- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Hey heyyyy bi sakin ol yahu ne bu evham :)Arkadaşlar hepinize merhaba size yazmak istedim çünkü beni sizden başka anlayan olmaz diye düşünüyorum sinirlerim çok bozuk 25 haftalık hamileyim sizlerle aynı dönemlerdeyiz allah nasip kısmet ederse bende sizler gibi eylül annesi olacagım. Ancak hamileliğimle ilgili son zamanlarda takıntılarım ciddi boyuta ulaştı sürekli ya bebeğime bir şey olduysa korkusu ya da olursa saçma sapan şeyler kuruyorum olmuş ya da olacak gibi korkuyorum mesela ya bebeğimin kalbi durursa çünkü kan sulandırıcı kullanıyorum, ya erken doğurursam, ya suyum sızar da ben farketmessem ki bununla ilgili bazen çamaşırımı ıslatan akıntılarım oluyor doktorum iyi bir prof sordum zannetmiyorum su sızması idrar yapar gibi olur dedi akıntı tekrarlayınca bende şu kağıt olan testlerden yaptırdım alttan örnek aldılar akıntıdan, doktor su değil dedi. ancak buna rağmen içim rahat değil bazen geliyor çamaşırım ıslanıyor delireceğim. Dün forumlarda dolaşırken bebeğini kaybeden anneler topiğini okudum sınavları çok büyük ya benim de başıma gelirse korkusu sardı beni. allah hepsinin Yardımcısı olsun her şey hepimiz için ama çok korkuyorum doğumdan bir kaç gün sonra sebepsiz vefat eden bebekler bile vardı, elim ayagım az şişse preklampsi araştırıyorum hop bir de onun korkusuanlayacagınız kafayı sıyırmak üzereyim eşime bazı korkularımı söylüyorum bazılarını söyleyemiyorum çünkü adam bıktı benden bu kadar kötümser olunmaz sürekli kendini de bebeği de üzüyosun diyor e haklı ama ne yapayım bana bir yol gösterin lütfen sizin böyle korkularınız oluyor mu olsa bile nasıl baş ediyorsunuz ilaç da almak istemiyorum şu saatte kadar almadım bundan sonra da alsam bile ilacın yan etkisini düşünmekten fayda bile sağlasa ilaç anlayamam zehir olur bana o tarz forumları okumasam daha iyi tabi ama bağımlı gibi elim gidiyor resmen sonra stres sıkıntı bebeğine kıyafet alsam bunu giydirmek nasip olacak mı diye düşünüyorum hep olumsuza odaklanmış gibiyim hayatı hamileliği yaşamaktan korkar oldum anlayacağınız sizin de içinizi şişirdim kusuruma bakmayın nolur
Bunlar hep fazla araştırmaktan. Hamilelikte Google yasaklanmalı bence. Hep negatif şeyler okuyunca insan nasıl pozitif düşünsün?Arkadaşlar hepinize merhaba size yazmak istedim çünkü beni sizden başka anlayan olmaz diye düşünüyorum sinirlerim çok bozuk 25 haftalık hamileyim sizlerle aynı dönemlerdeyiz allah nasip kısmet ederse bende sizler gibi eylül annesi olacagım. Ancak hamileliğimle ilgili son zamanlarda takıntılarım ciddi boyuta ulaştı sürekli ya bebeğime bir şey olduysa korkusu ya da olursa saçma sapan şeyler kuruyorum olmuş ya da olacak gibi korkuyorum mesela ya bebeğimin kalbi durursa çünkü kan sulandırıcı kullanıyorum, ya erken doğurursam, ya suyum sızar da ben farketmessem ki bununla ilgili bazen çamaşırımı ıslatan akıntılarım oluyor doktorum iyi bir prof sordum zannetmiyorum su sızması idrar yapar gibi olur dedi akıntı tekrarlayınca bende şu kağıt olan testlerden yaptırdım alttan örnek aldılar akıntıdan, doktor su değil dedi. ancak buna rağmen içim rahat değil bazen geliyor çamaşırım ıslanıyor delireceğim. Dün forumlarda dolaşırken bebeğini kaybeden anneler topiğini okudum