8 haftada 6 kilo
Canim gebeligin besindan beri 6 kilo ise cik degil. Birde gebelige dusik kilo ile baslayanlar daha cok kilo alma egiliminde oluyor. Vucut normal kilolara cikmaya calisiyor. Sen 8 haftada 6 kilo olarak dusunme. 6 ayda 6 kilo olarak dusun.

Balık yemeyeli sanırım iki ay olmustur
Ancak her aksam omega3 iciyorum mecbur ona güvenicem bende
Evet artık hızlı büyümeye baslıyorlar bakalım bi sonraki randevumda gül cemalini gösterecekmi yavrusum

Ben de doguma kadar en fazla 8 kilo daha alsam diye plan yapiyorum. Ama gonlumden 6 kilo geciyor. Fakat kendimi cok asiri kisitlamayi dusunmuyorum. Kilo verme olayindan sonra bebisi de ac birakmayayim.

Balık yemeyeli sanırım iki ay olmustur
Ancak her aksam omega3 iciyorum mecbur ona güvenicem bende
Evet artık hızlı büyümeye baslıyorlar bakalım bi sonraki randevumda gül cemalini gösterecekmi yavrusum ☺
ay inşallah gösterir Balık için omega3 alıyorsun , aynı tavsiyeyi kırmızı et için yap istersen bol salata ile bunu arttır, hem hafif hem kaliteli protein olduğu için bebek kilo alıyor, biz az kilo alıyoruz taktım bende ama dondurma en büyük lüksüm

Aynen insan kirmayi sevmiyorum ama zorla laf duymak istiyorlar sanirim bir soz var ya ....kime iyilik yaptiysan ondan koru kendini... diye resmen oyle bu devirin insanlari artik cok garip insallah bebeklerimiz daha guzel bi dunyaya dogup omur boyunca guzel iyi insanlarla karsilasirlar cocuklarimizin yasayacagi hayat icin endiseliyim acikcasi insanlar git gide gariplesiyorlar maalesef

Ben de doguma kadar en fazla 8 kilo daha alsam diye plan yapiyorum. Ama gonlumden 6 kilo geciyor. Fakat kendimi cok asiri kisitlamayi dusunmuyorum. Kilo verme olayindan sonra bebisi de ac birakmayayim.
3 ayda 8 kilo doktorunuz kızmasın gönlündeki 6 kiloyu sağlıklı gıdalardan alırsan bebekte aç kalmaz ki

Ay biz de gormedik daha yuzunu. Essek sipasi hep sirti donuk veya yuzustu yatiyor. Bu gidisle dogumda tanisacagiz kendisi ile. Devlet hastanesinde yuzunu gordum ama goruntu kalitesi iyi degildi. Ozelde gittigim doktorun 5 boyutlu ultrason cihazi var bizimki arkasini dönüyor ve kipirdamiyor.

Sizlerin de böyle çamaşırınızı ıslatan su gibi akıntınız oluyor mu arkadaslar
Tabiki gunde 3 4 kere değiştiriyorum çamaşırımı çok normal bu. Bebek büyüdükçe içerdeki alan da büyüyor sıvı akımı o yüzden bu sağlıklı olduğunun dahi belirtisi

3 ayda 8 kilo doktorunuz kızmasın gönlündeki 6 kiloyu sağlıklı gıdalardan alırsan bebekte aç kalmaz ki
Son aylarda bilemiyorum ne olur. 6 kilo ust sinir benim icin ama 8 de en en fazla dedigim deger. Yani 8 kilo almak istemiyorum. Doktorum kilo sevmiyor. Gecen ay almadim diye memnjn kaldi. Bu ay aliciim kilo artik. Ama insallah 1 kilo alirim.

Evet akıntı normal. Benden de geliyor. İnsan tabi ki ensişeleniyor ama ben mesela Cumartesi doktordaydım. Hiç bahsetmedim bile akıntıdan. Doktor direk suyun iyi dedi. Ondan önce de perinatoloğa gittim. O da su için olumsuz birşey demedi. Demek ki sıkıntı yok diyorum. Rahatlıyorum. Su sızsa bebeğin suyu azalır. Bu da ultrasonda görünür zaten.

benim takıldığım pat diye almam anormal gibi geliyor
evet kiloya takmamaya çalışıyorum ama birden aldım ve hala midem normal şartlarda çalışmadığı için canımin istediğini yiyorum örn dün haşlama yumurta afedersiniz burnumdan geldi sonra tek yiyebildigim peynir tipi kaşar yarim saat bi saat sonra midemi bulandiriyo ve yakiyo
onu bastırmak için ekmege unlu mamullere yöneliyorum onlar hıc bişey yapmiyo
ama besin degeri de yok balik sadece somon o da küçük parça kusmamak için üstüne iki maden suyu
salatalık sebze gibi şeyler yiyemiyorum e böyle gideerse kiloyu takip edemem ümitsizliği

Son aylarda bilemiyorum ne olur. 6 kilo ust sinir benim icin ama 8 de en en fazla dedigim deger. Yani 8 kilo almak istemiyorum. Doktorum kilo sevmiyor. Gecen ay almadim diye memnjn kaldi. Bu ay aliciim kilo artik. Ama insallah 1 kilo alirim.
İnşallah :) bundan sonraki aylarda biz sağlıklı ve az beslensekte bebeğin ihtiyacı artacaktır, çünkü en hızlı büyüdüğü dönem. Oyüzden tabi bir ara öğün arttırmakta fayda var. Dolayısıyla bizde şiştikçe şişeceğiz o yüzden ben yinede istediğimi yiyip ölçüsüne dikkat edeceğim. Ama ne kadar alırım hiç bir fikrim yok

Son düzenleme:
Halkalı atakentde oturuyorum teşekkür ederim ne tatlısın hemen bakacagım gerçekten gitsem iyi olacak böyle bebeğe de zarar veriyorum çünkü ilaç istemem sadece konusurum rahatlatır umarım

Hem de nasil gecen bahsetmistim hamile bir kadinla ugrasacak kadar kötü kalpler var biz de bence cevabini vermeliyiz..belki bu yuzden kaybettim her zaman ama cocugumuda bu sekilde yetistirecegimm...sustukca insanlar kendilerini hakli zannetmeye devam ediyor cunku..

Ben doguluyum haliyle bizde et fazlasıyla tüketilir hergün kırmızı et yiyorum diyebilirim :)
Bakalım benim centikler neticesi bebegim kilo alımı ne sekilde olacak 32.haftadan itibaren kendini belli etmeye baslar dmeişti doktor
Kücük olmasıda mühim değil aslında saglıklı olsunda kilosuna gercekten takılmıyorum :)

Seninde çok bulantin olmuştu degil mi başta kilo vermismiydin? Nezaman almaya basladin? Ben dahA hic almadim dun doktora sorcaktim unuttum. Acaba bundan sonra kaç alınır bende merak ediyorum.

Kilosuna bende takılmıyorumda, biz şimdi hamileyiz diye ekstra yiyip içiyoruzda mühim olan bebeğe yaraması bizede enerji lazım haliyle yediğimiz bebeğe gitsin mantığı aslında biz aile olarak minik yapıda olduğumuz için ne yaparsam yapayım maximum 3 kilo olur zaten kalan gelişimini de doğunca sağlayacak zaten inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…