Süper ben ilk fırsatta kantaron yağı alayım

Ben hiç böyle birşey yaşamadım çok ilginç geldi birşeyi ne kdr canın isteyebilir ki biyerin ağrısın

Erken baslamıs kötü olmus ya garmastan not alayım bende markaları bi kenara yazıyorum artık ne ne icindir aklımda olsun diye :)

Canim ben de oyle diyordum ama basima gelince anladim. Ciden cok komik. ama durum bu. Aciklayamiyorum.
Ah evet duydum o aşermeyi
Bana hic olmadı
Yiyene kadar gecmiyormus o his
Arkadas seneler önce karpuza aşermişti kışın ortasında karpuzlu sakız meyvesuyu vs veriyorlar kesmiyor bir hafta bissürü yeri agrımıs rüyalarına girmişti en son halleri gezip bi adam bulup on gün beklemişlerdi getirtmesi icin

Kızlar bazı çocuklar yürümeye başladıktan sonra arabaya hiç binmek istemiyorlarmış o yüzden uygun fiyatlı bir travel sistem arıyorum ben de. Sunnybaby park yatak aldım, kendi odasını yapınca farklı beşik alternatiflerini değerlendireceğim. Bir de kol gücü olarak çok zayıfım solomum kanguru aldım.
Bir ebeden pilates dersi ve danışmanlık alıyorum. Gümüş kapaklardaki bazı maddelerin çocuğa aktarıldığını ve bazı çocukların bu sebeple memeyi reddettiğini söyledi. Ben almayı planlıyordum ama yara olmadıkça almayı düşünmüyorum şu an

Avent göğüs Kalkan’ına bakım derim hastane çantasında olması gereken bir ürün çünkü emzirmeye başlamak çok zor ve hastanede bile yara olmaya başalayan var , memenin üstüne atlet sütyen göğüs pedi vs ne gelirse acıyormuş , kalkan bunu engelliyor

Benimkilerde öyle. İlk oğlumda biri büyük biri küçüktü. İlk aylar küçük olanı istedi hep, 4.aydan sonra falan büyük olanı istedi. Şimdi ikisi de kabuklu fındık kadar.
Ucu Yarık yarık. Oralardan süt çıkacak.
Ucunun top gibi olmasının avantajı ; bebeğin ağzına soktunmu çıkmıyor. Yani büyük olan hiç yara olmazken küçük olan ağzından kayıp çıktığı için yara oldu kanadı uzun süre geçmedi.
Dezavantajı ise bebek ağzını açmadan mümkün değil memeyi çıkaramıyorsun. Yalvarırdım ben hadi oğlum bırak nolur diye.

benim ki buyuk kizim o işte
indi indi arabayı sürmek istedi ben de artık kullanamadım bir buçuk ikiden sonra o sebeple benim için arabanin en elzem kısmı puset kısmı
ablasiyla aynısı olursa hiç işe yaramiycak çünkü

ben de bu sebeple çok müdahil olmadim fiyati çok ucuz ve fiyat ürün kalite dengesi benim gördüğüm kadariyla on numara

Anladım benim ikisinin ucu da hep büyüktü zaten o zaman iyi kavrar ama ağzını açmazsa kurtaramam memeyi

Anladım benim ikisinin ucu da hep büyüktü zaten o zaman iyi kavrar ama ağzını açmazsa kurtaramam memeyi
Memeye yapışık olursa kapıyı açmaya bile öyle gidersin. Herkes burnunu sık bırakır diyordu ama ben kıyamadığımdan yapamadım. Meme ağzından bir çıkardı, pestil olmuş şekilde .
Allah sabır versin hepimize şimdiden

Ayyy gozumde canlandi memisin pestil hali ve bebegin agzinda memis varmis gibi dudagini emmesi. Ay bir heyecanlandim bak simdi.

Nerde ameliyat oldunuz acaba ben de septumdan 29 haftalık Doğum yaptım çok sıkıntılar çektik ama benimle şükür bebeğim. Ama kurtulmak istiyorum septumdan

Kızlar ben bugun bisey daha aldım sizede bilgi vereyim baya uygun şuan bayadir araştırıyorum kalitesinede güvendim elime gelince tam görücem. Benim pusetim var kraftin arkadasim verdi. Ama baya ağır bebeği onunla taşımak istemiyorum sadece araçta kullanıcam, oto koltugu yaşına gelene kadar. O yüzden port bebe aldım yine kraftın hepsiburadadan. 90 tl yorumlar oldukca fazla ve hep kalitesinden yana ne kadar iyi olduğu yazılmış. Alan herkes çok memnun. Hastaneden eve gelirken yada gezerken doktora giderken babası onda taşıyacak. O yüzden bebek arabamı tam yatan baston şeklinde istiyorum yenidogana uygunlar varmış. Fakat ben bebegin yuzu bana dönük olsun istiyoum boyle bisey arıyorum bilen olursa yazarsa cok sevinirim. Benim gibi almak isteyen olursa hepsiburadaya bi baksın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…