sınavları çok büyük ya benim de başıma gelirse korkusu sardı beni. allah hepsinin Yardımcısı olsun her şey hepimiz için ama çok korkuyorum doğumdan bir kaç gün sonra sebepsiz vefat eden bebekler bile vardı, elim ayagım az şişse preklampsi araştırıyorum hop bir de onun korkusuanlayacagınız kafayı sıyırmak üzereyim eşime bazı korkularımı söylüyorum bazılarını söyleyemiyorum çünkü adam bıktı benden bu kadar kötümser olunmaz sürekli kendini de bebeği de üzüyosun diyor e haklı ama ne yapayım bana bir yol gösterin lütfen sizin böyle korkularınız oluyor mu olsa bile nasıl baş ediyorsunuz ilaç da almak istemiyorum şu saatte kadar almadım bundan sonra da alsam bile ilacın yan etkisini düşünmekten fayda bile sağlasa ilaç anlayamam zehir olur bana o tarz forumları okumasam daha iyi tabi ama bağımlı gibi elim gidiyor resmen sonra stres sıkıntı bebeğine kıyafet alsam bunu giydirmek nasip olacak mı diye düşünüyorum hep olumsuza odaklanmış gibiyim hayatı hamileliği yaşamaktan korkar oldum anlayacağınız sizin de içinizi şişirdim kusuruma bakmayın nolur
Ben hamileliğimin basından beri hem aynı sekilde besleniyorum hemfe her gün yürüyüş yapıyorum aksamlarıda nadir öyle aksam yemeği yememe ragmen 7kg aldım :)kızlar günaydın bu hafta yürüş yapmama rağmen yine kilo almışım yememi kesmedim normal mi?
Canim gebelikte diyet onermiyorlar. O yuzden asiri bi kilo alimin yoksa dert etme. Mesela haftada 2 kilo gibi. Zaten son aylar kilo aliniyor. Almazsak anormal olur. Zaten kilolar dogumdan sonra gidecek ve dogumda ve lohusayken cok enerjiye ihtiyacimiz olacak. Vucut o nedenle bize yag depolayarak ilerisi icin yardimci oluyor. Hamilelik ve dogum beyin degil beden isi dedi gebe kursundakilerkızlar günaydın bu hafta yürüş yapmama rağmen yine kilo almışım yememi kesmedim normal mi?
Korkuların tavan yaptığı dönemmiş özellikle 5.ay. Bir doktor röportajında dinlemiştim.Arkadaşlar hepinize merhaba size yazmak istedim çünkü beni sizden başka anlayan olmaz diye düşünüyorum sinirlerim çok bozuk 25 haftalık hamileyim sizlerle aynı dönemlerdeyiz allah nasip kısmet ederse bende sizler gibi eylül annesi olacagım. Ancak hamileliğimle ilgili son zamanlarda takıntılarım ciddi boyuta ulaştı sürekli ya bebeğime bir şey olduysa korkusu ya da olursa saçma sapan şeyler kuruyorum olmuş ya da olacak gibi korkuyorum mesela ya bebeğimin kalbi durursa çünkü kan sulandırıcı kullanıyorum, ya erken doğurursam, ya suyum sızar da ben farketmessem ki bununla ilgili bazen çamaşırımı ıslatan akıntılarım oluyor doktorum iyi bir prof sordum zannetmiyorum su sızması idrar yapar gibi olur dedi akıntı tekrarlayınca bende şu kağıt olan testlerden yaptırdım alttan örnek aldılar akıntıdan, doktor su değil dedi. ancak buna rağmen içim rahat değil bazen geliyor çamaşırım ıslanıyor delireceğim. Dün forumlarda dolaşırken bebeğini kaybeden anneler topiğini okudum sınavları çok büyük ya benim de başıma gelirse korkusu sardı beni. allah hepsinin Yardımcısı olsun her şey hepimiz için ama çok korkuyorum doğumdan bir kaç gün sonra sebepsiz vefat eden bebekler bile vardı, elim ayagım az şişse preklampsi araştırıyorum hop bir de onun korkusuanlayacagınız kafayı sıyırmak üzereyim eşime bazı korkularımı söylüyorum bazılarını söyleyemiyorum çünkü