Gümüş kapakları bende düşünüyorum ama emin olamıyorum
Pazarlama harikası oldugu kesin ama gercek kullanıcı yorumu bulamıyorum
Happy mom diye bir uygulama var orada da herkes bahsediyor birde intagram yorumlari okuyun insanlar bir gecede iyilestirdiginden bahsetmis bir iki yorum olsa tamam diyicemde yuzlerce insan yazinca vardir bildikleri dedim.:)kullanip gorucez artik

Son düzenleme:
Aynı şeyleri söylüyor benim çevremdekiler de ilk çocuğumda kullanamadık, biz kullanmak istediğimiz de oğlum istemedi sonra ihtiyacı olan birine verdim, şimdi zaten çok para vermek istemiyorum ( kullanacak mı belli değil, başka bir çocuk düşünmüyorum )orası ayrı ama birde çevredekiler boşundan alma güzel bir baston al diyor ama bir yandan mantıklı geliyor diğer yandan yok nasıl olur diyorum bir vazgeçiyorum sonra yok yok alayım diyorum

Ben travel aldim ve cok memnun kaldim. Evet bagajda yer kapliyor ama tek parmakla bile kontrol edilebiliyor cok rahatti. Icinde bebek de rahat etti. Beni hic yormadi bebek arabasi itmek. Belediye otobusu ile de cok gezdim. Kucukken puset kismi buyuyunce de buyuk kismini taktim. Tepe tepe de kullandim. Cok ahimsahim bir marka da degil di. Sunny baby markasi. Bu kirmizi olandandi. Diz ortusu de vardi bebek gogsune kadar ortulu oluyordu.

Eklentiler

• Screenshot_20190526-102534_Google.webp
    24 KB · Görüntüleme: 38
Nasıl bi his merak konusu rüyamda bebeğimi kendim emziriyodum cok guzel bi histi makine farklı tabi sana bi hisde katmaz sonuçta
Evet emziren annelerde öyle dedi simdi :)
Yani benim yaptıgım elektrik süpürgesine gögsünün yarısını takman gibi bişeydi

Yüz görümlugu istiyodur annesi bi paket cikolata gomseydin
Hahah benim kız cikolataya tepki vermiyor erik falan yesem olurdu ama işte seker yüklemesi yaptık ya yiyemedim bişi
Bugun ki happymom uygulamamda bebek hareketlerini bilincli yapıyor diyor resmen bile bile göstermedi kendisini :)

Avent i bende cok duydum oda 70-80 bişidi sanırım kullanan yorumları memnundu
Bide tabi catlak vs icin krem almamız lazım sanırım sen ne yapıyorsun simdi ?

Happy mom diye bir uygulama var orada da herkes bahsediyor birde intagram yorumlari okuyun insanlar bir gecede iyilestirdiginden bahsetmis bir iki yorum olsa tamam diyicemde yuzlerce insan yazinca vardir bildikleri dedim.:)kullanip gorucez artik
İnstagram yorumları paraylada alınabildigi icin onları hep es geciyorum ama happymom a bakayım :)

İnstagram yorumları paraylada alınabildigi icin onları hep es geciyorum ama happymom a bakayım :)
Yok ben tek tek hesaplara baktim fake hesaplar ya da kalip cümleler vs.degildi..o ayirt edilir zaten.. arti gumusun iyilestirici özelligi zaten var..aventta ise yariyormus tercihinize göre artik..

Akan sütleri bebeğe vermek iyi bir şey değil diye okumuştum canım araştırmak lazım, ben galiba hem gümüş kapak hem de krem ve kalkan alıcam, riske atamam gibi geliyor, garantici bi yapım var

Avent i bende cok duydum oda 70-80 bişidi sanırım kullanan yorumları memnundu
Bide tabi catlak vs icin krem almamız lazım sanırım sen ne yapıyorsun simdi ?
Simdi catlayinca ki atlet giyip cikarirken bile takildigi an minik yirtik gibi catlaklar oluyor bas kisminda, kantoron yagi suruyorum. Ama krem olarak Garmastan alacagim. Ilk emzirme doneminde onu kullanmistim cok iyi gelmisti. Lansinoh vs almam. Memeleri sira ile emzirdigim icin cabucak catlaklari gecirmisti. Emzirmwden once ilik sabunlu su ile yikayip kurulayıp emzirmistim. Ama toplam 4 ay emdi zaten. Catlak da ilk hafta olusuyor. Memeliyn de alacagim. 7. Aydan itibarwn kullanilabiliyormus.

Kizlar aserme durumlari nasil. Ben 3.ye aserdim. Saka gibi. Ilki cikolata ama biryere ozel cikolata. 2. Si meyve. 3.su ici findikezmesi dolu kurabiye. isin ilginci onemseyim yemedigimde meme agrisi yapmasi , daha da ilginci yiyince o agrinin gecmesi. Ilk isirikta zevkten serhos gibi hissettim resmen.
Benim çocuk bogazina duskun olacak sanirim.

Kızlar benim göğüs uçlarım çok büyük 3.aydan beri kremliyorum ama özellikle sağ taraftakinin ucu arada parçalı gibi ayrılmış oluyor anlamıyorum , yara olmaya hazır bekliyor gibi korkmakta başladım kantaron yağı iyi geliyor mu

Kis bile olsa disari cikiliyor avm bile olsa geziliyor. Bebek kucakta tasinmiyor. O nedenle bebek arabasi bence ilk aylardan itibaren onemli. Arabanin bagajind tasiniyor her turlu. Bebek kanguru veya kucaktan ziyada arabasinda rahat ediyor. Uykusu gelince uyuyor. Zaten travel arabalarin ici genis besik gibi rahat eder bebek. Iterken de anne rahat ediyor

Bir gecede toparliyor benim kantoron yagi ile. Benim uclar da buyudu ve tepeleri dedigin gibi parcali ve catlakmis gibi cok hassas.1 yere carpinca dip kismundan hemen incecik aciliyor. Emzirirken kesin kanayacak sinyaller onu gosteriyor. Ama simdiki minik catlaklarda kantoro kullaniyorum sabaha iyi oluyor.

Şimdi bilemiyorum cidden, ilk çocuğumda 1 seneye kadar gittiğim tek yer hastane oldu şimdi de çok mecbur kalmadıkça sanırım 1 yaşına kadar gitmem avm ye falan , kırk yılda bir belki yemeğe çıkarız dediğim gibi aslında kararsızım çok fazla

@honeybunch bir de sudokrem görüyorum bebekler için, bayaa popüler, ne için kullanılıyor tam olarak bilmiyorum.

Ben evde duramam kafayi yerim. Bu bebekte de insallah bir sıkıntı olmazsa gezmeyi dusunhyorum. Cafe pastane vs cikarim disari. Bebekler soguktan degil, kat kat giydirilip terlemekten hasta oluyorlar . Tabi bunye meselesi ayni zamanda. Surekmi evde durmaya aliskin degilim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…