Canim gebeligin besindan beri 6 kilo ise cik degil. Birde gebelige dusik kilo ile baslayanlar daha cok kilo alma egiliminde oluyor. Vucut normal kilolara cikmaya calisiyor. Sen 8 haftada 6 kilo olarak dusunme. 6 ayda 6 kilo olarak dusun.8 haftada 6 kilo
Balık yemeyeli sanırım iki ay olmusturevet büyüdü aşağıya indi ama geçen haftaki gibi değil sankibu hafta sonuna doğru 1 kiloyu geçerler heralde,
haftalık gelişmeleri okurken aşağıdaki detayı buldum. Balık olayını haftada 2 ye çıkarmaya karar verdim. yanında bol salata ile gayet hafif olur hem ,
*Hamile iken balık tüketen kadınların hamilelik dönemi oldukça sağlıklı geçtiği gibi bebekleri de daha kilolu ve sağlıklı oluyor. Buna dayanarak haftalık diyetindeki balık miktarını gözden geçirip, artırmak isteyebilirsin.*
ay inşallah gösterirBalık yemeyeli sanırım iki ay olmustur
Ancak her aksam omega3 iciyorum mecbur ona güvenicem bende
Evet artık hızlı büyümeye baslıyorlar bakalım bi sonraki randevumda gül cemalini gösterecekmi yavrusum ☺
Asla susmuyorum..gecen bir sorun yasamistim is yerinde sustgum donem uyku girmedi gözüme..öyle ya da böyle patladim birgün burda bunu bunu yaptin dedim..insanlar siz sustugunuz sürece cidden tepenize biniyor.kavga ettigim aksam daha rahattim esim dalga geciyoroh beee dedim rahatladim..ben icime atarsam daha kötü oluyorum ben soyleyecegimi haksizliga ugradigimi anlatiyimda karsimdaki anlamasada belki dusunme fırsatı olur diyorummm..inanilmaz rahatlatiyo beni tavsiyem susmamaniz
3 ayda 8 kilo doktorunuz kızmasınBen de doguma kadar en fazla 8 kilo daha alsam diye plan yapiyorum. Ama gonlumden 6 kilo geciyor. Fakat kendimi cok asiri kisitlamayi dusunmuyorum. Kilo verme olayindan sonra bebisi de ac birakmayayim.
Tabiki gunde 3 4 kere değiştiriyorum çamaşırımı çok normal bu. Bebek büyüdükçe içerdeki alan da büyüyor sıvı akımı o yüzden bu sağlıklı olduğunun dahi belirtisiSizlerin de böyle çamaşırınızı ıslatan su gibi akıntınız oluyor mu arkadaslar
Son aylarda bilemiyorum ne olur. 6 kilo ust sinir benim icin ama 8 de en en fazla dedigim deger. Yani 8 kilo almak istemiyorum. Doktorum kilo sevmiyor. Gecen ay almadim diye memnjn kaldi. Bu ay aliciim kilo artik. Ama insallah 1 kilo alirim.3 ayda 8 kilo doktorunuz kızmasıngönlündeki 6 kiloyu sağlıklı gıdalardan alırsan bebekte aç kalmaz ki
Evet akıntı normal. Benden de geliyor. İnsan tabi ki ensişeleniyor ama ben mesela Cumartesi doktordaydım. Hiç bahsetmedim bile akıntıdan. Doktor direk suyun iyi dedi. Ondan önce de perinatoloğa gittim. O da su için olumsuz birşey demedi. Demek ki sıkıntı yok diyorum. Rahatlıyorum. Su sızsa bebeğin suyu azalır. Bu da ultrasonda görünür zaten.Evet o kadar haklısın ki artık olumsuzluk okumayacagım kendime ve bebeğime zarar veriyorum olmamış şeyleri olmuş gibi kuruyorum offf çok zor çok kontrollerimi ihmal etmeyi bırak sürekli doktorlardayım artık doktor bana gelme diyorcevabın için çok teşekkür ederim doktoruma güvenim tam tabiki ordinaryüs prof da beni muayene etse hep birşeyleri kontrol etme çabam yüzünden böyle oluyor sanki bişeyleri atlıyor sanıyorum mesela şöyle anlatayım kendisine su gibi akıntıdan bahsettiğimde korkma idrar gibi olmadığı sürece bişey olmaz dedi ben ikna olmadım normalde tecrübesine güvendiğim halde başka bir hastanede test yaptırdım çıkan sıvı amniyon sıvısı değilmiş o teste göre şimdiki olayım da ya o test yanıldıysa yani benim durumlar bu anlayacagın ama arkadaslar bizden de geliyor diyince biraz olsun rahatlıyorum normal bir durum demekki diyorum
benim takıldığım pat diye almam anormal gibi geliyorCanim gebelikte diyet onermiyorlar. O yuzden asiri bi kilo alimin yoksa dert etme. Mesela haftada 2 kilo gibi. Zaten son aylar kilo aliniyor. Almazsak anormal olur. Zaten kilolar dogumdan sonra gidecek ve dogumda ve lohusayken cok enerjiye ihtiyacimiz olacak. Vucut o nedenle bize yag depolayarak ilerisi icin yardimci oluyor. Hamilelik ve dogum beyin degil beden isi dedi gebe kursundakiler
sizin mesleğiniz nePlm123 liste gönderiyorum canım , işyerindeydiEki Görüntüle 2273578 Eki Görüntüle 2273578 Eki Görüntüle 2273578
İnşallah :) bundan sonraki aylarda biz sağlıklı ve az beslensekte bebeğin ihtiyacı artacaktır, çünkü en hızlı büyüdüğü dönem. Oyüzden tabi bir ara öğün arttırmakta fayda var. Dolayısıyla bizde şiştikçe şişeceğizSon aylarda bilemiyorum ne olur. 6 kilo ust sinir benim icin ama 8 de en en fazla dedigim deger. Yani 8 kilo almak istemiyorum. Doktorum kilo sevmiyor. Gecen ay almadim diye memnjn kaldi. Bu ay aliciim kilo artik. Ama insallah 1 kilo alirim.