adam bıktı benden bu kadar kötümser olunmaz sürekli kendini de bebeği de üzüyosun diyor e haklı ama ne yapayım bana bir yol gösterin lütfen sizin böyle korkularınız oluyor mu olsa bile nasıl baş ediyorsunuz ilaç da almak istemiyorum şu saatte kadar almadım bundan sonra da alsam bile ilacın yan etkisini düşünmekten fayda bile sağlasa ilaç anlayamam zehir olur bana o tarz forumları okumasam daha iyi tabi ama bağımlı gibi elim gidiyor resmen sonra stres sıkıntı bebeğine kıyafet alsam bunu giydirmek nasip olacak mı diye düşünüyorum hep olumsuza odaklanmış gibiyim hayatı hamileliği yaşamaktan korkar oldum anlayacağınız sizin de içinizi şişirdim kusuruma bakmayın nolur
Canim cok arastirma ve devlet hastanelerinin gebe kurslarina git rahatlatsin. Beni saglik ocagindan yonlendirdiler gebe kursuna gittim ve verdikleri bilgiler yeterliydi. Hem de dogrusunu bilince vesvese yasamazsin.Arkadaşlar hepinize merhaba size yazmak istedim çünkü beni sizden başka anlayan olmaz diye düşünüyorum sinirlerim çok bozuk 25 haftalık hamileyim sizlerle aynı dönemlerdeyiz allah nasip kısmet ederse bende sizler gibi eylül annesi olacagım. Ancak hamileliğimle ilgili son zamanlarda takıntılarım ciddi boyuta ulaştı sürekli ya bebeğime bir şey olduysa korkusu ya da olursa saçma sapan şeyler kuruyorum olmuş ya da olacak gibi korkuyorum mesela ya bebeğimin kalbi durursa çünkü kan sulandırıcı kullanıyorum, ya erken doğurursam, ya suyum sızar da ben farketmessem ki bununla ilgili bazen çamaşırımı ıslatan akıntılarım oluyor doktorum iyi bir prof sordum zannetmiyorum su sızması idrar yapar gibi olur dedi akıntı tekrarlayınca bende şu kağıt olan testlerden yaptırdım alttan örnek aldılar akıntıdan, doktor su değil dedi. ancak buna rağmen içim rahat değil bazen geliyor çamaşırım ıslanıyor delireceğim. Dün forumlarda dolaşırken bebeğini kaybeden anneler topiğini okudum sınavları çok büyük ya benim de başıma gelirse korkusu sardı beni. allah hepsinin Yardımcısı olsun her şey hepimiz için ama çok korkuyorum doğumdan bir kaç gün sonra sebepsiz vefat eden bebekler bile vardı, elim ayagım az şişse preklampsi araştırıyorum hop bir de onun korkusuanlayacagınız kafayı sıyırmak üzereyim eşime bazı korkularımı söylüyorum bazılarını söyleyemiyorum çünkü adam bıktı benden bu kadar kötümser olunmaz sürekli kendini de bebeği de üzüyosun diyor e haklı ama ne yapayım bana bir yol gösterin lütfen sizin böyle korkularınız oluyor mu olsa bile nasıl baş ediyorsunuz ilaç da almak istemiyorum şu saatte kadar almadım bundan sonra da alsam bile ilacın yan etkisini düşünmekten fayda bile sağlasa ilaç anlayamam zehir olur bana o tarz forumları okumasam daha iyi tabi ama bağımlı gibi elim gidiyor resmen sonra stres sıkıntı bebeğine kıyafet alsam bunu giydirmek nasip olacak mı diye düşünüyorum hep olumsuza odaklanmış gibiyim hayatı hamileliği yaşamaktan korkar oldum anlayacağınız sizin de içinizi şişirdim kusuruma bakmayın nolur
Günaydın, şimdi ben de bu konuyu düşünüyordum kendimle ilgili. Haftanın 6 günü en az spor yapıyorum (yüzme, yürüyüş) toplamda 7 kilo aldım ki kalorili yiyeceklerden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum.kızlar günaydın bu hafta yürüş yapmama rağmen yine kilo almışım yememi kesmedim normal mi?
