Happy mom diye bir uygulama var orada da herkes bahsediyor birde intagram yorumlari okuyun insanlar bir gecede iyilestirdiginden bahsetmis bir iki yorum olsa tamam diyicemde yuzlerce insan yazinca vardir bildikleri dedim.:)kullanip gorucez artikGümüş kapakları bende düşünüyorum ama emin olamıyorum
Pazarlama harikası oldugu kesin ama gercek kullanıcı yorumu bulamıyorum
Aynı şeyleri söylüyor benim çevremdekiler de ilk çocuğumda kullanamadık, biz kullanmak istediğimiz de oğlum istemedi sonra ihtiyacı olan birine verdim, şimdi zaten çok para vermek istemiyorum ( kullanacak mı belli değil, başka bir çocuk düşünmüyorum )orası ayrı ama birde çevredekiler boşundan alma güzel bir baston al diyor ama bir yandan mantıklı geliyor diğer yandan yok nasıl olur diyorumÇevremde herkes travel alma diyor, bagaja zor sığıyormuş çok hantalmış travel alanlar sonradan bi de baston tipi alıyormuş. Ama baston tipi de yeni doğmuş bebek için uygun gibi gelmedi bana kafam karıştıiki kere bebek arabası almak da istemiyorum
Ben travel aldim ve cok memnun kaldim. Evet bagajda yer kapliyor ama tek parmakla bile kontrol edilebiliyor cok rahatti. Icinde bebek de rahat etti. Beni hic yormadi bebek arabasi itmek. Belediye otobusu ile de cok gezdim. Kucukken puset kismi buyuyunce de buyuk kismini taktim. Tepe tepe de kullandim. Cok ahimsahim bir marka da degil di. Sunny baby markasi. Bu kirmizi olandandi. Diz ortusu de vardi bebek gogsune kadar ortulu oluyordu.Aynı şeyleri söylüyor benim çevremdekiler de ilk çocuğumda kullanamadık, biz kullanmak istediğimiz de oğlum istemedi sonra ihtiyacı olan birine verdim, şimdi zaten çok para vermek istemiyorum ( kullanacak mı belli değil, başka bir çocuk düşünmüyorum )orası ayrı ama birde çevredekiler boşundan alma güzel bir baston al diyor ama bir yandan mantıklı geliyor diğer yandan yok nasıl olur diyorumbir vazgeçiyorum sonra yok yok alayım diyorum
Evet emziren annelerde öyle dedi simdi :)Nasıl bi his merak konusu rüyamda bebeğimi kendim emziriyodum cok guzel bi histi makine farklı tabi sana bi hisde katmaz sonuçta
Hahah benim kız cikolataya tepki vermiyor erik falan yesem olurdu ama işte seker yüklemesi yaptık ya yiyemedim bişiYüz görümlugu istiyodur annesi bi paket cikolata gomseydin
Avent i bende cok duydum oda 70-80 bişidi sanırım kullanan yorumları memnunduGebe kursunsa eczanelerde satilan memelyn diye bir kapak onerdiler. Disi plastik memeye gelen kismi balmumundan olusuyormus. Ben ondan deneyecegim. Simdi bile çatlak gibi meme ucu ve cevresi. 50 tlye satiliyor dediler. Su ile Yikanip tekrar kullanilabiliyormus. 1 til boyunca etkisini kaybetmiyor dedi tanitimini yapan kisi.
İnstagram yorumları paraylada alınabildigi icin onları hep es geciyorum ama happymom a bakayım :)Happy mom diye bir uygulama var orada da herkes bahsediyor birde intagram yorumlari okuyun insanlar bir gecede iyilestirdiginden bahsetmis bir iki yorum olsa tamam diyicemde yuzlerce insan yazinca vardir bildikleri dedim.:)kullanip gorucez artik
Yok ben tek tek hesaplara baktim fake hesaplar ya da kalip cümleler vs.degildi..o ayirt edilir zaten.. arti gumusun iyilestirici özelligi zaten var..aventta ise yariyormus tercihinize göre artik..İnstagram yorumları paraylada alınabildigi icin onları hep es geciyorum ama happymom a bakayım :)
Akan sütleri bebeğe vermek iyi bir şey değil diye okumuştum canım araştırmak lazım, ben galiba hem gümüş kapak hem de krem ve kalkan alıcam, riske atamam gibi geliyor, garantici bi yapım varGümüş kapaklar pahalı sanırım ama avent göğüs Kalkan’ı kullandı Ablam hastanede acımaya başladığı andan itibaren kremle hemen toparladı , 2 parça hava alabiliyor pede veya sütyene yapışmıyor zaten hassas göğüsler o dönemde , diğer aparatıda kapak gibi kapatıyor süt damlası akmasını önleyip ziyan etmiyor ablam o damlalarıda biriktirip biberona ekliyordu akan sütten bile baya çıkıyorduBende gümüş yerine avent göğüs Kalkan’ı alacağım
Simdi catlayinca ki atlet giyip cikarirken bile takildigi an minik yirtik gibi catlaklar oluyor bas kisminda, kantoron yagi suruyorum. Ama krem olarak Garmastan alacagim. Ilk emzirme doneminde onu kullanmistim cok iyi gelmisti. Lansinoh vs almam. Memeleri sira ile emzirdigim icin cabucak catlaklari gecirmisti. Emzirmwden once ilik sabunlu su ile yikayip kurulayıp emzirmistim. Ama toplam 4 ay emdi zaten. Catlak da ilk hafta olusuyor. Memeliyn de alacagim. 7. Aydan itibarwn kullanilabiliyormus.Avent i bende cok duydum oda 70-80 bişidi sanırım kullanan yorumları memnundu
Bide tabi catlak vs icin krem almamız lazım sanırım sen ne yapıyorsun simdi ?