Halkalı atakentde oturuyorum teşekkür ederim ne tatlısın hemen bakacagım gerçekten gitsem iyi olacak böyle bebeğe de zarar veriyorum çünkü ilaç istemem sadece konusurum rahatlatır umarımMerhaba, öncelikle içini ferah tutmaya çalış. Olacak olanın önüne asla geçemiyorsun ama olacak mı diye endişe etmek kötüyü çağırmaktan başka bi şey değil. Nefes egzersizleri yap, iyi düşün. Yarısından fazlası bitti gebeliğinin, güzel olacak her şey.
İkinci olarak istanbulda nerde oturuyorsun? Ben hemen şimdi bikaç yere baktım mhrs'den psikiyatra randevu var bayramdan sonrasına. Hatta bahçelievler devlet hastanesinde denk geldim, kadının biri başka bi poliklinik bekliyodu, psikiyatr boş diye bi de oraya girdi kayıt açtırıp, hemen o an. Mhrs'den bakarsan mutlaka bulursun, ben baktım az önce randevu var.
Psikiyatrik sorunların tek çözümü doktor, bunu çok iyi bilen biriyim. İhmal etme derim. İyiyi güzeli çağır hep hayatına
yönetici asistanıyım , işim gücüm programlarla diye sanırımsizin mesleğiniz ne
bu ne düzen ya çok iyi
Hem de nasil gecen bahsetmistim hamile bir kadinla ugrasacak kadar kötü kalpler varAynen insan kirmayi sevmiyorum ama zorla laf duymak istiyorlar sanirim bir soz var ya ....kime iyilik yaptiysan ondan koru kendini... diye resmen oyle bu devirin insanlari artik cok garip insallah bebeklerimiz daha guzel bi dunyaya dogup omur boyunca guzel iyi insanlarla karsilasirlar cocuklarimizin yasayacagi hayat icin endiseliyim acikcasi insanlar git gide gariplesiyorlar maalesef
yönetici asistanıyım , işim gücüm programlarla diye sanırım
Ben doguluyum haliyle bizde et fazlasıyla tüketilir hergün kırmızı et yiyorum diyebilirim :)ay inşallah gösterirBalık için omega3 alıyorsun , aynı tavsiyeyi kırmızı et için yap istersen bol salata ile bunu arttır, hem hafif hem kaliteli protein olduğu için bebek kilo alıyor, biz az kilo alıyoruz taktım bende ama dondurma en büyük lüksüm
benim takıldığım pat diye almam anormal gibi geliyor
evet kiloya takmamaya çalışıyorum ama birden aldım ve hala midem normal şartlarda çalışmadığı için canımin istediğini yiyorum örn dün haşlama yumurta afedersiniz burnumdan geldi sonra tek yiyebildigim peynir tipi kaşar yarim saat bi saat sonra midemi bulandiriyo ve yakiyo
onu bastırmak için ekmege unlu mamullere yöneliyorum onlar hıc bişey yapmiyo
ama besin degeri de yok balik sadece somon o da küçük parça kusmamak için üstüne iki maden suyu
salatalık sebze gibi şeyler yiyemiyorum e böyle gideerse kiloyu takip edemem ümitsizliği
Kilosuna bende takılmıyorumda, biz şimdi hamileyiz diye ekstra yiyip içiyoruzda mühim olan bebeğe yaraması bizede enerji lazım haliyleBen doguluyum haliyle bizde et fazlasıyla tüketilir hergün kırmızı et yiyorum diyebilirim :)
Bakalım benim centikler neticesi bebegim kilo alımı ne sekilde olacak 32.haftadan itibaren kendini belli etmeye baslar dmeişti doktor
Kücük olmasıda mühim değil aslında saglıklı olsunda kilosuna gercekten takılmıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?