Hamilelik, anne olmanın sorumluluğuna ilk adım. Hormon dalgalanlanmaları, arada korkular vs. elbette olur,bir çoğumuzda da olabilir fakat düşüncedir geçer. Yaşadığınız bazı olumsuzluklar korkuları tetiklemiş anlıyorum ama Sen ne yaparsan yap bir insanın yiyecek ekmeği varsa, her türlü yaşar. Buna ne sen ne başkası bişey yapamaz. biraz tevekküle yönelmeni tavsiye ederim. Sen elinden geleni yap ve olması gerektiği gibi Allah'a bırak. Eğer yine kendini susturamıyor, telkin edemiyorsan psikologtan profesyonel destek almalısın bu şekilde bebekte, eşinde, sende kötü etkilenirsiniz.Arkadaşlar hepinize merhaba size yazmak istedim çünkü beni sizden başka anlayan olmaz diye düşünüyorum sinirlerim çok bozuk 25 haftalık hamileyim sizlerle aynı dönemlerdeyiz allah nasip kısmet ederse bende sizler gibi eylül annesi olacagım. Ancak hamileliğimle ilgili son zamanlarda takıntılarım ciddi boyuta ulaştı sürekli ya bebeğime bir şey olduysa korkusu ya da olursa saçma sapan şeyler kuruyorum olmuş ya da olacak gibi korkuyorum mesela ya bebeğimin kalbi durursa çünkü kan sulandırıcı kullanıyorum, ya erken doğurursam, ya suyum sızar da ben farketmessem ki bununla ilgili bazen çamaşırımı ıslatan akıntılarım oluyor doktorum iyi bir prof sordum zannetmiyorum su sızması idrar yapar gibi olur dedi akıntı tekrarlayınca bende şu kağıt olan testlerden yaptırdım alttan örnek aldılar akıntıdan, doktor su değil dedi. ancak buna rağmen içim rahat değil bazen geliyor çamaşırım ıslanıyor delireceğim. Dün forumlarda dolaşırken bebeğini kaybeden anneler topiğini okudum sınavları çok büyük ya benim de başıma gelirse korkusu sardı beni. allah hepsinin Yardımcısı olsun her şey hepimiz için ama çok korkuyorum doğumdan bir kaç gün sonra sebepsiz vefat eden bebekler bile vardı, elim ayagım az şişse preklampsi araştırıyorum hop bir de onun korkusuanlayacagınız kafayı sıyırmak üzereyim eşime bazı korkularımı söylüyorum bazılarını söyleyemiyorum çünkü adam bıktı benden bu kadar kötümser olunmaz sürekli kendini de bebeği de üzüyosun diyor e haklı ama ne yapayım bana bir yol gösterin lütfen sizin böyle korkularınız oluyor mu olsa bile nasıl baş ediyorsunuz ilaç da almak istemiyorum şu saatte kadar almadım bundan sonra da alsam bile ilacın yan etkisini düşünmekten fayda bile sağlasa ilaç anlayamam zehir olur bana o tarz forumları okumasam daha iyi tabi ama bağımlı gibi elim gidiyor resmen sonra stres sıkıntı bebeğine kıyafet alsam bunu giydirmek nasip olacak mı diye düşünüyorum hep olumsuza odaklanmış gibiyim hayatı hamileliği yaşamaktan korkar oldum anlayacağınız sizin de içinizi şişirdim kusuruma bakmayın nolur
Tabiki oluyor. Suyun gelse anlarsin zaten.Sizlerin de böyle çamaşırınızı ıslatan su gibi akıntınız oluyor mu arkadaslar