Ben travel aldim ve cok memnun kaldim. Evet bagajda yer kapliyor ama tek parmakla bile kontrol edilebiliyor cok rahatti. Icinde bebek de rahat etti. Beni hic yormadi bebek arabasi itmek. Belediye otobusu ile de cok gezdim. Kucukken puset kismi buyuyunce de buyuk kismini taktim. Tepe tepe de kullandim. Cok ahimsahim bir marka da degil di. Sunny baby markasi. Bu kirmizi olandandi. Diz ortusu de vardi bebek gogsune kadar ortulu oluyordu.
[/QUOTE Fiyatı da çok uygunmuş ama işte atıyorum en fazla 2 ay hava güzel olsa sonra kış zaten çok ihtiyaç olmayacak yaza da allah nasip ederse büyümüş olacak o yüzden acaba diyorum yani çok iyi , rahat baston arabalar var da mı iyi olur diye düşünmüyor değilim
Kızlar benim göğüs uçlarım çok büyük 3.aydan beri kremliyorum ama özellikle sağ taraftakinin ucu arada parçalı gibi ayrılmış oluyor anlamıyorum , yara olmaya hazır bekliyor gibi korkmakta başladımkantaron yağı iyi geliyor mu
Şimdi bilemiyorum cidden, ilk çocuğumda 1 seneye kadar gittiğim tek yer hastane oldu şimdi de çok mecbur kalmadıkça sanırım 1 yaşına kadar gitmem avm ye falan , kırk yılda bir belki yemeğe çıkarız dediğim gibi aslında kararsızım çok fazlaKis bile olsa disari cikiliyor avm bile olsa geziliyor. Bebek kucakta tasinmiyor. O nedenle bebek arabasi bence ilk aylardan itibaren onemli. Arabanin bagajind tasiniyor her turlu. Bebek kanguru veya kucaktan ziyada arabasinda rahat ediyor. Uykusu gelince uyuyor. Zaten travel arabalarin ici genis besik gibi rahat eder bebek. Iterken de anne rahat ediyor
@honeybunch bir de sudokrem görüyorum bebekler için, bayaa popüler, ne için kullanılıyor tam olarak bilmiyorum.Simdi catlayinca ki atlet giyip cikarirken bile takildigi an minik yirtik gibi catlaklar oluyor bas kisminda, kantoron yagi suruyorum. Ama krem olarak Garmastan alacagim. Ilk emzirme doneminde onu kullanmistim cok iyi gelmisti. Lansinoh vs almam. Memeleri sira ile emzirdigim icin cabucak catlaklari gecirmisti. Emzirmwden once ilik sabunlu su ile yikayip kurulayıp emzirmistim. Ama toplam 4 ay emdi zaten. Catlak da ilk hafta olusuyor. Memeliyn de alacagim. 7. Aydan itibarwn kullanilabiliyormus.
@honeybunch bir de sudokrem görüyorum bebekler için, bayaa popüler, ne için kullanılıyor tam olarak bilmiyorum.
[/QUOpisik icin bir krwm o sudokrem. Ben kizimdayken duymamistim. Kullanmadim. Ama lekeler icin kendi yuzune surenler de varmis. Baya meshur bir krem. E bebekte de var. Ben pisik icin biraz nivea biraz sebamed kullanmistim ama cok az. Sonradan tamamen zeytinyagi kullandim herseye. Bebe yagi da kullanmadim. Banyo sonrasi zeytinyagi, pisik sonrasi zeytinyagi.
Şimdi bilemiyorum cidden, ilk çocuğumda 1 seneye kadar gittiğim tek yer hastane oldu şimdi de çok mecbur kalmadıkça sanırım 1 yaşına kadar gitmem avm ye falan , kırk yılda bir belki yemeğe çıkarız dediğim gibi aslında kararsızım çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?