyler.
Çok geçmiş olsun
kuzucuk sağsalim gelecek inşallah hiç üzülüp de strese girme
kötü bişey olmadan hemen farketmişsiniz
Çok sağolun kızlar. Belki de erkenden durumun farkına varılması iyidir, düzenli takip olduktan sonra bişey olmaz inşallah diye düşünüyorum ben de,bu şekilde stres yapmamaya çalışıyorum

Tabiki kategorize ettim, internetten bakıp daha kolay oluyor .
excel dosyasını burda dosya ekle bölümünde görmediği için yükleyemiyorum, nasıl göndersem
Fotografini cekip ekran goruntusu olarak gondersen galeriden. Ben telefondan giriyorum foruma.

Bende öyleyim. Ama zararlı şeyleri normal hayatımda da yemiyorum. İlkte badem ceviz, meyve miktarı, ekmeğin tam tahıllısı (hiç sevmediğim halde), hergün 2haşlanmış yumurta vs itinayla dikkat ederdim herşeyine. Bunda ne olursa onu yiyorum. Evde yemek varsa çok şükür diyorum gerisine bakmıyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…