Bence çok acil prıfosyonel destek alman lazım canım. Herkeste mutlaka bir takım kaygılar var. Ama senin anladığım kadarıyla bunun üzerinde birşey. Seni bu anlamda en iyi anlayıp, yönlendirecek olan bir terapist. Bilinç altına olumlu düşünceleri göndermende yardımcı olacaktır inan. Şifalar diliyorum.Arkadaşlar hepinize merhaba size yazmak istedim çünkü beni sizden başka anlayan olmaz diye düşünüyorum sinirlerim çok bozuk 25 haftalık hamileyim sizlerle aynı dönemlerdeyiz allah nasip kısmet ederse bende sizler gibi eylül annesi olacagım. Ancak hamileliğimle ilgili son zamanlarda takıntılarım ciddi boyuta ulaştı sürekli ya bebeğime bir şey olduysa korkusu ya da olursa saçma sapan şeyler kuruyorum olmuş ya da olacak gibi korkuyorum mesela ya bebeğimin kalbi durursa çünkü kan sulandırıcı kullanıyorum, ya erken doğurursam, ya suyum sızar da ben farketmessem ki bununla ilgili bazen çamaşırımı ıslatan akıntılarım oluyor doktorum iyi bir prof sordum zannetmiyorum su sızması idrar yapar gibi olur dedi akıntı tekrarlayınca bende şu kağıt olan testlerden yaptırdım alttan örnek aldılar akıntıdan, doktor su değil dedi. ancak buna rağmen içim rahat değil bazen geliyor çamaşırım ıslanıyor delireceğim. Dün forumlarda dolaşırken bebeğini kaybeden anneler topiğini okudum sınavları çok büyük ya benim de başıma gelirse korkusu sardı beni. allah hepsinin Yardımcısı olsun her şey hepimiz için ama çok korkuyorum doğumdan bir kaç gün sonra sebepsiz vefat eden bebekler bile vardı, elim ayagım az şişse preklampsi araştırıyorum hop bir de onun korkusuanlayacagınız kafayı sıyırmak üzereyim eşime bazı korkularımı söylüyorum bazılarını söyleyemiyorum çünkü adam bıktı benden bu kadar kötümser olunmaz sürekli kendini de bebeği de üzüyosun diyor e haklı ama ne yapayım bana bir yol gösterin lütfen sizin böyle korkularınız oluyor mu olsa bile nasıl baş ediyorsunuz ilaç da almak istemiyorum şu saatte kadar almadım bundan sonra da alsam bile ilacın yan etkisini düşünmekten fayda bile sağlasa ilaç anlayamam zehir olur bana o tarz forumları okumasam daha iyi tabi ama bağımlı gibi elim gidiyor resmen sonra stres sıkıntı bebeğine kıyafet alsam bunu giydirmek nasip olacak mı diye düşünüyorum hep olumsuza odaklanmış gibiyim hayatı hamileliği yaşamaktan korkar oldum anlayacağınız sizin de içinizi şişirdim kusuruma bakmayın nolur
benim aşırı olmuyor ama hergün günlük ped koymamı gerektirecek kadar oluyor, yoksa ıslak gezmem gerekirSizlerin de böyle çamaşırınızı ıslatan su gibi akıntınız oluyor mu arkadaslar
Eldivensiz is yapmam hamilelikle alakali emnim nasil bir kasinti kurulukEl sabununu değiştir. Antibakteriyal sabunlar cok kurutuyor. Bulasik yikarken de eldiven kullan. Limonu sert zeminde ovustur o yumusatir elini.ve sık sık nemlendirici sur. Bol su ic. Bunlar aklima gelenler.
Benimde boyle oluyo haftada bir iki kilo almis oluyorum,sporu birakinca genelde boyle oluyodum ama o donem ekmek yemiyodum tabi suan azda olsa yiyorum.. 6.ayda 10 kilom oldu nur topu gibi bundan sonrssini dizginlemem lazimkızlar günaydın bu hafta yürüş yapmama rağmen yine kilo almışım yememi kesmedim normal mi?
Benimde normalde hayata bakis acim kotuyu dusun iyisi olursa mutlu olursun tarzinda ne yazik ki once olumsuza odaklanirdim esim tam tersi..zamanla törpüledim bu huyumu..birlikte yasadigim insanin katkisi buyuk belkidr bilmiyorum..ozellikle bebegimin basindan beri saglikli olduguna inandim..yasadigim seylere ragmen(down riski vs.denmisti) kötüleri degil iyileri okudum arastirirken..ne kadar okursan onkadar etkileneceksin cunku.bir de şu var sen simdi kendini ne kadar heba edersen et basina bir sey gelecekse senin bu endiselerin ona engel olmayacak..hayatin kendisi bu sekilde..bence yasamini hamileligini kuruntularla degilde mutlu gecirmeye bak..inan bana böyle daha güzel..benimde akintim var doktora sorma geregi bile duymadim herkeste olan bir sey okuyorum biliyorum..kilo aldim mesela beni en cok mutsuz eden sey suan gonlumce elbiselerime girememek :))) ama ona bile aman aman takilmiyorum bu bir sürec ve oyle ya da böyle gececek..varsa yasayacagimiz bir acı yasayacagiz.bu demek degil ki tedbir almayalim..elinden geleni yap gerisini teslim etArkadaşlar hepinize merhaba size yazmak istedim çünkü beni sizden başka anlayan olmaz diye düşünüyorum sinirlerim çok bozuk 25 haftalık hamileyim sizlerle aynı dönemlerdeyiz allah nasip kısmet ederse bende sizler gibi eylül annesi olacagım. Ancak hamileliğimle ilgili son zamanlarda takıntılarım ciddi boyuta ulaştı sürekli ya bebeğime bir şey olduysa korkusu ya da olursa saçma sapan şeyler kuruyorum olmuş ya da olacak gibi korkuyorum mesela ya bebeğimin kalbi durursa çünkü kan sulandırıcı kullanıyorum, ya erken doğurursam, ya suyum sızar da ben farketmessem ki bununla ilgili bazen çamaşırımı ıslatan akıntılarım oluyor doktorum iyi bir prof sordum zannetmiyorum su sızması idrar yapar gibi olur dedi akıntı tekrarlayınca bende şu kağıt olan testlerden yaptırdım alttan örnek aldılar akıntıdan, doktor su değil dedi. ancak buna rağmen içim rahat değil bazen geliyor çamaşırım ıslanıyor delireceğim. Dün forumlarda dolaşırken bebeğini kaybeden anneler topiğini okudum sınavları çok büyük ya benim de başıma gelirse korkusu sardı beni. allah hepsinin Yardımcısı olsun her şey hepimiz için ama çok korkuyorum doğumdan bir kaç gün sonra sebepsiz vefat eden bebekler bile vardı, elim ayagım az şişse preklampsi araştırıyorum hop bir de onun korkusuanlayacagınız kafayı sıyırmak üzereyim eşime bazı korkularımı söylüyorum bazılarını söyleyemiyorum çünkü adam bıktı benden bu kadar kötümser olunmaz sürekli kendini de bebeği de üzüyosun diyor e haklı ama ne yapayım bana bir yol gösterin lütfen sizin böyle korkularınız oluyor mu olsa bile nasıl baş ediyorsunuz ilaç da almak istemiyorum şu saatte kadar almadım bundan sonra da alsam bile ilacın yan etkisini düşünmekten fayda bile sağlasa ilaç anlayamam zehir olur bana o tarz forumları okumasam daha iyi tabi ama bağımlı gibi elim gidiyor resmen sonra stres sıkıntı bebeğine kıyafet alsam bunu giydirmek nasip olacak mı diye düşünüyorum hep olumsuza odaklanmış gibiyim hayatı hamileliği yaşamaktan korkar oldum anlayacağınız sizin de içinizi şişirdim kusuruma bakmayın nolur
ya birde bu yapı meselesi, 5 kişi aynı şekilde beslenip egzersiz yapsa 5 kişi farklı kilo alır. Yaş ve annenin hamileliğine benzer derler ya buda etkili, yada genler etkili.Ben hamileliğimin basından beri hem aynı sekilde besleniyorum hemfe her gün yürüyüş yapıyorum aksamlarıda nadir öyle aksam yemeği yememe ragmen 7kg aldım :)
Bence gayet normal sonucta bebek, plesenta, rahim memişler vs herşey büyümeye devam ediyor
Benimde normalde hayata bakis acim kotuyu dusun iyisi olursa mutlu olursun tarzinda ne yazik ki once olumsuza odaklanirdim esim tam tersi..zamanla törpüledim bu huyumu..birlikte yasadigim insanin katkisi buyuk belkidr bilmiyorum..ozellikle bebegimin basindan beri saglikli olduguna inandim..yasadigim seylere ragmen(down riski vs.denmisti) kötüleri degil iyileri okudum arastirirken..ne kadar okursan onkadar etkileneceksin cunku.bir de şu var sen simdi kendini ne kadar heba edersen et basina bir sey gelecekse senin bu endiselerin ona engel olmayacak..hayatin kendisi bu sekilde..bence yasamini hamileligini kuruntularla degilde mutlu gecirmeye bak..inan bana böyle daha güzel..benimde akintim var doktora sorma geregi bile duymadim herkeste olan bir sey okuyorum biliyorum..kilo aldim mesela beni en cok mutsuz eden sey suan gonlumce elbiselerime girememek :))) ama ona bile aman aman takilmiyorum bu bir sürec ve oyle ya da böyle gececek..varsa yasayacagimiz bir acı yasayacagiz.bu demek degil ki tedbir almayalim..elinden geleni yap gerisini teslim et
Yaaa teşekkür ederim benim de oluyo işte bende kuruntulardan gittim örnek aldırdım neyseki bir şey çıkmadı sizin de öyle değildir zaten sanmıyorum idrar bile olabilir dedi doktor cevap için teşekkür ediyorumbenim aşırı olmuyor ama hergün günlük ped koymamı gerektirecek kadar oluyor, yoksa ıslak gezmem gerekir
seninki de çok bu kadar özeneGünaydın, şimdi ben de bu konuyu düşünüyordum kendimle ilgili. Haftanın 6 günü en az spor yapıyorum (yüzme, yürüyüş) toplamda 7 kilo aldım ki kalorili yiyeceklerden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum.
Size hayran kaldım gerçekten hayatta insanın başına her sey gelebilir önemli olan pozitif bakıp güçlü durabilmek siz bakmayın bana ben artık tedavilik olmuşum belliki aslında gebelik öncesi anksiyetem vardı ve ilaç kullanıyordum ancak gebelikle birlikte kestim. Bebeğimin kalbinde ekojen odak vardı biraz ondan korktum, biraz pıhtılaşma sebebiyle kaybetme korkusu derken sonuç buHey heyyyy bi sakin ol yahu ne bu evham :)
Ben gebeliğim boyunca üc hafta agır antibiyotik kullandım
Kalp ritmi sorunu icin ilaçlarım vardı
Bebegi besleyen damarlarımın ikisinde çentik oldugu icin coraspin kullanıyorum bende
Bende yogun akıntı var ve bu haftalarda hatta yaklasık 20.haftaların basından beri var ancak gayet normal bi durum hepimiz yasıyoruz yani ki benim ki idrar gibi geldigide oldu
Bi ara hastanelerden cıkamadım atesim 38in altını görmedi serumlara doydum ki bundan önceki gebeliğimde bi kaybım var vs ancak bu kadar evham yapmadım :)
Kendine baska mesgaleler bulmanı tavsiye ederim
Ve burdaki kötü hikayeleri okuma
Cok sıkıntı bastıgında inancın varsa bikaç dua oku
Ve mutlaka bi psikologa görün derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?